yazık görümcenin kocasına yakışıklıymış birde kadın kskançlıktan deli oluyordur
nasıl da belli etmiş kıskançlığını aaaa napacaktın hadi kocacım gözümüz aydın deyip köşeye mi oturacaktın aylardır beklemişsin bu haberi:))))tip kadınmış bee toz içindeyse öpen benim sananeeeeee
erkek olsa ne olacaktı yaa senden kopya cekebilir miyim bulamıyorum begenemiyorum bir isim((
aynenn
kendine güvense biraz bu kadar kıskanç olmaz bana kalırsa :)
onu bekliyodu heralde...
bi de o eşiyle çok sıkı fıkı değildir... 18 yaşında evlenmiş 28 yaşında şimdi.
biz de sürekli eşimle aşkımlı canımlı konuşuruz, hep dipdibe otururuz, şakalaşır dururuz sürekli... o da çekemiyo işte. geçen eşim bahçeden geldi, toz toprak içinde, istanbula geleceği kesinleşti ogün.. ben bi sarıldım kayınvalidemle görümcemin yanında, gözlerimiz doldu mutluluktan... görümcem ayy öpme sarılma toz içinde diyo
nasıl da belli etmiş kıskançlığını aaaa napacaktın hadi kocacım gözümüz aydın deyip köşeye mi oturacaktın aylardır beklemişsin bu haberi:))))tip kadınmış bee toz içindeyse öpen benim sananeeeeee
benim görümcelerim biri 43 biri 47 yaşında benim eşim tekne kazıntısı mı derler ondan işte:)))hiç kıskanç degiller aksine kollayıp gözetirler beni ikimizi mutlu görmek onları daha da mutlu eder:)))kaynanam malesef kıskanç eşimle cilveleşsek kadının şekli şemali değişir neyse idare edecegiz onuda
Bi de böle kıskanclıktan geberen görümce tipleri var
bunlarda başka bi versiyon
Böyle mutlu, aşk dolu yuvası olanları ne cok kıskanan oluo yaa
erkek olsaydı eymen koyacaktım.anlamıda gayet güzel.
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
erkek olsa ne olacaktı yaa senden kopya cekebilir miyim bulamıyorum begenemiyorum bir isim((
erkek olsaydı eymen koyacaktım.anlamıda gayet güzel.
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
ben de hürrem istiyodum aslında kızımın ismini.. anlamıda çok güzel....
eşim izin vermedi, çocuğu doğuştan entrikacı mı yapıcaz diyo :26: ne alakası var halbukim :26:
bizimde "Tuğra Fatih Yıldız" olacaktııı
tuğra ismine ben aşığımmm
fatihte benim aşkımın birinci ismi
ama kısmetttt ikinciye olur artıkınnn
yoook yokkk hürrem çok ağır bi isimm
eşine hak verdim
bizimde "Tuğra Fatih Yıldız" olacaktııı
tuğra ismine ben aşığımmm
fatihte benim aşkımın birinci ismi
ama kısmetttt ikinciye olur artıkınnn
yoook yokkk hürrem çok ağır bi isimm
eşine hak verdim
canım seninkiler yaşlarını almışlar artık.
kayınvalideler kıskanır genelede ama benimki öyle değil :)
dimi yanii... halbuki ne güzel işte senin kardeşin mutlu daha ne istiyosun...
bende erkek olsaydıı çınar ıstıyordumm
bi dizi karakteri yüzünden :26:
neyse kızlar bi çıkıyoruz aeolunn öpüyoruz hepiniziiii
hoşçakalın mutlu kalın kızlarrr:)))
canlarım yoğunum bakamıyorum, limit konuşmuşsunuz. bence 20 tl uygundur, ama isteyenler üzeri bişi yapabilir. olur güzel bir takım görmüşsünüzdür 25 tl dir alınır. o kadarı herkes yapar zaten. uygunsa böyle kabul edelim
kesmehaker arkadaşım bebeklerimize hediye çekilişi yapıyoruz. ama katılım süremiz doldu. bir daha yaparsak çekiliş bekleriz canım.
canım ben kaçırmış olabilirim , öğrendinmi cinsiyetini 3. ye oğlunmu oluyor , hayırlı evlat olsun.bir değişiklik olmazsa aras ve aybarsa gelecek olan kardeşin adı poyraz olacak
kasım ayı erkek ayı mı ne ?
canım ben kaçırmış olabilirim , öğrendinmi cinsiyetini 3. ye oğlunmu oluyor , hayırlı evlat olsun.
bir değişiklik olmazsa aras ve aybarsa gelecek olan kardeşin adı poyraz olacak
kasım ayı erkek ayı mı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?