nazenin hemşom akşam aklıma geldin, naptı acaba diye düşünmüştüm.sabah açıptaa müjdeni görünce, kuzunlaa birliktee burda olduğunuzu öğrenince çok sevindim gözümüz aydın olsunn...bi daha korkutmasın inşallahh yavrun senii canımm...
kızlar çatlak önleyici krem'e gelince....dün yves rocher varya oraya gittim. tüm ürünleri bitkisel bu markanın. belki bitkisel bi çatlak önleyici krem önerirler diye.
1- bitkisel ürün satan bi yer olmasına rağmen bu markanın hamilelere verilen kremi yokmuş.
2- orda 45-50'li yaşlarda güzellik uzmanı kadınla konuştuk. senmisin anne adayı dedi.bende evet henüz 2 aylık dedim.
krem falan kullanma sakın dedi, hatta bebe yağını falanda önermedi:44: saf zeytinyağını al eline diyor, sür her tarafına diyor. yada kayısı yağı/buğday yağı/badem yağı kullan dedi.:44:
gideceğim ama yorucu bi tatil olmayacak, denize de girmeyi düşünüyorum sakıncası varmıymış ??
temmuz başı düşünüyoruz 5 aylık gibi olacak sanırım...
olmaz diye düşünüyorum, zaten eltim de doktor ya ona soruyorum her şeyi o da 5-6 ay uygun 7 ye ve sonrasına hiç bulaşma diyor. havuza girmeyin, denize girilebilir o şekilde biliyorum ama yine de doktora soracağım tabi :)
biri yataktan kalkınca hissediyor insan tabi uykusu bölünüyorrrr eeee fosur fosur uyumasınlar bize çözüm üretsinler babiş yapıorz onları Allah izin verirse :)
evet bende onu düşünerek temmuzda 6 ayın başındayken gideym dedim. sen sıcaktan mı bunaldın, başka bir şey mi oldu?
off yaaa benim kilo alıp vermektenn benim bacaklarımda,popomda çatlaklarım var bile( harita gibi olacağım bennn çirkin anne olacağım oofff püfff 5:
ben o kadar ince hesaplar yapmak istemiyorum diyorum biraz rahat hamilelik geçireyim, zamanında tarlalarda çalışarak doğuranlar nasıl doğurmuş :) gidilir daha beşinci aydasın. tabi doktora sor ben de soracağım ama ben tez canlıyım, rahat olmak istiyorum8. ay falan olsa sıcak çok bunaltır ama 5 iyi :)
arkadaşlar 8. haftamda güneye düğüne gideceğim uçakla, uçağı yasaklıyorlar mı doktorlar gebeliğin herhangi bir döneminde?
ya dün sen uyuyorsun ben uyanıyorum diye azarlayarak bir kaldırdım, neye uğradığını şaşırdı yazık uyku sersemi, benim midem bulanıyor, seninki de bulansın diye bağırdım. boş boş baktı banyoya gitti :) çocuk gibi
canım benım ılk hamılelıgım yaz sonu basladı yanı kısa geldı sıcaklara hıc denk gelmedım anlıycagın ama memlekete gıttık 1.5 saatlık yolun bı kısmı bıraz kotuydu yanı bıraz calkalandımoyle oluncada bebek rahatsız oldu karnım şişti gerildi sancılandım aılem pısman oldu endıselendıler ben oyle olunca bıze tecrube oldu yanı 7 aydan sorna bebek buyudugu ıcın karnımızda halıyle yerı daralmıs oluyor o yuzden en ufak bı seyde rahatsızlık verbılıyor uzun sure oturmada bıle bu sefer sırt agrısı oluyor yanı agrılasıyorsun ıste o yzudne hareketımız otomatıkman kısıtlanıyor
arkadaşlar 8. haftamda güneye düğüne gideceğim uçakla, uçağı yasaklıyorlar mı doktorlar gebeliğin herhangi bir döneminde?
olmazsın hiç çirkin annemi olur aaaa, bebişinle çok güzel olursun merak etme senn
yaa deniz vs gözümde öle bişi büyümüyor yol büyüyor sadece, ben zaten deniz kıyısında yaşıyom, her haftasonu denize giriyorum yazları,bu yazda gireceğiz sıcakladıkça işte bir antalya yol muhabbeti var 5 ayda da çekilir sanırım. oraya gitmişken tabi 3-5 gün tatil. :131: bende hamişliği zorlaştırmak istemiyorum
benım bıldıgım ucaklar kabul etmıyo zaten 7 aydan buyuk hamılelerı ama bebıs kucukken sorun yok tabı doktoruna danıs dusuk rıskı olanlar harıc
sevgili anneler ve minnacık yavruları,
hepinize teşekkür ederim güzel dileklerinizi okudum ama ben tek mesajla bir kaç kişiye cevap vermeyi bilmiyorum .biri şunu bana bi izah etse ne güzel olacak.
akşam öyle yaptım canım, onunla durdum. inşallah hemencecik geçer hepimizin ki valla çok yoruyor beni ya. bir de benim cildimde deri döküntüleri başladı, kaşlarım seyrekleşiyor ve sivilce çıkıyor vücudumda var mı bunlar sizde de?
canım benim vücudumda değilde yüzümde çıkmaya başladı sivilce çenemde Allahım bide burnumun ucunda çok komik:)) sabah nemlendirici sürerken yüzüme yanaklarım pul pul soyuldu ilk defa oldu havalardan mı acaba dedim bende kendime.. Amanın hamilelikten de olabilirmi ki?
birinci hamilelimde bende çok aşırı sivilce çıktı bogazıma kadar çok kötü ve igrenç bi görüntü yarattı bende yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası(
gideceğim ama yorucu bi tatil olmayacak, denize de girmeyi düşünüyorum sakıncası varmıymış ??
temmuz başı düşünüyoruz 5 aylık gibi olacak sanırım...
biri yataktan kalkınca hissediyor insan tabi uykusu bölünüyorrrr eeee fosur fosur uyumasınlar bize çözüm üretsinler babiş yapıorz onları Allah izin verirse :)
akşam öyle yaptım canım, onunla durdum. inşallah hemencecik geçer hepimizin ki valla çok yoruyor beni ya. bir de benim cildimde deri döküntüleri başladı, kaşlarım seyrekleşiyor ve sivilce çıkıyor vücudumda var mı bunlar sizde de?
kızlarr günaydınnnn benim hiç belirtim yok normal mi bu haftalardaaaa
çok normall annesi...bende pek belirti yaşamayan annelerdenim. en başlarda neden midem bulanmıyor acaba bir sorunmu var diyee kaygılandım bile. ama doktora sordumm 'ne güsel iştee çok sanşlısın' dedi
ben 9.haftanın içindeyim.öyle aman amannn bi belirtim halen yok (ne mide bulantısı, ne baş dönmesi-maşallahhhhhhh) sadece mide ekşimesi yaşıyorum arada. korkma yani herşeyy normaldır allahın izniylee:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?