- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
tamam canım bekliyorum detaylarıı
anladım canım ne güzel işte öğrensn yavaştan, benimde işlerim paylaştırılacak, sabahtan beri bir arkadaşa BYT raporunu öğretmeye çalışıyorumm
ay canım kıyamam, yani takmamaya çalış herşeye, güzel şeyler düşün ? arada oluyor işte böyle hamişliktenn
2-3 günden fazla sürerse ve bişey yiyemezsen doktora görünmelisin kuzumm, geçmiş olsun
eline sağlıkk kuzum, elindeki imkanlarla daha ne olsunnn
becerikli hatunn
malum kocıs evde bu hafta.sabah erkenden hastaneye gttık seker yuklemesı ıcın sonucları yarın alcaz bende atlattım su sekerlı su muhabbetını yanı:) bıraz neler yazdıklarınıza bakım cıkıcam öpuldunuz
kızlar bi kek yaptım ölürsünüz gülmekten
mikser yok kaşıkla, çatalla karıştıra karıştıra yaptım
karıştırmak için kap bulamadım, yoğurt kovasında karıştırdım
kek kalıbı, tepsisi yok çelik gibi olan kek tepsimsi bişeye döktüm
fırın bi tuhaf çalışıyo
amaaaa gelgelelimmmkekim süper olduu
uğraşsam bu kadar güzel yapamazdım
kızlar merhaba
Biz bugün evdeyiz malum çok sıcak işyerinde fenalık geçirmektense bugün kendimize izin verdik
Sabah 2. doz aşımızı olduk, Kan verdik ve eve geldik.. Siz nasılsınız ??
Lavinyacım hoşgeldinnn umarım güzel geçmiştir tatilin :)
kızlar merhaba
Biz bugün evdeyiz malum çok sıcak işyerinde fenalık geçirmektense bugün kendimize izin verdik
mrb canım, dışarısı 40 derece kzum yaa yarın serinleyecekmiş sözde bekliyoruzz
2. doz aşın nasıl geçti ? benim hiç acımamıştıı
hoşbulduk kuzum güzeldi uzun uzun yazacağım sizlere:) birazdan doktora gideceğim göz muayenesi için hem eşim, hem kendim ondan işleri yetiştirmem gerekiyor yazamıyorum. gördüğüm o güzellikleri sizlerle de paylaşayım ki tadına bakın diyorum:)
hoşbulduk kuzum güzeldi uzun uzun yazacağım sizlere:) birazdan doktora gideceğim göz muayenesi için hem eşim, hem kendim ondan işleri yetiştirmem gerekiyor yazamıyorum. gördüğüm o güzellikleri sizlerle de paylaşayım ki tadına bakın diyorum:)
Hiççç Acımadı, ilkinde de sıkıntı çekmemiştim zaten.. Ama bu aşıları devam ettirip tüm dozları tamamlıyım diyorum bir daha ugraşmayayım diye :)
Dışarıya çıkmıyorum canım bugün çok fena gerçekten, işyerinde klima arızalı artık kendimi tehlikeye atmıyım dedim, gitmedim tatlım.. Evdeyim mis gibi dinleniyorum ev püfür püfürPatron çıldırıyor ama napıyım
Hiççç Acımadı, ilkinde de sıkıntı çekmemiştim zaten.. Ama bu aşıları devam ettirip tüm dozları tamamlıyım diyorum bir daha ugraşmayayım diye :)
Dışarıya çıkmıyorum canım bugün çok fena gerçekten, işyerinde klima arızalı artık kendimi tehlikeye atmıyım dedim, gitmedim tatlım.. Evdeyim mis gibi dinleniyorum ev püfür püfürPatron çıldırıyor ama napıyım
kızlar merhaba
ohh ne guzel yaa banada bırı gıt dese aslında basımda patronda yok ama sımdı gtısem aylık 8 saat mazeret ıznımız var ondan gıdecek bızım hersye sıstemden oluyor kafana gore gıdemıyosun o yuzden cekıyorum mecbur yoksa basımızda amırler de yok aslında ıs de yok
hadi geçmiş olsun canım gerçekten o şlkerli suyu aç karnına içmek çok mide bulandırıcı...inş sonuçlarında iyi gelir...benim bi sıkıntı çıkmamıştı çok şükür..malum kocıs evde bu hafta.sabah erkenden hastaneye gttık seker yuklemesı ıcın sonucları yarın alcaz bende atlattım su sekerlı su muhabbetını yanı:) bıraz neler yazdıklarınıza bakım cıkıcam öpuldunuz
kızlar merhaba
merhaba teyzoşlarrr nasılsınız bakalımm
biz tatillden döndük bol bol yüzdük dinlendik gezdik. bu hafta itibariyle 22. haftamıza da girdik, zaman çabuk mu geçmeye başladı nee??
tatil öncesinde tek bir amacım vardı güzel bir tatil yapmak, hiç bir şeyin de farkında değildim ama şimdi tatil bitince daha çok idrak etmeye başladım, yarı yolu geçtiğimi görünce iyice heyecanlandım....
sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik? aranızda zorlanmaya başlayanlarınız var mı? yemek yerken uyurken vs.??
hadi geçmiş olsun canım gerçekten o şlkerli suyu aç karnına içmek çok mide bulandırıcı...inş sonuçlarında iyi gelir...benim bi sıkıntı çıkmamıştı çok şükür..
burasıda çok sıcak canım Allahtan işyerinde odamda klima var yoksa sıcaklara dayanılacak gibi değil..benşm ilk aşım çok ağrı ypamıştı o yüzden ikincisindende korkuyorum
yok canım nerde onlar lafta hepya bize biraz daha esnek davranmaları ve izin kanuni izin konusunda da esneklik yapmaları lazım(
Hem en az 3 yapın diyorlar hemde izin vermiyorlar, hem etinden hem sütünden yani.. işimiz çok zor
merhaba teyzoşlarrr nasılsınız bakalımm
biz tatillden döndük bol bol yüzdük güneşlendik dinlendik gezdik. bu hafta itibariyle 22. haftamıza da girdik, zaman çabuk mu geçmeye başladı nee??
tatil öncesinde tek bir amacım vardı güzel bir tatil yapmak, hiç bir şeyin de farkında değildim ama şimdi tatil bitince daha çok idrak etmeye başladım, yarı yolu geçtiğimi görünce iyice heyecanlandım....
sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik? aranızda zorlanmaya başlayanlarınız var mı? yemek yerken uyurken vs.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?