2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım kramp için bol su, kasılmalara ise magnazyum,potasyum,kalsiyum desteği.... başka çaresi yok.. bir de bol hareket.

Evet sıcak... İstanbul fena durumda.. 42 derece.. Trafik felç, sinirler gerik allah sonumuzu hayır etsin..

ayy bi de sen tam o trafiğin içinde kalıyosun dimi.Allah yardım etsin yaaa... napıyosun annende mi kalıyosun? boğaz çok kötü çünkü.

napıosunuz bakalımmm ben işlerle ugrasıyorummm

ççok sessiziz evet yaaa

kızlar benim midem devam ediyor hala bu donemde saç çıkarıyormuş bebek sanırım benimkinin saçları baya gür olacak

ben de işlerle uğraşıyorum canım yaa... hiç bişi yapasım da yok gerçi...
olabilir canım.. bi de saç çıkarırken anneye gülme krizleri gelirmiş

günaydın canım...
ben klimayı çok fazla açmamaya özen gösteriyorum.. eşim okumuş, hamileler için sağlıklı olmadığını... işyerimde serin Allahtan.
Oto koltuğu için erken değil mi canım? önce bebek arabasını puseti halledelim :)

canım ne aldınız marka olarak? her markaya güvenemiyor insan? bebişi için en iyisini istiyor.

gunydın kızlar hava sıcak dısarısı gurultulu bense fenalardayım bu sıcaklardan:)) herkes ıyımı son sayfaya gecmıyo bu manyak sıte yıne ya

oto koltuğu için belki erken ama onlar aynı zamanda ana kucağı geçtiği için ev kullanımına da uygun. o sebeple bakıyoruz canım. hem ev hem de arabada kullanabilelim diye birazda açıkçası....

gunydın kızlar hava sıcak dısarısı gurultulu bense fenalardayım bu sıcaklardan:)) herkes ıyımı son sayfaya gecmıyo bu manyak sıte yıne ya

günaydın mervecimm... herkes iyi :) sen nasılsın :)

doktoruna kasılmaları söyle magnezyum tozu verir hemen zaten... bana verdi ama midemi bulandırıyo o yüzden içmiyorum,,, yakşalık bir hafta merdiven dahi inip çıkamadım sağ bacağımın tamamen kasılmasından dolayı... sonra hergün muz ve bir kaç hurma yemeye başladım, geçti çok şükür...
hurmada magnezyum,potasyum... herşey var. en yararlısı hamilelikte bol hurma yemek... hamileliğinde hurma yiyenlerin çocukları güzel ahlaklı olurmuş hem... doğduğunda da damağına biraz sürmek gerekir, sünnettir bu. ben yapıcam inşallah.

aysunn benımde 2 haftadır mıdem acayıp yanıyodu bısı yemek ıstemıyodum doktora gıttım rennıe dıe bı ılac verdı ılac önumde duruyo bu seferde mıdem yanmıyo:)) anlamadım gttı
bıde okumustum ben bebek yukarı cıktıkca gögus kafesımızın ordakı bı boru genıslıyomus orayada mıde asıdımı ne gıdıyomus o da yanmalara yol acıyomus bıraz salladım ama okumustum gercekten:))

ya bıde ablan 6 aylık evlıymıs ölemı bende senelerdır olmuyo zannedıyodum bence tup bebek ıcın erken karar vermısler canımo ya bende pkoluyum yanı hemde sıskoyum doktorlar bıraz zor olur v.s dedı ama bana doktorum 1 ay ılac verdı ılac sonrasında oldu bebek tup bebek ıcın ablanın doktoru acele etmıs bence

oto koltuğu için belki erken ama onlar aynı zamanda ana kucağı geçtiği için ev kullanımına da uygun. o sebeple bakıyoruz canım. hem ev hem de arabada kullanabilelim diye birazda açıkçası....

evet hem evde hem arabada kullanılanlardan var... pierre cardinin bebek arabasının koltuğu hem puset hem araba koltuğu şeklinde kullanılıyor.

