Selam hamişler...
Eşimle aylar sonra kahvaltıya gittik (herşey turfanda-sera diye yedirmek istemiyordu dışarıda) ve gene aynı şeyleri yedim, sadece bir fark bir iki lokma reçel yedim, yeşil yerine de siyah zeytin...
Kızartma yemedim, bir de lüks olarak peynirli sıkma yedim....
Aferim bana kızartmadan uzak duruyorum....
hosgeldın canımGünaydınnnn kızlarrr biz geldikkkk...
Çok güzel bir tatil geçirdik yüzdük yüzdük bir dünya ama neden bilinmez aşırı ödem topladık doktorumuzu aradık deniz tuzu da yaparmış onu öğrendik..
Siz neler yaptınız bakalım 4 gün takip etmem mümkün değil pek tabiki..bir özet geçen olursa çok sevinirim
hosgeldın cnaım ankarada cok sıcak ya bugun 38 derece ıst un tek farkı ıste nem olması o kötügünaydın anne adayları..
kahvaltımı yapıyorum adem güneşide açtım onu dinleye dinleye...
dün döndük istanbula pişman olduğum geldiğime çok aşırı sıcakmış burası ankara ne güzeldi...
allah hepimize bu sıcaklarda dayanma gücü versin...
arcak guzel bı hafta sonu geçirmişsin ne güzel.
ay-she cim geçmiş olsun inşallah bunu sağ salim kucağına alırsın...tefriciye az da olsa bende okurum canım...bizim dua topiğimiz var orda yer varsa sana da dua günü yapalım....esra ilgileniyodu görüş onunla istersen...
evet canım benıma dma boyle bıraz deıldır 10 tane fıkrı gecer aklından bı anda boyel uygularızay bu yaşlılar neden böyle anlamam, tabi sen istediğin ismi koy kuzumm
günaydınnn
sağol canım iyi çıktı evet, üzülme seninkide düzelrayy evet sorma ona benziyor sanki kayınpedere benzemesinde eşimde annesini andırıyor çünkü :)
seninki babacık mıı genelde kızlar babaya benzer derler :)
burcuu slm canımmmohh ne güzel geçmiş haftasonun eşinde sana kıyak yapmışş :))
günaydın canımmm, sağol tatlm, yırgunluk oluyor biraz bende artık hareketlerimde kendimi yormamaya çalışacağımm
neden üzülüyon kuzum yaa, bazen öyle oluyor ama her şeye takasın geliyorr bir ara bende öyleydimm, geçicekk hepsiiüzülme tmm mı?
ben 2. sini beğendim tatlım ama özellikleri nasıl bunların ? birde gören var mı ? küçük mü büyük mü ?
biberon termostadı var mı ?
sağol bi tanemmm sizin tatlılığınızzzbencede oğlanlar babaya kızlar anaya benzesin :) inş. sana benziyordur kuzuu
günaydın cnm, baya yorucu olmuş olamalı ama olsun arada delilik ve değişiklik iyi geliyor :)
oğluşunda taze şeyler yemiş yarasın
tatlım bebeğin damarına üzüldüm( ama bak olanlar varmış sen morelini yüksek tutmaya çalış, bebeğine de iyi gelsin, Allah yardımcın olsun inş. sağlıkla alırsın kucağına Allah nasip etsinn
maşallah kuzunaaaabenimkide 650 grammış
diyetisyen elinde cetvelle koşturacak senii
hosgeldın canım özledık valla tatılınını guzel gecemsıne sevındım neresıymıs orası bende merak ettım ama:44:kızlar canlar günaydın birazını okudum bugün yazılanların ve cevaplamak için uğraşıyorum ama nette bir sorun var cevaplayamadım... hepinizi çok özledim.. tatilim süper geçti... bir köy keşfettik tıpkı hayalimdeki gibi ve onun için 2 gün uzattık bundan sonra da gideceğim yer orasıdır aşık oldum... kötü olan şey ayağım inanılmaz şiş ceviz gibi yumrular oluştu bileklerimde o...iştahım da fena halde açık.. bütün tatil boyunca sürekli ayran içtim sanırım günde 2 ltyi buldu dün dönerken durduğumuz tesislerde ne gördüysem canım istedi... ve hepsinide yedim kendimi tutamıyorum.. bıdık pipiloşum çok iyi teyzeleri yüzerken çok mutluydu... bana geçen haftanın özetini geçse birileri bende bugünü okumaya devam edeyim:)
hayrıdı canım sneı bu kadar aglatan ne kı :26:kızlar yaklaşık 1 haftadır evdeki bazı meselelerden dolayı gerginim,sürekli istememe rağmen ağlıyorum sinirliyim asabiyim kompleksliyimbu durumun bebeğimi etkilemesini istemiyorum fakat elimde değil
ne önerirsiniz ,bu göz yaşları bebişlerimizi ne kadar etkiler ?
