evet bende evde olsam acmam bu kadar durmam pc basındaa
ama burda mecburen duruyoruzz
dün gece dizimden aşağı bacagım kasıldı saat 5 falandı panık yaptım sonra eşim uyandı ovaladıda gectı
bu kasılmaları napıcaz kızlar
Evet sıcak... İstanbul fena durumda.. 42 derece.. Trafik felç, sinirler gerik allah sonumuzu hayır etsin..
napıosunuz bakalımmm ben işlerle ugrasıyorummm
ççok sessiziz evet yaaa
kızlar benim midem devam ediyor hala bu donemde saç çıkarıyormuş bebek sanırım benimkinin saçları baya gür olacak
slm kızlar
nasılsınız bakalım sıcakla aranız nasıl. benim tansiyon problemim var ancak ayılıp bayılmadan işe gidip gelmeye çalışıyorum.(( Allah'tan işyerinde de evde de klima var yoksa nasıl yaşarım diye düşünmeden edemiyorum. size birşey soracağım. ana kucağı oto koltuğu 0-13 kg modeller var almayı düşünen var mı? varsa hangisini almayı düşünüyorsunuz? ben baktım baktım karar veremedim de..... fikir verirseniz sevinirim.
Canım biz pusetiyle birlikte takım olduğu için 0-13 kg aldık.. Gayette kullanışlı görünüyor, Aynısından arkadaşımda aldı onun bebeği mayıs'ta doğdu kullanıyor çok memnun.. Büyük olanlara koyamıyorsun zaten çocuk kayıp gidiyor, içinde kayboluyor
canım kramp için bol su, kasılmalara ise magnazyum,potasyum,kalsiyum desteği.... başka çaresi yok.. bir de bol hareket.
bol su zaten tuketıyorum ama magnezyum fln bunları doktora sorup kullanayım degılmı
bu ctesı gıdıcem zaten dopler cekılmeye onuda sorucam ,ayaklarımın altı cok yanıo,mıdemde yanma oluyo bu aralar sıkayetlerım cok arttı
napıosunuz bakalımmm ben işlerle ugrasıyorummm
ççok sessiziz evet yaaa
kızlar benim midem devam ediyor hala bu donemde saç çıkarıyormuş bebek sanırım benimkinin saçları baya gür olacak
canım kramp için bol su, kasılmalara ise magnazyum,potasyum,kalsiyum desteği.... başka çaresi yok.. bir de bol hareket.
ayy bi de sen tam o trafiğin içinde kalıyosun dimi.Allah yardım etsin yaaa... napıyosun annende mi kalıyosun? boğaz çok kötü çünkü.
ben de işlerle uğraşıyorum canım yaa... hiç bişi yapasım da yok gerçi...
olabilir canım.. bi de saç çıkarırken anneye gülme krizleri gelirmiş
günaydın canım...
ben klimayı çok fazla açmamaya özen gösteriyorum.. eşim okumuş, hamileler için sağlıklı olmadığını... işyerimde serin Allahtan.
Oto koltuğu için erken değil mi canım? önce bebek arabasını puseti halledelim :)
gunydın kızlar hava sıcak dısarısı gurultulu bense fenalardayım bu sıcaklardan:)) herkes ıyımı son sayfaya gecmıyo bu manyak sıte yıne ya
bol su zaten tuketıyorum ama magnezyum fln bunları doktora sorup kullanayım degılmı
bu ctesı gıdıcem zaten dopler cekılmeye onuda sorucam ,ayaklarımın altı cok yanıo,mıdemde yanma oluyo bu aralar sıkayetlerım cok arttı
oto koltuğu için belki erken ama onlar aynı zamanda ana kucağı geçtiği için ev kullanımına da uygun. o sebeple bakıyoruz canım. hem ev hem de arabada kullanabilelim diye birazda açıkçası....
günaydın mervecimm... herkes iyi :) sen nasılsın :)
doktoruna kasılmaları söyle magnezyum tozu verir hemen zaten... bana verdi ama midemi bulandırıyo o yüzden içmiyorum,,, yakşalık bir hafta merdiven dahi inip çıkamadım sağ bacağımın tamamen kasılmasından dolayı... sonra hergün muz ve bir kaç hurma yemeye başladım, geçti çok şükür...
hurmada magnezyum,potasyum... herşey var. en yararlısı hamilelikte bol hurma yemek... hamileliğinde hurma yiyenlerin çocukları güzel ahlaklı olurmuş hem... doğduğunda da damağına biraz sürmek gerekir, sünnettir bu. ben yapıcam inşallah.
