2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar naber nasılsınız artık yanıma bir yardımcı verdiler ben doğum iznindeyken o halledecek işlerimi...masada beraber çalıştığımız için o varken acamıyorum...fırsatını bulunca hemen kaçıyorum sizin yanınıza

kızlar yaklaşık 1 haftadır evdeki bazı meselelerden dolayı gerginim,sürekli istememe rağmen ağlıyorum sinirliyim asabiyim kompleksliyim bu durumun bebeğimi etkilemesini istemiyorum fakat elimde değil
ne önerirsiniz ,bu göz yaşları bebişlerimizi ne kadar etkiler ?

Kızlar nazar ettik biz kendimize herhalde, cumartesi kahvaltıdan sonra eşimle evde mutfağa serdiğim kilimleri yıkadık, daha doğrusu ben ısrar ettim evde köpürte köpürte yıkayalık diye, suyla uğraşırken ayaklarımın üşüdüğünü hissettim, akşam eşim ishal oldum dedi, bende bişey yoktu dün akşam da ben ishal oldum, bulantım var ama biraz, doktora gitsem mi, bu konuda fikri olan var mı?
Düşünüyorum yediklerimden olamaz, çünkü sebzeler doğranmıştı, onun dışında peynir zeytin yedim, evde de çok iyi yıkıyorum herşeyi evden de bişey olmaz, büyük ihtimal üşüttük ikimiz de....

hosgeldın canım
hosgeldın cnaım ankarada cok sıcak ya bugun 38 derece ıst un tek farkı ıste nem olması o kötü
evet canım benıma dma boyle bıraz deıldır 10 tane fıkrı gecer aklından bı anda boyel uygularız cok sukur sag saglım geldık
hosgeldın canım özledık valla tatılınını guzel gecemsıne sevındım neresıymıs orası bende merak ettım ama:44:
benımde ıstahım yerınde yemek türü deıl de boyle hamur ısı kuruyemsı tarzı ıvır zıvır yemeye bayılıyorum kılo bakımından fena gtımıyorduma ma brıden şişecem dıye krokuyorum bende:18:
hayrıdı canım sneı bu kadar aglatan ne kı :26:
cok gecmıs olsun canım bencede üşütmüşsünüz sudan dolayı bizede sıcaktan dolayı olmustu ne yesem cıkıyordu 1.5 gune d toparlamıstık ama o esnaada hıcbısey yememek en ıysı gerı cıkarmaktansa

Yok çok şükür ben çıkarmıyorum şuanda, inşallah da olmaz...
Bağırsaklarım gümbür gümbür, zavallı evladım gürültüden rahatsız olmuştur kesin...
Yemek yemeye ve su içmeye çalılıyorum, patates haşladım şimdi ona abanıcam...
:))))

çok acıktım ben herkese afiyet olsun fıstıklar sizi seviyoruz

hoşbulduk canım benim... anlatacağım uzun uzun resimlerinide koyarım bakarsınız... bugün işlerim yoğun ondan yazamıyorum...

valla canım çarşambaya kadar günü var.. bana da çok pahalı gelmedi :18:

bende teyzem çok iyi olduğunu söylediği için ısrar ettim bu markada.. bilemedim şimdi..

canımm günaydın bebeğimmm nasılsınnn???
çatlakları dert etme artık.. belli ki ne yapsan çatlıcak.. sıkma kendini.. doğumdan sonra mor mor kalmaz en kötü ihtimal tamamen kaybolmasa da beyazlaşır meleğim.. sıkma kendini...

çaya en güzeli güllaç canım şuan.. hem soğuk hem de tam zamanı artık..(az önce yaptım da )

ben 2. sini beğendim tatlım ama özellikleri nasıl bunların ? birde gören var mı ? küçük mü büyük mü ?
biberon termostadı var mı ?

termostatlı değil canım...işte teyzem kullandı çok memnun kaldı benim.. nette de araştırdım memnun kalmayan yok kullananlardan...

lavinyam gelmişşşş hoşgelmişşş
ne güzel güzel bir tatil geçirmişsin canımm iştahını dert etme ama yine de tedbiri elden bırakma tatlım.

hoşgeldin tatlım.. bover sen işine bak:)

uff zor soru... bol bol hareket, derin nefes al ver... kafanı dağıtacak şeyler keşfet...

canım deterjan zehirlemiş olabilir.. doktorunu mutlaka ara...

emekii hoşgeldin canımmmm....

neyse kızlar ara ara selam verip çıkarım ben.. öpüyorum hepinizii... aeolunn...

