ya bana da bir yanım çık 32 haftalıkken rahat rahat vakit geçir hazırlan diyor ama bir yanımda dayan biraz daha oğlunla vakit geçir diyor karar veremedim32 haftalıkken ayrılmayı düşünüyorum ızne daha 7-8 hafta kalır bana ancak yaparım yavas yavas cunku ben hıcbısey sey almadım da yapmadım da oglumdan kalan seyelr cok onları cıkarıcam eksıkelrı bulup tamamlıycam yıka ütüle hazırla ıste ancak
yok canım güvenemiyorum oruç konusunda ki eşim çok çok karşı bu halde oruçluı olmamakızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?
bende ekim 2.haftası falan sanırım çıkarımben ekım bası gıbı dusunuyorum cnm
canım benimde plesantam aşağıda 32. haftadan sorna %97 düzelir dedi doktorum bende hareket edemiyorum fazla malesef zararlı dedi doktorumumarım normal konuma gelir canım
1saat yürüyüş yap dedi doktorum,hergün olmasada yürümeye çalışıyorum
bunun dışında yorucu hiçbir iş yapma dedi
umarım sorun olmadan atlatırız bu dönemi
bende ilkinden var ilk aldığım badi :)
sakıncalı... havalar çok sıcak, günler uzun... sussuz kalmaya dayanamayız canım... tehlikeli zaten 16 saat susuz kalmak hamileyken.
ben de 2 set alıcam... zaten gelenler bi sürü hediye getirirler
yürüyüşlerini aksatma sen yine de... akşam üstü çık, gündüz yürüme...
geçer inşallah canım...umutsuz, karamsar olma... keyfini çıkar hamileliğin :):):)
duramammmm.. siz burda kaynatırken ben nasıl gidip uyuyayımmm
kayınpederime yemek yapıyım dükkana gönderiyim dedim, eşimi aradım... kaç kişilik olsun dedim.. ben sanıyorum ki 2 kişi dicek :) 5-6 kişilik iyi olur yaa demez mi
yemeği işyerine bırakıp biz de gidicez.. kalkıp hazırlanıyım, süsleniyim azıcık dedim.. kaç gündür köylü kızı gibi oldum yaa
günaydın canımm.. ben de ekim başı ya da ekimin 15inde çıkıcam izne Allah izin verirse...
esracım dogum yapan arkadasın nasıl hastaenede mı bebıs nasıl ıns durumalrı ıyıdır merak ettımgünaydın canım.... sanırım bi kaç haftaya kadar yukarı çıkar plasentena... spor yapıyo musun??
evet 7. aydan sonra doğum çantası ve bebeğin zaruri ihtiyaçlarınıhazır tutmak gerek... erken doğum yapan arkadaşıma kızmıştım niyebu kadar erken aldın herşeyi diye... (6. ayda almıştı ) iyi ki de almış, hazır etmiş...
bi de 7. aydan sonra ağırlaşırız, bebek hazırlığı yapmak zorlaşır...
kajum günaydın... valla buralar öyle serin ki :) iyi ki kaçmışım istanbuldan :)
kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
aysunumm
meleğim takma artık şu çatlakları kafana... herkes bir iki çatlıyor kimi az kimi çok.. kremlerini sürdükten, sıvı alımını devam ettirdikten sonra üzülmeye gerek var mı... biz anne olucaz, hayattaki en kutsal en mübarek sıfatı taşıcaz... bundan daha önemli ne olabilir ki... eşin dene güzel konuşmuş... ben eminim artık eşin seni teselli için değil gerçekten inanarak içten söylüyor tüm bunları...
bi de sen böyle eksik gedik buldukça onun da gözüne batmaya başlayabilir... sen rahat ol, sıkma kendini... eminim ne eşinin umrnda olur ne senin o zaman.... hem dedimya mor kalmıcakonlar... beyazlıcak... kaldı ki sen zaten beyaz tenlisin, belli bile olmaz onlar...
