2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ohaa gazoz'da alkol olurmu yaa ilk defa duydum.. onuda içmeyeyim ben :44::44: eee yemek sonrası ne içicem yahu ben

Görümce olması nasıl bir duygu

Bende yok ta,eşim 2 erkek kardeş
eltim var o da sessiz ne etliye ne sütlüye karışan cinsten,biz biraz ailece makara tipleriz,onu da kendimize benzetmeye başladık

kızlar iki tane isim buldum yorumlarınızı bekliyorum.

selva : 1.anlamı; bal 2.anlamı ; büyük bıldırcın.tih çölünde bulundukları sürece israiloğullarına allah tarafından kudret helvasıyla birlikte,karınlarını doyurmak için gönderilen kuş.3. anlamı ekvatorda sık balta girmemiş orman.

serva : söz,masal

hoşbuldukkk bi tanemm

sağol cnm dikkAt etmeye çalışıyorumm

ayyy çok teşekkür ederimmmmmm

karta çok şirinnnn çok beğendimm kuzumm

vay vay vay... Olur o kadar o zaman geçer gçer
Sen bulemsunun gönderdiği maili okudun mu şekerim ? hayır o işi hazır evdeyken halletsek diyorum

evettt geçecek inş.

görmedim kuzuuu çok ilerlemiş hayırdır ?

Ohaa gazoz'da alkol olurmu yaa ilk defa duydum.. onuda içmeyeyim ben :44::44: eee yemek sonrası ne içicem yahu ben

evet var malesef...
su ayran iç bol bol

Görümce olması nasıl bir duygu

Bende yok ta,eşim 2 erkek kardeş
eltim var o da sessiz ne etliye ne sütlüye karışan cinsten,biz biraz ailece makara tipleriz,onu da kendimize benzetmeye başladık

valla canım iyi olsa güleryüzlü hoş sohbetli olsa bence güzel bir duygu olurdu bana kalırsa... benimki meymenetsiz olduğu için çok sıkıcı

daha güzel isimler bulabilirsin canım aramaya devam (kocamlaştım iyice).Selva diye bir gıda markası var olmaz bide israilogullarına gönderildiyse olmamalı bence

kızlar merhaba

benim kayınvalidem de çekemeyenlerden. ne etliye ne sütlüye karışır. 1 yıllık evliyim daha 3 kez evime geldi. hamileyim kızım canım birşey istiyor mu diye ağzının kenarıyla 1 kere sordu. şimdi tatilde. insanlıktan nasibini alamayanlardan. benim annem gene kadıncağız gelir evimi temizler yemek yapar hergün arar birşey istiyor musun diye. ben sana gelemem ama istediğin birşey varsa yapayım geçerken alırsın diye. insan kaynanasından da bekliyor ama yapmayan da yapmıyor. zorla yaptıramazsın ki. o yüzden kaynanamı pek sevmem ben. Allah günah yazmasın kocamın annesi sadece benim için. ben hep istemişimdir ki kendi annem gibi olsun oturalım konuşalım dertleşelim ama nerde.....

kıskanç oldugunu bilmesi de güzelmiş ama haset insanlardan Allah muhafaza yaa hiç mi anasına çekmemiş:)))

evet biliyo ama engelleyemiyo diyelim işte :)
biraz anasına çekseydi zaten iyi anlaşırdık... arkadaş olurduk... pek muhabbetimiz yok malesef

Esraaaaam görümceler kıskanç olurr
ama evliyse yine iyi bekar olsaydı daha fenaaa
uzak durrrr kalbi fesat insan kardeşte olsa kötü valla

bi de o eşiyle çok sıkı fıkı değildir... 18 yaşında evlenmiş 28 yaşında şimdi.
biz de sürekli eşimle aşkımlı canımlı konuşuruz, hep dipdibe otururuz, şakalaşır dururuz sürekli... o da çekemiyo işte. geçen eşim bahçeden geldi, toz toprak içinde, istanbula geleceği kesinleşti ogün.. ben bi sarıldım kayınvalidemle görümcemin yanında, gözlerimiz doldu mutluluktan... görümcem ayy öpme sarılma toz içinde diyo

bi de o eşiyle çok sıkı fıkı değildir... 18 yaşında evlenmiş 28 yaşında şimdi.
biz de sürekli eşimle aşkımlı canımlı konuşuruz, hep dipdibe otururuz, şakalaşır dururuz sürekli... o da çekemiyo işte. geçen eşim bahçeden geldi, toz toprak içinde, istanbula geleceği kesinleşti ogün.. ben bi sarıldım kayınvalidemle görümcemin yanında, gözlerimiz doldu mutluluktan... görümcem ayy öpme sarılma toz içinde diyo

daha güzel isimler bulabilirsin canım aramaya devam (kocamlaştım iyice).Selva diye bir gıda markası var olmaz bide israilogullarına gönderildiyse olmamalı bence

Yüce Allah, Firavun ve askerlerini denizin dalgalan araVİRÜSsında boğmak suretiyle helak edip İsrail oğullarını da çetin bir azaptan kurtarınca, Hz. Mûsâ (a.s)'a, İsrail oğullan ile birlikte Beytü'l-Makdis'e doğru gitmesini emretti.

Bu emir üzerine hemen yola koyuldular. Yolda gittikleri bir sırada İsrailoğulları şiddetli bir şekilde susadılar. Bunun Üzerine sitemli bir şekilde Hz. Mûsâ (a.s)'a şikayette bulunduVİRÜSlar. Ondan, kendilerine su bulup getirmesini istediler. Allah'ta, Hz. Mûsâ (a.s)'a; asasıyla orada bulunan taşa vurmasını emretVİRÜSti. Hz. Mûsâ (a.s)'da asasıyla orada bulunan taşa vurdu. Taş, İsrail oğullarının içerisinde bulunan 12 boydan her birisinin ondan akan suyu içebileceği şekilde 12 gözeye ayrılıp, ondan su fışkırdı. Daha sonra Allah, onlara gayret ve zahmet çek-meksizin rızık olarak gökten "bıldırcın" ve "kudret helvası"nı gönderdi.[80]

Sonrada Allah, Hz. Mûsâ (a.s)'a; İsrail oğullarına vaat etVİRÜStiği kutsal şehre onları sokmasını emretti.

onlar müslümanlardı canım.

Offffff ne zor şu isim konusu yaaa
erkek olsaydı daha kolaydı hatta hazırdı bile ismimiz
ama sonradan kız deyince afalladık bizde

Offffff ne zor şu isim konusu yaaa
erkek olsaydı daha kolaydı hatta hazırdı bile ismimiz
ama sonradan kız deyince afalladık bizde

evet erkek olsaydı ismi hazırdı bizimde.gerçi kızda hazırdı elvin koymayı çok istedim ama gerçek anlamını öğrenince vazgeçtim.

nasıl da belli etmiş kıskançlığını aaaa napacaktın hadi kocacım gözümüz aydın deyip köşeye mi oturacaktın aylardır beklemişsin bu haberi:))))tip kadınmış bee toz içindeyse öpen benim sananeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…