2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
neden meyve yemiyorsun canım bilmediğim bir zararı mı var kiii çeşit çeşit meyve var nasıl dayanacaksın ayol

canım meyve kilo aldırıyo kilo almamam lazım...ben meyveyi 1 tane yiyip bırakamıyorum...bıraksam bi oturuşta 1kılo kirazı yerım oyuzden ya az az alıyom ya da almıyorum..

hoş duruyor canım ama o kırmızı süsler koparsa kötü gözükür

çok klasik pijamaları sevmiyorum...bunun da kırmızısı pek içime sinmedi aslında malı güzelse fiyatı çok uygun kargo da bedava...

hastane için 1 pijamatakımı,1 uzun olanın adı neyse ondan,1 tanede sabahlık ütüleyip kaldırdım da sezeryan ya benim hastanede 2 gün kalırım 1 er tanede yedek alayım diyorum....

kasım anneleri kasım anneleri bugun hafta sonu değil nerdesiniz bakımmmmolmuyor böyle herkesler bir yerlere kaçmışlar

burcuuuu sen gene çok çalışıyon demi bu sıcakta burası sıcak senin memleket kavruluyordur

ben ayakta uyukluyorum.. Okuyorum sizi ama cevap yazacak bile kafam çalışmıyor ne yalan söyliyim 52:

iyi tatiller kuzum

ay ne güzel delü gibim kendi kendime konusuyorum

ne diyon kuzummm

sen olunca kimse olmaz, sen olmayınca herkes olur

canım daha ne janjanlılar var ben gözüme kestirdim bir tane bizim pazardan kolları ispanyol bişey ama bayıldımnetten alma madem öyle biraz gezin değişik bir pijama takımını almak için
sezeryan olunca sana gecelik daha rahat olur tatlım ameliyatlısın ne olsa ama ben bilemedim yeter herhalde tek gecelikde :26:ama kan falan oldu diye çıkarırsan pijamada dikişini rahatsız ederse:26:

kız ben yokkende konusmuyorsunuz durulmuşsunuz ne olmuş sizlere böyle hamileliğin ağırlığımı çöktü üzerinize

bir de bebişler doğarsa vay topiğin haline aslında esra ve moonsun topiği canlandırmak elinizde...bu arada ben afedersiniz ishal olmuşum bulantıda var işten erken cıkıp doktora gidemedim bugün ayy serumla hastaneyle ugrastırma beni Allahım(

iftara ne yapsam kibüşrada oruçmuş bugun

ana o da mı tutuyor maşallah...

aç aç aç...

geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bakın size ne anlatacam eşim oruc ya benden kaçıp duruyor sündürme orucumu diyebeni beğenmiyormusun dedim buna aynaya baktın mı dedi bana
sevme kızımı dedim bende ben kızım için böyleyim dedim
ne dese beğenirsiniz kız onun kızıymış nerden benim oluyormuşben dolapmışım
dedim buna dolaba koyduğun patlıcan karnıyarık olup da çıkıyor diye
aptal aptal bakıyor bana

ana o da mı tutuyor maşallah...

aç aç aç...

geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet tutuyor kuzum hiç salak salak da değil kosturuyor boyuna gece anneannesi hiç zorlanmamış zaten yamadanda tembihlemiş bende tutacam diye annem çocuk üzülmesin diye gece uyumadım kalkamıyacam diye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…