diceksin canım yüzün tutacak kendisi hizmet etsinn sen mii hizmet ediceksin Allah korusun evladına birşey olsa kimseye birsey olmaz olan sana olurr
o yüzden " anne hamileyim kusura bakma her dönem tehlikeli dikkat etmeliyim " diceksin onda laf hazır olucak dicekki " bizim hamileliğimizde neler yaptırdılarr neler bişeycik olmadı" dicek
sende " anne her bunye bir mii ben tehlikeye atamam bebegımı diceksin"
sarellem benimmmmmm
yok kız benimki sırtın yeter ki esra üzülmesin, esra bişi demesin modunda hepBenim yakındığım cahilliği sadece...gidicez onlara bi gün bizi yanlız bırakmıcak, bizle olmak istiyo sürekli... ben de buna kızıyorum bi yere kaçamıyoruz eşimle...
fettan olsa ben de kavga ederim ama susmam hayatta...
tuana su damlası demek canım...
çok fazla tuana ismi konuldu yavsss... ben sevmiyorum tuana, aleyna, alara... çok fazla var sanki...
aysun kenyada bi restorant açılmıştı Linaydı ismi yeni hatırladım
bız pek sevişgen ınsanlar degılız:))yazın sıcagı bhane ederız kısın soguyu:)) gecelerı hoşlanmayız sabah severız:)) kız ben 1 ay ılac kullandım bebıs oldu ya mıllet harıl harıl calısırken bız o ay bıle 2 kez görustuk:)) geldı bebıs. oysa ben boğa o yengec burcu ama bakalım bebekten sonra yoluna sokucam ask hayatımı:))
yaa sen benim eltim olmysınkız nerden bildin diyeceği lafı aynen öyle ddiyor bana yok şunu yapmıştım hamileyken yok bunu yapmıştım
sarellem benimmmmmm
yok kız benimki sırtın yeter ki esra üzülmesin, esra bişi demesin modunda hepBenim yakındığım cahilliği sadece...gidicez onlara bi gün bizi yanlız bırakmıcak, bizle olmak istiyo sürekli... ben de buna kızıyorum bi yere kaçamıyoruz eşimle...
fettan olsa ben de kavga ederim ama susmam hayatta...
tuana su damlası demek canım...
çok fazla tuana ismi konuldu yavsss... ben sevmiyorum tuana, aleyna, alara... çok fazla var sanki...
aysun kenyada bi restorant açılmıştı Linaydı ismi yeni hatırladım
sevişgenn
iyiki o olmuss madem ya olmsa zor bir araya gelirmişsinizkızım bak uzak tutma kocişi sonra çok geç olabilirrr
yok kız eltin değilimkayınvalideleri bana sorun özellikle cadı olanları kızlar bilir kayınvalide konusunda doktora yapıyorummm
sevişgenn
iyiki o olmuss madem ya olmsa zor bir araya gelirmişsinizkızım bak uzak tutma kocişi sonra çok geç olabilirrr
yok kız eltin değilimkayınvalideleri bana sorun özellikle cadı olanları kızlar bilir kayınvalide konusunda doktora yapıyorummm
benimki 5 erkek kardeş kız yok ama annem en başta kendisi bir baayan olarak düşünmesi gerekmezmi pikniğe gidiyoruz sözde insan piknikte napar gezer eğlenir oynar aama yok salata yapılacaak tabaak çıkartılacaak karpuz kesilecek Allh aşkına bunlar işmi insan iki dakkada yapar ama bu konuşur durur eltimin ailesiyle gitmiştik enson pikniğe kadının kızıda varya tabi kız evladı olanlar anlar sadece bunu biz eltiler toplandık okeye başladık oğulları zaten iş falan yapmıuyor baskete gittiler biz şimdi bitiyor hallederiz diyoruz eltimin annesi oynyın yvrum iş falan yok yaparım ben salatayı diyor annem oturmuş izliyor mangalıda eltimin babasına yaptırdılar saanki benim aannem babam hizmet ediyor onlaar