denk gelmemişsindir şekerimmmben ne cahilim ya banyo böreğini ilk defa duyuyorum
tadıda güzel oluyor canım ama sıcak sıcak yiyeceksin suda çok bekletmeyeceksin falan filannBen de ilk defa duydum tatlımm cahillik değildir be yaaHatta merak ettim yapılışına baktım, buzdolabında bekletiliyor çıkarınca suya konuluyor pişiriliyor filan, baya şaşırttı beni :44:
günaydın canım nasılsıngünaydın güzel anneler
inşallah herkes iyidir, dün yemek muhabbeti kaynatmışsınız. bizde akşam eşimle harika bir iftar sofrası hazırladık, ilginç olan ben ondan önce saldırdım yemeğe :)))
bugün işten sonra biraz mobilya bakcaz sonra yazlığa gitcez, kızımı yüzdürcem, p.tesi döneriz. ayrıca p.tesi bebişimi görme günüm ayrıca, çok heyecanlı ve mutluyum, şekerime de bakılacak. h.sonu yediklerime dikkat etmeliyim.
denk gelmemişsindir şekerimmm
tadıda güzel oluyor canım ama sıcak sıcak yiyeceksin suda çok bekletmeyeceksin falan filann
günaydın canım nasılsınişlerin yoğun mu gene dün hepimizde bir açlık vardı demek ki:78:bende eşimlerden çok yedim sofrada büşra zaten hiç yemedi eşimde normalde 1 ekmeği yer çeyrek ekmek bile yemedi ama ben yerken onlardan utandım:78:
evet canım hamilelikmi yoksa bizim bebişler mi oburlaştı oldu bişeyler ama anlamadım ben:44:gece sahurda onlarla atıştırdım şimdi birde kahvaltı yapacağım esraylaiyiyim canım, yorgunum biraz ama olsun keyfim yerinde. evet ya hamile olunca bir garip oluyor, adam iftar saatini bekliyor ben çaktırmadan atıştırıyorum, hamilesin yiceksin tabi dedi en sonunda ama napiyim utanıyorum. ama en komiği yemeği hazırlarken hadi hadi acele et ben çok açıktım dememdi :))))
evet canım hamilelikmi yoksa bizim bebişler mi oburlaştı oldu bişeyler ama anlamadım ben:44:gece sahurda onlarla atıştırdım şimdi birde kahvaltı yapacağım esraylasenin yemek yemek istemen baya iyi deeeee benim bu arzum kötü bir yöne doğru gidiyor kocaman bir hamile olacağım galiba
özgüven iyi bişey değildir bazen canım varsın tırsayım kilolardan:18:kendimi salıverirsem toplaması zor olur sonraaman şekerim sen 70 kilo alıp vermişsin, özgüvenin yerinde olmalı bu tecrübeden sonra, yaşı felanda bahane etme yine
acıkınca insan dayanamıyor, yiyeceğiz tabi. hayatımda ilk defa geçen gece saat 4 te mide kazıntısından uyandım ve bişiler atıştırmak zorunda kaldım
hamileyken çok normal sürekli acıkmak ben kendime hayret ediyorum, sahurda bende yesem mi dedim de demir hapı içtiğim için vazgeçtim.
bende meraktan baktım güzele benziyo...farklı tarifleri var...Ben de ilk defa duydum tatlımm cahillik değildir be yaaHatta merak ettim yapılışına baktım, buzdolabında bekletiliyor çıkarınca suya konuluyor pişiriliyor filan, baya şaşırttı beni :44:
nwe becerikli hatunlarsınız yaaa...denk gelmemişsindir şekerimmm
tadıda güzel oluyor canım ama sıcak sıcak yiyeceksin suda çok bekletmeyeceksin falan filann
günaydın canım nasılsınişlerin yoğun mu gene dün hepimizde bir açlık vardı demek ki:78:bende eşimlerden çok yedim sofrada büşra zaten hiç yemedi eşimde normalde 1 ekmeği yer çeyrek ekmek bile yemedi ama ben yerken onlardan utandım:78:
senın oruç tutan kızın büşra mıydı canım kaç yaşında maşallah ona......evet canım hamilelikmi yoksa bizim bebişler mi oburlaştı oldu bişeyler ama anlamadım ben:44:gece sahurda onlarla atıştırdım şimdi birde kahvaltı yapacağım esraylasenin yemek yemek istemen baya iyi deeeee benim bu arzum kötü bir yöne doğru gidiyor kocaman bir hamile olacağım galiba
özgüven iyi bişey değildir bazen canım varsın tırsayım kilolardan:18:kendimi salıverirsem toplaması zor olur sonra
sahurda ufak ufak kahvaltılıklardan atıştırsaydın güzelim ben öyle yaptımekmek yemedim ama
az öncede dedim ya senin yemek yemen baya iyi bir durum
bende meraktan baktım güzele benziyo...farklı tarifleri var...
