daha az konusuyoruz nazar değdi bizeeee
canım bende haftaya cuma gidicem 20sinde...24+4 olucaz allah izin verirse...doktor o zamana çağırdı bizi...
Bende perş günü yaptırıcam da delik deşik oldum dün aşı bugün kan tahlili,perş de aynısı :))
tatlım sıcaklardan rehavet çökmüştürrrondandır bu sessizlik
Hadi bakalım canım hepimiz deneyimlerimizi yazarız artık arkadaşıma 2 bardak içirmişler yaaaaaaaa...:120::120:
selam kızlar
şeker yüklemesini ne yaptınız?
ben hazır tatildeyken yaptırayım diyorum dr. umun dediği zamanda yaptırsam çocuk 25+3 felan olucak biraz geç gibi geldi bana....şimdi de 23+4 felan oluyo ne yapsam
kimsecikler yok eskisi gibi yaaaa gelin ama
lavinyaa bulemsu burcuxxx kozete milano beysal ve diğer şişkolarrr
benımde geliyorr
eğitim planlıyorumda onla ilgili canım kendisi bana derse bişiler daha cok sevincem
hmm şimdi anladımm...
saat daha iki buçuk yaaa...
32 haftam dolsa da hemen izne ayrılsammm..çok sıkıldım artık işten
tatlım ya bulemsu nerde dünde yoktuu :44::44::44: tatildeler şekerimmmben bu yaz pek tatil yapamıycam ya izin pek kullanmak istemiyorum doğumdan sonra nasip olursa kullanıcam bu seneki raporlarla idare edicem artık son ayları sen ne yaptın işteki mevzuların kapandımı bebekimm sorun yaşamıyorsun değilmi
bu şeker yüklemesini yaptırmazsak ne oluyor ? beni de agustos 1 'de çağırdı doktor...
şeker yüklemesimi perşembe olacak sana ?? yok sa yine tahlil mi ?
tatlım sıcaklardan rehavet çökmüştürrrondandır bu sessizlik
kimsecikler yok eskisi gibi yaaaa gelin ama
lavinyaa bulemsu burcuxxx kozete milano beysal ve diğer şişkolarrr
bu şeker yüklemesini yaptırmazsak ne oluyor ? beni de agustos 1 'de çağırdı doktor...
ayy benim bir tarafım buz tutuyorrr kuzu, klima felaketttttttttttt
Ya bende salonda klima,yatak odasında da vantilatörle yaşıyorum resmen,sıcaklardan nefret eden biri olduğum için bi de ev yanıyo resmen,kalbime iğne batıyo sanki kızlar yaaa,acaba uyurken vantilatör çarpmış olabilir mi,üşütmekten?
geçen sene de olmuştu çünkü...
canımm bulemsu annesindeydi ama donmedi mi acaba :26:
işteki sorunlar alttan alttan devam ediyor canım ne olucak bilemiyorumm o adam yine aranıyor benimle calısan uzmanın calısma sözleşmesini vs istedi karıstırıyor bakalım elinden geleni yapsın
ayy benim bir tarafım buz tutuyorrr kuzu, klima felaketttttttttttt
yaa kuzum yaptırsak daha iyi değil mi şekerimiz var mı yok mu ? bebişe çok zararlıben bu haftasonu gideceğiz cumt. sabahı
Ya bende salonda klima,yatak odasında da vantilatörle yaşıyorum resmen,sıcaklardan nefret eden biri olduğum için bi de ev yanıyo resmen,kalbime iğne batıyo sanki kızlar yaaa,acaba uyurken vantilatör çarpmış olabilir mi,üşütmekten?
geçen sene de olmuştu çünkü...
karıştırsın bakalım kendi ayağına dolansında görsün gününümasum bebeğin rızkıyla oynamak elbet onada yarar getirmez
tatlım çok durma klima önünde sen farkına varmadan çarpar hasta etme bide bu yaz günü kendini ilaçta kullanamıyoruz zaten sıkıntı olmasın bebekim
şeker yüklemesinide yaptırın bence kızlar sonuçta lazım olmayan birşeyi istemez doktorlar. alt tarafı şekerli su içiriyorlar(biraz fazla şekerliokada) sonrada kan alıyorlar gözünüzde büyümesinn
sus kız sennnnn o kadar rapor alıcan gözun doysun
geçer kuzum geçer herşey geçiyor bu hayatta
ben rapor almıcam ki canım, karıştırdın heralde
soğuk çarpmıştır canım geçmiş olsun dikkat et dogrudan karsısında oturma geçer inşAllah
olabilir tatlım üşütmekten dikkat ett, kafaya bişi takmıyorsan demi
aynen canımm Allah bizi munafıklardan fitne fesatlardan korusunnnn aminn çok rahatım Allahım bozmasınnn inşAllahhhRabbime tevekkül oldum Allahtan hayırlısı rızkımızı onlar vermiyor yaa Allah buyukk saol tatlımmm
ben rapor almıcam ki canım, karıştırdın heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?