2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

merhaba canım
uzun zamandır ilk defa bugün girdim senin yazını görünce merak etmiştim çok şükür birşeyiniz yokmuş çok sevndm..
bebeğin kilosunu ne kadarmış canım?

Selam fıstıklarım nabersiniz?

Bende bu sabah kalktım sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim yarın alıcam.Ayrıca Elevit'e başladım dün akşam 1-2 saat arayla da maltofer alıyorum bakalım...
Ayrıca dün aşı olduğum yer dokununca hafif ağrıyo yoksa gayet iyiyim bi de sinek ısırmış gibi felaket kaşınıyo yaaa...

Dün akşam eşim eve bi geldi küpe taktırmışş,çok istiyodum ben sürpriz yapmış,dedim zibidiye bak baba olacak küpe taktırmış
Gece de arkadaşlara gitmiştik dönüşte 45 dk yürüdük eve kadar çok iyi geldi..

Yatarken çok komiktik ben koluma dokundurtmuyorum o kulağına aramızda 1 metre vardı nerdeyse. canımız nasıl da tatlı......

---Kızlar bişey sorucam,ben hergün ilk günden beri söylemesi ayıp 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum,tam pişirmeye çalışıyorum ama bazen yarısı sıvı yarısı kayısı kıvamında oluyor.Cıvık olmasının bi sakıncası olur mu acaba yaa?:26:

---Bu arada"hayatbanagüzel"arkadaşım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,daha nice yılları birlikte huzurla devirmeniz dileğimle...

hoşgeldin canım :)
babaya bakk... :):):)
canım karatay her zaman yumurtanın kayısı kıvamında olmasını öneriyor. ama hamilelikte bu zararlı mı bilmiyorum...

mervemmm çookk sevindimm..gözün aydınn canımm

ufff gıcık görümceeee...neysee hayırlısıylaa alsın kucagınaa bebeğini kuzummm:26:

ayy canım çok sevindim pipiloşunun iyi olmasına..onunlaa geçmiş olsun kuzumm...dikkat et kendine..güzelce dinlenn bebeğim..

hoşgeldin canım :)
babaya bakk... :):):)
canım karatay her zaman yumurtanın kayısı kıvamında olmasını öneriyor. ama hamilelikte bu zararlı mı bilmiyorum...

Hoşbulduk canım..

sorma çok artist:)

evet işte de bazen bayağı bi sıvı bırakıyorum yarısı kayısı oluyo,hamile olmasam bi fokurdamayla alıp yiyorum su gibi de
amaaaan,bu sıcakta zaten yumurta yemek işkence gibi..

canım dün aynı duyguları ben yaşadım çok hareketleri o kadar azalmıştı ki,sağlık ocağına gitmiştim aşı için.
o arada kalp atışlarını da dinledim nasıl içim rahatladı anlatamam.

korkutuyo bizi minikler...hele bi doğsunlar sorarız onlara :)
geçmiş olsun canm..

son günlerde hiç yumurta yemediğimi hatırladım

selam kızlar

şeker yüklemesini ne yaptınız?

ben hazır tatildeyken yaptırayım diyorum dr. umun dediği zamanda yaptırsam çocuk 25+3 felan olucak biraz geç gibi geldi bana....şimdi de 23+4 felan oluyo ne yapsam

selam canım...

24+3te yaptırıcam sanırım ben. öyle görünüyor.

selam kızlar

şeker yüklemesini ne yaptınız?

ben hazır tatildeyken yaptırayım diyorum dr. umun dediği zamanda yaptırsam çocuk 25+3 felan olucak biraz geç gibi geldi bana....şimdi de 23+4 felan oluyo ne yapsam

Bende perş günü yaptırıcam da delik deşik oldum dün aşı bugün kan tahlili,perş de aynısı :))

Son düzenleme:

canım bende haftaya cuma gidicem 20sinde...24+4 olucaz allah izin verirse...doktor o zamana çağırdı bizi...

Kayınpeder den tansiyon aletini 3 aylığına çaldım

ama dijital aletler hamilelerde düzgün yanıt vermiyolarmış doğru mu?

benim hep 9-6,10-7 falan çıkıyodu,bunda da çıkıyo gerçi ama emin olamıyorum..

slm canım entell baba olduu seninkiiii :)

bebişede takarsınız bir örnekk :) ay ben erkek ama saçlarını uzatıcamm çıkarsa çok tatlı oluyorlar

sağol canım benimmmm aminnnnnnn hepimizin ki inş. sizin ne kadar oldu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…