aaa ciddi misinn? tühh yaaaa
zararlı canım bana doktor maden suyu iç dedi bende meyveli içsem nolur dedim kesinlikle içme yapay o gazozdan farkı yok dedi
kızlar ben soda içemiyorum ya hani.. Asitli içeceklere karşı bir sıkıntım var.. Çilekli soda içiyorum 2 gündür iyi gidiyor.. Acaba zararlımıdır çileklisi ??
Sadesini içemiyorum yaa
gelsin kız esra sende ona şipşakçılık yaptır fotonuzu çeksin kocişinle gerçi seninki kıskanmazda şimdi :)))şaka bi yana bende eşimin evine veya yazlıklarına gittiğimde onunla başbaşa kaçmayı çok severim ama yürüyüş bile yaptığımızda sıpalar ve kaynana peşimize takılır
slm kızlar nasılsınızz
ben evdeyim mide bulantım vardı, biraz üşütmüşüm sanıyorum izin aldım dinleneyim dedim, evde pinekliyorum hava çok sıcakkkkk
evet var .. gerçekten böyleee ben coook seviyorum onu
cok anlayışlıdır her konuda
annemden ayırmam
canım sade olana bol limon sık iç...
yok kıskanma huyu yoktur öyle... görümcem çatlar hasedinden
kayınvalidem bizimle mutlu oluyo... ne kocasından gün yüzü görmüş ne hayatı mutlu geçmiş.. hem çekmiş kadın... babam bile der "kızım ona iyi davran, bi sizden mutluluk görürse görür" diye....
ayy yazıcam da benim ki tepik tepikkk durmuyobabannesini mi istiyo yoksa
aslında girebilir proxy siteler üzerinden giriş yapar ama ona uzunn uzun anlatmak lazım yani akşam yakalamak lazım.. Yasaklı siteler aslında yasaklanamıyor yaniyolunu bilmen yeterli
anaa geçmiş olsun kuzu yaa
Dünkü klima çarptı diymi ? aman dikkat et kendine
cinnet geçiricem sanırım sende bizim gelin olmalısın oa hamile kalddığındda annem ddört dönmüştü kıçında işi gücü unuttu kız şimddide sen çocuğa bak der yine temizlik yemek ütü ne aklına gelirse annem yapar nolcak kızım atlı kovalamıyorya yaparım yavaş yavaş siz çocuğa bakın der ben 2kaardeşim 1 aabim var bilmem onanmı şimi üşünüyorum benim kaynananın bıkmış haline rastlaım ben sanırım hiç heves yok ddün eşimedde dedim 1tane çorap almaılar daha bebeğime eşimde bekleme skın dedi bir bildiğimi var ne üzülürsün boşuna dedi kendi aannemler her alışverişte bizimkinedde bişey alıyorlarmış eşim yazık utanıyor bile oda ana buda ana bir geleceğin erkek annesi olaraak Allahım böyle bir yanlışa düşürmesin beni diye dua ediyorum evlatlarımı inşallah hiç ayırmıycam kız erkek ddiye onların sevdikleri benim canlarım olur inşallahhhhh aamiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn........
2 gün hareket hissetmedim diye aklım çıktı valla geçen.
Sorma canım yaa zaten ilk defa oldu,ama nasıl taş gibi bi sertlik eşim de bende şaşırdık malum ilk
zararlı canım bana doktor maden suyu iç dedi bende meyveli içsem nolur dedim kesinlikle içme yapay o gazozdan farkı yok dedi
canım sade olana bol limon sık iç...
yok kıskanma huyu yoktur öyle... görümcem çatlar hasedinden
kayınvalidem bizimle mutlu oluyo... ne kocasından gün yüzü görmüş ne hayatı mutlu geçmiş.. hem çekmiş kadın... babam bile der "kızım ona iyi davran, bi sizden mutluluk görürse görür" diye....