Yok canım sanmıyorum deterjanla ilgili olsun, çünkü elde kullanım için halı şampuanıydı ve eğilerek değil elimizde bir fırçayla ayakta yaptık, ne soludum ne tenim temas etti... Üşüttük sanırım....
Zaten o tür zehirlenmeler soluma ya da yutma yoluyla oluyor, tuz ruhu vb. şeyler deri temasıyla da olabiliyor zaten Allah korusun tuz ruhu deriyi yakar yani...

Son düzenleme:

hoşbulduk kuzum evet tatil güzeldi.. iştahı dert edemiyorum çünkü bebek doymuyor acıkınca hemen tekmeliyor karnın doyunca kıpraşıp duruyor fındık :) napayım ya elimde değil.. yemezsem bayılacak gibi oluyorum...

canım benim senin bu halde halı yakaman akıllıca mı? sana iyice bir kızayım.... ayaklarını üşütmen senin için çok sakıncalı... ishalinde bundan olmuş olab,ilir ya da karıştırarark yediysen meyvelerde yapar.. bir de et yediysen özellikle tavuk çok taze değilse sıcakta o da etkiler...

kızlar bi kek yaptım ölürsünüz gülmekten

mikser yok kaşıkla, çatalla karıştıra karıştıra yaptım

karıştırmak için kap bulamadım, yoğurt kovasında karıştırdım

kek kalıbı, tepsisi yok çelik gibi olan kek tepsimsi bişeye döktüm

fırın bi tuhaf çalışıyo

amaaaa gelgelelimmmkekim süper olduu
uğraşsam bu kadar güzel yapamazdım

naladım canım.. o zaman dediğin gibi üşütmüşsündür.

benimki de öylee.... karnım tok oluncanasıl güzel oynuyor tekmeliyor :):):)

tatlım hep öyle olur ya zaten uğraşmayınca çok güzel özenirsen güzel olmaz...neyse ne diyelim ellerine sağlık yiyeceklerede afiyet olsun

Canım adananın 45 derece sıcağında en rahat o yapılır, aslında haklısın daha dikkat etmem lazım, eşim yaptı daha çok ama ben de suyu görünce oooh serin serin diye ucundan kıyından daldım olayın içine

Öylesi daha tatlı olur, hani uydur buydur, iki arada bir derede yapılan iş daha lezzetli olur...

Patatese öyle bir yumuldum, çok komiktim ya, sırf bağırsaklarım toplansın diye...

zaten böyle durumlarda güzel olur ellerine sağlık canım çekti eve gidince bende yapıcam valla şu an sıcak sıcak kokusu burnuma geldi ohhhhhhhhhhhhh missssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yerim onları ben ya yerim... öp benim yerime bıdışı:)

Hoşbulduk canım :)

Dün ilk defa bi bebek mağazasına girdik, beşikler, arabalar, pusetler, kıyafetler...
Hiçbişey bilmediğimi farkettim, ne gerek olur, ne doğrudur...
Normalde çok net olurum ama dün öyle bocaladım...
Hele hastene çıkışlarına bakerken ağlayacaktım neredeyse, nasıl minik, nasıl narin, nasıl sevimli....
Rabbim sen evlatlarımızı sağlıkla bize bağışla, koru kolla, acısını gösterme Rabbim...

Son düzenleme:

Canım ben de ara ara öyle oluyorum, bol bol dua et, her ezanda , aklına her geldiğinde bol bol dua et...
Elbette bebeklerimiz her tepkimizden etkileniyor, yorgunsak yorgunlar, mutluysak mutlu...

hoşbulduk kuzum sana tüm detaylarını anlatacağım emin ol aşık olacaksın bulursam netten fotolarını da koyacağım... bebişleri sadıç yapalım evet ya :)

tamam canım bekliyorum detaylarıı

anladım canım ne güzel işte öğrensn yavaştan, benimde işlerim paylaştırılacak, sabahtan beri bir arkadaşa BYT raporunu öğretmeye çalışıyorumm

ay canım kıyamam, yani takmamaya çalış herşeye, güzel şeyler düşün ? arada oluyor işte böyle hamişliktenn

2-3 günden fazla sürerse ve bişey yiyemezsen doktora görünmelisin kuzumm, geçmiş olsun

eline sağlıkk kuzum, elindeki imkanlarla daha ne olsunnn

becerikli hatunn

malum kocıs evde bu hafta.sabah erkenden hastaneye gttık seker yuklemesı ıcın sonucları yarın alcaz bende atlattım su sekerlı su muhabbetını yanı:) bıraz neler yazdıklarınıza bakım cıkıcam öpuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…