günaydın canım, yağmur yağıyor öyle mi? ne güzel ya tadını çıkar arkadaşım. gördüm göbişi :))) çokkkk güzel.
geçmiş olsun canım, son aylarımız böyle geçecek sanırım. çok şanslısın yemek iş derdin yokmuş. inşallah normal bir durumdur yaşadığın.
canım işler gitgide yoğunlaşıyor bitirmem gereken dünya şey var(( doğum iznine kadar halletmem lazım
canım ben yarın gidiyorum ama büyük ihtimal bebeği görmücem, test yaptırcam gelcem. bak şimdiden söyleyimde moralin bozulmasın. 25 haftalıkken bebeğim 800 gr civarıydı, senin c.tesi ye kadar 1 kg çıkmayabilir. zaten normali 7. ayda 1 kilo olmasıymış bebeğin. 700 gr civarı gibi olur heralde. dimi canım? sende bir hesap et, diğer arkadaşların bebiş kilolarına göre.
doğrudur bazen bende aynen böyle oluyorum. neyse az kaldı. 3 aycık :)
günaydınn bitanemm, ne güzel yağmur yağdı mı ? bizim burasıda serin inş. yağar ay baktım çok güzelll çıkmışsınızpozunuza bayıldım
günaydın Burcuuuuum aaaaaa geldiler mi ee nasıl bişeye karar verdin bakimm
aman olsun bebeğin sana benzerde hareketli olursa peşinden koşarken dal gbi kalırsınnnn
kıyamam ben sana kuzucum benim duygusallaştık iyicedün kocişle iftara gidecektik arabamız yok biliyorsunuz öncesinden de pazara vs ugrucaktık evde bişi kalmamış
babacım da çok yuregi geniştir arabası sureklı bir yerlerde verir esirgemez vs dunde ihtiyacı olan bir abiye vermiş kızım yarın versem olurmu bugun bir arkadasta dedi benim canım okadar sıkıldı ki babama değil 3 aydır araba almakta kararsızlık çeken ikizler burcu kocamaaaaa
ben eve gittimmmm kocam tabi biliyor hemen aşkım canım yarın gideriz bilmem nee bende açıldı musluklarr 2 saat agladımm gelıyor yatak odasına odadan cıkardımmm ben bebegimi sevicm diyor yanasuyor yok imkanı yokk kızdımmm soylendim agladımmm gözlerim şişti agrıdı o zaman sustum
gece de erken yattım kocişle küs oldugumu unutuppp su istedim içtim yattım tekrar
dünüm bol salya sumuk aglamaklı geçtii
ah kuzucum ödem bendede var ben artık kumaş pantalonumuda giysem deriden spor ayakkabılarım var onları giyiyorum kroyum ama hamileyim napıyımben de dedim bu kız nereye kayboldu :):):)
iki tane pijama aldım kızıma... resimlerini bulup gösteriyim :):) ama kendime hiç bişi bulamadım.. gece giyecek pijamam geceliğim bile yok... erkek kardeşimin tişörtleriyle idare ediyorum
canım çok fazla.. benim de dün çok yürüdüğümden midir nedir acayip şişti ayaklarım.. öğle arasında gidip terlik alıcam
evet, çok iyi geldi... bi kaç kere daha bunu tekrarlamak üzere sözleştik :)
günaydın canımmm.. ne güzel bir resim böyleee maşallahhhhçok anlamlııı. tam bir aşk bebeği resmi
iyi o zaman... inşallah kısa zamanda geçer ağrıların canım...
olabilür
canım günaydın.. mpbilya yaptırmak çok zor, raflarına karar vermek, askılık yerlerinin nasıl olacağını düşünmek, çekmeceleri..vs. sen baya uzun süre gidicek bişey yaptırıyosun sanırım, tam boy dolap yaptırdığına göre...
inşallah senin de şekerin normal çıkar canım. sen elinden geleni yaptın, gerisi Allah kerim...
günaydın canım, yağmur yağıyor öyle mi? ne güzel ya tadını çıkar arkadaşım. gördüm göbişi :))) çokkkk güzel.
geçmiş olsun canım, son aylarımız böyle geçecek sanırım. çok şanslısın yemek iş derdin yokmuş. inşallah normal bir durumdur yaşadığın.
canım işler gitgide yoğunlaşıyor bitirmem gereken dünya şey var(( doğum iznine kadar halletmem lazım
canım ben yarın gidiyorum ama büyük ihtimal bebeği görmücem, test yaptırcam gelcem. bak şimdiden söyleyimde moralin bozulmasın. 25 haftalıkken bebeğim 800 gr civarıydı, senin c.tesi ye kadar 1 kg çıkmayabilir. zaten normali 7. ayda 1 kilo olmasıymış bebeğin. 700 gr civarı gibi olur heralde. dimi canım? sende bir hesap et, diğer arkadaşların bebiş kilolarına göre.