oturuyor gibi hissettim sinirimden çatladım her seferinde bu kez paarçalmıycam kendimi k.baakmaayın yoruldum diycem diyorum yine olmuyor aamaa aslındaa yinede biraz artık belli etmeye başladım eltimin annesine demişki temizlik yapıcam nsıl ypıcam bilmem (dizi ağrıyor)en büyük eltim annesinin memleketine gitti okul kapanınca onun küçüğü 3 taane bebesi var onun küçüğü zaten dert yaandığı dünürünün kızı çalışıyor kendi evi için bile temizlikçi tutuyor geriye ben kalıyorum oda hamilezaaten (bide ben başka ilde oturuyorum çok şükür) demiş dünürüde senin onlardan iş beklemem yanlış zaten çok sıkıntı çekiyorsaan tut bir kadın demiş buarada durumları da çok iyi yok demiş ben kimsenin temizliğine güvenmiyorum biraz temizlik hstasıda annem ciddi şekildde ama biz bi iş yaaparken sürekli süzer eşim şahit olmuş kaçkez biz evlenmeden söylemişti diğer eltilerim bulşık fln yıkarsa arkalarından onlar gidince bidaha yıkarmış ben böyle kadının işini niye yaapıyım kendimi yarayım nasılsa beğenmiyor anlamaddım npıcamıda şaşırdım inanın
Benim oğluşumun adı da "uras"olacak kısmetse,eşim tutturdu ben ona bi de kartal ekliicem diye,iyi dedim senden başka kimse bilmesin uras yeter bize
dün ayaktaydım,karnımın sağ tarafında birden bir sivrilik oluştu,sanki ayak mı desem,yumruk mu desem,dirsek mi desem
öyle tatlıydı ki eşim ilk defa dokundu gözleri doldu resmen,bu ne güzel bişey diye
9-10 saniye kadar durdu öyle sonra yer değiştirdi beyefendi,ilk defa öyle sivri bir sertlik hissettik...
kızım kenya demesene şurayaaa
5 gun kalmıcakmısın zaten gunduzleri onla geçirin geceler sizin olsunnn
hadi yaaa linam benimmmm
kavga edersin ama en sonunda eşin tıkanır ve hedef sana döner canım huzurun olmasını istiyorsan çok yuze cıkmıcaksın kimseyle ne kocanla nede ailesiyle birde erkeklerde su mantık vardır ne olrsa olsun senın aılesine davrandıgın gibi davranırlar ailenee sen anneler gelmicek de baakalım olur hayatım derler mi aksinee senin ailende gelmicek derler
kimse yogurdum ekşi demez yaniii
canım tuanna benimde hoşuma giderdi hoş oğlum olacakmış ama genede araştırmıştım cennete dşen ilk yagmur damlası ama bizim kültürümüzde veya dini inancımızda değil yunan edebiyatında bu anlamı taşıyormuş o yüzden elemen isabetli olmuş şeker
geçen bende SÖZDE tatileyken okaaar iş yapıyorum kaynaanaaan eltileren ses çıkmıyor en seviğim eltimin annesine bir baraak su getirim hakkını helaal et nolur diyor baanaa bende aay nolucak naptımki dedim haamile kaadından her yaptığı için helaallik almaak lazım günahsız bebeğini taşıyor hiç iş beklememek lzım dedi taabi kimse sesini çıkarmaddı hatta kynanam güldü tepem attı evleneli 2 sene olaacaak ve ben şunu anladımki uzak kalmak en iyisi her zamn bir mesafe olmalı aranda birileriyle ozaman tatlı oluyorsun ben son zamanlarda çok pohpohlaadım bunu naapacağını sapıttı hiç özletmiyorlaR kendilerini daha yeni yıllık izinden döndük 10 gün oldu dün eşimle yürüyüşteyken benimki müjeyi veri annemler gelecekmiş iye bende birden yuh artık dedim nasıl gülüyor benimki oda herşeyin farkında ama ailesi işte sesi pek çıkmıyor istiyorda baakmayın geleni seviyor