kızlar bugün bulantım var ya, bulantım olmadı olmadı bu gece başladı. uyuyamadım valla kaynıyor midem, yemek yiyorum boş bırakmamak için ama kötüyüm ya.. seviniyordum ne güzel bu saatten sonra artık olmaz diye :S
ayy canım benim yaa. ben de seviniyorum ilk 8 hafta gitti daha da olmaz diye. Ama senin yazını okuyunca olabilir mi acaba dedim kendi kendime.
Canım hep aynı şeyi şöylüyorum sana da söylicem... çorba iç sıcak sıcak. İçine bir iki ekmek koy, seni uzun süre tok tutat hem de mide bulantını önler. Et suyu ile çorba içebilsen ne iyi olur tatlım. :26:
hadi yaa sonradan sonradan damı çıkıyomuşş bulantı.. benim şimdiye kadar hiç olmadı bende kendime şanslıyım diyordumm bulantım yok diye.. inşş olmaz bu saatten sonra bende.. ama napalım canımm 4.aya kadar sabredeceğizz miniklerr iyiden iyiye varlıklarını hissettiriyolar:)))) oyy yerim ben onları yaaaa kıyamammmm:)
her gün kullanmamak kaydıyla bence sürülebilir abartmadan. haftada 2 kez mesela duştan sonra, ben nar çekirdeğini öyle yapıyorum haftada 1 ya da 2 duştan sonra az miktar sürüyorum. lierac phytolastil diye bir krem var 3. aydan itibaren başlıyoruz kullanmaya ben de 3. ayı bekliyorum kullanmak için.
canım bir zararı olacağını sanmıyorum ama çok erken değil mi? cildin çok mu yatkın çatlamaya? ilk 3 ay geçsin bence yaa. çok gerekli olmaz kanaatindeyim ilk 3 ay.
akşam öyle yaptım canım, onunla durdum. inşallah hemencecik geçer hepimizin ki valla çok yoruyor beni ya. bir de benim cildimde deri döküntüleri başladı, kaşlarım seyrekleşiyor ve sivilce çıkıyor vücudumda var mı bunlar sizde de?
inşallah canım benim dualarım seninle Allahım bebeğini bağışlasın sana .yalnız bu doktor nasıl bir insan tam iyice ayrıntılı ultrsondan filan baktırmadan dış gebelik teşhisi koyabiliyor,sana yaşattığı stres ömründen ömür almış yanii.ALlahtan işte iğneyi bulamamışsınız.Herşey güzel olacak inşallahsanırım öyle olcak :)bak şimdiden bize nasılda gönüllü esaret yaşatıyor minnacık şeyler yaa .hemde ne stres serseri mayın gibiydim önce ağlamaktan sonra titremekten ve gülmekten yorgun düştüm.İnş.senin gibi mutluluktan ağlarım sadece mutluluktan 10 gün sonra canım
akşam öyle yaptım canım, onunla durdum. inşallah hemencecik geçer hepimizin ki valla çok yoruyor beni ya. bir de benim cildimde deri döküntüleri başladı, kaşlarım seyrekleşiyor ve sivilce çıkıyor vücudumda var mı bunlar sizde de?
her gün düzenli kullanmamalıyız yani hımm ok...
yatkın değil ama belli bi süre kullanımdan sonra vücut elastik olur kullanıma başlandığı ilk zamanlarda olmaz düşüncesiyle önceden başlayayım diye düşünmüştüm hazır elinde de varken..
madem 3 aydan sonra karın şişmeden önce yeterli zamanım olacak o zaman bende kenarda bekletiyorum yağımı...
her gün düzenli kullanmamalıyız yani hımm ok...
en azından ben o şekilde temkinli davranıyorum canım. lierac kullananlarda çatlak hiç olmamış hatta ikiz doğum yapan bir arkadaşım var, onu düzenli kullandı çatlaktan eser yok eczanelerden alabiliyoruz dermokozmetik ben söylüyorum bunu herkese :)
canım benim vücudumda değilde yüzümde çıkmaya başladı sivilce çenemde Allahım bide burnumun ucunda çok komik:)) sabah nemlendirici sürerken yüzüme yanaklarım pul pul soyuldu ilk defa oldu havalardan mı acaba dedim bende kendime.. Amanın hamilelikten de olabilirmi ki?
arkadaşlar çizelge yapmayı bilmiorum bırı bana yapablirbi rica etsem
canım son adet tarıhını tahmını dogum tarıhını yazarsan ben yapayım sana
kızlar bugün bulantım var ya, bulantım olmadı olmadı bu gece başladı. uyuyamadım valla kaynıyor midem, yemek yiyorum boş bırakmamak için ama kötüyüm ya.. seviniyordum ne güzel bu saatten sonra artık olmaz diye :S
benim de cildim hiç olmadığı kadar kuruyor, özellikle de yüzüm :26:
ilk 3 ay doktorlar da pek krem vermiyolar zaten. zararı olacağından değil de gereği olmadığından sanırım. sen şimdiden depola kremleriben de araştırayım yavaş yavaş bitkisel yağları
ben çok yağlı yiyecekleri görünce bulanıorum, bir de sabah erken saatlerde gelip gidior, bi de bu forma girince bulanıorum psikolojik :))
ayrıca sabah 5-6-7 suları karnınızda bişi kaynıyormuş gibi belirtiler oluyor mu? baloncuklar çıkıyor kıpırdıyor ama hep sabah saatlerinde oluyor sebeeeeepppppppp?....
bir de gece 2-3 kere çiş sürekli çiş uyuyamıorum verimli :)
bir de tam göğüs altında 2 kaburga arasında mide acıyor mu sizde yanıyor gibi oluyor mu?
pul pul oldu saç diplerim bile pul pul dökülüyor ya, çirkinleşmiş gibi hissediyorum kendimidoktorlar genelde lierac önerirler, onu da 3. aydan itibaren kullanıyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?