2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mrb kızlar ben geldim işten yoğun bi günün ardından evdeyim haftaya izne ayrılcam biran önce bitsin bu hafta artık istiyorum sıkıldım bunaldım sizler nasılsınız

selam kızlar..

bugün dişçideydim düşen 2 dolgumu anestezi olmadan doldurdum...inşallah hamilelik boyunca bi sıkıntı çıkarmaz....

sizler ne alemdesiniz?

mrb kızlar ben geldim işten yoğun bi günün ardından evdeyim haftaya izne ayrılcam biran önce bitsin bu hafta artık istiyorum sıkıldım bunaldım sizler nasılsınız

selam kızlar..

bugün dişçideydim düşen 2 dolgumu anestezi olmadan doldurdum...inşallah hamilelik boyunca bi sıkıntı çıkarmaz....

sizler ne alemdesiniz?

hoşgeldiniz canlar umarım iyisinizdr sudem geçmiş olsun canım hamillelikte diş çektirme yaptırma iyi değil der eskiler ama batıl inanç sanırım

benim belim çok agrıyor bugün nedense normalmidir sizceee bu hftalarda bel agrsıı vs:44:

slm canım, hemencik geçer inş. bu haafta izne ayrılırsın yazın çalışmak daha zor ama ben çalıştığım için memnunum günler çabuk geçiyor

söylemmeeemmmmm

SÖLE SÖLEE

normal kuzum benimde ağrıyor bence oradaki kemikler genişliyor kuzuu

selam kızlar..

sizler ne alemdesiniz?

gecmıs olsun canım bende gecen yaptırdım dolgu ama uyustudu benı yaa yoksa dayanamzdım baya derınmıs cunku nerdeyse sinire gelmiş çürük iyi ki gelmişsin dedi doktor yoksa dogumdan sornaya kalsan dısı kaybedermıssın dıye
bende o gun aksamında kızım hareket etmeyınce korktum bsıey mı oldu dıye allahtan sonra hareketlendı hamılelıgın 2ncı trımesterınde dişçiye rahatlıkla gıdebılırısnız kızlar ben onu beklemıstım zaten

slm canım, hemencik geçer inş. bu haafta izne ayrılırsın yazın çalışmak daha zor ama ben çalıştığım için memnunum günler çabuk geçiyor

SÖLE SÖLEE

dedimki tosuncuk gibi oldun aşkım hadi ben hamileyim ya senn oda 5 kilo aldıdaaaa öyle diyincee tamam haklısın dedi

hemen hemen kötü düşünceler geçiyor aklınızdaannnnn

yok kızz kacıyor kocişim bendeennn bebeğe birsey olmasından korkuyor

öyle geçtiii valla

hadi yaaa, benimkinden de ben kaçıyorr

saç kestirme muhabbetini biliyodum da dişi duymadıydım

ben her hamilelik öncesi komple bakım yaptırıyorum canım çekilecek çkeiliyo ,doldurulacaklar dolduruluyo ama bunlar meyve yerken düşen minik doldulardı ne olur ne olmaz hava alır çürü diye korkumdan açık kalmasın diye doldurdum...Aallah korusun bizim bebeklerimiz çok kıymetli gerekli önlemleri almak lazım..

dişçide aynısını söyledi 1.ve 3. trimesterde diş yapılmaz dedi...ama bizim 2. trimester bitmek üzere..

kızlar hacı şakir granül sabun aldım bebeğin çamaşırlarını yıkamak için..internette makinede çözünmediğini yazmışlar ne yapsam verip yerine dalinin felan garnül sabunu nu mu alsam?

bebeği olanlar hangi sabunu kullanıyorsunuz?

saç kestirme muhabbetini biliyodum da dişi duymadıydım

Evet canım yaa bende annemlerin,babaaannemlerin,eşimin anneannesinin yüzünden saçlarımı kestiremiyorum

o kadar uzadı ki belime kadar geldi..Tam da hamile kaldığım aydan 1 ay önce kestirmiştim..
yaz günü de rahatsız oldum açıkçası,artık doğumdan sonra kısa bi anne modeli kestiricem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…