kalk hazırlan barimmmsüslen püslen şeherliyee bak desinlerr r
off acıktım yaaa
esracım dogum yapan arkadasın nasıl hastaenede mı bebıs nasıl ıns durumalrı ıyıdır merak ettım
yok canım ben tutmayı düşünmüyorum calısıyorum oturdugum yerde terlıyorum yemek ıcın deıl ama susuzluk cok zor gercekten sonra yerıne tutarız ıns
iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah
kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?
hımm yani 8 aylık olunca falan diyorsun
kızlar günaydın hepinize .. biz geldik.. Yahu dün gece nasıl bir geceydi, birden bastırdı sıcak sabaha kadar nöbet tuttuk resmen evde.. Bu yaz nasıl biter ?
maşallah uzunn zaandır bu kadar çok yazan olmuyodu.....
haftaya pazartesi iş başı canım maaaselef
gerçi bu kadar da yetti bana... verimli zaman geçirince insana bi kaç gün bile yetiyo
waowww süpermiş :) annesininbirtanesi yapmış benimki de onla aynı zatenn.. ayy bi anda tırstım yaaa :18: 111 günümüz kalmış
off çok kötü meleğim yaa... ultrasonlarda hep korktum kalp atışları zayıf diyecek diye... Rabbim kimsenin başına vermesin... insan hamile olunca, bebeğini hissedince daha bi iyi anlıyo zorunlu kürtajların üzüntüsünü, sıkıntısını... İnşalah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarnasip etsin Rabbim...
günaydın canım... hiç korkma... inan ayrıntılı o kadar zevkli ki... benimki yarım saat kadar sürdü... biraz canım acıdı... ultrason aletini doktor karnıma çok bastırdı, rahat bırak kendini dediyse de pek bırakamadım... cidden acıdı çünkü... bebeğim de korktu sanırım,hiç hareket etmedi gün boyunca.sıkma kendini... bi de cd veriyolar ki izlemeye doyamıyor insan
hilalim, o çantalardan almaktan vazgeçtim yaaa... bi göreyim diyorum.. boyutları genelde 50*15*40 mış bana çok büyük gelmedi...
burcuxx günaydın canım.. evet çok iyi geldi, uykum açıldı resmen:)
lavinyamm günaydın balım. eğer ayda 2, 2,5 kilodan fazla alıyosan problem olurcanım.. senin sanmıyorum ben o kadar aldığını... ama yine de dikkat etmek zorundayız... bana köy iyi geldi o yüzden...
mervecikk günaydın canımm... sıkma kendini... boşver. eşinizinde mi hala...??
bulamsuuu...hadikolay gelsin canımmm. Allaha emanet ol.
kestaneşekeriim günaydın canımm...
günaydın canım.... sanırım bi kaç haftaya kadar yukarı çıkar plasentena... spor yapıyo musun??
evet 7. aydan sonra doğum çantası ve bebeğin zaruri ihtiyaçlarınıhazır tutmak gerek... erken doğum yapan arkadaşıma kızmıştım niyebu kadar erken aldın herşeyi diye... (6. ayda almıştı ) iyi ki de almış, hazır etmiş...
bi de 7. aydan sonra ağırlaşırız, bebek hazırlığı yapmak zorlaşır...
kajum günaydın... valla buralar öyle serin ki :) iyi ki kaçmışım istanbuldan :)
kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
saol canım haklısın şeytan mı dürtüyor artık bazen aklıma geliyorsaolsun eşim hep söyler haklısın ama benim yaptıgım eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmek gibi yanlıs yapıyorum
ya bana da bir yanım çık 32 haftalıkken rahat rahat vakit geçir hazırlan diyor ama bir yanımda dayan biraz daha oğlunla vakit geçir diyor karar veremedim
yok canım güvenemiyorum oruç konusunda ki eşim çok çok karşı bu halde oruçluı olmama
bende ekim 2.haftası falan sanırım çıkarım
canım benimde plesantam aşağıda 32. haftadan sorna %97 düzelir dedi doktorum bende hareket edemiyorum fazla malesef zararlı dedi doktorum
ya bana da bir yanım çık 32 haftalıkken rahat rahat vakit geçir hazırlan diyor ama bir yanımda dayan biraz daha oğlunla vakit geçir diyor karar veremedim
yok canım güvenemiyorum oruç konusunda ki eşim çok çok karşı bu halde oruçluı olmama
bende ekim 2.haftası falan sanırım çıkarım
canım benimde plesantam aşağıda 32. haftadan sorna %97 düzelir dedi doktorum bende hareket edemiyorum fazla malesef zararlı dedi doktorum
sorma :) zaten araba 34 plaka olunca bi tuhaf bakıyolar burda :) adımı bilmeyen istanbullu gelinnn diyor
acıkma daha var yemek saatine...:)
sen izne çıkamıcan mı şimdi yaa? haftasonu falan bi plan yapma ihtimali?
