oh beeeeeeeeeeee
inan cok sevindim allah tamamına erdirsin
hepimize inşallah...kimseyi bu forumdan geri bırakmasın
dogurup bebekler hakkında konusurken görmeyi nasip etsin..
bende o şekilde bir sorun olmadı sadece çok sivilce çıkıyor, yüzümde bir tane çıktı ama özellikle sırt omuz bölgemde çıktılar, yediğim cevizler mi yaptı anlamadım.
şu krem değil ama zeytin yağ felan bişiler kullansam diyorum kim ister çatlak olsun :44:, vücudum öle pek çatlamaz görmedim daha ama bakalım nolcakk denize gircez daha bikini giycez çatlakk olmassa iyi olur
sat 10 şubat tahmını dogum 16 kasım teşekkur ederım[/Q
http://lbdf.lilypie.com/VZ9hp3.png canım bunu kopyala kontrol panelıne gır ve profılı duzenlede cızelge kısmına yapıstır ve kaydet
bende o şekilde bir sorun olmadı sadece çok sivilce çıkıyor, yüzümde bir tane çıktı ama özellikle sırt omuz bölgemde çıktılar, yediğim cevizler mi yaptı anlamadım.
şu krem değil ama zeytin yağ felan bişiler kullansam diyorum kim ister çatlak olsun :44:, vücudum öle pek çatlamaz görmedim daha ama bakalım nolcakk denize gircez daha bikini giycez çatlakk olmassa iyi olur
Gebe bir kadının karnındaki bebeğin hareketlerini ilk kez hissetmesine quickening denir. Bu hareket pekçok gebe tarafından baloncuklar, kelebeğin kanat çırpması ya da karnın içinde gaz dolaşması olarak algılanır.
lk bebeğine hamile olanlar bebeğin ilk hareketini genelde gebeliklerinin 18 ile 24. haftaları arasında fark ederler. Anne adayı için bu çok heyecan verici bir deneyimdir. Tecrübeli anneler ise hem ne hissettiklerini bildikleri için hem de ilk gebeliğe göre rahim daha gergin olduğu için biraz daha erken, genelde 16. haftadan sonra bebeklerinin "kanat çırpışını" fark ederler.
ne tatlı değil mii kelebeğin kanat çırpışı gibi diyor canım
nazenin hemşom akşam aklıma geldin, naptı acaba diye düşünmüştüm.sabah açıptaa müjdeni görünce, kuzunlaa birliktee burda olduğunuzu öğrenince çok sevindim gözümüz aydın olsunn...bi daha korkutmasın inşallahh yavrun senii canımm...
kızlar çatlak önleyici krem'e gelince....dün yves rocher varya oraya gittim. tüm ürünleri bitkisel bu markanın. belki bitkisel bi çatlak önleyici krem önerirler diye.
1- bitkisel ürün satan bi yer olmasına rağmen bu markanın hamilelere verilen kremi yokmuş.
2- orda 45-50'li yaşlarda güzellik uzmanı kadınla konuştuk. senmisin anne adayı dedi.bende evet henüz 2 aylık dedim.
krem falan kullanma sakın dedi, hatta bebe yağını falanda önermedi:44: saf zeytinyağını al eline diyor, sür her tarafına diyor. yada kayısı yağı/buğday yağı/badem yağı kullan dedi.:44:
sen, ben misin ya ? :) aynı şeyleri yaşıyoruz evet sabaha karşı kaynıyor resmen midem , bağırsaklarım fena halde. midem de sürekli iş yerinde oturduğum için kaburgalar arasına sıkışıp acıyor. anlıyorum seni yasürekli yatar ya da gezer pozisyonda olmak istiyorum midem sıkışmasın diye
deniz deyince kıızlar, 2 gündür soracağım unutuyorum. ben hamile olduğumu bilmiyordum planlarda da bebek yoktu ya, erken rezervasyondan tatilimi aldım. eylüle ama 8 aylık hamile olacağım o vakitte bende temmuza alayım diyorum 6 aylık idare ederiz dedim. sizler tatile gitmeyi düşünüyor musunuz?
