2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

saol içli ketem evet saf zeytinyağını bende duydum şimdiden başlamalı aslında.

ya dün sen uyuyorsun ben uyanıyorum diye azarlayarak bir kaldırdım, neye uğradığını şaşırdı yazık uyku sersemi, benim midem bulanıyor, seninki de bulansın diye bağırdım. boş boş baktı banyoya gitti :) çocuk gibi

arkadaşlar 8. haftamda güneye düğüne gideceğim uçakla, uçağı yasaklıyorlar mı doktorlar gebeliğin herhangi bir döneminde?

evet bende onu düşünerek temmuzda 6 ayın başındayken gideym dedim. sen sıcaktan mı bunaldın, başka bir şey mi oldu?

canım benım ılk hamılelıgım yaz sonu basladı yanı kısa geldı sıcaklara hıc denk gelmedım anlıycagın ama memlekete gıttık 1.5 saatlık yolun bı kısmı bıraz kotuydu yanı bıraz calkalandım oyle oluncada bebek rahatsız oldu karnım şişti gerildi sancılandım aılem pısman oldu endıselendıler ben oyle olunca bıze tecrube oldu yanı 7 aydan sorna bebek buyudugu ıcın karnımızda halıyle yerı daralmıs oluyor o yuzden en ufak bı seyde rahatsızlık verbılıyor uzun sure oturmada bıle bu sefer sırt agrısı oluyor yanı agrılasıyorsun ıste o yzudne hareketımız otomatıkman kısıtlanıyor

off yaaa benim kilo alıp vermektenn benim bacaklarımda,popomda çatlaklarım var bile( harita gibi olacağım bennn çirkin anne olacağım oofff püfff5:

olmazsın hiç çirkin annemi olur aaaa, bebişinle çok güzel olursun merak etme senn

yaa deniz vs gözümde öle bişi büyümüyor yol büyüyor sadece, ben zaten deniz kıyısında yaşıyom, her haftasonu denize giriyorum yazları, bu yazda gireceğiz sıcakladıkça işte bir antalya yol muhabbeti var 5 ayda da çekilir sanırım. oraya gitmişken tabi 3-5 gün tatil. :131: bende hamişliği zorlaştırmak istemiyorum

arkadaşlar 8. haftamda güneye düğüne gideceğim uçakla, uçağı yasaklıyorlar mı doktorlar gebeliğin herhangi bir döneminde?

benım bıldıgım ucaklar kabul etmıyo zaten 7 aydan buyuk hamılelerı ama bebıs kucukken sorun yok tabı doktoruna danıs dusuk rıskı olanlar harıc

Son düzenleme:

saol canım ya çok iyi oldu bunları söylediğin, teşekkür ederiz :)

sevgili anneler ve minnacık yavruları,
hepinize teşekkür ederim güzel dileklerinizi okudum ama ben tek mesajla bir kaç kişiye cevap vermeyi bilmiyorum .biri şunu bana bi izah etse ne güzel olacak.

bana bir sorun yok dedi tatlım 9. haftam olacak işte bende uçakla gidicem

arabayla gider, bol bol mola veririz teyzesi artık :)

benım bıldıgım ucaklar kabul etmıyo zaten 7 aydan buyuk hamılelerı ama bebıs kucukken sorun yok tabı doktoruna danıs dusuk rıskı olanlar harıc

EVET CANIM bende öyle biliyorum.7.aydan sonra heyet raporu almak gerekiyormuş. uçağa binmesinde sakınca yoktur diyee

bizimde haziran başı muğla'da düğünümüz var. 4,5 aylık olucaz allah izin verirse. kayseri-izmir uçakla, izmir-muğla otobüsle gitmem gerekecekk:44:

sorun yaşarmıyım bilemiyorum. şimdiden uçak biletimi almam lazımdıı aslında ama ya o gün geldiğinde kendimi iyi hissetmezsem, doktor gitme derse/hatta eşim gitmeme razı olmazsa diye alamıyorum (eşimde yazık pinpirikleniyorr)

naparım bilemiyorumm yanii hatunlarr

sevgili anneler ve minnacık yavruları,
hepinize teşekkür ederim güzel dileklerinizi okudum ama ben tek mesajla bir kaç kişiye cevap vermeyi bilmiyorum .biri şunu bana bi izah etse ne güzel olacak.

kuzum mesajların altında 'alıntı ile cevapla'nın yanında tırnak işareti varya, cevaplayacağın her mesajda oraya tıklıyorsun. en sonda 'alıntı ile cevaplaya' basıyorsun seçtiğin mesajlardan birinde ve hepsi cevap paneline çıkıyorr...dene bakamm olcakmıı?

bugün çok yoğunum yinede bir fırsat bulup herşeyi okudum, şimdi cevaplar :

benimde yüzümde çenemde ve boynumda 1 er adet sivilce var. derim her zamankinden daha kuru, benimde kaburgam sanki midemi sıkıştırıyor ayrıca saçlarım, kirpiklerim ve kaşlarım çok dökülüyor :26:

birinci hamilelimde bende çok aşırı sivilce çıktı bogazıma kadar çok kötü ve igrenç bi görüntü yarattı bende yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası (

güzel kız nasılsın? eşinle ilgili bir düzelme var mı?

ben bebeğimle denize girmeyi çok istiyorum, araştırdım bir zararı yok ama havuz tehlikeli.

benimde 2-3 gündür midem çok bulanıyo doğru düzgün yemek yiyeyiyorum hafif şeler yemeye çalışıyorum ve yüzümde sivilcelendi

nazenin sana dün dediğim herşey çıktı geç döllenme ve yanlış doktor benim 6.hissim kuwetlidir. Dün gece yataktayken baktım telden sevindim yazamadım şarjım bitmişti isim annesi de ben olursam hiç şaşmam neyse şaka bir yana bence kızın olacak çünkü pek nazlı. Bu arada buranın sanal olduğunainanmıyorum herkes birbirini tanımasa bile gönülden dua ediyor bu da en sevabı zaten. Başka topikteki arkadaşlarım beni arıyor cepten nasılsın iyi misin diye dün cebini almadığıma pişman oldum geceye kadar düşündüm seni bu topikte insanlar hemen hemen aynı sorunları yaşıyor en yakın arkadaşına bile anlatsan belli bir yerden sonra sıkılır aç tokun halinden ne anlar sonuçta bebeğin belki 12.12.12 de gelir de sen de hedefi 12 den vurursun )

lavinya ,geçen yıl bi arkadaş doğum yaptı nerdeyse denizde doğuracaktı her gün denizdeydi hatta doğumdfan 1 gün önce yine denizdeydi.çok yüzdü ve çok rahat doğum yaptı bende öyle düşünüyorum ama eşim çok evhamlı bakalım napıcaz sen tatil planına devam et bence :)

kızlarr günaydınnnn benim hiç belirtim yok normal mi bu haftalardaaaa

çok normall annesi...bende pek belirti yaşamayan annelerdenim. en başlarda neden midem bulanmıyor acaba bir sorunmu var diyee kaygılandım bile. ama doktora sordumm 'ne güsel iştee çok sanşlısın' dedi

ben 9.haftanın içindeyim.öyle aman amannn bi belirtim halen yok (ne mide bulantısı, ne baş dönmesi-maşallahhhhhhh) sadece mide ekşimesi yaşıyorum arada. korkma yani herşeyy normaldır allahın izniylee:26:

iyi o zaman yaaa hamileliği beklerken her ay hamilelik belirtisi buluyordumm hamile oldumm belirti yokk insan şaşırıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…