evet hem evde hem arabada kullanılanlardan var... pierre cardinin bebek arabasının koltuğu hem puset hem araba koltuğu şeklinde kullanılıyor.
ayy bi de sen tam o trafiğin içinde kalıyosun dimi.Allah yardım etsin yaaa... napıyosun annende mi kalıyosun? boğaz çok kötü çünkü.
ben de işlerle uğraşıyorum canım yaa... hiç bişi yapasım da yok gerçi...
olabilir canım.. bi de saç çıkarırken anneye gülme krizleri gelirmiş
günaydın canım...
ben klimayı çok fazla açmamaya özen gösteriyorum.. eşim okumuş, hamileler için sağlıklı olmadığını... işyerimde serin Allahtan.
Oto koltuğu için erken değil mi canım? önce bebek arabasını puseti halledelim :)
canım ne aldınız marka olarak? her markaya güvenemiyor insan? bebişi için en iyisini istiyor.
günaydın mervecimm... herkes iyi :) sen nasılsın :)
doktoruna kasılmaları söyle magnezyum tozu verir hemen zaten... bana verdi ama midemi bulandırıyo o yüzden içmiyorum,,, yakşalık bir hafta merdiven dahi inip çıkamadım sağ bacağımın tamamen kasılmasından dolayı... sonra hergün muz ve bir kaç hurma yemeye başladım, geçti çok şükür...
hurmada magnezyum,potasyum... herşey var. en yararlısı hamilelikte bol hurma yemek... hamileliğinde hurma yiyenlerin çocukları güzel ahlaklı olurmuş hem... doğduğunda da damağına biraz sürmek gerekir, sünnettir bu. ben yapıcam inşallah.
bu oto koltugu ıcın erken degılmı ya yoksa benmı yanlıs bılıyorum bebek 6 ay oturamıyo zaten nasıl koyulcak kı oto koltuguna cokmu cahalım
ıyıyım bebem bende bu hurma doumu kolaylastırıyomus ya gunde 2 tane felan yıyelım bence abartmayalım bu aylarda dogruruz mazallah:))
bu oto koltugu ıcın erken degılmı ya yoksa benmı yanlıs bılıyorum bebek 6 ay oturamıyo zaten nasıl koyulcak kı oto koltuguna cokmu cahalım
P.tesi gecesi annemde kaldım ama inanmayacaksın oğlum yerini yadırgadı veya babası olmadığını anladı bişeyler oldu yani bütün gece uyutmadı.. Tekme üzerine tekme.. şimşekler çakıp çakıp durdu bende.. Bende o gece illallah ettim.. gidip geliyoruz tatlım mecbur.. Bazen vapur kullanıyorum oda çok uzak kalıyor bana yorucu oluyor ama şimdilik dayanıyoruz bakalım :26::26:
Graco aldık canım biz.. Biraz pahalı gibi geldi ilk önce ama puset + oto koltuğu takım düşünüldüğünde o kadarda sarsmadı
Annelutfen.com - GRACO Symbio Travel Sistem Bebek Arabası
Tabi linkte görünen fiyata almadık biz.. 980 TL gibi bir fiyatı vardı indirime girmişti aldığımızda..
aa süper bu bılgılerı aldıgım cok ıyı oldu bende yıyım bol bol hurma o halde,gece baya kotu oldum sımdıde sol bacagımda tam kasıgımın ordan asagıda var kasılma bunedır böölee bu bebişler bızı amma cok zorluyorlar,Allah yardımcımız olsun hem sıcak hem agırlasmaya basladık artık göbüşümde asagıyı goremıyorum ben :)
koyuyorsun canım.. Mecbur kalıyorsun.. Hem elde taşımak içinde kullanılıyor. Hemde düşün hastaneye gideceksin kimse yok yanında ne yapacaksın bebeği sabitliyorsun arabaya aynasını takıyorsun tıngır mıngır gidiyorsun.. Mecbur kalıyorsun bir yerde yani...
Hem benim aldığım oto koltuğu pusete de monte edilebiliyor... çok fonksiyonlu yani
yok canım erken doğuma neden oluyo diye bişi duymadım ben :26:
ilk 8 ay bebeklerin oturtulması tavsşye edilmiyo canım.. ama arabadayken bebekler puset kulanmak mantıklı bence...
canım çok güzelmiş... güle güle kullanın inşallah. 3 parça aldın sonuçta. aşırı değil... şahsen taşınmayacak olsam ve borçlarımız olmasa benim de gözüme gelmezdi
Hz Meryem hamileyken Allah(cc) bol hurma yemesini söylüyor, düşün artık...
görememeye başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?