2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya bana da bir yanım çık 32 haftalıkken rahat rahat vakit geçir hazırlan diyor ama bir yanımda dayan biraz daha oğlunla vakit geçir diyor karar veremedim

kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?
yok canım güvenemiyorum oruç konusunda ki eşim çok çok karşı bu halde oruçluı olmama

ben ekım bası gıbı dusunuyorum cnm
bende ekim 2.haftası falan sanırım çıkarım

canım benimde plesantam aşağıda 32. haftadan sorna %97 düzelir dedi doktorum bende hareket edemiyorum fazla malesef zararlı dedi doktorum

bende ilkinden var ilk aldığım badi :)

kalk hazırlan barimmm süslen püslen şeherliyee bak desinlerr r

off acıktım yaaa

esracım dogum yapan arkadasın nasıl hastaenede mı bebıs nasıl ıns durumalrı ıyıdır merak ettım

yok canım ben tutmayı düşünmüyorum calısıyorum oturdugum yerde terlıyorum yemek ıcın deıl ama susuzluk cok zor gercekten sonra yerıne tutarız ıns

saol canım haklısın şeytan mı dürtüyor artık bazen aklıma geliyor saolsun eşim hep söyler haklısın ama benim yaptıgım eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmek gibi yanlıs yapıyorum

kalk hazırlan barimmm süslen püslen şeherliyee bak desinlerr r

off acıktım yaaa

sorma :) zaten araba 34 plaka olunca bi tuhaf bakıyolar burda :) adımı bilmeyen istanbullu gelinnn diyor

acıkma daha var yemek saatine...:)

sen izne çıkamıcan mı şimdi yaa? haftasonu falan bi plan yapma ihtimali?

aaa dün eşi aradı... yarın ya da diğer gün çıkarıyolarmış hastaneden... 8 ayı doldu henüz :)ama maşallah çok iyiymiş...

iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah

kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?

ben oda takımı gelsin yavaş yavaş onu yerleştirirken diğerini de hazırlarım diye düşünüyorum canım...

hımm yani 8 aylık olunca falan diyorsun

kızlar günaydın hepinize .. biz geldik.. Yahu dün gece nasıl bir geceydi, birden bastırdı sıcak sabaha kadar nöbet tuttuk resmen evde.. Bu yaz nasıl biter ?

hoşgeldin bitanem aynen bizlerde aynı durumdayız ya off

anlamıyorum ki kuzum nasıl oluyor nerden geliyor? sinirlerim bozuluyor doktor iyice haşlayacak beni... off naspsam diyetisyene mi gitsem?

bende öyle düşünüyorum canım... bu arada oda takımını uyku setini de aldım:) hemen hemen herşeyi bitti bebişin...

tabi ki tutmayacağım bu kadar sıcakta susuzluktan ne kadar etkilenebileceğinizi tahmin edebiliyorum canım.. bence hiç düşünme bile...

yaniii :) aklın yolu bir :) ne olursa olsun eksiğini gediğini çok söyleme eşine :) bırak o seni mükemmel bilsin her zaman

kaldı ki sen zaten maşallahh çok güzel bir kadınsın... eşin bi ömür o ışıl ışıl gözlerine baksa sıkılmaz zaten
dur okuyayım ben seni, nazar edicem şimdi

canım plesantanın aşağıda olmasından dolayı belim ve kasıklaım ağrıyor
ayakta kalsamda kalmasamda
uyandığımdan beri hissediyorum mesela
sendede var mı böyle bi durum?
neyse 32.haftaya az kaldı
bu arada çalışmaya devam ediyor musun?

Süpersin ben de almayı düşünüyorum, kumaşı nasıl, pamuğu falan iyi görünüyor mu?
Sen mağazadan mı aldın yoksa internetten mi?
ben bir de 6 aylık mı 9 aylık mı alsam karar veremedim, tam sıcak ve o tür bodyleri tek giydirecebielceğim zamanlarda 6-9 aylık olmuş oluyor, büyük almayı düşünüyorum....

Son düzenleme:

sorma :) zaten araba 34 plaka olunca bi tuhaf bakıyolar burda :) adımı bilmeyen istanbullu gelinnn diyor

acıkma daha var yemek saatine...:)

sen izne çıkamıcan mı şimdi yaa? haftasonu falan bi plan yapma ihtimali?

kocişi kandırabilsem bayramdan sonra 1 hafta izin alıcam antep kayseri dolasıcam abimin nişanı var hemde annanemleri çok özledim yaa ama benimki keçi yok diyor ofof

yaa pastaneleri aradım kargo yokmuşşş offf nasıl yapsamm kiiii babamla biz mi göturup güvenliğe versekkk

anlamıyorum ki kuzum nasıl oluyor nerden geliyor? sinirlerim bozuluyor doktor iyice haşlayacak beni... off naspsam diyetisyene mi gitsem?

canım diyetisyene de gitsen sana diyecekleri belli aslında, yağdan, şekerden, hamurişinden uzak dur dicek..sen de biliyosun bunu.. ama içini rahatlatmak istiyosan git tabii... ben 6. aysonunda toplam 7 kilo almışım... kendimi durdurmam gerektiğini biliyorum.. diyetisyene de gitsem illa kaçamak yapıcam verdiği program dışında... iradene bağlı yani...

ben yine çok konuştum kalkıp hazırlanıyım arıkkk.. aeolun canlar.......

ay çok saol bitanem Allah razı olsun Rabbim hepimizi nazarlardan korusun her sabah kıyafetimi kontrol ediyor kociş çok güzel olunca çıkarttırıyor herif iyice şaşırdı

zaten bunları yemiyorum ki... nefret ediyorum hatta.. yediğim tek tatlı dondurma ve meyve ki 4 gündür dondurma bile yemedim

görüşürüz canımm iyi eglenceler

lavinyam bence git yinede esranın dediğini söyleyecek ama en azından doktoruna ben dıyetisyene gidiyorum uyyyuyorum diceksin ama alıyorum napim diceksin

9aylık alıyorum yazlık kıyafetleri ben canım

yorulduğumda daha çok hissediyorum canım içim rahat en kötü ihtimal sezeryan olacak rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin gerisini düşünmüyorum ben

çok kaliteli değil tatlım ben hevesten dolayı aldım en küçüğünden aldım ben 3-6 ay olarak aldım ama dediğim gibi çook kaliteli gözükmüyor :) ama çok tatlı bu arada mağazadan aldım tatlım

Son düzenleme:
görüşürüz canımm iyi eglenceler

lavinyam bence git yinede esranın dediğini söyleyecek ama en azından doktoruna ben dıyetisyene gidiyorum uyyyuyorum diceksin ama alıyorum napim diceksin

off bencede takmayacağım ödemim çok fazla basenlerime bile dokununca çukurlar oluşuyor çok fena halde ayaklarım falan bu kadar takmayacağım artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…