nwe becerikli hatunlarsınız yaaa...
senın oruç tutan kızın büşra mıydı canım kaç yaşında maşallah ona......
burcum günaydın canım...bende az önce eşimin önünde kahvaltı yaptım kızııyo bana...bende sen lokantada yerken ebnı mı düşünüyosun dedim.....haha...2 gunde lokantaya 170 mılyon harcadı da kendısı...bide geçen işyerine şeker göndermişler hüplattmiş hepsini insan 1 tane getirirdi ayıp dedim...düşüncesiz adam...
kızım 9 yaşında canım aralıkda 10 yasını dolduracak inşşşbende meraktan baktım güzele benziyo...farklı tarifleri var...
nwe becerikli hatunlarsınız yaaa...
senın oruç tutan kızın büşra mıydı canım kaç yaşında maşallah ona......
burcum günaydın canım...bende az önce eşimin önünde kahvaltı yaptım kızııyo bana...bende sen lokantada yerken ebnı mı düşünüyosun dedim.....haha...2 gunde lokantaya 170 mılyon harcadı da kendısı...bide geçen işyerine şeker göndermişler hüplattmiş hepsini insan 1 tane getirirdi ayıp dedim...düşüncesiz adam...
eşim 2 senedir tutmuyordu düzenli olarak yola gidiyordu sürekli ve zorlanıyordu ben tek tutuyordum bu sene eşim tutuyor ben tutamıyorumevet canım bazen iştahım iyi oluyor bende tıka basa yiyorum, ama dün öğlende yememiştim ondan baya acıkmışım(
dedim ya demir hapı içtim bişi yemek istemedim aç değildim de eşime eşlik etmek isterdim, canım ya tek başına tutuyor bu sene, ne güzel destek oluyorduk birbirimize, yemeğini hazırlıyor, kuruyor sonra topluyor sofrasını.
maşallah kızına bu arada, Allah kabul etsin orucunu, bende ilk okulda başladım tutmaya hatta bir kere dayanamayıp arkadaşlarla beraber pastaneye gitmiştik oruçken
eşim 2 senedir tutmuyordu düzenli olarak yola gidiyordu sürekli ve zorlanıyordu ben tek tutuyordum bu sene eşim tutuyor ben tutamıyorumtek fark ben gece sessiz sedasız yerdim eşim ise beni uyandırıyor sahura kadar tv bakıyor fatma saat geldi kalk diyor kalkıyorum sofrasını ben kuruyorum sanslısın bak sen eşin seni yormuyor
eşimde bana ani hareket yapma diyor ama illa ben hazırlayacğım gerçi o dün geceden için beni börek yapacak sanıyorduhımm ama şekerim sen hamilesin yormasın seni öyle((
benimki mutfağı sever, yemekleri kendi ağız tadına göre hazırlar bazen benim zevkimle tutmaz, o baharatlı yağlı ben sade severim yemekleri. hamileyim diye bişi yaptırmıyor doğru, ama akşamları halimi görsen hak verirsin, o şiş ayaklara basamıyorum adam nasıl bana bide kalk sofra hazırla desin. derse de alır cevabı ayrı konu
sana mail yazdım kuzum, ben çıkmadan bak bi.
eşimde bana ani hareket yapma diyor ama illa ben hazırlayacğım gerçi o dün geceden için beni börek yapacak sanıyorduama yapmadım ekmeği çok almıştık çünkü ve kahvaltıyla geçirdik dün geceyi
mailini okudum cevabını yazdım canımmm
günaydınn canlarımm...
ne günaydını ayy saat olmuş 1
kızlar şeker yükleme sonucum çıkmış...
0.dakika:83
60.dakika:146.6
120.dakika:115.2 (doktora ulaşamadım, raporda 60.dk ve120.dk'nın referans değerleride yazmıyorr)
bide lökosit esteraz diye bişey (idrar analizinde) negatif olması gerekirken bende pozitif (+1) diye çıkmış...idrarda protein çıkması demekmiş bu...vucut atmaması gereken proteini idrarla atıyor demekmiş....bakalım doktor amca ne diycekk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?