Son düzenleme:

ıyıyım bebem bende bu hurma doumu kolaylastırıyomus ya gunde 2 tane felan yıyelım bence abartmayalım bu aylarda dogruruz mazallah:))

evet hem evde hem arabada kullanılanlardan var... pierre cardinin bebek arabasının koltuğu hem puset hem araba koltuğu şeklinde kullanılıyor.

bu oto koltugu ıcın erken degılmı ya yoksa benmı yanlıs bılıyorum bebek 6 ay oturamıyo zaten nasıl koyulcak kı oto koltuguna cokmu cahalım

P.tesi gecesi annemde kaldım ama inanmayacaksın oğlum yerini yadırgadı veya babası olmadığını anladı bişeyler oldu yani bütün gece uyutmadı.. Tekme üzerine tekme.. şimşekler çakıp çakıp durdu bende.. Bende o gece illallah ettim.. gidip geliyoruz tatlım mecbur.. Bazen vapur kullanıyorum oda çok uzak kalıyor bana yorucu oluyor ama şimdilik dayanıyoruz bakalım :26::26:

canım ne aldınız marka olarak? her markaya güvenemiyor insan? bebişi için en iyisini istiyor.

Graco aldık canım biz.. Biraz pahalı gibi geldi ilk önce ama puset + oto koltuğu takım düşünüldüğünde o kadarda sarsmadı
Annelutfen.com - GRACO Symbio Travel Sistem Bebek Arabası
Tabi linkte görünen fiyata almadık biz.. 980 TL gibi bir fiyatı vardı indirime girmişti aldığımızda..

aa süper bu bılgılerı aldıgım cok ıyı oldu bende yıyım bol bol hurma o halde,gece baya kotu oldum sımdıde sol bacagımda tam kasıgımın ordan asagıda var kasılma bunedır böölee bu bebişler bızı amma cok zorluyorlar,Allah yardımcımız olsun hem sıcak hem agırlasmaya basladık artık göbüşümde asagıyı goremıyorum ben :)

bu oto koltugu ıcın erken degılmı ya yoksa benmı yanlıs bılıyorum bebek 6 ay oturamıyo zaten nasıl koyulcak kı oto koltuguna cokmu cahalım

koyuyorsun canım.. Mecbur kalıyorsun.. Hem elde taşımak içinde kullanılıyor. Hemde düşün hastaneye gideceksin kimse yok yanında ne yapacaksın bebeği sabitliyorsun arabaya aynasını takıyorsun tıngır mıngır gidiyorsun.. Mecbur kalıyorsun bir yerde yani...
Hem benim aldığım oto koltuğu pusete de monte edilebiliyor... çok fonksiyonlu yani

Son düzenleme:
ıyıyım bebem bende bu hurma doumu kolaylastırıyomus ya gunde 2 tane felan yıyelım bence abartmayalım bu aylarda dogruruz mazallah:))

yok canım erken doğuma neden oluyo diye bişi duymadım ben :26:

ilk 8 ay bebeklerin oturtulması tavsşye edilmiyo canım.. ama arabadayken bebekler puset kulanmak mantıklı bence...

canım çok güzelmiş... güle güle kullanın inşallah. 3 parça aldın sonuçta. aşırı değil... şahsen taşınmayacak olsam ve borçlarımız olmasa benim de gözüme gelmezdi

Hz Meryem hamileyken Allah(cc) bol hurma yemesini söylüyor, düşün artık...

görememeye başladın mı

sana kesinlikle katılıyorum canım. bebişimizi kucağımızda taşımaktansa ana kucağı ile hastane vs götürmeyi tercih ederim. çünkü çok küçük olacağından incitmekten korkarım ben. ana kucağı oto koltuğu çok rahatlıkmış. kulanmakta nasib olsun inş. ben maxi cosi ve recaro nun ürünlerine baktım. ama karar veremedim bi türlü bir de pierre cardin e bakım bakalım... saol canım

biz daha almadık oto koltugu fln bebek arabası ablamın kızı 3 yasında onun var onu alıcaz bosuna masraf yapmaya gerek yok dedık
yepyenı duruyor ,
kızlar onumuz ramazan oruc tutmayı dusunen yok dımı aramızdaa

aaahh canım sorma o borçlar bitmiyor.. Sabah eşime diyorum sanırım biz bir delirdik.. Arabayı yeni yenilemiştik az-çok onun borcu var ev almıştık daha 1 yıl ödedik 4 yıl daha var.. Birde üzerine bebek yaptık. Ben çalışamıcam sanırım delirdik biz diyorum gülüyor bana..
İnşallah uyumlu bir bebeğimiz olurda ananeyle kalır yoksa yandığımızın resmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…