ayy yazıcam da benim ki tepik tepikkk durmuyobabannesini mi istiyo yoksa
aslında girebilir proxy siteler üzerinden giriş yapar ama ona uzunn uzun anlatmak lazım yani akşam yakalamak lazım.. Yasaklı siteler aslında yasaklanamıyor yaniyolunu bilmen yeterli
slm kızlar nasılsınızz
ben evdeyim mide bulantım vardı, biraz üşütmüşüm sanıyorum izin aldım dinleneyim dedim, evde pinekliyorum hava çok sıcakkkkk
sade niğde gazozuna devam yani en kötü ihtimal
napalım içmeyiz
kızlar nasıl bunlar
Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S-12.102
Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S-12107
fiyatlarıda uygun
Marka : Stylo
Üretim Yeri : Türkiye
Ürünün Modeli: Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S-12.102
Ürün özellikleri:
Yıkanabilir ve silinebilir kumaş,
Kullanışlı ön ve arka cepler
Kullanışlı iç cepler
Geniş 2 adet yan cep
Alt açma,kirli torbası
Ayarlanabilir omuz askısı
Deri tutma sapı ve omuz askısı
Ön tarafda bulunan ve açılan göz ile bebeğinizi daha yumuşak bir yerde altını değiştirebilirsiniz.
Çanta renginde Sıcak ve soğuk tutabilen (2 saat) termo biberon kabı
Geniş iç hacim
Ürün boyutları 45x15x44
Ürün 1 sene boyunca üretim hatalarına karşı garantilidir.
içinde fesatlık ve kıskançlık olmayan kayınvalideye can kurban.. baban haklı tatlım.. Hatta onu mutlu ettikçe size ne sevaplar yazılır.. Benim annemde öyle babamdan çok çekti kadın yüzü gülmedi resmen.. Babamdan sonra evi biz devraldık o günden sonra rahat etti kadın.. Eşimde çok sever annemi bir dediğini iki etmez annemde onu aynı şekilde
valla bilmiom bugüne kadar kayınvalidemden en ufak bi kötülük görmedim
hasta olsam bi şey olsa peşimde pervane olur
hele de şimdi hamileyim diye gözümün içine bakıo
ama bugünün yarını da var yapılan iyilikte kötülükte baki kalır
Allah ondan razı olsun!
bende onu kendi annemden ayırmam
her konuda fikrini alırım
görüşleri benim için çok değerlidir..
sana da Allah sabır versin canım
unutma
Allah büyük herşeyin bi karşılığı vardır ama bugün ama yarın!
hareket olmayınca bende sinir oluommm
napıo bizimki içerde die düşünmeye başlıom hemen
su an bile nasıl kıpır kıpır cimcimem yaa
bende şişkinlik olunca meyveli soda içiorum zararlı mıymış kiii:44:
hoşgeldin canımmm..
geçmiş olsun.
iyimisin şimdi?
niğde gazozunda da alkol tespit edilmişti :26:
güzelmiş canım yaaa.. bi de yakından görmek lazım ama.yada kullananlara sormak lazım.
haklısın canım... ben cadı gelinim bakma sen bana.. biraz iyi olacağım bundan sonra.. o da bir anne sonuçta :26:
ayy yazık canıım ya kadın seni nasıl benimsemiş bak gün yüzü görmediği için görümcen bekarmı. kız esra bencede kaynanana iyi davran yazık gelsin sizinle zaten istanbulda bol bol gezersiniz:)))ben duygusala bağladım gene
slm kızlar nasılsınızz
yok kuzum yaa sabah camı açmıştım o yaptı sanırım((( birde dün yıldönümüydü ya duş felan alıp yazpmıştım
yok kuzum yaa sabah camı açmıştım o yaptı sanırım((( birde dün yıldönümüydü ya duş felan alıp yazpmıştım
görümcem evli, kocası da çok yakışıklı görsen.... ama görümcem o kadar kıskanç ki kendi diyo kıskançlığımdan bu kadar zayıfım diye (48kilo) kendi kendini yiyip duruyo...
evet fazla duygusala bağladın
hoşşbulduk bitanemmm
iyiym canım iyi geldi dinlenmek
güzel kullanışlı gibi fiyat olarakta iyi, termo biberon kabı varmış araştırmak lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?