anlamıyorum ki kuzum nasıl oluyor nerden geliyor? sinirlerim bozuluyor doktor iyice haşlayacak beni...off naspsam diyetisyene mi gitsem?
yaniii :) aklın yolu bir :) ne olursa olsun eksiğini gediğini çok söyleme eşine :) bırak o seni mükemmel bilsin her zaman
kaldı ki sen zaten maşallahh çok güzel bir kadınsın...eşin bi ömür o ışıl ışıl gözlerine baksa sıkılmaz zaten
dur okuyayım ben seni, nazar edicem şimdi
canım diyetisyene de gitsen sana diyecekleri belli aslında, yağdan, şekerden, hamurişinden uzak dur dicek..sen de biliyosun bunu.. ama içini rahatlatmak istiyosan git tabii... ben 6. aysonunda toplam 7 kilo almışım... kendimi durdurmam gerektiğini biliyorum.. diyetisyene de gitsem illa kaçamak yapıcam verdiği program dışında... iradene bağlı yani...
ben yine çok konuştumkalkıp hazırlanıyım arıkkk.. aeolun canlar.......
canım diyetisyene de gitsen sana diyecekleri belli aslında, yağdan, şekerden, hamurişinden uzak dur dicek..sen de biliyosun bunu.. ama içini rahatlatmak istiyosan git tabii... ben 6. aysonunda toplam 7 kilo almışım... kendimi durdurmam gerektiğini biliyorum.. diyetisyene de gitsem illa kaçamak yapıcam verdiği program dışında... iradene bağlı yani...
ben yine çok konuştumkalkıp hazırlanıyım arıkkk.. aeolun canlar.......
Süpersin ben de almayı düşünüyorum, kumaşı nasıl, pamuğu falan iyi görünüyor mu?
Sen mağazadan mı aldın yoksa internetten mi?
ben bir de 6 aylık mı 9 aylık mı alsam karar veremedim, tam sıcak ve o tür bodyleri tek giydirecebielceğim zamanlarda 6-9 aylık olmuş oluyor, büyük almayı düşünüyorum....
yorulduğumda daha çok hissediyorum canım içim rahat en kötü ihtimal sezeryan olacak rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin gerisini düşünmüyorum bencanım plesantanın aşağıda olmasından dolayı belim ve kasıklaım ağrıyor
ayakta kalsamda kalmasamda
uyandığımdan beri hissediyorum mesela
sendede var mı böyle bi durum?
neyse 32.haftaya az kaldı
bu arada çalışmaya devam ediyor musun?
Süpersin ben de almayı düşünüyorum, kumaşı nasıl, pamuğu falan iyi görünüyor mu?
Sen mağazadan mı aldın yoksa internetten mi?
ben bir de 6 aylık mı 9 aylık mı alsam karar veremedim, tam sıcak ve o tür bodyleri tek giydirecebielceğim zamanlarda 6-9 aylık olmuş oluyor, büyük almayı düşünüyorum....
görüşürüz canımm iyi eglenceler
lavinyam bence git yinede esranın dediğini söyleyecek ama en azından doktoruna ben dıyetisyene gidiyorum uyyyuyorum diceksin ama alıyorum napim diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?