kızlar günaydın dün akşam mutlu mutlu yazarken bugün çok kötüyüm sabah kalktım biraz kanamam vardı çok azdı ama endişeliyim doktorumu aradım bir doktora görün dedi bakalım birazdan gidicem doktora ne olur dua edin bana oğluma bişey olmasın çok korkuyorum
nothing:44:Hiç kimse sesini çıkarmıyor..beklemedeyim bebeğim...kociştee bişeycik demiyor...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımgünaydınnn kızlarrrrrr
günaydın canımmm afiyet olsun bnde yapacağım şimdi.
Beysal kullanıcısından alıntı
canlarım nasılsınız ben cuma günü evimi taşıdım cuma öğleden sonra e cumartesi evimi yerleştirdim ve dün mersine gitmek üzere yola çıktık sabah yavaş yavaş geldik derken birden yolumuz değişti başka yoldan giidicem dedi eşim sonra bir baktım ne göreyim baalayında gittiğimiz otelin önündeyiz arabayı çektik geldiler bavulumuzu aldılar hoşgeldiniz emin bey falan ben şoklarda sonra balayında kaldığımız odaya çıkardılar oda çiçeklerle süslenmiş meyve tabakları falan resmen kalbim yerinden çıkacaktı nasıl mutlu oldum bilemezsiiniz bugün bzim evlilik yıldönümümüz dün kutlamış olduk harika bir akşamdı geçen sene gittiğimiz yerlerde gezdik oğlumuda gezdirdik fotoğraflar çektirdik harika bir akşamdı rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın herkese ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah..
bu sabah kahvaltımızı yaptık ve mersine geldik sizleri özledim hemen paylaşmak istedim arada girmeye çalışırım yine umarım herkes iyidir sizleri çok seviyoruz teyzoşlar
vayyy beysamcm süper süpriz yapmış eşinn ne mutlu sizebizimde bu gün evlilik yıldönümümüz 3 yıl dolmuş olacakk
cok gecmıs olsun umarım onemlı bısey deıldır ıyı haberlerını beklıyoruzkızlar günaydın dün akşam mutlu mutlu yazarken bugün çok kötüyüm sabah kalktım biraz kanamam vardı çok azdı ama endişeliyim doktorumu aradım bir doktora görün dedi bakalım birazdan gidicem doktora ne olur dua edin bana oğluma bişey olmasın çok korkuyorum
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
cok gecmıs olsun umarım onemlı bısey deıldır ıyı haberlerını beklıyoruz
günaydın kızlar
sizi karnınızdakıler uyutmadı benı de oglus yavrum hafıf rahatsızdı zaten dun gece atesı 39 a cıktı kalktık oturduk üsütnü soydum ilaç verdim düşünce gerı yattık eşimde nöbetteydı yazın hastalık da ayrı bı zor oluyo valla
bacagımda cok kötüydü dün aksam magnezyum aldım bugun ıyı gıbıyım bakalım
benım kız pıt pıt atıyo kızlar hıckırık tuttu yavrumu
günaydın canımmm....
ohh ne güzel tatile çıkıyosunuzz, bol bol dinlen keyfini çıkar hayatım...:)
ben artık eksikleri tamamlamaya çalışmıyorum tatile giderken... eksik olan şeyi tatil yaptığım yerde alıyorum :)
tweety ye bayıldımmmm... çok severim benn
günaydın canımm... benimki de saat 6dan sonra başladı :) deli kızım benimm yaaa nasıl vuruyo hadi kalk hadi kalk diye
dün kız kardeşim de denedi, elini karnımda nereye koyarsa bebek oraya gelip tekme atıyo :) çok eğlendiler maşallah
nothing:44:Hiç kimse sesini çıkarmıyor..beklemedeyim bebeğim...kociştee bişeycik demiyor...
kızzzzzzzzzz bayıldım bunlara...ı love my daddy ne süper bişeymişş yaaaa
kuzum allah esirgesin bişeyciği yoktur kuzucugunun ...aklına kötüsünü getirmee:26: Hemen git doktoruna ihmal etmeee:26: Dualarım seninlee canım bacımmmmm:26:
kızlar günaydın dün akşam mutlu mutlu yazarken bugün çok kötüyüm sabah kalktım biraz kanamam vardı çok azdı ama endişeliyim doktorumu aradım bir doktora görün dedi bakalım birazdan gidicem doktora ne olur dua edin bana oğluma bişey olmasın çok korkuyorum
tatil yerlerinde pahalı oluo o tarz şeyler herşeyimi alıp eksiksiz çantamla giderim her sene ama bu sene fenaa valla esramm
Tweety benimde vazgeçilmezimdirrr
aşkım bana saçlarım sarı olduğundan "tweety" der ondan dolayı da ayrı bi sviomm
o önlüğü chicco dan aldık canımm
neler neler var görmelisinnn
ama biraz pahalı fiyatları
hatta bi bebek arabası baktıkta 698 tl di
dedim bu da nesiiiiii
canım günaydın geçmiş olsun... çok şükür iyileşmiş oğlun.
magnezyumu ihmal etme canım. dün yazmıştım ya muz, hurma... çok iyi gelir bunlarda.. ben hala magnezyuma başlayamadım ama hergün muz ve hurma yiyorum, geçti çok şükür...
Kızlar biz geldikk
Dün iş için kırklareline gittik geldik o nedenle gece ananede kaldık... Yerini yadırgadı paşam, babasını istedi resmen.. Gece rüyamın ortasında vurmaya başladı.. Şimşekler çaktı bende gerçekten, artık güçlenmeye baladı ben burdayım diyor
saolasın canım
magnezyumu boyle sıkıntım oldukca alıyodum doktorda bsıey demedı hergun mu almalıyım kı :26:muzda kabızlık yapar dıye pek yemıyorum bıde yaz ya hararetten hep sulu soguk meyvelere gıdıyor elım ama hurma sevıyorum ve yıyorum
kızlarrr gunaydın hemen gözume carpan ılk habere yorum yazıp gecmısı okuyım
beysall cok sevındım kız kocan ne romantık adammıss bee:))) tebrık ederım yıldonumunuz ıcın ıyı tatıller tatlım
canım gunaydın evlilik yıl donumuz kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaa
bir hazırlıgın birsey var mıbizimde ayın 21 inde aslında benim tatil pllanım vardı biliyorsun ama o hafta cok yakın tanıdıgımızın düğünü var o yuzden gidemicezzz
günaydın canımm... kocaman oldu bebeğin canım yaa :) 28-30. haftalara kadar böyle pıt pıt vurmaya devam edicekler :)
çok fazla su içtiğim için olsa gerek bende kabızlık yapmıyo. magnezyumu günde 3 defa vermişti bana doktor ama ben 2 aydır 2 yada 3 kere kullandım :)
günaydın mervee :)
günaydın şekerimmm :) iyiyiz. seni sormalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?