selam kızlar nasılsınız benım hamılelık ıyı gıdıyor hala arada bulantılarımı saymazsak tabı 9ay surucek galıba(neysee gecen hafta persembe kontrolumuz vardı prensesım okadar tatlıydıkı tombı olmus yanakları doktor bıle hayran kaldı maşallah hep oyle saglıklı olur....bu arada gobusler buyudukce bel agrıları fazlalastı ama cok guzel bır duygu acayıp heycanlıyım....kızımın ısmıne karar veremıyoruz ya: Öykü olucak yada:Nehir sizce HANGİSİ GÜZEL
Bende mutfağa gidiyorum hamam,oturma odasına giriyorum klima soğutmuş bayağı
hasta falan olmam inşallah..:18:
Bu arada çok özür dileyerek söylüyorum bugün fena cırcır olmuştum afedersiniz:26:
Korktum besin zehirlenmesi falan olur diye,sabahtan beri 4 koca bardak su içebildim ancak..
canım geçmiş olsun dikkat et daha çok sıvı tüket patates haşla onu ye
canım geçmiş olsun dikkat et daha çok sıvı tüket patates haşla onu ye
anlasılan herkes nehır ısmını onermıs teşekkur ederım yardımcı oldunuz kızlar...
bulemsu nerede kızlar kimler tatilde
bulemsu nerede kızlar kimler tatilde
Geçmiş olsun aman dikkat et kendine, evi göçürseler de umursama, yat odanda cır cır konuşurlar en fazla....eveeeeeeeeettttttttttttttt........ nasılsınız bakalım fıstık anneler... misaafirlerim dün gitti üzerimden tır geçti saanki töbeeee töbeeee beynim faalaan şişti cumaartesi piknik macerası oldu eve geldim oda ne kanamam oluyor belim koptu ağrıdan dinlemedim kimseyi yattım Allahım bekliyorum bebişim kıpırdasında hissedeyim rahtlıyım diye yok kocişim fır dönüyor başımda ben birindde buna çikolat yiyince kıpır kıpır oluyor ddemiştim adam ekmek almaya bile üşenir gitmiş çikolata almış geldi yedim kaltım sonra ayıp olacak ddiye bşlaaddı kıpırdamay eltimin çocuklr çığırdıkça benim bebişimde tekmeliyor rahatladım sonra...inanın bunlar gitti eşim eve girip ohbe demezmi bir sevindim sonunda oda inşallah dediğime gelir kaafa kalmadı dedi çocuklardaa sağolsun çok fenalar eltim falandda bir raahat evime 2,gelişi açmaadığı yerim kalmadı çocuklaarı sokmuş bnyoyaa yıkıyor çamşır atıyor mkineye sormk yok hiç ayyy aacayip oluyorum y ne rht insanlr var... şunuda söylemeden geçemiycem yıllık izine gittiğimizde alışveriş yptık cnınız çekmesin benim kociş pestil kuru meyve faln byılır onlrn aldık bide annem kuru üzüm aldırdı eve yarım kilo bu üzüm bizimkilerin yanına kaalmış bizimle geldi eve bunlrda bize gelince 10 daakka oldu üzümü sordu bende evet bizde dedim ayy unutmuşum nerde ben götüreyim onu demezmi Allahım aaltı üstü kuru üzüm 5 lira falandır heralde bende şuradaydı vereyim dedim neyse aklımdaa zaten ama oan vermedim tam gidiyorlar üzümü vereyim dedim ben buldum aldım demesinmi sinirimden kudurdum onu bulması için epey mutfağımınderinliklerini kaarıştırmaası gerekirddi odda öyle yapmış haangi aara kurcaaladıysa aartık ayıpyaaaa vallaaaa... size tek tek olanları anlatmk isterdim ama kollarım kopr emin olun ama parçalamdım kendimi çokta iyi aanladılar inşllah yine çıkıp çıkıp 10 gündde bir gelmezler
slm kızlar napıyorsunuz ben dr.dan geldim bebeğimin yüzünü gördüm ayyyy sanki tıpki ben :)))) kocişim biraz kıskandı sanırım ama ilk oğlum babanın kopyası buda ben olsun değil mi maşallah herşeyi çok iyi uyuyordu çikolata yeyip gittim ama hareketsizdi sıcaklar onlarıda etkiledi heralde şeker yükleme yapıldı 140 çıktı sınırda dedi haftaya pzrtesi 100mg tekrar yapılacak hayırlısı olsun bakalım umarım iyi olur şeker çıkmasın lütfen
Allah beterinden saklasın canım,onlar sağlıklı olsunda gerisinin dermanı var :) yediklerinden kabız olduysan zorlanmaylada oluyor hemoroid.istersen biraz ishal edecek şeyler ye belki faydası olur...benim ayrıntılı ultr.'da bacakları kapalıydı ama kız olarak görüyorum dedi .sanırım benim aşk bebeğimde kız olacakfakat ayrıntılı ultr.'da nasıl oluosa kansızlık çıktı...ama bendemi,bebektemi anlamadım.o şaşkınlıklada soramadım.9 agustosta tekrar ayrıntılı ultr. gircez.bende cuma günü sağlık ocagına gidip kan verdim yarın sonuçları alacagım inşallah,durumu aile hekiimize anlatınca 'sakın moralini bozma.bebek anne rahminden,dogana kadar hatta doğduktan sonra bile kanımızı iliğimizi emer.o herşeyi senin vücüdundan karşılıyor strese girip kendinide bebeğinide sıkma''' dedi.. .Birde tetenoz aşısı oldum.bu haftalarda yapılıyormuş.24.haftada şeker yüklemesi yapılacakmış.randevu defterimize ekledik sen aşı oldunmu? isim buldunuzu siz aşk kızınıza ?
kızlar cumartesi kamamaam olmuştu paazar kesiildi hiç leke olmadı az önce kırmızı leke geldi wc de peçeteye ufff şaştım kaldım napıcam ben yatıyorum oturuyorum yormadım hiç kendimi amaa 2gündür karnımın içi aacıyor genişliyor saanırım normal demişlerdi göbek deliği civarı sizindde oluyormu acıma:26::26::26:
bugun daha iyiyim ben cok sukur! bizimkide bacaklari kapatmisdi ilk kontrolde gecen persembe kesinlesti ancak.cok ugrastiriyolar bide ayagiyla yuzunu kapatmis bizimki yuzunude tam gostermedi dr "cok nazli olcak" dio... :) ultrasonda cikiyomuymus kansizlik:/ yeni duydum bende, sende cikmis olabilir oda bircok hamilede cikiyo die biliyorum, aile hekiminin dedigi gibi bozma moralini var onunda dermani cok sukur! bizim dr asidan bahsetmedi olmuycam galiba.. seker yuklemesinin ne zaman yapilacaginida soylemedi agustos 13 de kontrolum var o zaman bahseder heralde. isim kararlastiramadik aklimiza takilan isimler olsada arada, hic bir ismide yakistiramiyoruz ne zormus :/ birde bizimki burayada uyum saglamak zorunda daha bi tutucuyuz bu konuda cunki fransizca "H" okunmaz"R" genizden okunur,bazi isimler kotu anlama geliyo cevrilince vs vs....siz buldunuzmu??
cnm benım gecmış olsun senın kanamana sebep olan neymış dr ne dedı
plesanta ıle ılgılı bı sorun sözkonusumu acaba
bu arada ılk senden duydum cnm ya kensızlık ultrosonda cıksın
hanı detaykıda sadece anneden bebge gıden kanın tazık durumuna bakıldını bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?