2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amanınnnnnnnn öğlen dünyayı yedim, karnım şişti taş gibi oldu, gezdim biraz rahatladım.

lavinya dün gördüm bebişin oda takımını. gerçekten çok beğendim. güle güle kullansın yavrun. :))))

Selam kızlar nabersiniz?

Beysal'cım sende benim gibi cırcırdan nasibini almışsın :))),off sıcaktan mıdır nedir bende 3 gün çektim,şu an bişey yok gibi bakalım..

Bende birazdan oğluşumu görmeye dr'a gideceğim bakalım napıyo yaramazım..

saol canım annesi bir süslesin onu o zmn daha tatlı olacak kuzumun odası:)

selam söyle bizden miniğe

esraa kuzum hoşgeldin çıtı pıtı benmi kilo topiğine bakmadın herhalde bu gidişle doğuma yuvarlayarak götürecekler beni

:):):) evett biliyorum kilonu :)

Hımm güncelliyim en yakın zamanda :) seninde gözünden bişey kaçmıyor yanii
güncelle bakalım :)kaçmazzz

canım yeni ysama yılına bırakıldı o da 1 ekimde başlıyo... kasım sonuna hatta aralık sonuna kadar çıksa bile işimizi görür.. doğumdan sonra 8 haftalık iznimiz var ya.. ben deyasayı öğrenince doğumdan önceki sürenin 5haftasını da sonrasına atsmmı diye düşünüyorum... ne olurne olmaz.. izindeyken çıkarsa yararlanabilirim sonuçta.

günaydın kuzum... hoşgeldin bende doğal yağ karışımı yapacağım kendim ama bu ürünlerde çok güzel ve eczanelerde satılıyor kuzum..

inşallah öyle olur canlar ya...

günaydın canımm.. artık tünaydın oldu tabii :)
çok araştırmak lazım... ama en güzeli doğal yağlar :) hala zeytinyağını kullanıyorum duştan sonra maşallah diyim kendime, çatlak falan olmadı.

sorma tam köyden indim şehre oldu :) diğer günde gündüz çıkmıştık,ben gözlüğümü başıma taktım çıkarken... eşim gülmeye başladı "bitanem şu gözlüğü şehre inince taksan başına olmazmı" diye bize normalolan şeyler burda tuhaf kaçıyo işte.
dün gerçekten çok iyi geldi bana.. nefes aldım.
pazar gece dönücem canım... pazartesi sabah tetenozu vurulup işyerine geçicem... eşim de inşallah en kötü ihtimalle ağustosun ortasına kadar gelmiş olucak gibi görünüyor bi mani çıkmazsa...

çokk beğendimmm canım yaa

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aman olmayız inşallah esrammm

anammmmmmmmm kasımın güzel annelerine nazar olmuşş nerde bu millettt ne güzel sohbet ediyonuz :)

nilt kuzum selam söyle tospamıza resim versin bize söylede :)

ayy tabi ki teyzoşu,geçen ayağının resmini verdi anasıyla dalga geçer gibi,
bu sefer düzgün bi resim verir inşallah

inşallah kuzum bende yarın görüşecem kuzumla ayrıntılı için randevu almaya giidicem doktor amcamız gösterir belki

kız köy yerinde güneş gözlüğü ile gezersen adın çıkar valla zaten istanbullu gelinsin:))))az kalmış biraz daha sabır cicim...çatlak yok bende de maşallah olursa bu ay itibari ile olur ama karnım pek çıkmıyor belki bu bir avantaj olabilir kakao yağıyla devam ediyorum

bi arada kot pantolonuma takmışlardı (herkes şalvar ya da etek giyiyo) dedim dokunmayın pantolonuma, etek bile giyemem ben... şalvarınıza elimi bile sürmem valla çıkmış zaten adım
benim karnım çıktı ama çatlak olmadı daha... hafif hafif gerilmeler hissetmeye başladım ama... asıl 32. haftadan osonra korkmak lazımmış. bianda kocaman olucak göbeklerimiz :)

evet ya kimsecikler yok nazar oldu topiğimize

evet yaaa nazar oldu gerçekten de... bence bu haftadan sonra toparlanır biraz daha.. ramazanda herkes, yapacak bişey bulamayınca topice sarar :):):)

tarcın10

canım hoşgeldinnn :) nasılsın ?

kilo topicinde gördüm güncellememişsin bebeğim...

20. ve 24. hafta sonu kilolarını ekler misin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…