2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benım gıdecegım merkez 24-28 haftalarda yapıyor bende 26 haftam bıtınce gıdıcem canım

kimsecikler yok eskisi gibi yaaaa gelin ama

lavinyaa bulemsu burcuxxx kozete milano beysal ve diğer şişkolarrr

tatlım ya bulemsu nerde dünde yoktuu :44::44::44: tatildeler şekerimmm ben bu yaz pek tatil yapamıycam ya izin pek kullanmak istemiyorum doğumdan sonra nasip olursa kullanıcam bu seneki raporlarla idare edicem artık son ayları sen ne yaptın işteki mevzuların kapandımı bebekimm sorun yaşamıyorsun değilmi

hmm şimdi anladımm...

saat daha iki buçuk yaaa...
32 haftam dolsa da hemen izne ayrılsammm..çok sıkıldım artık işten

sus kız sennnnn o kadar rapor alıcan gözun doysun

geçer kuzum geçer herşey geçiyor bu hayatta

canımm bulemsu annesindeydi ama donmedi mi acaba :26:

işteki sorunlar alttan alttan devam ediyor canım ne olucak bilemiyorumm o adam yine aranıyor benimle calısan uzmanın calısma sözleşmesini vs istedi karıstırıyor bakalım elinden geleni yapsın

bu şeker yüklemesini yaptırmazsak ne oluyor ? beni de agustos 1 'de çağırdı doktor...

şeker yüklemesimi perşembe olacak sana ?? yok sa yine tahlil mi ?

Canım aslında benim de niyetim yoktu da dr um istedi mutlaka yaptıralım,sende şeker yoksa bile gebelikte olması normaldir o da bebeğe zarar verir dedi.
perş şeker yüklemesi canım kısmetse,tabi ondan sonra kan da alacaklar mecburen..

tatlım sıcaklardan rehavet çökmüştürrr ondandır bu sessizlik

ayy benim bir tarafım buz tutuyorrr kuzu, klima felaketttttttttttt

kimsecikler yok eskisi gibi yaaaa gelin ama

lavinyaa bulemsu burcuxxx kozete milano beysal ve diğer şişkolarrr

LAVİNYA YOK KUZU BU HAFTA TATİLDE ARKADAŞIM

bu şeker yüklemesini yaptırmazsak ne oluyor ? beni de agustos 1 'de çağırdı doktor...

yaa kuzum yaptırsak daha iyi değil mi şekerimiz var mı yok mu ? bebişe çok zararlı ben bu haftasonu gideceğiz cumt. sabahı

Ya bende salonda klima,yatak odasında da vantilatörle yaşıyorum resmen,sıcaklardan nefret eden biri olduğum için bi de ev yanıyo resmen,kalbime iğne batıyo sanki kızlar yaaa,acaba uyurken vantilatör çarpmış olabilir mi,üşütmekten?

geçen sene de olmuştu çünkü...

soğuk çarpmıştır canım geçmiş olsun dikkat et dogrudan karsısında oturma geçer inşAllah

karıştırsın bakalım kendi ayağına dolansında görsün gününü masum bebeğin rızkıyla oynamak elbet onada yarar getirmez

yaa kuzum yaptırsak daha iyi değil mi şekerimiz var mı yok mu ? bebişe çok zararlı ben bu haftasonu gideceğiz cumt. sabahı

tatlım çok durma klima önünde sen farkına varmadan çarpar hasta etme bide bu yaz günü kendini ilaçta kullanamıyoruz zaten sıkıntı olmasın bebekim

şeker yüklemesinide yaptırın bence kızlar sonuçta lazım olmayan birşeyi istemez doktorlar. alt tarafı şekerli su içiriyorlar(biraz fazla şekerli okada) sonrada kan alıyorlar gözünüzde büyümesinn

olabilir tatlım üşütmekten dikkat ett, kafaya bişi takmıyorsan demi

aynen canımm Allah bizi munafıklardan fitne fesatlardan korusunnnn aminn çok rahatım Allahım bozmasınnn inşAllahhh Rabbime tevekkül oldum Allahtan hayırlısı rızkımızı onlar vermiyor yaa Allah buyukk saol tatlımmm

soğuk çarpmıştır canım geçmiş olsun dikkat et dogrudan karsısında oturma geçer inşAllah

olabilir tatlım üşütmekten dikkat ett, kafaya bişi takmıyorsan demi

Yok kızlar yaa çok şükür kafaya taktığım bişey yok,geçen sene de böyle olmuştu hemen kalp ekosu çekilmiştim
bişey çıkmadı çok şükür de korktum ister istemez..

bende boyun fıtığı da var çünkü bi soğuk alayım hemen önüm arkam başlıyo..

engüzelini yaparsın şeker rızkımızı veren onlar değil sen doğru dürüst çalıştıktan sonra her kapı açılır sana

ben rapor almıcam ki canım, karıştırdın heralde

canımmm sen izin işini ne yapacaksın doğumdan sonra nasipse ücretsiz izin kullanacakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…