2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

deniz deyince kıızlar, 2 gündür soracağım unutuyorum. ben hamile olduğumu bilmiyordum planlarda da bebek yoktu ya, erken rezervasyondan tatilimi aldım. eylüle ama 8 aylık hamile olacağım o vakitte bende temmuza alayım diyorum 6 aylık idare ederiz dedim. sizler tatile gitmeyi düşünüyor musunuz?

günaydın canım. Çatlak, patlak hiç farketmez benim için. Çünkü ben çok bebek hasreti çektim biliyorsun. o yüzden baştan aşağı çatlasamda dert değil :))

birinci hamilelimde bende çok aşırı sivilce çıktı bogazıma kadar çok kötü ve igrenç bi görüntü yarattı bende yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası (

6. haftada sabahs aaterinde karnımda hissettiğim baloncuklar bebek dildir herhalde canım :) bi an öyle hissetmek istedim nasıl heyecanlandım :) 18. haftayı bekleyeceğiz bu muhteşem duyguyu yaşamak için desene Allah izin verirse tabi...

bencede kozmetikçilerden ürün almak yerine aktarlardan almak çok daha yerinde olacaktır ama konuşulanlardan sonra ilk 3 ay hafta 1 süreceğim. sonrasında şu lierac phytolastili doktoruma danıştıktan sonra denemeyi düşünüyorum.

ayyyynennnn sürekli yatar pozisyonda olmak beni rahat ettiriyor oturunca karnım sıkışıyor mideme basınç yapıyor yanma hissi oluşuyor, sabah 5-6-7 civari karnımda bişi fokurdatıyolar sürekli ama niye hep o saatlerde :))

tatlım bende onu düşüyorum yaa, haziranda bizim akrabanın antalyada düğünü var çok uzak çanakkaleye, ama haziranın başında 5 aylık felan olacağım sorun olur mu sizce ? o kadar yolculuk doktorumada soracağım eşimde illa gidelim diyor, bizde tam rezervasyon yaptıracaktık hamile olduğu öğrendim yaptırmadım bişi olur diye, yakın yerlere gidilebilir ama uzakya bu bilemedim kızlar yaa :44:

off yaaa benim kilo alıp vermektenn benim bacaklarımda,popomda çatlaklarım var bile( harita gibi olacağım bennn çirkin anne olacağım oofff püfff5:

ben de aynı şeyleri soruyorum kendime ya uyanıyorum uyuyamaka bulantı sinir yapıyor, eşim de uyuyamıyor zavallı şunu yapayım mı bunu yapayım mı dolanıyor, kuru ya da zeytinli ekemk yiyorum o biraz bastırıyo uyuyorum

bızde hazıranda gıtmeyı dusunuyoruz ama zor olacak gıbı gelıyor sankı cok uzak bı yer ıstemıyorum am abakalım benım bıde oglum var cunku kucuk :26:

benden sıze tavsıye 7 aydan sonra 1 saat uzaklıkta bı yere bıle gıtmeyın ben gıttım mahvoldum

güzel kasım anneleri günaydınlarr
Bugün aile hekimime gittim kan tahlillerimi yaptırdım bakalım yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlarım hayırlısı artık 4 tüp kan aldı
sabah kan aldıraacam ddie kahvaltı yapamamıştım domatesli tost yedim folik asitimide içtim ama ceviz evde kaldı ..
neyse bu arada nazenin çok sevindim canım rabbim nasıl bir kolaylık sağlıyor iyki o iğneyi bulmadınız çok şükür...
bu arada kkızlar ben bu hafta sonu uçakla yolculuk yapacam doktor bir sorun teşkil etmez dedi hafta sonu için bebişim ve eşimle babane ziyaretine gidicez bakalım yorucu olacak ama güzel olacak :)
kalp atışlarını duyan arkadaşlarım çok sevindim artık darısı diğer kontrole gün saymak zor geliyor çok merak ediyorum bebeğimii....

nazenincim slm. geçmiş olsun. hcg kaç çıkmıştı? dr bakınca boş gebeliğe karar verdi.
önceki ve dünkü kan değerin neydi canım

saol arkadaşım.2 kez Bhcg yaptırdım ilkini sağlık ocağında ikincisini özelde .ilki 521,ikincisi 705 çıktı 6 gün ara var işte bundan dolayı dış gebelik dedi bu değer her gün 2 katına çıkmalı dedi ve 3000 gibi olmalıydı dedi bilemiyorum yaa sonuçta elimizdede bariz bi ultrason tetkiki var bakalım canım hayırlısı olsun inş.

ben o kadar ince hesaplar yapmak istemiyorum diyorum biraz rahat hamilelik geçireyim, zamanında tarlalarda çalışarak doğuranlar nasıl doğurmuş :) gidilir daha beşinci aydasın. tabi doktora sor ben de soracağım ama ben tez canlıyım, rahat olmak istiyorum 8. ay falan olsa sıcak çok bunaltır ama 5 iyi :)

ben yıne yokum listede herkes var ben yokum

günaydın canım. Çatlak, patlak hiç farketmez benim için. Çünkü ben çok bebek hasreti çektim biliyorsun. o yüzden baştan aşağı çatlasamda dert değil :))

ay canım benimm doğru diyorsun :26:baştan aşşağı çatlama kızzz

birinci hamilelimde bende çok aşırı sivilce çıktı bogazıma kadar çok kötü ve igrenç bi görüntü yarattı bende yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası (

hadi yaaa inş. öyle olmaz şuan çok fazla değil ama normalde böyle çıkmazdı.inş. çoğalmazlar

bencede onlar o balancuklardan değildir hissetmemize daha var, ileri zamanlarda da bunu takarız

ay canım benimm doğru diyorsun :26:baştan aşşağı çatlama kızzz

hadi yaaa inş. öyle olmaz şuan çok fazla değil ama normalde böyle çıkmazdı.inş. çoğalmazlar

bencede onlar o balancuklardan değildir hissetmemize daha var, ileriki zamanlarda da bunu takarız kafaya, ay kıpırdamıyor felan

evet bende onu düşünerek temmuzda 6 ayın başındayken gideym dedim. sen sıcaktan mı bunaldın, başka bir şey mi oldu?

gideceğim ama yorucu bi tatil olmayacak, denize de girmeyi düşünüyorum sakıncası varmıymış ??
temmuz başı düşünüyoruz 5 aylık gibi olacak sanırım...

biri yataktan kalkınca hissediyor insan tabi uykusu bölünüyorrrr eeee fosur fosur uyumasınlar bize çözüm üretsinler babiş yapıorz onları Allah izin verirse :)

yoo haklısın aslında ama adam bana hiç mi şansın yok diyorum ve %99,5 diyor kendini ameliyata zorlarsın sürecin uzar diyor ama güvenmemek lazımmış neyseki içime sinmedi ve sizlerleyim.şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…