Günaydınn günaydınn günaydınn güzel prens ve prenses anneleriiiiii......
görüşmeyeli nasılsınızlarrr?????
çokkkközledim hepinizi...
moonsun,bulamsu,niltt,milona,lavinya,applepay,burcuxx,annesininbirtanesi,emeki,ensarnaz,beysal,kozete...ve şuan aklıma gelmeyen tüm güzel yürekli güzel insanlarrrr.....
biz iyiyiz çok şükür... 8 saatlik bir araba yolculuğu sonunda eşimin köyüne geldik cumartesi günü.... yolculuğumuz biraz zor geçti, yolları karıştırdık çünkü1:
evde genelde tek başımayım.. ne kayınvalidem ne başkası... kızımla bol bol kitap okuyoruz, Kuran okuyoruz, müzik dinleyip tv izliyoruz...
köy yerinde yürüyüşe de çıkamıyoruz... en sinir bozucu tarafı bu sanırım köyün :26:
sabah 5ten sonra kuş cıvıltalarından, horoz sesinden uyuyamıyorum
çok ilginç bir deneyim oluyor benim için... ilk kez köyde kalıyorum çünkü. herşey doğal, herşey bereketli, çok sakin sade bir yaşam... bi kaç gün daha burdayız... eşime gidelim diye ısrar etmiyorum, çünkü sandığım kadar kötü değilmiş :) geldiğimden beri yatmaktan başka bişey yapmadımkayınvalidem sağolsun hiç yormuyor bizi.
sizler nasılsınız... keşke biri bana özet geçse... kim nerde ne yaptı... hepinizi çok merak ediyorum çünkü...
ayy ne güzel yaa,köy tatilini çok özledim valla 6 senedir köye gidemiyorum..
bol bol tadını çıkar,ooh organik besle bebişini..
çok şükür bizlerde de herşey güzel gidiyo,sen keyfine bak o temiz havanın doğallığın,serinliğin tadını çıkar yerimize de
günaydın kasımın harika anneleri tekrardan aranızda olmak nasıl güzel bir duygu özlemişim sizleriiii hepiniziii
buradan ayrılıp biliyorsunuzki ev taşıdım iki gün pestilim çıkarcasına ev yerleştirdim sonra ve tatile gittik
biz oğlumla cumartesi normalde 9 saatte gelebileceğimiz yolu 14 saatte gelerek sakin sakin bir yolculuk yaptık ama tam anlamıyla
tatilim çok güzel geçti ilk gün eşimin evlilik yıldönümü süprizi ile geçti harika bir gündü hayatımda hiç ama hiç unutamıyacağım bir gündü
sonrasında mersine kayınvalidemlere gitttik onlarda dört gözle bizi bekliyorlardı el üstünde tuttular bizi
sonraki gün kanama ile uyanıp gözüm korktu bebeğimi ultrasonda parmağını emerken gördüm ve rahatladım :)
sonra denize gittik oğluşumla bol bol yüzdük güzel güzel mamalar yedik akşam yine babannemize gittik
sonrasındada yine aile ile güzel vakitler geçirdik kuzularım
esranında dediği gibi birileri bana özet geçse sizler nasılsınız
Hoşgeldin canım;
Ay kendini çok yordun ondan herhalde oldu kanaman di mi,dr ne dedi peki neden olmuş?
Fazla yıpratıp yorma kendini aman dikkat...
kızlar merhaba kasım annişleri naıslsınız :)
ben iyiyim yani iyi olmaya çalışıyorum...cuma günü ıkılı testım vardı daha önce de kayıplarım oldugu ıcın
doktor çok genel tarama yaptı ayrıntılı inceledi ve bebegımın kalbindeki bi damarda ters bir akıntı olduğunu saptadı
beni direk genetiğe sevk etti kromozom testi istedi benden ve eşimden...bu ters akıntı konusunu ayrıntılı anlatmadı
ıkılı testının sonucu cıksın gel konusalım dedı bu cuma sanıyorum cıkıcak ıkılı test kan sonucum...
konuyu genetıkcı ile konsutum ve kendım arastırdım biraz bu duktus venozus bebeğin kalbindeki bi damar ve bu damarda
bana doğru ters akıntı var bebege doğru değil..bu da gelişme geriliğine yol açıyormuş ama benım bebegım haftasından
8 gün ileride.....başka başka sonucları da var ama onları
düşünmek istemıyorum aynı sorunu yaşayıp da bebgıne kavusan 2 kişi gördüm kk da ınsallah ben de sağlıkla kucaklarım bebegımı
ama maalesef çok fazla risk var ve 40. haftaya kadar yaşamasını dahi beklemıyo dr...yasabılıcek duruma gelınce ya da gelebılrıse
sezeryanla alınır diyor...bu akşam özeldekı doktoruma gidicem ayrıntılı konusucaz bakalım o ne diyecek
işte böyle kızlar bebegım çok iyi organ gelişimi el bacak vücut uzunlugu haftası herseyı çok iyi ama kalbindekı damar sorun.
yine de moralimi bozmamaya calısıyorum benım stres yapmamam ve iyi beslenmem çok önemliymiş
ocak annelerinden kızlar salatı tefriciye başlayalım dediler...eğer sizde okursanız ve bildirirseniz çok sevinirim
Hoşgeldin canım aman haa sakın sakın olumsuz düşünmek yokkkkk!!!
herşey güzel olacak bunu düşün,akşam dr dan sonra mutlaka sonuç bildir bize olur mu
Günaydınnnn kızlarrr biz geldikkkk...
Çok güzel bir tatil geçirdik yüzdük yüzdük bir dünya ama neden bilinmez aşırı ödem topladık doktorumuzu aradık deniz tuzu da yaparmış onu öğrendik..
Siz neler yaptınız bakalım 4 gün takip etmem mümkün değil pek tabiki..bir özet geçen olursa çok sevinirim
Hoş geldin şekeriiimm;
Ohh iyi yapmışsınız c.tesi de Allah izin verirse ben de yüzücem inşallah.
demek deniz tuzu ödem yapar he,bende gitmeden dr uma bi danışayım,nasıl geçti,tatil,güneşlenme,yemek falan malum hamileyken ilk tatil...