Günaydın şekerlerrrNasılsınız bakalımmm? Hamişlikle ve sıcaklarla aranız nasıl?
Bizim hiç iyi değil, ellerim ayaklarım hatta omuzlarım bile şiş, ve en kötüsü de elimle bir şeyi kavramaya çalıştığımda tam tutamıyorum elimdeki tüm eklemler ağrıyorSıcaktan kızçem de uyumuyor sürekli uyanık anacımm Sizlerde durumlar nasıl????
canım şekeryüklemesi ve diğer testler için b12, demir... vs için 175 tl ödedik biz... ikinci şeker yüklemesini devlette yaptırmayı düşünüyorum ben de.
birincisi 50 mg lıktı canım. o yüksek çıkınca doktor 10 gnü sonra 100mg lık istedi.
günaydın canımm... ruyamda seni gördüm bennn şimdi hatırladımmm :):) böyle çıtı pıtı bişeydin :)
geçmiş olsun canımm...
günaydın canımm... çok şükür yaa geçmiş sevindim gerçekten :)
ahh biz de başlasak artık... eşim gelse de eminönünden bi günde alırız herşeyini inşallah :)
günaydın hilalimmm... inşallahh iyi haberlerle gelirsin bitanem. bugün şekerli hamurlu yiyeceklerden uzak dur canım...etkiler çünkü tahlil sonuçlarını.
günaydınnn meleğimm..
şişko sensin bi keremmmköye geldiğimden beri 700 gram vermişim
sen işlerinihallette canım boşver burayı... sensiz ken pek ilerlemiyor zaten :):):)
günaydın canım benimm. ben de haftaya gidicem tetenoz için. çok tırsıyorumm :18::18:
günaydın canımm. çok yoruyosun kendini akşamada halin kalmıyor işte :26:
günaydın canımm.
canım ben güvenemem yaa böyle ürünlere.. markası belli olsun, doğal da olsun tabi... bi de pişik önleyici sırf zeytinyağı kulanıcam bebeğime ben...teyzem öyle yaptı ne pişik ne bişey oldu bebekte...
canım uygun bize :)
günaydın canımm... iyiyiz sen nasılsınnn?benimki de uyumuyor... babası da uyanıyor, tüm geceyi onun hareketlerine gülerek geçiriyoruz :):):)
günaydın canımmm.. ben de biraz fazla yürüyünce çok acıyo bacaklarım.... bu arada kilonu hiç güncellememişsin, gözümden kaçmadı :):):)
ohhh bitti sonunda :):):)
herkese kocamann günaydınlarrr...... dün eşimle gece 11 demerkeze gittik, gezdik dondurma yedik, çay bahçesinde oturduk... gezdirdi beni bol bol... o kadar iyi geldiki... sudan çıkmış balık gibiydim, arabadan etrafı izleyişimi görseniz yazık 1 aydır evden çıkmıyo heralde dersiniz :)
az önce duşumuzu aldık, kahvaltımızı yaptık.. geldik:)
eşimin iki tane yeğeni geldi şimdi onlarla oturucaz:)
canım şekeryüklemesi ve diğer testler için b12, demir... vs için 175 tl ödedik biz... ikinci şeker yüklemesini devlette yaptırmayı düşünüyorum ben de.
birincisi 50 mg lıktı canım. o yüksek çıkınca doktor 10 gnü sonra 100mg lık istedi.
günaydın canımm... ruyamda seni gördüm bennn şimdi hatırladımmm :):) böyle çıtı pıtı bişeydin :)
geçmiş olsun canımm...
günaydın canımm... çok şükür yaa geçmiş sevindim gerçekten :)
ahh biz de başlasak artık... eşim gelse de eminönünden bi günde alırız herşeyini inşallah :)
günaydın hilalimmm... inşallahh iyi haberlerle gelirsin bitanem. bugün şekerli hamurlu yiyeceklerden uzak dur canım...etkiler çünkü tahlil sonuçlarını.
günaydınnn meleğimm..
