hareket olmayınca bende sinir oluommm
napıo bizimki içerde die düşünmeye başlıom hemen
su an bile nasıl kıpır kıpır cimcimem yaa
hoşgeldin canımmm..
geçmiş olsun.
iyimisin şimdi?
niğde gazozunda da alkol tespit edilmişti :26:
güzelmiş canım yaaa.. bi de yakından görmek lazım ama.yada kullananlara sormak lazım.
haklısın canım... ben cadı gelinim bakma sen bana.. biraz iyi olacağım bundan sonra.. o da bir anne sonuçta :26:
görümcem evli, kocası da çok yakışıklı görsen.... ama görümcem o kadar kıskanç ki kendi diyo kıskançlığımdan bu kadar zayıfım diye (48kilo) kendi kendini yiyip duruyo...
evet fazla duygusala bağladın
kıskanç oldugunu bilmesi de güzelmiş ama haset insanlardan Allah muhafaza yaa hiç mi anasına çekmemiş:)))
Hoşgeldin yaseeeeeeee
geçmiş olsunnn dikkat et kendineee
evlilik yıldönümü die okumuştum kutlayamadım cünkü coook çalışıodum 2 gündür
Nice nice güzel yıllarınızı kutlarsınız inşallahhh
aşklaaa, sevgiyleeee, huzurlaaaaaa
Eki Görüntüle 462422
vay vay vay... Olur o kadar o zaman geçer gçer
Sen bulemsunun gönderdiği maili okudun mu şekerim ? hayır o işi hazır evdeyken halletsek diyorum
Ohaa gazoz'da alkol olurmu yaa ilk defa duydum.. onuda içmeyeyim ben :44::44: eee yemek sonrası ne içicem yahu ben
Görümce olması nasıl bir duygu
Bende yok ta,eşim 2 erkek kardeş
eltim var o da sessiz ne etliye ne sütlüye karışan cinsten,biz biraz ailece makara tipleriz,onu da kendimize benzetmeye başladık
kızlar iki tane isim buldum yorumlarınızı bekliyorum.
selva : 1.anlamı; bal 2.anlamı ; büyük bıldırcın.tih çölünde bulundukları sürece israiloğullarına allah tarafından kudret helvasıyla birlikte,karınlarını doyurmak için gönderilen kuş.3. anlamı ekvatorda sık balta girmemiş orman.
serva : söz,masal
hoşbuldukkk bi tanemm
sağol cnm dikkAt etmeye çalışıyorumm
ayyy çok teşekkür ederimmmmmm
karta çok şirinnnn çok beğendimm kuzumm
evettt geçecek inş.
görmedim kuzuuu çok ilerlemiş hayırdır ?
görümcem evli, kocası da çok yakışıklı görsen.... ama görümcem o kadar kıskanç ki kendi diyo kıskançlığımdan bu kadar zayıfım diye (48kilo) kendi kendini yiyip duruyo...
evet fazla duygusala bağladın
kıskanç oldugunu bilmesi de güzelmiş ama haset insanlardan Allah muhafaza yaa hiç mi anasına çekmemiş:)))
evet biliyo ama engelleyemiyo diyelim işte :)
biraz anasına çekseydi zaten iyi anlaşırdık... arkadaş olurduk... pek muhabbetimiz yok malesef
Esraaaaam görümceler kıskanç olurr
ama evliyse yine iyi bekar olsaydı daha fenaaa
uzak durrrr kalbi fesat insan kardeşte olsa kötü valla
daha güzel isimler bulabilirsin canım aramaya devam (kocamlaştım iyice).Selva diye bir gıda markası var olmaz bide israilogullarına gönderildiyse olmamalı bence
kızlar iki tane isim buldum yorumlarınızı bekliyorum.
selva : 1.anlamı; bal 2.anlamı ; büyük bıldırcın.tih çölünde bulundukları sürece israiloğullarına allah tarafından kudret helvasıyla birlikte,karınlarını doyurmak için gönderilen kuş.3. anlamı ekvatorda sık balta girmemiş orman.
serva : söz,masal
daha güzel isimler bulabilirsin canım aramaya devam (kocamlaştım iyice).Selva diye bir gıda markası var olmaz bide israilogullarına gönderildiyse olmamalı bence
Offffff ne zor şu isim konusu yaaa
erkek olsaydı daha kolaydı hatta hazırdı bile ismimiz
ama sonradan kız deyince afalladık bizde
bi de o eşiyle çok sıkı fıkı değildir... 18 yaşında evlenmiş 28 yaşında şimdi.
biz de sürekli eşimle aşkımlı canımlı konuşuruz, hep dipdibe otururuz, şakalaşır dururuz sürekli... o da çekemiyo işte. geçen eşim bahçeden geldi, toz toprak içinde, istanbula geleceği kesinleşti ogün.. ben bi sarıldım kayınvalidemle görümcemin yanında, gözlerimiz doldu mutluluktan... görümcem ayy öpme sarılma toz içinde diyo
evet erkek olsaydı ismi hazırdı bizimde.gerçi kızda hazırdı elvin koymayı çok istedim ama gerçek anlamını öğrenince vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?