cok gecmıs olsun canım bencede üşütmüşsünüz sudan dolayı bizede sıcaktan dolayı olmustu ne yesem cıkıyordu 1.5 gune d toparlamıstık ama o esnaada hıcbısey yememek en ıysı gerı cıkarmaktansaKızlar nazar ettik biz kendimize herhalde, cumartesi kahvaltıdan sonra eşimle evde mutfağa serdiğim kilimleri yıkadık, daha doğrusu ben ısrar ettim evde köpürte köpürte yıkayalık diye, suyla uğraşırken ayaklarımın üşüdüğünü hissettim, akşam eşim ishal oldum dedi, bende bişey yoktu dün akşam da ben ishal oldum, bulantım var ama biraz, doktora gitsem mi, bu konuda fikri olan var mı?
Düşünüyorum yediklerimden olamaz, çünkü sebzeler doğranmıştı, onun dışında peynir zeytin yedim, evde de çok iyi yıkıyorum herşeyi evden de bişey olmaz, büyük ihtimal üşüttük ikimiz de....
hosgeldın canım
hosgeldın cnaım ankarada cok sıcak ya bugun 38 derece ıst un tek farkı ıste nem olması o kötü
evet canım benıma dma boyle bıraz deıldır 10 tane fıkrı gecer aklından bı anda boyel uygularızcok sukur sag saglım geldık
hosgeldın canım özledık valla tatılınını guzel gecemsıne sevındım neresıymıs orası bende merak ettım ama:44:
benımde ıstahım yerınde yemek türü deıl de boyle hamur ısı kuruyemsı tarzı ıvır zıvır yemeye bayılıyorum kılo bakımından fena gtımıyorduma ma brıden şişecem dıye krokuyorum bende:18:
hayrıdı canım sneı bu kadar aglatan ne kı :26:
cok gecmıs olsun canım bencede üşütmüşsünüz sudan dolayı bizede sıcaktan dolayı olmustu ne yesem cıkıyordu 1.5 gune d toparlamıstık ama o esnaada hıcbısey yememek en ıysı gerı cıkarmaktansa
hosgeldın canım
hosgeldın cnaım ankarada cok sıcak ya bugun 38 derece ıst un tek farkı ıste nem olması o kötü
evet canım benıma dma boyle bıraz deıldır 10 tane fıkrı gecer aklından bı anda boyel uygularızcok sukur sag saglım geldık
hosgeldın canım özledık valla tatılınını guzel gecemsıne sevındım neresıymıs orası bende merak ettım ama:44:
benımde ıstahım yerınde yemek türü deıl de boyle hamur ısı kuruyemsı tarzı ıvır zıvır yemeye bayılıyorum kılo bakımından fena gtımıyorduma ma brıden şişecem dıye krokuyorum bende:18:
cok gecmıs olsun canım bencede üşütmüşsünüz sudan dolayı bizede sıcaktan dolayı olmustu ne yesem cıkıyordu 1.5 gune d toparlamıstık ama o esnaada hıcbısey yememek en ıysı gerı cıkarmaktansa
bende bu sabah tartılıp yazacaktım kilo topiğine ama unutmuşum..çok acele çıktımda evden...yarın tartılırr yazarım canım
uff bende bilemedim valla...86.90 çok abartıda değil fiyatı...iade ederim en kötü ihtimal diyorum..oda arkadaşımda avvio olmazda başka bi marka oluırr..bu fiyata güzel çantalar var bebek magazalarıdna diyorr:44:
napsakkkı yaawwwff?
selam kızlar naasılsınızbiz geldikkkk maşAllah 400 gram 25 cm olmuş kuzucummm bugün akşama misafirimiz var çaya ne yapsam sizce beni yormucak hazırda olur öğleden sonra diyetisyene gidicem hangi yüzle gideceksem 3.5 kg almısızz
kızlar canım sıkkın biraz sabah lierac kremimi sürecektim ki ne göreyimmmm mor mor göbeğimin altında çatlaklar başlamışşşş nne yapsam boşşş
arkadaşlar benim idrarda bakteri çıktı neden olur ki suyu artır dedi aile hekimi aşıda vurunduk kolum acıyorişte böyle canlarım
ben 2. sini beğendim tatlım ama özellikleri nasıl bunların ? birde gören var mı ? küçük mü büyük mü ?
biberon termostadı var mı ?