şişko sensin bi keremmmköye geldiğimden beri 700 gram vermişim
sen işlerinihallette canım boşver burayı... sensiz ken pek ilerlemiyor zaten :):):)
günaydın canım benimm. ben de haftaya gidicem tetenoz için. çok tırsıyorumm :18::18:
günaydın canımm. çok yoruyosun kendini akşamada halin kalmıyor işte :26:
günaydın canımm.
canım ben güvenemem yaa böyle ürünlere.. markası belli olsun, doğal da olsun tabi... bi de pişik önleyici sırf zeytinyağı kulanıcam bebeğime ben...teyzem öyle yaptı ne pişik ne bişey oldu bebekte...
canım uygun bize :)
günaydın canımm... iyiyiz sen nasılsınnn?benimki de uyumuyor... babası da uyanıyor, tüm geceyi onun hareketlerine gülerek geçiriyoruz :):):)
günaydın canımmm.. ben de biraz fazla yürüyünce çok acıyo bacaklarım.... bu arada kilonu hiç güncellememişsin, gözümden kaçmadı :):):)
herkese kocamann günaydınlarrr...... dün eşimle gece 11 demerkeze gittik, gezdik dondurma yedik, çay bahçesinde oturduk... gezdirdi beni bol bol... o kadar iyi geldiki... sudan çıkmış balık gibiydim, arabadan etrafı izleyişimi görseniz yazık 1 aydır evden çıkmıyo heralde dersiniz :)
az önce duşumuzu aldık, kahvaltımızı yaptık.. geldik:)
inş canım bende dün duydum ve çok sevindim..süper bir doğum hediyesi olur bize yasanın çıkması
günaydın hilalimmm... Inşallahh iyi haberlerle gelirsin bitanem. Bugün şekerli hamurlu yiyeceklerden uzak dur canım...etkiler çünkü tahlil sonuçlarını.
herkese kocamann günaydınlarrr...... Dün eşimle gece 11 demerkeze gittik, gezdik dondurma yedik, çay bahçesinde oturduk... Gezdirdi beni bol bol... O kadar iyi geldiki... Sudan çıkmış balık gibiydim, arabadan etrafı izleyişimi görseniz yazık 1 aydır evden çıkmıyo heralde dersiniz :)
az önce duşumuzu aldık, kahvaltımızı yaptık.. Geldik:)
günaydın canlar nasılsınız napıyorsunuz ben biraz önce uyandım 2 gündür misafirim vardı koşturmaca pastaydı börekti derken artık eski esra olmadığımı farkettim çok yoruluyorum hemen bi halsizlik çöküyor neyse sağsalim atlattık bugün temizlik yapıcaz eşimle ramazan öncesi yapalım dedi adamcağız ben oruçken pek yardım edemem sana dedi iznim bitiyor az kaldı( hiç hastaneye gitmek istemiyorum ben şu 6 aylık doğum sonrası izin nekadar süper olacak ozaman doğum öncesini aktarmayada gerek yok lütfen yetişsin bize
nerden duyum aldın canım Eylül olduğunu daha önce çıksın inşallahhoşgeldin canım hepimizin hayali kabul olması ama bakalım eylülde belli olacak hakkımızda hayırlısı artık
nerden duyum aldın canım Eylül olduğunu daha önce çıksın inşallah
hoşgeldin canım hepimizin hayali kabul olması ama bakalım eylülde belli olacak hakkımızda hayırlısı artık
nerden duyum aldın canım Eylül olduğunu daha önce çıksın inşallah
biz izindeyken çıksa dahi bizi de içine alır diye düşünüyorum verilmiş haktan faydalanırız meclis eylülde toplanıyor daha önce çıkması zaten zor
günaydın kızlar
şişliklerden bahsetmişsin ben de iki gün önce aile hekimine gittim dinlenince geçip geçmediğini sordu geçiyor dedim geçmezse bir tahlil yaptıracaktım ama gerek yok o zaman dedi yaza geldiğimiz için şişioruz sanırım benimde sağ ayak bileğim topalak oldu valla :)
izin konusunu sizden okudum öyle sevindimki ben ücretli izin bitince ücretsize ayrılmayı düşünüyordum çünkü köyde çalışıyorum sabah 8 de git akşam 3 buçukta gel imkansız yavrum ne yapar açlıktan ücresiz izinde zorlayacaktı bizi şimdi dua ediyorum biran önce çıksın yasa die sevindiğim olay kürtaj yasası içinde olması kürtajı biran önce yasaklama yoluna bakacaklar biz de faydalanacaz inşllah
yürürlük tarihine bağlı tatlım umarım çıkar ve faydalanırız
dün bimere sende yollamış mıydın kuzum yazdığımızı?
yok canım daha yollamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?