2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın cnım hoşgeldin hadi yaaa

bende pek yok şişlik çok ayakta durursam acık ayaklarım şişiyo

sağol kuşummm alınır hepsi kuzum yavaştan bir iki bişi alıcam işte :)

günaydın kuzum... hoşgeldin bende doğal yağ karışımı yapacağım kendim ama bu ürünlerde çok güzel ve eczanelerde satılıyor kuzum..

inş canım bende dün duydum ve çok sevindim..süper bir doğum hediyesi olur bize yasanın çıkması

inşallah öyle olur canlar ya...

günaydın kızlar

şişliklerden bahsetmişsin ben de iki gün önce aile hekimine gittim dinlenince geçip geçmediğini sordu geçiyor dedim geçmezse bir tahlil yaptıracaktım ama gerek yok o zaman dedi yaza geldiğimiz için şişioruz sanırım benimde sağ ayak bileğim topalak oldu valla :)
izin konusunu sizden okudum öyle sevindimki ben ücretli izin bitince ücretsize ayrılmayı düşünüyordum çünkü köyde çalışıyorum sabah 8 de git akşam 3 buçukta gel imkansız yavrum ne yapar açlıktan ücresiz izinde zorlayacaktı bizi şimdi dua ediyorum biran önce çıksın yasa die sevindiğim olay kürtaj yasası içinde olması kürtajı biran önce yasaklama yoluna bakacaklar biz de faydalanacaz inşllah

günaydınnnn canım...inşallahh teyzesii güzel haberlerini getircemm sizee kızçeminn allahın izniyle...evet dikkat edeyimde tahlil sonuçlarımı hoplatmasın...

Köyden indim şehre oldu demek dün akşam...şehir hayatına alışkınız bebeğim köy yeri cidden bize göre değil...eşin yanında yaa o sana yeter gerçii Yolculuk pazar günü demi ist.e? Eşin ne zaman gelecek allahın izniylee?:44:

günaydın canlar nasılsınız napıyorsunuz ben biraz önce uyandım 2 gündür misafirim vardı koşturmaca pastaydı börekti derken artık eski esra olmadığımı farkettim çok yoruluyorum hemen bi halsizlik çöküyor neyse sağsalim atlattık bugün temizlik yapıcaz eşimle ramazan öncesi yapalım dedi adamcağız ben oruçken pek yardım edemem sana dedi iznim bitiyor az kaldı ( hiç hastaneye gitmek istemiyorum ben şu 6 aylık doğum sonrası izin nekadar süper olacak ozaman doğum öncesini aktarmayada gerek yok lütfen yetişsin bize

hoşgeldin canım hepimizin hayali kabul olması ama bakalım eylülde belli olacak hakkımızda hayırlısı artık

hoşgeldin canım hepimizin hayali kabul olması ama bakalım eylülde belli olacak hakkımızda hayırlısı artık

nerden duyum aldın canım Eylül olduğunu daha önce çıksın inşallah

biz izindeyken çıksa dahi bizi de içine alır diye düşünüyorum verilmiş haktan faydalanırız meclis eylülde toplanıyor daha önce çıkması zaten zor

biz izindeyken çıksa dahi bizi de içine alır diye düşünüyorum verilmiş haktan faydalanırız meclis eylülde toplanıyor daha önce çıkması zaten zor

yürürlük tarihine bağlı tatlım umarım çıkar ve faydalanırız

inş....ben tam gün çalışıyorum...yasayı dört gözle bekliyorum.

günaydınlar...

dün tembellik ettim yattım çamaşır günü bugün oldu mecburen...evde bebeğim için daha önceden ablamların abimlerim aldıkalrı gönderdıklerı felan şeyler vardı onları yıkıyorum şimdi...yıkansın ütüleyip vakumluycam galiba.....örgüler havasız kalmış zaten ona da sinir oldum...neyse çoğunu giydirmeyeceğim zaten beğenmiyorum...

gezmeye gitmek istiyorum ama üşeniyorum valla...belki yarın giderim ...bakalım...öptüm hepinizi...

herkese afiyet olsun sessiz olmasaın böle topiğimiz sevmiyorum bu sessizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…