2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy ne güzel yaa,köy tatilini çok özledim valla 6 senedir köye gidemiyorum..
bol bol tadını çıkar,ooh organik besle bebişini..

çok şükür bizlerde de herşey güzel gidiyo,sen keyfine bak o temiz havanın doğallığın,serinliğin tadını çıkar yerimize de

Hoşgeldin canım;
Ay kendini çok yordun ondan herhalde oldu kanaman di mi,dr ne dedi peki neden olmuş?
Fazla yıpratıp yorma kendini aman dikkat...

Hoşgeldin canım aman haa sakın sakın olumsuz düşünmek yokkkkk!!!
herşey güzel olacak bunu düşün,akşam dr dan sonra mutlaka sonuç bildir bize olur mu

Hoş geldin şekeriiimm;

Ohh iyi yapmışsınız c.tesi de Allah izin verirse ben de yüzücem inşallah.
demek deniz tuzu ödem yapar he,bende gitmeden dr uma bi danışayım,nasıl geçti,tatil,güneşlenme,yemek falan malum hamileyken ilk tatil...

canım doktor heryerini kontrol etti hiçbir sorun yok gayet keyifli büyüyor dedi dikkat et dedi ilişki yok dedi :) başka sıkıntımız yok çok şükür

Allahesirgesin canım, inşallah sağ sağlim kucağına alırsın evladını....

boğazım şişti fıstıklar ya 1 haftadır geceleri acıyordu şimdi hep acıyor ne yapayım sizceeee

Geçmiş olsun canım..daha öncede yazmıştım 2 tatlı kaşığı tuz,2tatlı kaşığı karbonat 1 kapak batikon gargara yapılcak, birde karanfil çiğne o çok iyi geliyor..

Vallahi canım yüzmek süper ama tabi dalmıyorum o biraz zorladı :) güneşlenmedim fakat yinede kararmışım o kadar koruyucuya rağmen yemek sorun olmadı..yani kısaca güzeldi :)

Merhaba kızlar nasılsıız iyi haftalar..

Bende bu hafta sonu renklı doplerdeydım ayrıntılı ayrıntılı baktı kuzucuguma masallah saglıklı kızımız.
Fakat benım rahımın sagında alçalma varmıs bu demek oluyorkı tansıyonun cıkabılır dedı 26.haftada geldıgınde
yıne boyle olursa önlem almamız gerekıcek ozaman ayrıntılı konusucaz dedı doktorum böle bısey basına gelen varmı nedır
bılemedık kafamıza takıldı..

batikon nedir şu pansuman yapılanmı sadece tuz ve karbonat yapsam olmazmı karanfilide hiç ağzıma alamam ki

eveeeeeeeeettttttttttttttt........ nasılsınız bakalım fıstık anneler... misaafirlerim dün gitti üzerimden tır geçti saanki töbeeee töbeeee beynim faalaan şişti cumaartesi piknik macerası oldu eve geldim oda ne kanamam oluyor belim koptu ağrıdan dinlemedim kimseyi yattım Allahım bekliyorum bebişim kıpırdasında hissedeyim rahtlıyım diye yok kocişim fır dönüyor başımda ben birindde buna çikolat yiyince kıpır kıpır oluyor ddemiştim adam ekmek almaya bile üşenir gitmiş çikolata almış geldi yedim kaltım sonra ayıp olacak ddiye bşlaaddı kıpırdamay eltimin çocuklr çığırdıkça benim bebişimde tekmeliyor rahatladım sonra...inanın bunlar gitti eşim eve girip ohbe demezmi bir sevindim sonunda oda inşallah dediğime gelir kaafa kalmadı dedi çocuklardaa sağolsun çok fenalar eltim falandda bir raahat evime 2,gelişi açmaadığı yerim kalmadı çocuklaarı sokmuş bnyoyaa yıkıyor çamşır atıyor mkineye sormk yok hiç ayyy aacayip oluyorum y ne rht insanlr var... şunuda söylemeden geçemiycem yıllık izine gittiğimizde alışveriş yptık cnınız çekmesin benim kociş pestil kuru meyve faln byılır onlrn aldık bide annem kuru üzüm aldırdı eve yarım kilo bu üzüm bizimkilerin yanına kaalmış bizimle geldi eve bunlrda bize gelince 10 daakka oldu üzümü sordu bende evet bizde dedim ayy unutmuşum nerde ben götüreyim onu demezmi Allahım aaltı üstü kuru üzüm 5 lira falandır heralde bende şuradaydı vereyim dedim neyse aklımdaa zaten ama oan vermedim tam gidiyorlar üzümü vereyim dedim ben buldum aldım demesinmi sinirimden kudurdum onu bulması için epey mutfağımınderinliklerini kaarıştırmaası gerekirddi odda öyle yapmış haangi aara kurcaaladıysa aartık ayıpyaaaa vallaaaa... size tek tek olanları anlatmk isterdim ama kollarım kopr emin olun ama parçalamdım kendimi çokta iyi aanladılar inşllah yine çıkıp çıkıp 10 gündde bir gelmezler

Benim de bugün 37 haftalık hamile arkadaşım kahvaltıya geldi,iki hamiş bi dedikodu yapmışız ki..

Normal istiyordu ama dr u sezaryene yönlendirmek istemiş,kararsız kaldı o da haftaya doğum günü,acaba o gün sezaryen mi olsam anne kız aynı gün doğmuş oluruz diyo,kafası karışıktı,dedim valla 2-3 ay sonra da biz o telaşlara düşeceğiz allah izin verirse...

Ya bu sıralar bende öyleyim tatlıdan nefret eden ben canım tatlı istiyo 3-4 gündür
bu şeker yüklemesi ters tepki mi yaptı ne bize

sende miiiiiiii
iştahımızı açtıı sanırım

hem normalde sadece sütlü tatlı yerim şerbetli hiç sevmezdim, kaç gündür şerbetli tatlı yiyorum üstünede kaymakkk eşim yuhh diyor iştahımı görünce

selam kızlar nasılsınız benım hamılelık ıyı gıdıyor hala arada bulantılarımı saymazsak tabı 9ay surucek galıba(neysee gecen hafta persembe kontrolumuz vardı prensesım okadar tatlıydıkı tombı olmus yanakları doktor bıle hayran kaldı maşallah hep oyle saglıklı olur....bu arada gobusler buyudukce bel agrıları fazlalastı ama cok guzel bır duygu acayıp heycanlıyım....kızımın ısmıne karar veremıyoruz ya: Öykü olucak yada:Nehir sizce HANGİSİ GÜZEL

ayy ikiside çok güzellll ikisinide severimmm nehir bir tık dha güzell belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…