2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım........

ohh elıne saglık canım tadı onemlı sonucta ay bende ne zamandır yapayım dıyorum bı turlu fırsat olmadı bı de evde benden baska kımse yemıyo kek mı yapsam kurabıye mı dıye karar verene kadar bı turlu yapamadım hala

kızlar merhaba

Biz bugün evdeyiz malum çok sıcak işyerinde fenalık geçirmektense bugün kendimize izin verdik
Sabah 2. doz aşımızı olduk, Kan verdik ve eve geldik.. Siz nasılsınız ??

Lavinyacım hoşgeldinnn umarım güzel geçmiştir tatilin :)

mrb canım, dışarısı 40 derece kzum yaa yarın serinleyecekmiş sözde bekliyoruzz

2. doz aşın nasıl geçti ? benim hiç acımamıştıı

hoşbulduk kuzum güzeldi uzun uzun yazacağım sizlere:) birazdan doktora gideceğim göz muayenesi için hem eşim, hem kendim ondan işleri yetiştirmem gerekiyor yazamıyorum. gördüğüm o güzellikleri sizlerle de paylaşayım ki tadına bakın diyorum:)

mrb canım, dışarısı 40 derece kzum yaa yarın serinleyecekmiş sözde bekliyoruzz

2. doz aşın nasıl geçti ? benim hiç acımamıştıı

Hiççç Acımadı, ilkinde de sıkıntı çekmemiştim zaten.. Ama bu aşıları devam ettirip tüm dozları tamamlıyım diyorum bir daha ugraşmayayım diye :)

Dışarıya çıkmıyorum canım bugün çok fena gerçekten, işyerinde klima arızalı artık kendimi tehlikeye atmıyım dedim, gitmedim tatlım.. Evdeyim mis gibi dinleniyorum ev püfür püfür Patron çıldırıyor ama napıyım

Tamam canım kolay gelsin sana bende çıkıcam birazdan biraz daha dinleneyim :)

oh sefan olsun.......

bende devam etmek istiyorum , tabi çocuk 3 aylık oluncaya unutmamam lazım birbirimize hatırlatalım gıı

ohhh kıskandır bakamm sen bizi iyi yapmışınnn dinlen, fırsattan istifade et çıldırsn yesin kafayı

ohh ne guzel yaa banada bırı gıt dese aslında basımda patronda yok ama sımdı gtısem aylık 8 saat mazeret ıznımız var ondan gıdecek bızım hersye sıstemden oluyor kafana gore gıdemıyosun o yuzden cekıyorum mecbur yoksa basımızda amırler de yok aslında ıs de yok

merhaba teyzoşlarrr nasılsınız bakalımm

biz tatillden döndük bol bol yüzdük güneşlendik dinlendik gezdik. bu hafta itibariyle 22. haftamıza da girdik, zaman çabuk mu geçmeye başladı nee??
tatil öncesinde tek bir amacım vardı güzel bir tatil yapmak, hiç bir şeyin de farkında değildim ama şimdi tatil bitince daha çok idrak etmeye başladım, yarı yolu geçtiğimi görünce iyice heyecanlandım....

sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik? aranızda zorlanmaya başlayanlarınız var mı? yemek yerken uyurken vs.??

Son düzenleme:

ya bize biraz daha esnek davranmaları ve izin kanuni izin konusunda da esneklik yapmaları lazım (
Hem en az 3 yapın diyorlar hemde izin vermiyorlar, hem etinden hem sütünden yani.. işimiz çok zor

hadi geçmiş olsun canım gerçekten o şlkerli suyu aç karnına içmek çok mide bulandırıcı...inş sonuçlarında iyi gelir...benim bi sıkıntı çıkmamıştı çok şükür..

burasıda çok sıcak canım Allahtan işyerinde odamda klima var yoksa sıcaklara dayanılacak gibi değil..benşm ilk aşım çok ağrı ypamıştı o yüzden ikincisindende korkuyorum

Bizler de iyiyiz canım..Azcık ayak şişliği ve bol sıcaklarla boğuşuyoruz.. Güzel bir tatil geçirmişsin çok sevindim senin adına :))

Sanırım aşı birazda hemşireyle alakalı.. Kadının eli o kadar hafif ki hergün aşın var deseler yaptırırım o derece yani

boğazım şişti fıstıklar ya 1 haftadır geceleri acıyordu şimdi hep acıyor ne yapayım sizceeee

ya bize biraz daha esnek davranmaları ve izin kanuni izin konusunda da esneklik yapmaları lazım (
Hem en az 3 yapın diyorlar hemde izin vermiyorlar, hem etinden hem sütünden yani.. işimiz çok zor
yok canım nerde onlar lafta hep

hosgeldınız canım valla benım yarın 25 haftam bıtıyor bırde yukarda baya benım karnım o yuzden hareketlerım kısıtlanmaya basladı baya yatarken kalkarken dönerken fılan daha bu ıyı gunlerım tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…