amanınnnnnnnn öğlen dünyayı yedim, karnım şişti taş gibi oldu, gezdim biraz rahatladım.
lavinya dün gördüm bebişin oda takımını. gerçekten çok beğendim. güle güle kullansın yavrun. :))))
canım quinny buzz mı zapp xtra mı düşünüyorsun? ben zapp xtra aldım hafif olması nedeniyle :))
Selam kızlar nabersiniz?
Beysal'cım sende benim gibi cırcırdan nasibini almışsın :))),off sıcaktan mıdır nedir bende 3 gün çektim,şu an bişey yok gibi bakalım..
Bende birazdan oğluşumu görmeye dr'a gideceğim bakalım napıyo yaramazım..
esraa kuzum hoşgeldin çıtı pıtı benmikilo topiğine bakmadın herhalde bu gidişle doğuma yuvarlayarak götürecekler beni
güncelle bakalım :)kaçmazzzHımm güncelliyim en yakın zamanda :) seninde gözünden bişey kaçmıyor yanii
selam kızlar ancak gelebildim işyerinde bilgisayarları yeniliyolarda dün aksma verdım bugun yarım saat once fılan geldı
dün eşimle konustukta su yasayı o da görmüş dün askam hatta bı programda onu tartısmısslar sıze yetısır dıyo bakalım ıns yaa
günaydın kuzum... hoşgeldinbende doğal yağ karışımı yapacağım kendim ama bu ürünlerde çok güzel ve eczanelerde satılıyor kuzum..
inşallah öyle olur canlar ya...
günaydınnnn canım...inşallahh teyzesii güzel haberlerini getircemm sizee kızçeminn allahın izniyle...evet dikkat edeyimde tahlil sonuçlarımı hoplatmasın...
Köyden indim şehre oldu demek dün akşam...şehir hayatına alışkınız bebeğim köy yeri cidden bize göre değil...eşin yanında yaa o sana yeter gerçiiYolculuk pazar günü demi ist.e? Eşin ne zaman gelecek allahın izniylee?:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...bi-konusmasibutun-annelere-armagan-olsun.html
güzel bir paylaşım olmuş :)
:):):) evett biliyorum kilonu :)
güncelle bakalım :)kaçmazzz
canım yeni ysama yılına bırakıldı o da 1 ekimde başlıyo... kasım sonuna hatta aralık sonuna kadar çıksa bile işimizi görür.. doğumdan sonra 8 haftalık iznimiz var ya.. ben deyasayı öğrenince doğumdan önceki sürenin 5haftasını da sonrasına atsmmı diye düşünüyorum... ne olurne olmaz.. izindeyken çıkarsa yararlanabilirim sonuçta.
günaydın canımm.. artık tünaydın oldu tabii :)
çok araştırmak lazım... ama en güzeli doğal yağlar :) hala zeytinyağını kullanıyorum duştan sonra maşallahdiyim kendime, çatlak falan olmadı.
sorma tam köyden indim şehre oldu :) diğer günde gündüz çıkmıştık,ben gözlüğümü başıma taktım çıkarken... eşim gülmeye başladı "bitanem şu gözlüğü şehre inince taksan başına olmazmı" diyebize normalolan şeyler burda tuhaf kaçıyo işte.
dün gerçekten çok iyi geldi bana.. nefes aldım.
pazar gece dönücem canım... pazartesi sabah tetenozu vurulup işyerine geçicem... eşim de inşallah en kötü ihtimalle ağustosun ortasına kadar gelmiş olucak gibi görünüyor bi mani çıkmazsa...
çokk beğendimmm canım yaa
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aman olmayız inşallah esrammm
ayy tabi ki teyzoşu,geçen ayağının resmini verdi anasıyla dalga geçer gibi,
bu sefer düzgün bi resim verir inşallah
nilt kuzum selam söyle tospamıza resim versin bize söylede :)
ayy tabi ki teyzoşu,geçen ayağının resmini verdi anasıyla dalga geçer gibi,
bu sefer düzgün bi resim verir inşallah
:):):) evett biliyorum kilonu :)
güncelle bakalım :)kaçmazzz
canım yeni ysama yılına bırakıldı o da 1 ekimde başlıyo... kasım sonuna hatta aralık sonuna kadar çıksa bile işimizi görür.. doğumdan sonra 8 haftalık iznimiz var ya.. ben deyasayı öğrenince doğumdan önceki sürenin 5haftasını da sonrasına atsmmı diye düşünüyorum... ne olurne olmaz.. izindeyken çıkarsa yararlanabilirim sonuçta.
günaydın canımm.. artık tünaydın oldu tabii :)
çok araştırmak lazım... ama en güzeli doğal yağlar :) hala zeytinyağını kullanıyorum duştan sonra maşallahdiyim kendime, çatlak falan olmadı.
sorma tam köyden indim şehre oldu :) diğer günde gündüz çıkmıştık,ben gözlüğümü başıma taktım çıkarken... eşim gülmeye başladı "bitanem şu gözlüğü şehre inince taksan başına olmazmı" diyebize normalolan şeyler burda tuhaf kaçıyo işte.
dün gerçekten çok iyi geldi bana.. nefes aldım.
pazar gece dönücem canım... pazartesi sabah tetenozu vurulup işyerine geçicem... eşim de inşallah en kötü ihtimalle ağustosun ortasına kadar gelmiş olucak gibi görünüyor bi mani çıkmazsa...
çokk beğendimmm canım yaa
doktoramı canım hadi iyi seyirler şimdiden doya doya görürsğn inşallah
inşallahhh canım inşallahhh
aysun da gelememiş hala...
kız köy yerinde güneş gözlüğü ile gezersen adın çıkar valla zaten istanbullu gelinsin:))))az kalmış biraz daha sabır cicim...çatlak yok bende de maşallah olursa bu ay itibari ile olur ama karnım pek çıkmıyor belki bu bir avantaj olabilir kakao yağıyla devam ediyorum
evet ya kimsecikler yok nazar oldu topiğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?