kızlar canlar günaydın birazını okudum bugün yazılanların ve cevaplamak için uğraşıyorum ama nette bir sorun var cevaplayamadım... hepinizi çok özledim.. tatilim süper geçti... bir köy keşfettik tıpkı hayalimdeki gibi ve onun için 2 gün uzattık bundan sonra da gideceğim yer orasıdır aşık oldum... kötü olan şey ayağım inanılmaz şiş ceviz gibi yumrular oluştu bileklerimde o...iştahım da fena halde açık.. bütün tatil boyunca sürekli ayran içtim sanırım günde 2 ltyi buldu dün dönerken durduğumuz tesislerde ne gördüysem canım istedi... ve hepsinide yedim kendimi tutamıyorum.. bıdık pipiloşum çok iyi teyzeleri yüzerken çok mutluydu... bana geçen haftanın özetini geçse birileri bende bugünü okumaya devam edeyim:)
Kızlar naber nasılsınız artık yanıma bir yardımcı verdiler ben doğum iznindeyken o halledecek işlerimi...masada beraber çalıştığımız için o varken acamıyorum...fırsatını bulunca hemen kaçıyorum sizin yanınıza
kızlar yaklaşık 1 haftadır evdeki bazı meselelerden dolayı gerginim,sürekli istememe rağmen ağlıyorum sinirliyim asabiyim kompleksliyimbu durumun bebeğimi etkilemesini istemiyorum fakat elimde değil
Kızlar nazar ettik biz kendimize herhalde, cumartesi kahvaltıdan sonra eşimle evde mutfağa serdiğim kilimleri yıkadık, daha doğrusu ben ısrar ettim evde köpürte köpürte yıkayalık diye, suyla uğraşırken ayaklarımın üşüdüğünü hissettim, akşam eşim ishal oldum dedi, bende bişey yoktu dün akşam da ben ishal oldum, bulantım var ama biraz, doktora gitsem mi, bu konuda fikri olan var mı?
Düşünüyorum yediklerimden olamaz, çünkü sebzeler doğranmıştı, onun dışında peynir zeytin yedim, evde de çok iyi yıkıyorum herşeyi evden de bişey olmaz, büyük ihtimal üşüttük ikimiz de....
valla canım çarşambaya kadar günü var.. bana da çok pahalı gelmedi :18:
bende teyzem çok iyi olduğunu söylediği için ısrar ettim bu markada.. bilemedim şimdi..
canımm günaydın bebeğimmm nasılsınnn???
çatlakları dert etme artık.. belli ki ne yapsan çatlıcak.. sıkma kendini.. doğumdan sonra mor mor kalmaz en kötü ihtimal tamamen kaybolmasa da beyazlaşır meleğim.. sıkma kendini...
çaya en güzeli güllaç canım şuan.. hem soğuk hem de tam zamanı artık..(az önce yaptım da)
termostatlı değil canım...işte teyzem kullandı çok memnun kaldı benim.. nette de araştırdım memnun kalmayan yok kullananlardan...
lavinyam gelmişşşş hoşgelmişşş
ne güzel güzel bir tatil geçirmişsin canımmiştahını dert etme ama yine de tedbiri elden bırakma tatlım.
hoşgeldin tatlım.. bover sen işine bak:)
uff zor soru... bol bol hareket, derin nefes al ver... kafanı dağıtacak şeyler keşfet...
canım deterjan zehirlemiş olabilir.. doktorunu mutlaka ara...
emekii hoşgeldin canımmmm....
neyse kızlar ara ara selam verip çıkarım ben.. öpüyorum hepinizii... aeolunn...
valla canım çarşambaya kadar günü var.. bana da çok pahalı gelmedi :18:
bende teyzem çok iyi olduğunu söylediği için ısrar ettim bu markada.. bilemedim şimdi..
canımm günaydın bebeğimmm nasılsınnn???
çatlakları dert etme artık.. belli ki ne yapsan çatlıcak.. sıkma kendini.. doğumdan sonra mor mor kalmaz en kötü ihtimal tamamen kaybolmasa da beyazlaşır meleğim.. sıkma kendini...
çaya en güzeli güllaç canım şuan.. hem soğuk hem de tam zamanı artık..(az önce yaptım da)
termostatlı değil canım...işte teyzem kullandı çok memnun kaldı benim.. nette de araştırdım memnun kalmayan yok kullananlardan...
lavinyam gelmişşşş hoşgelmişşş
ne güzel güzel bir tatil geçirmişsin canımmiştahını dert etme ama yine de tedbiri elden bırakma tatlım.
hoşgeldin tatlım.. bover sen işine bak:)
uff zor soru... bol bol hareket, derin nefes al ver... kafanı dağıtacak şeyler keşfet...
canım deterjan zehirlemiş olabilir.. doktorunu mutlaka ara...
emekii hoşgeldin canımmmm....
neyse kızlar ara ara selam verip çıkarım ben.. öpüyorum hepinizii... aeolunn...
