nerde solda tatlım
kızlar ben çıkıyorum bugünde mesaiyi bitirdik çok şükür kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptüm sizi
Evet canım pahalı ya ben şanslı çıktım işte yoksa bizde alacaktık mecburen..
tebriklerrrrr
ne karşılığı ikna ettin bakıyımm
mrb kızlar ben geldim işten yoğun bi günün ardından evdeyim haftaya izne ayrılcam biran önce bitsin bu hafta artık istiyorum sıkıldım bunaldım sizler nasılsınız
selam kızlar..
bugün dişçideydim düşen 2 dolgumu anestezi olmadan doldurdum...inşallah hamilelik boyunca bi sıkıntı çıkarmaz....
sizler ne alemdesiniz?
mrb kızlar ben geldim işten yoğun bi günün ardından evdeyim haftaya izne ayrılcam biran önce bitsin bu hafta artık istiyorum sıkıldım bunaldım sizler nasılsınız
söylemmeeemmmmm
hoşgeldiniz canlar umarım iyisinizdr sudem geçmiş olsun canım hamillelikte diş çektirme yaptırma iyi değil der eskiler ama batıl inanç sanırım
benim belim çok agrıyor bugün nedense normalmidir sizceee bu hftalarda bel agrsıı vs:44:
selam kızlar..
bugün dişçideydim düşen 2 dolgumu anestezi olmadan doldurdum...inşallah hamilelik boyunca bi sıkıntı çıkarmaz....
sizler ne alemdesiniz?
slm canım, hemencik geçer inş. bu haafta izne ayrılırsın yazın çalışmak daha zor ama ben çalıştığım için memnunum günler çabuk geçiyor
SÖLE SÖLEE
dedimki tosuncuk gibi oldun aşkım hadi ben hamileyim ya senn oda 5 kilo aldıdaaaa öyle diyincee tamam haklısın dedi
hemen hemen kötü düşünceler geçiyor aklınızdaannnnn
yok kızz kacıyor kocişim bendeennn bebeğe birsey olmasındankorkuyor
öyle geçtiii valla
hadi yaaa, benimkinden de ben kaçıyorr
sen mi kaçıyorsun ben hiç kaçmam şahsen üstüne giderim daha çookkk
yaa korkuyom bişi olacak diyee sık yapmak istemiyommadam neremi tutsa yapışır oldu
akşama sendeyim o zman :))
Ne demek canım benim buyur gel bekliyorumm ne güzel olurdu gelebilseniz keşke
zaten şimdi koydum ocağa oturdum..
ayyy arkadaş dediğin böyle olur işteeeeeeee
gelmiş kadann oldum :)
bende 15 dkkaya çıkacağım
saç kestirme muhabbetini biliyodum da dişi duymadıydımhoşgeldiniz canlar umarım iyisinizdr sudem geçmiş olsun canım hamillelikte diş çektirme yaptırma iyi değil der eskiler ama batıl inanç sanırım
benim belim çok agrıyor bugün nedense normalmidir sizceee bu hftalarda bel agrsıı vs:44:
gecmıs olsun canım bende gecen yaptırdım dolgu ama uyustudu benı yaa yoksa dayanamzdım baya derınmıs cunku nerdeyse sinire gelmiş çürük iyi ki gelmişsin dedi doktor yoksa dogumdan sornaya kalsan dısı kaybedermıssın dıye
bende o gun aksamında kızım hareket etmeyınce korktum bsıey mı oldu dıye allahtan sonra hareketlendı hamılelıgın 2ncı trımesterınde dişçiye rahatlıkla gıdebılırısnız kızlar ben onu beklemıstım zaten
saç kestirme muhabbetini biliyodum da dişi duymadıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?