2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba kızlarr

20+3üz bugün ve ayrıntılı ulstrason için. prof.a gittik. oğlumun herşeyine baktı 15.dk falan sürdü. o kadar sakin ve uslu ki anlatamam. hani bir çocuğa tembihlersiniz uslu dur pozisyonunu bile fazla değiştirmedi. uzanmış boylu boyunca ayakları yüzme hareketi yapıyordu o kadar. dr. her organını ölçtü 30.tane ölçüm yaptı. 4 sayfa rapor yazdı. 5 gün ileriden gidiyormuş. gr.mını ve boyunu sormayı unuttum. dr.da söylemedi. plesantamız aşağıdaydı yükselmiş. herşey yolunda dedi. çook sevindim.
tatile gidebilir miyiz dedim tabi ki dedi..sadece havuzu önermiyoruz ve çok güneşte kalmayın dedi. o kadar

hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.

cnm nsıp olursa benım oğlumda aras olucak nasıl bı kışılık aras bana bıraz bahsedermısın

Çok sevindim canım.
Aras boğa burcu,annesine düşkün ama bunu belli etmeyen bir çocuk biraz da ailenin 2.ama ilk torunu gibi davranıldı büyükler tarafından derslerinde başarılı matematiğe yatkın vs vs vs ...

hımm bılgıler guzel ccnm sağolasın ben arsın ılahıyattakı anlamını cok sevdım cennette sıfa veren ırak olarak gecıyo ısmı annem sevıyodu eşim annem beyenyo dıe ıstedı bende onayladım sızdekı hıkayesı nasıl mesela 1 2 yıldır daha duyuldu oğlun okula gıttıne göre bay zaman önce takılmış bı ısım

a cnm cok sevındım darısı başımıza

benim eşim ardahan'lı yakınlarından geçen aras nehrinden esinlendi sonra araştırdık anlamı güzel geldi.dediğin gibi cennette şifa veren kısmını duymadım fakat dini yönden çok gelişmiş çok meraklı çok çokk bir çocukinşallah da böyle devam eder daha 9 yaşında teyzesi 2003'de doğdu..

canlarım günaydın nasılsınız şişkolarrr ufak şişkolar nasıllar yaramazlık yapıyorlar mı annelleriiii benimkii çok sessiz yaaa korkuyorum iyiceeee

dünden sonra iyice sessizleşti gibi

kızlarrr BİR TÜRK doktoru "BioElixia" adında bir selülit kremi geliştirmiş %40 oranında selülitleri azaltıyormuş avusturyada çıkarılmış şimdi dakikada 4 tane satılıyormuş avrupada türkiyeye ne zaman gelir acaba 40 sterlin 112 TL civarına geliyor haftada 2 kez kullanımla 8 haftada bayaa azaltıyormuşş süper yaaa biz doğurduktan sonra gelir türkiyeye o zaman alırız

biz o sırada emziriyor olacağız alamayız Gülbin Ergin alsın onun sanki daha bi ihtiyacı var

Günaydın kızlar, çok yorgunum, akşama yemekli misafirim var, gece yemek yaptık eşimle, yorulmuşum :)))

canım gözün aydın maşallah merak etme annesi boyu kilosu yerindedir, yoksa doktor derdi.

canlarım günaydın nasılsınız şişkolarrr ufak şişkolar nasıllar yaramazlık yapıyorlar mı annelleriiii benimkii çok sessiz yaaa korkuyorum iyiceeee

günaydın canım, benim kızım çok yaramaz, babasına şikayet ediyorum hep :)))

kremle olacak iş değil bu, en faydalı şey spordur. zamanında iyi para harcadım kremlere, artık gerek kalmadı, yöntemi buldum, bol bol egzersiz masaj yürüyüş :)

Teşekkürler Amin inşallah sağlıkla doğar hayırlı olur bebişlerimiz canım .
en son gittiğimde dr.söyledi erkek diye artık gelinlerin sana bol bol bakar dedi

buna da şükür

canım hayırlısı olsun 3. oğluşun. maşallah ya :)) 3 oğlan, inşallah bu yavrunda uslu olur canım.

günaydın kızlar

günaydın canım.

GÜNAYDINNN iyiyiz şişkocukkkk
benimki de tam tersi hiç durmuoo
ben diorum kesin horon tepio içerde
laz damarı var ne de olsaaa

Owwww hemen araştıralım tam bizlikkkk

günaydın kızlar

Günaydınnnn canımmmmm

günaydın şekerim nasılsınız kzınlaa tekmeliyormu annesi bizde hareket yok

tatlım senin bana yazdığını görmeden aynı soruyu bende sana sormuşum...benim kızım maş...sanırım uslu bir bebek olacak teyzesi...hareket ettiğinde bariz hissediyorum ama sanırım 3-4 saat uyuyor sonra bir iki tekme atıp tekrar sessizleşiyor...öyle peşpeşe çok hareket etmiyor akşam eşime anlatıyorum o da gidiyor ki kızım babasına çekmşi sessiz ağır rahata düşkün olacak galiba diyor

Günaydınnn burcucukkkk bende cook yorgunummm
dön dolaş hamile mayosu aradık aşkımlaaa
neyse ki sonunda aranan bulunduuu

yemekli misafir nası agırlıcan yaaa ufff ben düşünemiom kendimiii
hemen yoruluom zaten nazlıydım iice nanemolla bi şey oldum cıktımm

Günaydın canım,

merak etme iyidir nazlı kızınız, ablamda hamile 6,5 aylık ama o da daha yeni yeni sürekli kıpırdamaya başladı galiba kızlar kibar olduğu için
çok fazla kıpraşmıyor.

benimki de işe gelene kadar durmadı hala daha oynuyor ay çok mu yaramaz olacak acaba :)

günaydın kızlar

akşam bir damla uyku uyuyamadım ayrıca kilo vermeye de devam ediyorum. ne olacak halim hiç bilmiyorum. yemek yeme alışkanlığımdan birşey kaybetmedim ki neden kilo veriyorum anlamadım gitti. korkuyorum bebişime oğluşuma birşey olacak diye. ara ara ben buradayım diyor ama salı günü detaylı ultrasonumuz var orada ya rahatlarım bebişimin birşeyi yokmuş diye yada kafayı yerim niye böyle oluyor diye.

selammm fıstıklarrr herkese günaydınnnnnnn canlarımmmm dün netim gitti yazılanlara bakamadan koptum aranızdan yawsss nasılsınız bakimmm canlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…