6. haftada sabahs aaterinde karnımda hissettiğim baloncuklar bebek dildir herhalde canım :) bi an öyle hissetmek istedim nasıl heyecanlandım :) 18. haftayı bekleyeceğiz bu muhteşem duyguyu yaşamak için desene Allah izin verirse tabi...
bencede kozmetikçilerden ürün almak yerine aktarlardan almak çok daha yerinde olacaktır ama konuşulanlardan sonra ilk 3 ay hafta 1 süreceğim. sonrasında şu lierac phytolastili doktoruma danıştıktan sonra denemeyi düşünüyorum.
ayyyynennnn sürekli yatar pozisyonda olmak beni rahat ettiriyor oturunca karnım sıkışıyor mideme basınç yapıyor yanma hissi oluşuyor, sabah 5-6-7 civari karnımda bişi fokurdatıyolar sürekli ama niye hep o saatlerde :))
deniz deyince kıızlar, 2 gündür soracağım unutuyorum. ben hamile olduğumu bilmiyordum planlarda da bebek yoktu ya, erken rezervasyondan tatilimi aldım. eylüle ama 8 aylık hamile olacağım o vakitte bende temmuza alayım diyorum 6 aylık idare ederiz dedim. sizler tatile gitmeyi düşünüyor musunuz?
nazenincim slm. geçmiş olsun. hcg kaç çıkmıştı? dr bakınca boş gebeliğe karar verdi.
önceki ve dünkü kan değerin neydi canım
tatlım bende onu düşüyorum yaa, haziranda bizim akrabanın antalyada düğünü var çok uzak çanakkaleye, ama haziranın başında 5 aylık felan olacağım sorun olur mu sizce ? o kadar yolculuk doktorumada soracağım eşimde illa gidelim diyor, bizde tam rezervasyon yaptıracaktık hamile olduğu öğrendim yaptırmadım bişi olur diye, yakın yerlere gidilebilir ama uzakya bu bilemedim kızlar yaa :44:
ekledım kızlarr :)
hoşgeldın canım hayırlı olsunnn ınsallah sağ salim malırız kucaklarımıaaa :) :) :)
canım hayırlıolsun hoşgeldın ooo ıkıncı bebıs hem de :) topikte cogunun ıkıncı bebıs maşallah :)
ınsallah sağlıkla alırız kucagımıza hepımzz :)
inşallah sorunsuz gecırrırz ayarımıza da tadını doyaa doyaa ckarırız canım :)
2013 kasım annelerıne ben de aynısını yacem eheueheueeınsallah o zmn gelsınde bı
günaydın canım. Çatlak, patlak hiç farketmez benim için. Çünkü ben çok bebek hasreti çektim biliyorsun. o yüzden baştan aşağı çatlasamda dert değil :))
birinci hamilelimde bende çok aşırı sivilce çıktı bogazıma kadar çok kötü ve igrenç bi görüntü yarattı bende yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası(
6. haftada sabahs aaterinde karnımda hissettiğim baloncuklar bebek dildir herhalde canım :) bi an öyle hissetmek istedim nasıl heyecanlandım :) 18. haftayı bekleyeceğiz bu muhteşem duyguyu yaşamak için desene Allah izin verirse tabi...
bencede kozmetikçilerden ürün almak yerine aktarlardan almak çok daha yerinde olacaktır ama konuşulanlardan sonra ilk 3 ay hafta 1 süreceğim. sonrasında şu lierac phytolastili doktoruma danıştıktan sonra denemeyi düşünüyorum.
ayyyynennnn sürekli yatar pozisyonda olmak beni rahat ettiriyor oturunca karnım sıkışıyor mideme basınç yapıyor yanma hissi oluşuyor, sabah 5-6-7 civari karnımda bişi fokurdatıyolar sürekli ama niye hep o saatlerde :))
günaydın canım. Çatlak, patlak hiç farketmez benim için. Çünkü ben çok bebek hasreti çektim biliyorsun. o yüzden baştan aşağı çatlasamda dert değil :))
birinci hamilelimde bende çok aşırı sivilce çıktı bogazıma kadar çok kötü ve igrenç bi görüntü yarattı bende yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası(
bızde hazıranda gıtmeyı dusunuyoruz ama zor olacak gıbı gelıyor sankı cok uzak bı yer ıstemıyorum am abakalım benım bıde oglum var cunku kucuk :26:
benden sıze tavsıye 7 aydan sonra 1 saat uzaklıkta bı yere bıle gıtmeyın ben gıttım mahvoldum
ben de aynı şeyleri soruyorum kendime yauyanıyorum uyuyamaka bulantı sinir yapıyor, eşim de uyuyamıyor zavallı şunu yapayım mı bunu yapayım mı dolanıyor, kuru ya da zeytinli ekemk yiyorum o biraz bastırıyo uyuyorum
canim oncelikle gecmis olsun bu talihsiz olay icin cok sevindim hayirli haber almana...Cok afedersin ama sanada kizmadim degil tek bir doktorun soylemesiyle insan cocuguna nasil kiyar yapma lutfen cok dikkatli ol bundan sonra insallah rabbim evladini sana bagislar ve cumlemizinkini
nazenincim slm. geçmiş olsun. hcg kaç çıkmıştı? dr bakınca boş gebeliğe karar verdi.
önceki ve dünkü kan değerin neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?