2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hadi yaa sonradan sonradan damı çıkıyomuşş bulantı.. benim şimdiye kadar hiç olmadı bende kendime şanslıyım diyordumm bulantım yok diye.. inşş olmaz bu saatten sonra bende.. ama napalım canımm 4.aya kadar sabredeceğizz miniklerr iyiden iyiye varlıklarını hissettiriyolar:)))) oyy yerim ben onları yaaaa kıyamammmm:)

akşam öyle yaptım canım, onunla durdum. inşallah hemencecik geçer hepimizin ki valla çok yoruyor beni ya. bir de benim cildimde deri döküntüleri başladı, kaşlarım seyrekleşiyor ve sivilce çıkıyor vücudumda var mı bunlar sizde de?

aman maşallah de, bende öyle diyordum soranlara da çok bulantım yok bazen sabahları oluyor diyordum nazar ettim

her gün düzenli kullanmamalıyız yani hımm ok...

canım bir zararı olacağını sanmıyorum ama çok erken değil mi? cildin çok mu yatkın çatlamaya? ilk 3 ay geçsin bence yaa. çok gerekli olmaz kanaatindeyim ilk 3 ay.

yatkın değil ama belli bi süre kullanımdan sonra vücut elastik olur kullanıma başlandığı ilk zamanlarda olmaz düşüncesiyle önceden başlayayım diye düşünmüştüm hazır elinde de varken..
madem 3 aydan sonra karın şişmeden önce yeterli zamanım olacak o zaman bende kenarda bekletiyorum yağımı...

kızlar sizce ilk kıpırtılarını ne zaman hissederiz ..ben o anı düşününce çok heyecanlanıyorum

canım benim vücudumda değilde yüzümde çıkmaya başladı sivilce çenemde Allahım bide burnumun ucunda çok komik:)) sabah nemlendirici sürerken yüzüme yanaklarım pul pul soyuldu ilk defa oldu havalardan mı acaba dedim bende kendime.. Amanın hamilelikten de olabilirmi ki?

inşallah canım benim dualarım seninle Allahım bebeğini bağışlasın sana .yalnız bu doktor nasıl bir insan tam iyice ayrıntılı ultrsondan filan baktırmadan dış gebelik teşhisi koyabiliyor,sana yaşattığı stres ömründen ömür almış yanii.ALlahtan işte iğneyi bulamamışsınız.Herşey güzel olacak inşallah

benim de cildim hiç olmadığı kadar kuruyor, özellikle de yüzüm :26:

ilk 3 ay doktorlar da pek krem vermiyolar zaten. zararı olacağından değil de gereği olmadığından sanırım. sen şimdiden depola kremleri ben de araştırayım yavaş yavaş bitkisel yağları

Gebe bir kadının karnındaki bebeğin hareketlerini ilk kez hissetmesine quickening denir. Bu hareket pekçok gebe tarafından baloncuklar, kelebeğin kanat çırpması ya da karnın içinde gaz dolaşması olarak algılanır.

lk bebeğine hamile olanlar bebeğin ilk hareketini genelde gebeliklerinin 18 ile 24. haftaları arasında fark ederler. Anne adayı için bu çok heyecan verici bir deneyimdir. Tecrübeli anneler ise hem ne hissettiklerini bildikleri için hem de ilk gebeliğe göre rahim daha gergin olduğu için biraz daha erken, genelde 16. haftadan sonra bebeklerinin "kanat çırpışını" fark ederler.
ne tatlı değil mii kelebeğin kanat çırpışı gibi diyor canım

hamilelikten kuzucum o yazıyordu deri döküntüleri diye hakkaten başladı :)

nazenin hemşom akşam aklıma geldin, naptı acaba diye düşünmüştüm.sabah açıptaa müjdeni görünce, kuzunlaa birliktee burda olduğunuzu öğrenince çok sevindim gözümüz aydın olsunn...bi daha korkutmasın inşallahh yavrun senii canımm...

kızlar çatlak önleyici krem'e gelince....dün yves rocher varya oraya gittim. tüm ürünleri bitkisel bu markanın. belki bitkisel bi çatlak önleyici krem önerirler diye.

1- bitkisel ürün satan bi yer olmasına rağmen bu markanın hamilelere verilen kremi yokmuş.

2- orda 45-50'li yaşlarda güzellik uzmanı kadınla konuştuk. senmisin anne adayı dedi.bende evet henüz 2 aylık dedim.
krem falan kullanma sakın dedi, hatta bebe yağını falanda önermedi:44: saf zeytinyağını al eline diyor, sür her tarafına diyor. yada kayısı yağı/buğday yağı/badem yağı kullan dedi.:44:

ben çok yağlı yiyecekleri görünce bulanıorum, bir de sabah erken saatlerde gelip gidior, bi de bu forma girince bulanıorum psikolojik :))
ayrıca sabah 5-6-7 suları karnınızda bişi kaynıyormuş gibi belirtiler oluyor mu? baloncuklar çıkıyor kıpırdıyor ama hep sabah saatlerinde oluyor sebeeeeepppppppp?....
bir de gece 2-3 kere çiş sürekli çiş uyuyamıorum verimli :)
bir de tam göğüs altında 2 kaburga arasında mide acıyor mu sizde yanıyor gibi oluyor mu?

pul pul oldu saç diplerim bile pul pul dökülüyor ya, çirkinleşmiş gibi hissediyorum kendimi doktorlar genelde lierac önerirler, onu da 3. aydan itibaren kullanıyoruz canım.

sen, ben misin ya ? :) aynı şeyleri yaşıyoruz evet sabaha karşı kaynıyor resmen midem , bağırsaklarım fena halde. midem de sürekli iş yerinde oturduğum için kaburgalar arasına sıkışıp acıyor. anlıyorum seni ya sürekli yatar ya da gezer pozisyonda olmak istiyorum midem sıkışmasın diye

pul pul oldu saç diplerim bile pul pul dökülüyor ya, çirkinleşmiş gibi hissediyorum kendimi doktorlar genelde lierac önerirler, onu da 3. aydan itibaren kullanıyoruz canım.

bende o şekilde bir sorun olmadı sadece çok sivilce çıkıyor, yüzümde bir tane çıktı ama özellikle sırt omuz bölgemde çıktılar, yediğim cevizler mi yaptı anlamadım.

şu krem değil ama zeytin yağ felan bişiler kullansam diyorum kim ister çatlak olsun :44:, vücudum öle pek çatlamaz görmedim daha ama bakalım nolcakk denize gircez daha bikini giycez çatlakk olmassa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…