ya dün sen uyuyorsun ben uyanıyorum diye azarlayarak bir kaldırdım, neye uğradığını şaşırdı yazık uyku sersemi, benim midem bulanıyor, seninki de bulansın diye bağırdım. boş boş baktı banyoya gitti :) çocuk gibi
lavinya ,geçen yıl bi arkadaş doğum yaptı nerdeyse denizde doğuracaktı her gün denizdeydi hatta doğumdfan 1 gün önce yine denizdeydi.çok yüzdü ve çok rahat doğum yaptı bende öyle düşünüyorum ama eşim çok evhamlı bakalım napıcazsen tatil planına devam et bence :)
sevgili anneler ve minnacık yavruları,
hepinize teşekkür ederim güzel dileklerinizi okudum ama ben tek mesajla bir kaç kişiye cevap vermeyi bilmiyorum .biri şunu bana bi izah etse ne güzel olacak.
nazenin sana dün dediğim herşey çıktı geç döllenme ve yanlış doktor benim 6.hissim kuwetlidir. Dün gece yataktayken baktım telden sevindim yazamadım şarjım bitmişti isim annesi de ben olursam hiç şaşmam neyse şaka bir yana bence kızın olacak çünkü pek nazlı. Bu arada buranın sanal olduğunainanmıyorum herkes birbirini tanımasa bile gönülden dua ediyor bu da en sevabı zaten. Başka topikteki arkadaşlarım beni arıyor cepten nasılsın iyi misin diye dün cebini almadığıma pişman oldum geceye kadar düşündüm seni bu topikte insanlar hemen hemen aynı sorunları yaşıyor en yakın arkadaşına bile anlatsan belli bir yerden sonra sıkılır aç tokun halinden ne anlar sonuçta bebeğin belki 12.12.12 de gelir de sen de hedefi 12 den vurursun)
denize girmeyi anladım da kulaçla falan yüzmek enerji gerektiriyor ve ters bir hareket yapabiliriz, sadece sudan faydalanıp yüzmemek de çok fena yahu ama yüzmemek lazım gibi geliyor bana ne diyorsunuz??
canım birden fazla kişiye cevap vereceksen alıntı ile cevapla var ya sağda pnun yanında ki + işaretlerine basıyorsun, kimlerin msjına cevap vermek istiyorsan hepsinin msjlarının altındaki + lara basıyorsun sonra en allta solda konuya cevap ver var ona basıyorsun artıya bastıkların gelecek karşına
ohh yaaa arkadaşım sanırım geç döllenme.kesesini gördüm etrafında kanamalar vardı ki bu onun canlı olduğunu gösterirmiş hatta doktor kalp atışı duyuyorum ama henüz çok ufak dedi 4 hafta 4 günlük teyzesi.benim yavrum dört dörtlüksöylediklerine katılıyorum.dün akşam çok geç döndük ve dün sizleri endişelendirdiğim için sorumlu hissettim kendimi gece gece yazdım dur şimdi son cümleyi yeni farkettim süper .yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
denize girmeyi anladım da kulaçla falan yüzmek enerji gerektiriyor ve ters bir hareket yapabiliriz, sadece sudan faydalanıp yüzmemek de çok fena yahu ama yüzmemek lazım gibi geliyor bana ne diyorsunuz??
sat 10 şubat tahmını dogum 16 kasım teşekkur ederım[/Q
http://lbdf.lilypie.com/VZ9hp3.png canım bunu kopyala kontrol panelıne gır ve profılı duzenlede cızelge kısmına yapıstır ve kaydet
teşekkür ederim cnm anca yapabıldım oglanı besle uyut:)
teşekkür ederim cnm anca yapabıldım oglanı besle uyut:)
rıca ederım canım gule gule kullan
fıstıklar ya bu arada havalar ısınıyor ve cildimiz güneşe maruz kalacak ve hamilelikten dolayı çok hassas olacak güneş kremi kullanmalıyız leke kalmaması için. ben araştırıyorum şu an sizin bildiğiniz hamilelikte kullanılabilien bir ürün var mı?
olmuş mu?kuzum mesajların altında 'alıntı ile cevapla'nın yanında tırnak işareti varya, cevaplayacağın her mesajda oraya tıklıyorsun. en sonda 'alıntı ile cevaplaya' basıyorsun seçtiğin mesajlardan birinde ve hepsi cevap paneline çıkıyorr...dene bakamm olcakmıı?
evet yaa sadece fazla yemek yiyorum hımm birde geceyi wc de geçiriyorum.iyi o zaman yaaa hamileliği beklerken her ay hamilelik belirtisi buluyordumm hamile oldumm belirti yokk insan şaşırıyorrr
olmuştur sanırımcanım birden fazla kişiye cevap vereceksen alıntı ile cevapla var ya sağda pnun yanında ki + işaretlerine basıyorsun, kimlerin msjına cevap vermek istiyorsan hepsinin msjlarının altındaki + lara basıyorsun sonra en allta solda konuya cevap ver var ona basıyorsun artıya bastıkların gelecek karşına
fıstıklar ya bu arada havalar ısınıyor ve cildimiz güneşe maruz kalacak ve hamilelikten dolayı çok hassas olacak güneş kremi kullanmalıyız leke kalmaması için. ben araştırıyorum şu an sizin bildiğiniz hamilelikte kullanılabilien bir ürün var mı?
çok saol şekerim bu çok iyi oldu az sonra deneme yaparım
vallahi gözümle gördüm tarçıncım bu arkadaş iyiden iyiye yüzdü .gerçi fazla rahattır amasonuçta doğumu iyi geçti
olmuş mu?
evet yaa sadece fazla yemek yiyorum hımm birde geceyi wc de geçiriyorum.
olmuştur sanırım
aynı şeyi bende araştırıcam .ben antalya da yaşıyorum burda zaten şimdi bahar hatta gündüzleri kavuran sıcaklar başladı.enine boyuna inceleyelimde alalım kremleri
çok saol şekerim bu çok iyi oldu az sonra deneme yaparım
evet EVET evet
tabi yaa penguen gibi ama gülmeyelim :)))))gülene gülerlerrica ederim janım benim
ayy öle kocaman göbekle yüzen gördüm bendeçok komik oluyor ama 8 aylıkken felan hihi, ya ben bir yerde okumuştum bulursam paylaşıcam, iyimiş hamişlerin yüzmesi :76:
süper olduuuuçaktın köfteyi gııı
ohh yaaa arkadaşım sanırım geç döllenme.kesesini gördüm etrafında kanamalar vardı ki bu onun canlı olduğunu gösterirmiş hatta doktor kalp atışı duyuyorum ama henüz çok ufak dedi 4 hafta 4 günlük teyzesi.benim yavrum dört dörtlüksöylediklerine katılıyorum.dün akşam çok geç döndük ve dün sizleri endişelendirdiğim için sorumlu hissettim kendimi gece gece yazdım dur şimdi son cümleyi yeni farkettim süper .yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tabi yaa penguen gibi ama gülmeyelim :)))))gülene gülerler
he gııdünya varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?