bakın size ne anlatacam eşim oruc ya benden kaçıp duruyor sündürme orucumu diyebeni beğenmiyormusun dedim buna aynaya baktın mı dedi bana
sevme kızımı dedim bendeben kızım için böyleyim dedim
ne dese beğenirsiniz kız onun kızıymışnerden benim oluyormuş ben dolapmışım
dedim buna dolaba koyduğun patlıcan karnıyarık olup da çıkıyor diye
aptal aptal bakıyor bana
bakın size ne anlatacam eşim oruc ya benden kaçıp duruyor sündürme orucumu diyebeni beğenmiyormusun dedim buna aynaya baktın mı dedi bana
aptal aptal bakıyor bana
kız ben yokkende konusmuyorsunuz durulmuşsunuz ne olmuş sizlere böyle hamileliğin ağırlığımı çöktü üzerinize
hiloşum bulemsum esraam lavinyam süper yemek yapan anneler ve benim gibi amatörler hepinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...sim-anneleri-yemek-menuleri.html#post25598814
bu başlık altında toplanmaya cagırıyorummm
ya benim acilen yemek yapmayı öğrenmem lazım iftara 3 aileyi alıcam farklı zamanlardaaa
az önce onun sakasıda yaptı bana kızlar onunmuş ama bu benim diyorum hayır diyor bana ayır da göreyim diyorumba bab bababababakkk laflaraa bakkkkk
yapma yaa deseydin sanki tek basına işe yarıyor spermlleriiii bazen eşşimde bana giderim bak diorum şaka yapıyor sne git ama kızım kalsın diyee bendee bırakayım istersen diyorum ay yok kıyamam ikinizede şaka yaptım aşkım diyor heemeennn
bilmem ki, sezeryandayken ıkısını de kullandıydım...canım daha ne janjanlılar var ben gözüme kestirdim bir tane bizim pazardan kolları ispanyol bişey ama bayıldımnetten alma madem öyle biraz gezin değişik bir pijama takımını almak için
sezeryan olunca sana gecelik daha rahat olur tatlım ameliyatlısın ne olsa ama ben bilemedim yeter herhalde tek gecelikde :26:ama kan falan oldu diye çıkarırsan pijamada dikişini rahatsız ederse:26:
aptal aptal bakıyor bana
az önce onun sakasıda yaptı bana kızlar onunmuş ama bu benim diyorum hayır diyor bana ayır da göreyim diyorumbiz bütünüz yavrumla diyorum tamam tamam sensin diyor bana
hey allahım ya bizden çok sahipleniyorlar veletleri bu babalarrBenimki de gece rüyasında oğlummm oğlumm diye sayıklıyor
Çok tekme atmasınmış uyutmuyormuş beni oda otomatiğe almış sakinleştiriyormuş.. Artık nasıl otomatikse bu gece uykusunda bile sayıklıyor
teyzoşlarr uyuduk uayndık geldik..kalktık bi bardak süt içtik...aslında hepinizee alıntı yapmıştım mesajlarınıza ayrı ayrı cevap verecektim ama olmadı..bende geri dönmeye üşendimmhepinizee kızçemle ilgili güzel dileklerniz için ayrı ayrı teşekkür ederimm canlarım...
bulemsumm eşinee dediğin patlınca karnıyarık lafına koptum...
aysunum yemek topiğinee bende pastalarımı eklerim tarifleriylee olmamı?
dualarımı akşama okuycam inşallahh...
bizde ifatara bağa gidiyoruz..görümcem yemek yapmış..kaynvalidem çorba..bende elim boş gitmeyim diyee banyo böreği yapcamm şimdikk...
öpüyorumm hepinizi...
sizi seviyorummm ulennnnnnnnnnnnnn
o kola makinesini hep söylerde bugun dolap oldummbilmem ki, sezeryandayken ıkısını de kullandıydım...
kola makiesi esprisi mi?
ayıramaz ki ayıramaz kiiiiiaynen ayırsında görelimmmm
teyzoşlarr uyuduk uayndık geldik..kalktık bi bardak süt içtik...aslında hepinizee alıntı yapmıştım mesajlarınıza ayrı ayrı cevap verecektim ama olmadı..bende geri dönmeye üşendimmhepinizee kızçemle ilgili güzel dileklerniz için ayrı ayrı teşekkür ederimm canlarım...
bizde ifatara bağa gidiyoruz..görümcem yemek yapmış..kaynvalidem çorba..bende elim boş gitmeyim diyee banyo böreği yapcamm şimdikk...
öpüyorumm hepinizi...
öpüyorumm hepinizi...
haksızmıyım ama şekerim patlıcan karnıyarık olur çıkar mı hiçteyzoşlarr uyuduk uayndık geldik..kalktık bi bardak süt içtik...aslında hepinizee alıntı yapmıştım mesajlarınıza ayrı ayrı cevap verecektim ama olmadı..bende geri dönmeye üşendimmhepinizee kızçemle ilgili güzel dileklerniz için ayrı ayrı teşekkür ederimm canlarım...
öpüyorumm hepinizi...
allaha emanet ol canımmmcanlarımmmmmmmm hepinizi çok seveyrum iyi tatiller görüşürüz....
canlarımmmmmmmm hepinizi çok seveyrum iyi tatiller görüşürüz....
sanada iyi tatiller canımm...
Bizde çıkıyoruz kendinize iyi bakın öptükkk çok çok
allaha emanet ol canımmcicişler ben çıkıyorum yarın inşAllah bir ara girerim sizleri seviyoruz AEO
ben ne cahilim ya banyo böreğini ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?