bende severim ama lojmana yaşıyorum 2oda 1salon odanın biri yatakodsı zaten utanmasalar orayıda işgal eecekler 1tane döt kadar sözdde oda ve dde çoğunuzun oturma oddası kadar küçük bir saalon her geldiğindede peşine birini takar zaten ayyyyyyy yine sinir oldum bu kezde abisi yıllık izne çıkmış 3 oğlu var cin gibi durmuyorlar durdukları yerde zaten 5 kişi oluyorlar bide 3kişi annem baabam küçük kaynım (küçük eiğime bakmayın benden 2 yaş küçük 23 yaşında) ben heralde afeersiniz kıçıma sokucam eve sığmayanları yatıracak yerim yok zaten evlenirken 2tane yastık verdi onuda oğluşu yün yastıktn başksında yatmazmışta ondan ne çarşaf ne battaniye ama sürekli zıbarmaya gelmeyi biliyor ayyy eskiler depreşti içimde söyleyemediğim okdddar çok şey kalmışki içimde size dddöküyorum içimi anlayın beni nolur
yazdıklarını hayretle okudum canım yaaa
hemde üzüldümm
nasıl kayınvalideler var öyleee
sanki kendileri hiç mi gelin olmamış ki
gelinliği bırak önce insan olmayı bilmek lazım
Allaha şükür ben 2,5 yıllık evliyim kayınvalidemden en ufak bi şikayetim yok
annem uzak bana biraz ..kayınvalidem daha yakın
su an hamileyim diye haftada bir evime gelir temizler, yemeğimi yapar, ütümü yapar
her gün arar sorar "aaman kızım canın ne istio ne yapıyım sana" diye
bende cok severim onu
Allah ondan razı olsun!
yoksam sen ilk gelinmisin esra
bravoo böyle kayınvalidelerde varmışş beee tebrik ediyorum onu maşAllahhhhhh
esraaaa yaa canımm applepay kayınvalidesinden çektiiiii
bravoo böyle kayınvalidelerde varmışş beee tebrik ediyorum onu maşAllahhhhhh
esraaaa yaa canımm applepay kayınvalidesinden çektiiiii
yazdıklarını hayretle okudum canım yaaa
hemde üzüldümm
nasıl kayınvalideler var öyleee
sanki kendileri hiç mi gelin olmamış ki
gelinliği bırak önce insan olmayı bilmek lazım
Allaha şükür ben 2,5 yıllık evliyim kayınvalidemden en ufak bi şikayetim yok
annem uzak bana biraz ..kayınvalidem daha yakın
su an hamileyim diye haftada bir evime gelir temizler, yemeğimi yapar, ütümü yapar
her gün arar sorar "aaman kızım canın ne istio ne yapıyım sana" diye
bende cok severim onu
Allah ondan razı olsun!
vaysss siz aşmışınız artıkk :) maşallahhhmillet hareketini hissetmek istiyo, siz görüyosunuz bide
[/B]
canım benim yaaa üzüldüm....
vaysss siz aşmışınız artıkk :) maşallahhhmillet hareketini hissetmek istiyo, siz görüyosunuz bide
kenya orası :)
ben gündüzleri de eşimle olmak istiyorum, ayrı kalmışım onca zaman zaten... yarın eşim gelcek ya annemler de diyo biz biyerlere gidelim rahat edin diyo, düşün artık :26:
ya benim eşim de beraber yalnız kalmamızı istiyo ama annesi çok iyi niyetli bi kadın... nasıl desin sen gelme... mesela diyorum biz gezmeye gidiyoruz, kadın hemen damlıyo... ben bekliyorum ki "yok kızım, siz gidin beraber vakit geçirin" demesini.. ama yok işte...
kızlar annesininbirtanesi giremiyor kk yasaklanmış işten açılmıyormuş haber vereyim dedim
kızlar ben soda içemiyorum ya hani.. Asitli içeceklere karşı bir sıkıntım var.. Çilekli soda içiyorum 2 gündür iyi gidiyor.. Acaba zararlımıdır çileklisi ??
Sadesini içemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?