Yok canım sanmıyorum deterjanla ilgili olsun, çünkü elde kullanım için halı şampuanıydı ve eğilerek değil elimizde bir fırçayla ayakta yaptık, ne soludum ne tenim temas etti... Üşüttük sanırım....
Zaten o tür zehirlenmeler soluma ya da yutma yoluyla oluyor, tuz ruhu vb. şeyler deri temasıyla da olabiliyor zaten Allah korusun tuz ruhu deriyi yakar yani...
Yok canım sanmıyorum deterjanla ilgili olsun, çünkü elde kullanım için halı şampuanıydı ve eğilerek değil elimizde bir fırçayla ayakta yaptık, ne soludum ne tenim temas etti... Üşüttük sanırım....
Zaten o tür zehirlenmeler soluma ya da yutma yoluyla oluyor, tuz ruhu vb. şeyler deri temasıyla da olabiliyor zaten Allah korusun tuz ruhu deriyi yakar yani...
hoşbulduk kuzum evet tatil güzeldi.. iştahı dert edemiyorum çünkü bebek doymuyor acıkınca hemen tekmeliyor karnın doyunca kıpraşıp duruyor fındık :) napayım ya elimde değil.. yemezsem bayılacak gibi oluyorum...
kızlar bi kek yaptım ölürsünüz gülmekten
mikser yok kaşıkla, çatalla karıştıra karıştıra yaptım
karıştırmak için kap bulamadım, yoğurt kovasında karıştırdım
kek kalıbı, tepsisi yok çelik gibi olan kek tepsimsi bişeye döktüm
fırın bi tuhaf çalışıyo
amaaaa gelgelelimmmkekim süper olduu
uğraşsam bu kadar güzel yapamazdım
hoşbulduk kuzum evet tatil güzeldi.. iştahı dert edemiyorum çünkü bebek doymuyor acıkınca hemen tekmeliyor karnın doyunca kıpraşıp duruyor fındık :) napayım ya elimde değil.. yemezsem bayılacak gibi oluyorum...
canım benim senin bu halde halı yakaman akıllıca mı? sana iyice bir kızayım.... ayaklarını üşütmen senin için çok sakıncalı... ishalinde bundan olmuş olab,ilir ya da karıştırarark yediysen meyvelerde yapar.. bir de et yediysen özellikle tavuk çok taze değilse sıcakta o da etkiler...
Öylesi daha tatlı olur, hani uydur buydur, iki arada bir derede yapılan iş daha lezzetli olur...kızlar bi kek yaptım ölürsünüz gülmekten
fırın bi tuhaf çalışıyo
naladım canım.. o zaman dediğin gibi üşütmüşsündür.
benimki de öylee.... karnım tok oluncanasıl güzel oynuyor tekmeliyor :):):)
fırın bi tuhaf çalışıyo
naladım canım.. o zaman dediğin gibi üşütmüşsündür.
benimki de öylee.... karnım tok oluncanasıl güzel oynuyor tekmeliyor :):):)
Hoşbulduk canım :)hosgeldın canım
kızlar yaklaşık 1 haftadır evdeki bazı meselelerden dolayı gerginim,sürekli istememe rağmen ağlıyorum sinirliyim asabiyim kompleksliyimbu durumun bebeğimi etkilemesini istemiyorum fakat elimde değil
hoşbulduk kuzum sana tüm detaylarını anlatacağım emin ol aşık olacaksın bulursam netten fotolarını da koyacağım... bebişleri sadıç yapalım evet ya :)
Kızlar naber nasılsınız artık yanıma bir yardımcı verdiler ben doğum iznindeyken o halledecek işlerimi...masada beraber çalıştığımız için o varken acamıyorum...fırsatını bulunca hemen kaçıyorum sizin yanınıza
Kızlar nazar ettik biz kendimize herhalde, cumartesi kahvaltıdan sonra eşimle evde mutfağa serdiğim kilimleri yıkadık, daha doğrusu ben ısrar ettim evde köpürte köpürte yıkayalık diye, suyla uğraşırken ayaklarımın üşüdüğünü hissettim, akşam eşim ishal oldum dedi, bende bişey yoktu dün akşam da ben ishal oldum, bulantım var ama biraz, doktora gitsem mi, bu konuda fikri olan var mı?
fırın bi tuhaf çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?