2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yaa sen benim eltim olmysın kız nerden bildin diyeceği lafı aynen öyle ddiyor bana yok şunu yapmıştım hamileyken yok bunu yapmıştım

kızım kenya demesene şurayaaa

5 gun kalmıcakmısın zaten gunduzleri onla geçirin geceler sizin olsunnn

hadi yaaa linam benimmmm

kavga edersin ama en sonunda eşin tıkanır ve hedef sana döner canım huzurun olmasını istiyorsan çok yuze cıkmıcaksın kimseyle ne kocanla nede ailesiyle birde erkeklerde su mantık vardır ne olrsa olsun senın aılesine davrandıgın gibi davranırlar ailenee sen anneler gelmicek de baakalım olur hayatım derler mi aksinee senin ailende gelmicek derler

kimse yogurdum ekşi demez yaniii

sevişgenn

iyiki o olmuss madem ya olmsa zor bir araya gelirmişsiniz kızım bak uzak tutma kocişi sonra çok geç olabilirrr

yaa sen benim eltim olmysın kız nerden bildin diyeceği lafı aynen öyle ddiyor bana yok şunu yapmıştım hamileyken yok bunu yapmıştım

yok kız eltin değilim kayınvalideleri bana sorun özellikle cadı olanları kızlar bilir kayınvalide konusunda doktora yapıyorummm

yoksam sen ilk gelinmisin esra

merak etme bebısım sen hersey kontrol altında

sanırım bu gidişle bende yapıcam ddoktora şuan yüksek lisans alıyorum

canım benim yaaa üzüldüm....

vaysss siz aşmışınız artıkk :) maşallahhh millet hareketini hissetmek istiyo, siz görüyosunuz bide

kenya orası :)

ben gündüzleri de eşimle olmak istiyorum, ayrı kalmışım onca zaman zaten... yarın eşim gelcek ya annemler de diyo biz biyerlere gidelim rahat edin diyo, düşün artık :26:

ya benim eşim de beraber yalnız kalmamızı istiyo ama annesi çok iyi niyetli bi kadın... nasıl desin sen gelme... mesela diyorum biz gezmeye gidiyoruz, kadın hemen damlıyo... ben bekliyorum ki "yok kızım, siz gidin beraber vakit geçirin" demesini.. ama yok işte...

geride kalmısım bıraz işim vardı
serra bolluk bereket demek
ben aslında zehrayıda cok begenıyrmm

yazdıklarını hayretle okudum canım yaaa
hemde üzüldümm
nasıl kayınvalideler var öyleee
sanki kendileri hiç mi gelin olmamış ki
gelinliği bırak önce insan olmayı bilmek lazım

Allaha şükür ben 2,5 yıllık evliyim kayınvalidemden en ufak bi şikayetim yok
annem uzak bana biraz ..kayınvalidem daha yakın
su an hamileyim diye haftada bir evime gelir temizler, yemeğimi yapar, ütümü yapar
her gün arar sorar "aaman kızım canın ne istio ne yapıyım sana" diye
bende cok severim onu
Allah ondan razı olsun!
eltilere gelince ben ilk ve tek gelinim o konu da pek bilgim yok
ama bi tane kaynım var 24 yaşında daha askere gidicekte evlenicektee bakalımmm

Son düzenleme:

bravoo böyle kayınvalidelerde varmışş beee tebrik ediyorum onu maşAllahhhhhh

esraaaa yaa canımm applepay kayınvalidesinden çektiiiii

benımkıde ıyıdır,çalısıyorum dıye yemek yapıo gonderıo 2 gunde bır yorulmıyım dıee
temızlıkcı gelecegı gun gelıo oda dolap sıler ütü varsa ütü yapar yanı elınden geldıgınce yardım etmeye calısıo
gencte 45 yasında daha ,evde oturuyo yapsın yanı dımı nolucak
ben hergun 2 saat yol gıdıp gelıyrm ınsan olan acır halıme yapar annem uzak zaten banaa

cinnet geçiricem sanırım sende bizim gelin olmalısın oa hamile kalddığındda annem ddört dönmüştü kıçında işi gücü unuttu kız şimddide sen çocuğa bak der yine temizlik yemek ütü ne aklına gelirse annem yapar nolcak kızım atlı kovalamıyorya yaparım yavaş yavaş siz çocuğa bakın der ben 2kaardeşim 1 aabim var bilmem onanmı şimi üşünüyorum benim kaynananın bıkmış haline rastlaım ben sanırım hiç heves yok ddün eşimedde dedim 1tane çorap almaılar daha bebeğime eşimde bekleme skın dedi bir bildiğimi var ne üzülürsün boşuna dedi kendi aannemler her alışverişte bizimkinedde bişey alıyorlarmış eşim yazık utanıyor bile oda ana buda ana bir geleceğin erkek annesi olaraak Allahım böyle bir yanlışa düşürmesin beni diye dua ediyorum evlatlarımı inşallah hiç ayırmıycam kız erkek ddiye onların sevdikleri benim canlarım olur inşallahhhhh aamiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn........

kızlar ben soda içemiyorum ya hani.. Asitli içeceklere karşı bir sıkıntım var.. Çilekli soda içiyorum 2 gündür iyi gidiyor.. Acaba zararlımıdır çileklisi ??

Sadesini içemiyorum yaa

vaysss siz aşmışınız artıkk :) maşallahhh millet hareketini hissetmek istiyo, siz görüyosunuz bide

[/B]

2 gün hareket hissetmedim diye aklım çıktı valla geçen.
Sorma canım yaa zaten ilk defa oldu,ama nasıl taş gibi bi sertlik eşim de bende şaşırdık malum ilk

gelsin kız esra sende ona şipşakçılık yaptır fotonuzu çeksin kocişinle gerçi seninki kıskanmazda şimdi :)))şaka bi yana bende eşimin evine veya yazlıklarına gittiğimde onunla başbaşa kaçmayı çok severim ama yürüyüş bile yaptığımızda sıpalar ve kaynana peşimize takılır

kızlar ben soda içemiyorum ya hani.. Asitli içeceklere karşı bir sıkıntım var.. Çilekli soda içiyorum 2 gündür iyi gidiyor.. Acaba zararlımıdır çileklisi ??

Sadesini içemiyorum yaa

zararlı canım bana doktor maden suyu iç dedi bende meyveli içsem nolur dedim kesinlikle içme yapay o gazozdan farkı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…