şimdiye kadar plesentanda problem olmadıysa, kanama problemin olmadıysa,kendini nadasa çekmen için tek sorun isteksizlik tatlım..
Ama problemin olduysa mutlaka doktoruna bir danış...
Valla kızlar ben eşimin benden uzak kalmasını istemiyorum.. O nedenle ne evet ne hayır durumundayım.. Abartılmadığı suretçe problem olmaz bence... Şimdiye kadar olmadı yani
kızlar noluyorr sizeee ne bu isteksizlikk:89::89::89: ne bu kaçmakk birde esramla bana bakınnn bizde maşAllah hormonlar tavan yapmış şekildee devam ediyooruzzzzz
hoşbuldum esracım.bu sıcak havalar beni mahfetti bi yatarken iyiyim ondada allahtan yatak odasına klima taktırdık.kızımın pıtpıtlarını hissetmeye başladım başlayalı çok iyiym.
şimdiye kadar plesentanda problem olmadıysa, kanama problemin olmadıysa,kendini nadasa çekmen için tek sorun isteksizlik tatlım..
Ama problemin olduysa mutlaka doktoruna bir danış...
Valla kızlar ben eşimin benden uzak kalmasını istemiyorum.. O nedenle ne evet ne hayır durumundayım.. Abartılmadığı suretçe problem olmaz bence... Şimdiye kadar olmadı yani
ben geldimmm çok yorulmadan geldim ama
ama sıcak kafamı bulandırmış moonsunun yazdıkları profilimde gözüküyor ya gidip diyet başlığına yazmışım:78:
hemen kaçtım başlığıma geri geldimm
ya benim canım yine kahve çekiyor
ben geldimmm çok yorulmadan geldim amabulemsumm ne yazdın söyleseenee orayı temizlemişsinnnn
Evet canım 24-28.haftalar arasında yapılıyor..
:78: hamileliğime verin artıkama nasıl kaçtım yaaaaa
dimi yani
o hareketleri duyunca gülmeye başlıyorum...
yarım saattir hiç durmadı kızım, elim sürekli karnımda :)
şimdiye kadar hiç olmadı mı? canım bu kadar uzak kalmayın bence yaa... yani ne bileyim.:26:
aysun diyet başlığına mı yazıyomuş ki
naptın canım? halletiniz mi yufkaları, sen mi durdun başında??
aaa bugün içme canım... hergün hergün olmaz.
evet öyleymiş ne bileyim bende daldım başlığa bizim mekan diyeaysun diyet başlığına mı yazıyomuş ki
benim de bu hafta yapilcak canim anlatirim sana yapilinca
kuruyanlar arasında bende varımnapim ya okadar enerjim sönükkii hiç başka şeye harcayacak kadar bonkör olamıyorum saolsun kocişte anlayışlı
doktor ılk haftalarda normal hersey cınsel hayatınıza devam edebılırsınız demıstı
bizde bugune kadar abartmadan seyrınde devam ettık bundan sonrası ıcın ne yapmak gerek bılemıyrm
ama ısteksızlık fln yok acıkcası bızde :))
dimi yani
o hareketleri duyunca gülmeye başlıyorum...
yarım saattir hiç durmadı kızım, elim sürekli karnımda :)
şimdiye kadar hiç olmadı mı? canım bu kadar uzak kalmayın bence yaa... yani ne bileyim.:26:
aysun diyet başlığına mı yazıyomuş ki
aaa bugün içme canım... hergün hergün olmaz.
biz senle aynı dogum tariihindeyiz ben daha hıssedemeiyorum ya neden
doktorun henuz dile getrmemis olabilir ama sen sormalisin bence devam etmemizde herhangi bi problem var mi dye....
evet yaaaaaa siz de olmasaniz kendimi bu itirafimla mart kedisi sanicam burda kizlar
kurumus kalmissiniz simdiden walla sopalicam hepiniziii
:78: hamileliğime verin artıkama nasıl kaçtım yaaaaa
yaaa hep diom bu kadın yaşlanmaz bu kadınla duran da yaşlanmazzz süpersinnn
yine patlattın bombayı koptum sanaaa
evet öyleymiş ne bileyim bende daldım başlığa bizim mekan diye
hallettik ben fazla durmadım başında ama istediğinide kırmamış oldum eltimin
hissedersin canım meraketme.kız çocukları erkekler gibi güçlü tekmelere sahip değilllermiş onu öğrendim.ama akşam kızımda çok güçlü bir tekme attı dışardan bile farkettim.
kahveden, çaydan, koladan hepiciğinden yaklaşık 6 aydır cooook uzağımmmm
hepsinden tiksindim ben bile kendime inanamıommm:44:
benim takip ettiğim diyet topiğim vardı ona yazmışş yanlışlıkla
ama ama paula içiyor oda mis gibi koktu
evet öyleymiş ne bileyim bende daldım başlığa bizim mekan diye
hallettik ben fazla durmadım başında ama istediğinide kırmamış oldum eltimin
benim takip ettiğim diyet topiğim vardı ona yazmışş yanlışlıkla
ama ama paula içiyor oda mis gibi koktu
İsteğin sıcak havayla ilgisi olduğunu sanmıyorum, hamileliğin vermiş olduğu bir sıkıntı o daha çoksonuçta geçen yazı düşünün böylemiydiniz veya böylemiydik
tek değil canım ben komsum herkes uyuz oldu ne işin var dedi gittiğimi görenler sonrasında ise komsum plan yaptı işim var gel diye beni çağırdı zaten işde bitmişdiUyuz elti
Gönlü oldumu bariGıcık oldum zaten ocağın başına çağırdı diyince iyi bari çabuk kaçabilmişsin
kahveden, çaydan, koladan hepiciğinden yaklaşık 6 aydır cooook uzağımmmm
hepsinden tiksindim ben bile kendime inanamıommm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?