neden meyve yemiyorsun canım bilmediğim bir zararı mı var kiii çeşit çeşit meyve var nasıl dayanacaksın ayol
hoş duruyor canım ama o kırmızı süsler koparsa kötü gözükür
Neyse kızlar ben kalan hazırlıklarımı tamamlayıp annemlere geçeyim.Fazla bişey kalmadı zaten.
Gece 3 gibi yola çıkacağız,8 gün kadar yokum ama tel.den ya da pc yi alırsam yanıma ara ara girmeye çalışırım.
Sizleri seviyorum ve de çok öpüyorum Allah'a emanet olun,görüşmek üzere..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın extrem bi durum olursa lütfen özelden mesaj atınız :))
Bugün ettiğiniz ve edeceğiniz dualar içinde Allah hepinizden razı olsun.Bende dua edeceğim sizler için.
Yine dua edin ki sağlıkla,huzurla gidip dönelim...
Görüşmek üzereeeee....
ay ne güzel delü gibim kendi kendime konusuyorum
canım daha ne janjanlılar var ben gözüme kestirdim bir tane bizim pazardan kolları ispanyol bişey ama bayıldımçok klasik pijamaları sevmiyorum...bunun da kırmızısı pek içime sinmedi aslında malı güzelse fiyatı çok uygun kargo da bedava...
hastane için 1 pijamatakımı,1 uzun olanın adı neyse ondan,1 tanede sabahlık ütüleyip kaldırdım da sezeryan ya benim hastanede 2 gün kalırım 1 er tanede yedek alayım diyorum....
okuyucuyum diyosun öyle miiiiiben ayakta uyukluyorum.. Okuyorum sizi ama cevap yazacak bile kafam çalışmıyor ne yalan söyliyim52:
kız ben yokkende konusmuyorsunuz durulmuşsunuz ne olmuş sizlere böyle hamileliğin ağırlığımı çöktü üzerinizeiyi tatiller kuzum
ne diyon kuzummm
sen olunca kimse olmaz, sen olmayınca herkes olur
kız ben yokkende konusmuyorsunuz durulmuşsunuz ne olmuş sizlere böyle hamileliğin ağırlığımı çöktü üzerinize
bende diyorum bu kız nerde diye:44:yazım olarak edebiyatım kötüdür kızlarr
yemek ile ilgili herseyi bu baslıkta paylasabilirizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...sim-anneleri-yemek-menuleri.html#post25598814
ahanda linki yazdımmisteyen herkesi bekliyoruzzzz
bende diyorum bu kız nerde diye:44:
iftara ne yapsam kibüşrada oruçmuş bugun
bende tam onu düşünüyorum canım yaa burda yemek konusu paylaşmamak kötü oldu birazda aş erme zamanlarını geçtik aslındaa offf
bende size danısacaktım nasıl pişirsem diyeee
bunun içinde mi ayhrı topik açalım
hiloşum bulemsum esraam lavinyam süper yemek yapan anneler ve benim gibi amatörler hepinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...sim-anneleri-yemek-menuleri.html#post25598814
bu başlık altında toplanmaya cagırıyorummm
ya benim acilen yemek yapmayı öğrenmem lazım iftara 3 aileyi alıcam farklı zamanlardaaa
evet tutuyor kuzum hiç salak salak da değil kosturuyor boyuna gece anneannesi hiç zorlanmamış zaten yamadanda tembihlemiş bende tutacam diyeana o da mı tutuyor maşallah...
aç aç aç...
geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?