Canlarım dualarınız için Allah razı olsun doktordan geldik şimdi oğlum hastaneye gidene kdar hiç hareket etmedi beni meraktan öldürdü sonra sıra beklerken başladı tepklemeye doktora girdik eli ağzında parmağını emiyordu yavrum Allaha şükür kalbi atıyor sağlıklı hatta büyümüş kocaman olmuş çok tatlıydı tombik yanakları vardı ama beni çok korkuttu teyzeleri doktor herhngi bi sorun yok dedi herşeyi normal dedi gelişimi çok güzel dedi
sizi merakta bırakmak istemedik teyzeleri dualarınız içintekrar çok teşekkür ederiz alıntı yaptığım ve yapamadığım tm teyzoşlar Allah sizden razı olsun
Selam fıstıklarım nabersiniz?
Bende bu sabah kalktım sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim yarın alıcam.Ayrıca Elevit'e başladım dün akşam 1-2 saat arayla da maltofer alıyorum bakalım...
Ayrıca dün aşı olduğum yer dokununca hafif ağrıyo yoksa gayet iyiyim bi de sinek ısırmış gibi felaket kaşınıyo yaaa...
Dün akşam eşim eve bi geldi küpe taktırmışş,çok istiyodum ben sürpriz yapmış,dedim zibidiye bak baba olacak küpe taktırmış
Gece de arkadaşlara gitmiştik dönüşte 45 dk yürüdük eve kadar çok iyi geldi..
Yatarken çok komiktik ben koluma dokundurtmuyorum o kulağına aramızda 1 metre vardı nerdeyse. canımız nasıl da tatlı......
---Kızlar bişey sorucam,ben hergün ilk günden beri söylemesi ayıp 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum,tam pişirmeye çalışıyorum ama bazen yarısı sıvı yarısı kayısı kıvamında oluyor.Cıvık olmasının bi sakıncası olur mu acaba yaa?:26:
---Bu arada"hayatbanagüzel"arkadaşım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,daha nice yılları birlikte huzurla devirmeniz dileğimle...
aaaa kızlarrr sıze sölemeyı unuttum ıncı setımı kaybetmıstım ya buldum bılıyomusunuz onu cöpe attıgımdan okdr emındımkı salaklıgıma yanıyodum
gecen odamızı duzeltırken esıme dedım su valızı bı ac ıcınde ne var bakalım dedım actık ıcınden kucuk bı bavul daha cıktı onuda actık ıcınden ıncımın oldugu kutu cıktı yaa :)) okadar ıyı saklamısımkı dusunun ben bıle bulamıyorum:)))
uzun bir zamandan sonra merhaba kızlar...
dün sağlık ocağında aşımı oldum vurulurken ağrı yokta bugün kolum ağrıyor ya sanki bir yerin morarır bastırınca ağrır ya o tarz..gecede yatamadım döndükçe iğne yeridi acıdı..
bugün sevgili görümcem doğuruyor anlatmıştım ya size hani şu ismini cemre koyacaz biz diyenismimizi çalan sabah gidec ekti doğuma ne aradım ne sordum işlerimi halledip öğlen gidecem gıcıklığına
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun doktordan geldik şimdi oğlum hastaneye gidene kdar hiç hareket etmedi beni meraktan öldürdü sonra sıra beklerken başladı tepklemeye doktora girdik eli ağzında parmağını emiyordu yavrum Allaha şükür kalbi atıyor sağlıklı hatta büyümüş kocaman olmuş çok tatlıydı tombik yanakları vardı ama beni çok korkuttu teyzeleri doktor herhngi bi sorun yok dedi herşeyi normal dedi gelişimi çok güzel dedi
sizi merakta bırakmak istemedik teyzeleri dualarınız içintekrar çok teşekkür ederiz alıntı yaptığım ve yapamadığım tm teyzoşlar Allah sizden razı olsun
hoşgeldin canım :)
babaya bakk... :):):)
canım karatay her zaman yumurtanın kayısı kıvamında olmasını öneriyor. ama hamilelikte bu zararlı mı bilmiyorum...
Hoşbulduk canım..
sorma çok artist:)
evet işte de bazen bayağı bi sıvı bırakıyorum yarısı kayısı oluyo,hamile olmasam bi fokurdamayla alıp yiyorum su gibi de
amaaaan,bu sıcakta zaten yumurta yemek işkence gibi..
son günlerde hiç yumurta yemediğimi hatırladım
Ye canım ye,dr etten bile önemli olduğunu söylemişti bana..
selam kızlar
şeker yüklemesini ne yaptınız?
ben hazır tatildeyken yaptırayım diyorum dr. umun dediği zamanda yaptırsam çocuk 25+3 felan olucak biraz geç gibi geldi bana....şimdi de 23+4 felan oluyo ne yapsam
selam kızlar
ben hazır tatildeyken yaptırayım diyorum dr. umun dediği zamanda yaptırsam çocuk 25+3 felan olucak biraz geç gibi geldi bana....şimdi de 23+4 felan oluyo ne yapsam
sabah gelirken haşlamam lazım... unutuyorum.
biraz daha dikkat ediyim ben bundan sonra.
aysunn nereye kayboldunnn
selam millet biz geldiköğlen bıraktık sayfa uçmuşş azcukkkk az konuşun loooooooo sayfaları okuyamıyorummmmmm ruhum daralıyor
selam kızlar
iyiyim napıyım uykum geldi yaaa... sabah ta zor geldim işe zaten
patronla ne konuşuncann anlamadımm???
canım koşturuyorum iş güç ne olsun sen nasılsınnaptın patronla konusucam eğitim konusuyla ilgili olarak
Selam fıstıklarım nabersiniz?
Bende bu sabah kalktım sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim yarın alıcam.Ayrıca Elevit'e başladım dün akşam 1-2 saat arayla da maltofer alıyorum bakalım...
Ayrıca dün aşı olduğum yer dokununca hafif ağrıyo yoksa gayet iyiyim bi de sinek ısırmış gibi felaket kaşınıyo yaaa...
Dün akşam eşim eve bi geldi küpe taktırmışş,çok istiyodum ben sürpriz yapmış,dedim zibidiye bak baba olacak küpe taktırmış
Gece de arkadaşlara gitmiştik dönüşte 45 dk yürüdük eve kadar çok iyi geldi..
Yatarken çok komiktik ben koluma dokundurtmuyorum o kulağına aramızda 1 metre vardı nerdeyse. canımız nasıl da tatlı......
---Kızlar bişey sorucam,ben hergün ilk günden beri söylemesi ayıp 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum,tam pişirmeye çalışıyorum ama bazen yarısı sıvı yarısı kayısı kıvamında oluyor.Cıvık olmasının bi sakıncası olur mu acaba yaa?:26:
---Bu arada"hayatbanagüzel"arkadaşım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,daha nice yılları birlikte huzurla devirmeniz dileğimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?