2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlar nasılsınızz
ben evdeyim mide bulantım vardı, biraz üşütmüşüm sanıyorum izin aldım dinleneyim dedim, evde pinekliyorum hava çok sıcakkkkk

kızlar ben soda içemiyorum ya hani.. Asitli içeceklere karşı bir sıkıntım var.. Çilekli soda içiyorum 2 gündür iyi gidiyor.. Acaba zararlımıdır çileklisi ??

Sadesini içemiyorum yaa

canım sade olana bol limon sık iç...

yok kıskanma huyu yoktur öyle... görümcem çatlar hasedinden
kayınvalidem bizimle mutlu oluyo... ne kocasından gün yüzü görmüş ne hayatı mutlu geçmiş.. hem çekmiş kadın... babam bile der "kızım ona iyi davran, bi sizden mutluluk görürse görür" diye....
ayy yazıcam da benim ki tepik tepikkk durmuyo babannesini mi istiyo yoksa

evet var .. gerçekten böyleee ben coook seviyorum onu
cok anlayışlıdır her konuda
annemden ayırmam

benim ki yamandır çaktırmadan yapar yapacagını ama görümcelerimin zararı yok bana zaten yaşlarını almış kadınlar benimle uğraşacak vakiteri yok:))gelir evime ben onlara hizmette kusur etmem sonra ayyy her iş de sana kaldı melikemm der kılını da kıpırdatmaz ama artık hiç kendimi hırpalamıyorum gayet rahatım yanlarında canımdan kıymetli degiller ya

kızlar nasıl bunlar

Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S-12.102

Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S-12107

fiyatlarıda uygun

Marka : Stylo
Üretim Yeri : Türkiye
Ürünün Modeli: Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S-12.102
Ürün özellikleri:
Yıkanabilir ve silinebilir kumaş,
Kullanışlı ön ve arka cepler
Kullanışlı iç cepler
Geniş 2 adet yan cep
Alt açma,kirli torbası
Ayarlanabilir omuz askısı
Deri tutma sapı ve omuz askısı
Ön tarafda bulunan ve açılan göz ile bebeğinizi daha yumuşak bir yerde altını değiştirebilirsiniz.
Çanta renginde Sıcak ve soğuk tutabilen (2 saat) termo biberon kabı
Geniş iç hacim
Ürün boyutları 45x15x44
Ürün 1 sene boyunca üretim hatalarına karşı garantilidir.

içinde fesatlık ve kıskançlık olmayan kayınvalideye can kurban.. baban haklı tatlım.. Hatta onu mutlu ettikçe size ne sevaplar yazılır.. Benim annemde öyle babamdan çok çekti kadın yüzü gülmedi resmen.. Babamdan sonra evi biz devraldık o günden sonra rahat etti kadın.. Eşimde çok sever annemi bir dediğini iki etmez annemde onu aynı şekilde

valla bilmiom bugüne kadar kayınvalidemden en ufak bi kötülük görmedim
hasta olsam bi şey olsa peşimde pervane olur
hele de şimdi hamileyim diye gözümün içine bakıo
ama bugünün yarını da var yapılan iyilikte kötülükte baki kalır
Allah ondan razı olsun!
bende onu kendi annemden ayırmam
her konuda fikrini alırım
görüşleri benim için çok değerlidir..

sana da Allah sabır versin canım
unutma
Allah büyük herşeyin bi karşılığı vardır ama bugün ama yarın!

2 gün hareket hissetmedim diye aklım çıktı valla geçen.
Sorma canım yaa zaten ilk defa oldu,ama nasıl taş gibi bi sertlik eşim de bende şaşırdık malum ilk

hareket olmayınca bende sinir oluommm
napıo bizimki içerde die düşünmeye başlıom hemen
su an bile nasıl kıpır kıpır cimcimem yaa

zararlı canım bana doktor maden suyu iç dedi bende meyveli içsem nolur dedim kesinlikle içme yapay o gazozdan farkı yok dedi

bende şişkinlik olunca meyveli soda içiorum zararlı mıymış kiii:44:

ayy yazık canıım ya kadın seni nasıl benimsemiş bak gün yüzü görmediği için görümcen bekarmı. kız esra bencede kaynanana iyi davran yazık gelsin sizinle zaten istanbulda bol bol gezersiniz:)))ben duygusala bağladım gene

aslında girebilir proxy siteler üzerinden giriş yapar ama ona uzunn uzun anlatmak lazım yani akşam yakalamak lazım.. Yasaklı siteler aslında yasaklanamıyor yani yolunu bilmen yeterli

slm kızlar nasılsınızz
ben evdeyim mide bulantım vardı, biraz üşütmüşüm sanıyorum izin aldım dinleneyim dedim, evde pinekliyorum hava çok sıcakkkkk

hoşgeldin canımmm..
geçmiş olsun.
iyimisin şimdi?

sade niğde gazozuna devam yani en kötü ihtimal
napalım içmeyiz

niğde gazozunda da alkol tespit edilmişti :26:

güzelmiş canım yaaa.. bi de yakından görmek lazım ama.yada kullananlara sormak lazım.

haklısın canım... ben cadı gelinim bakma sen bana.. biraz iyi olacağım bundan sonra.. o da bir anne sonuçta :26:

zararlıymış valla bende bir ara çok dadanmıştım doktor yasakladı bende hissediyorum cok net ayagını kaydırıyor bana tepki veriyor ben vuruyorum hafifçe karnıma hemen karşılık veriyor o oynasa içimde ben seyretsem doyamıyorum:))

hoşşbulduk bitanemmm

iyiym canım iyi geldi dinlenmek

güzel kullanışlı gibi fiyat olarakta iyi, termo biberon kabı varmış araştırmak lazımmm

görümcem evli, kocası da çok yakışıklı görsen.... ama görümcem o kadar kıskanç ki kendi diyo kıskançlığımdan bu kadar zayıfım diye (48kilo) kendi kendini yiyip duruyo...
evet fazla duygusala bağladın

slm kızlar nasılsınızz

yok kuzum yaa sabah camı açmıştım o yaptı sanırım ((( birde dün yıldönümüydü ya duş felan alıp yazpmıştım

Hoşgeldin yaseeeeeeee
geçmiş olsunnn dikkat et kendineee

evlilik yıldönümü die okumuştum kutlayamadım cünkü coook çalışıodum 2 gündür

Nice nice güzel yıllarınızı kutlarsınız inşallahhh
aşklaaa, sevgiyleeee, huzurlaaaaaa

Son düzenleme:
yok kuzum yaa sabah camı açmıştım o yaptı sanırım ((( birde dün yıldönümüydü ya duş felan alıp yazpmıştım

vay vay vay... Olur o kadar o zaman geçer gçer
Sen bulemsunun gönderdiği maili okudun mu şekerim ? hayır o işi hazır evdeyken halletsek diyorum

kıskanç oldugunu bilmesi de güzelmiş ama haset insanlardan Allah muhafaza yaa hiç mi anasına çekmemiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…