cnm nsıp olursa benım oğlumda aras olucak nasıl bı kışılık aras bana bıraz bahsedermısın
Çok sevindim canım.
Aras boğa burcu,annesine düşkün ama bunu belli etmeyen bir çocuk biraz da ailenin 2.ama ilk torunu gibi davranıldı büyükler tarafından derslerinde başarılı matematiğe yatkın vs vs vs ...
merhaba kızlarr
20+3üz bugün ve ayrıntılı ulstrason için. prof.a gittik. oğlumun herşeyine baktı 15.dk falan sürdü. o kadar sakin ve uslu ki anlatamam. hani bir çocuğa tembihlersiniz uslu dur pozisyonunu bile fazla değiştirmedi. uzanmış boylu boyunca ayakları yüzme hareketi yapıyordu o kadar. dr. her organını ölçtü 30.tane ölçüm yaptı. 4 sayfa rapor yazdı. 5 gün ileriden gidiyormuş. gr.mını ve boyunu sormayı unuttum. dr.da söylemedi. plesantamız aşağıdaydı yükselmiş. herşey yolunda dedi. çook sevindim.
tatile gidebilir miyiz dedim tabi ki dedi..sadece havuzu önermiyoruz ve çok güneşte kalmayın dedi. o kadar
hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
hımm bılgıler guzel ccnm sağolasın ben arsın ılahıyattakı anlamını cok sevdım cennette sıfa veren ırak olarak gecıyo ısmı annem sevıyodu eşim annem beyenyo dıe ıstedı bende onayladım sızdekı hıkayesı nasıl mesela 1 2 yıldır daha duyuldu oğlun okula gıttıne göre bay zaman önce takılmış bı ısım
kızlarrr BİR TÜRK doktoru "BioElixia" adında bir selülit kremi geliştirmiş %40 oranında selülitleri azaltıyormuş avusturyada çıkarılmış şimdi dakikada 4 tane satılıyormuş avrupada türkiyeye ne zaman gelir acaba 40 sterlin 112 TL civarına geliyor haftada 2 kez kullanımla 8 haftada bayaa azaltıyormuşş süper yaaa biz doğurduktan sonra gelir türkiyeye o zaman alırız
biz o sırada emziriyor olacağız alamayız Gülbin Ergin alsın onun sanki daha bi ihtiyacı var
günaydın kızlar
merhaba kızlarr
20+3üz bugün ve ayrıntılı ulstrason için. prof.a gittik. oğlumun herşeyine baktı 15.dk falan sürdü. o kadar sakin ve uslu ki anlatamam. hani bir çocuğa tembihlersiniz uslu dur pozisyonunu bile fazla değiştirmedi. uzanmış boylu boyunca ayakları yüzme hareketi yapıyordu o kadar. dr. her organını ölçtü 30.tane ölçüm yaptı. 4 sayfa rapor yazdı. 5 gün ileriden gidiyormuş. gr.mını ve boyunu sormayı unuttum. dr.da söylemedi. plesantamız aşağıdaydı yükselmiş. herşey yolunda dedi. çook sevindim.
tatile gidebilir miyiz dedim tabi ki dedi..sadece havuzu önermiyoruz ve çok güneşte kalmayın dedi. o kadar
hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
canlarım günaydın nasılsınız şişkolarrrufak şişkolar nasıllar yaramazlık yapıyorlar mı annelleriiii benimkii çok sessiz yaaa korkuyorum iyiceeee
dünden sonra iyice sessizleşti gibi
kızlarrr BİR TÜRK doktoru "BioElixia" adında bir selülit kremi geliştirmiş %40 oranında selülitleri azaltıyormuş avusturyada çıkarılmış şimdi dakikada 4 tane satılıyormuş avrupada türkiyeye ne zaman gelir acaba 40 sterlin 112 TL civarına geliyor haftada 2 kez kullanımla 8 haftada bayaa azaltıyormuşş süper yaaa biz doğurduktan sonra gelir türkiyeye o zaman alırız
Teşekkürler Amin inşallah sağlıkla doğar hayırlı olur bebişlerimiz canım .
en son gittiğimde dr.söyledi erkek diye artık gelinlerin sana bol bol bakar dedi
buna da şükür
günaydın kızlar
canlarım günaydın nasılsınız şişkolarrrufak şişkolar nasıllar yaramazlık yapıyorlar mı annelleriiii benimkii çok sessiz yaaa korkuyorum iyiceeee
günaydın kızlar
günaydın şekerim nasılsınız kzınlaa tekmeliyormu annesibizde hareket yok
Günaydın kızlar, çok yorgunum, akşama yemekli misafirim var, gece yemek yaptık eşimle, yorulmuşum :)))
canım gözün aydın maşallahmerak etme annesi boyu kilosu yerindedir, yoksa doktor derdi.
günaydın canım, benim kızım çok yaramaz, babasına şikayet ediyorum hep :)))
kremle olacak iş değil bu, en faydalı şey spordur. zamanında iyi para harcadım kremlere, artık gerek kalmadı, yöntemi buldum, bol bol egzersiz masaj yürüyüş :)
canım hayırlısı olsun 3. oğluşun. maşallah ya :)) 3 oğlan, inşallah bu yavrunda uslu olur canım.
günaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?