KK kapanmadan hemen yazayım size...gün içinde ne olacagı belli olmuyor...patt diyee kapanıyor...açılmıyor sayfaaa
sahinus geçmiş olsun babacıgınaa
aysunum niyee o kaaa üzdün kendini bebeğim
burcumm yarın hayırlı haberlerle gel kuzum...kızçene bizden selam
esramm akşamının iyi geçmesine sevindim...çok iyi gelirr arkadaş toplantılarıı banadaa
hmmm başkaa kimle ilgili ne yezacaktım unuttum aceledenn:44:
hatunlar ve bebişlerii hepinizee günaydın...eğer internetin azabına ugramazsam yine dünki gibi buralardayım...azcık geçmiş okusam diyorum ama anammm ne çok konuşuyorsunuzzz
günaydııınnnnasılsınız teyzoslar bız daha ıyıyız eee dun kocıs gececı olunca kafa dınledık bıraz
sabah sabah kızım durmuyor ıcerde cıktı cıkacak tutuyorum elımlekahvaltıda yapmadım halbukı daha sadece gelmeden sütlü kahve ıctım onu mu sevdı kı
ağzından ball damlıyor yaaaainşAllah kuzummm
günaydııınnnnasılsınız teyzoslar bız daha ıyıyız eee dun kocıs gececı olunca kafa dınledık bıraz
sabah sabah kızım durmuyor ıcerde cıktı cıkacak tutuyorum elımlekahvaltıda yapmadım halbukı daha sadece gelmeden sütlü kahve ıctım onu mu sevdı kı
KK kapanmadan hemen yazayım size...gün içinde ne olacagı belli olmuyor...patt diyee kapanıyor...açılmıyor sayfaaa
esramm akşamının iyi geçmesine sevindim...çok iyi gelirr arkadaş toplantılarıı banadaa
hatunlar ve bebişlerii hepinizee günaydın...eğer internetin azabına ugramazsam yine dünki gibi buralardayım...azcık geçmiş okusam diyorum ama anammm ne çok konuşuyorsunuzzz
kıyamam ben sana kuzucum benim duygusallaştık iyice
ah kuzucum ödem bendede var ben artık kumaş pantalonumuda giysem deriden spor ayakkabılarım var onları giyiyorum kroyum ama hamileyim napıyım
kıyamam ben sana kuzucum benim duygusallaştık iyice
ah kuzucum ödem bendede var ben artık kumaş pantalonumuda giysem deriden spor ayakkabılarım var onları giyiyorum kroyum ama hamileyim napıyım
evet, çok iyi geldi... bi kaç kere daha bunu tekrarlamak üzere sözleştik :)
günaydın canımmm.. ne güzel bir resim böyleee maşallahhhhçok anlamlııı. tam bir aşk bebeği resmi
iyi o zaman... inşallah kısa zamanda geçer ağrıların canım...
olabilür
canım günaydın.. mpbilya yaptırmak çok zor, raflarına karar vermek, askılık yerlerinin nasıl olacağını düşünmek, çekmeceleri..vs. sen baya uzun süre gidicek bişey yaptırıyosun sanırım, tam boy dolap yaptırdığına göre...
inşallah senin de şekerin normal çıkar canım. sen elinden geleni yaptın, gerisi Allah kerim...
günaydınn bitanemm, ne güzel yağmur yağdı mı ? bizim burasıda serin inş. yağar ay baktım çok güzelll çıkmışsınızpozunuza bayıldım
günaydın Burcuuuuum aaaaaa geldiler mi ee nasıl bişeye karar verdin bakimm
aman olsun bebeğin sana benzerde hareketli olursa peşinden koşarken dal gbi kalırsınnnn
dün kocişle iftara gidecektik arabamız yok biliyorsunuz öncesinden de pazara vs ugrucaktık evde bişi kalmamış
babacım da çok yuregi geniştir arabası sureklı bir yerlerde verir esirgemez vs dunde ihtiyacı olan bir abiye vermiş kızım yarın versem olurmu bugun bir arkadasta dedi benim canım okadar sıkıldı ki babama değil 3 aydır araba almakta kararsızlık çeken ikizler burcu kocamaaaaa
ben eve gittimmmm kocam tabi biliyor hemen aşkım canım yarın gideriz bilmem nee bende açıldı musluklarr 2 saat agladımm gelıyor yatak odasına odadan cıkardımmm ben bebegimi sevicm diyor yanasuyor yok imkanı yokk kızdımmm soylendim agladımmm gözlerim şişti agrıdı o zaman sustum
gece de erken yattım kocişle küs oldugumu unutuppp su istedim içtim yattım tekrar
dünüm bol salya sumuk aglamaklı geçtii
ewet yaaa aman varsın ödem olsun kilo olmasında dogumdn sonra lohusalıkta ödemler hemen gidiyormuş
bende alıcam cnaımm yaa ayaklar fenaa oldu :2:
inşallah canım ya.hayırlısıyla 3 ayımız kaldı hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah son aylarımızı
ayy kıyamam ben sanaaa canım benimmmm...... niye üzdün kendini bu kadar... yazık yaa dama bu gazla akşama eve araba alıp gelirmiş :):)
şaka bi yana canım bu kadar yıpratma kendini.. insanın ağladıkça ağlayası geliyo... bi anda tüm olumsuz düşünceler beynine sıçrıyo sanki seni daha çok ağlatmak için... bebişe de yazık hem annesii
evet yaa öyle tabi ki de... bebişin mevlüdünde ödemlerimin gitmiş olması lazım, yoksa yapmam valla mevlid felan
günaydın canım, hoşgeldin. ben de sabah bi bardak sütle yarım muz yedim... az öncede iki etimek iki karper ve meyvesuyuyla yaptım kahvaltımı...
günaydınmeleğimm, hoşgeldin... keşke kapanmasa şu netin yaaa.. çok saçma. face değil msn dedğil, nasıl akıllarına gelmiş kk yı kapatmak
spor ayakkabı da çok sıcak oluyo canım yaa... ama bildiğin ayaklarım yanıyo şuanda... bi soğuk su olsa da koysam içine ayacıklarımı:)
amin canım inşallahh...
yaa bende ağladıgımdaa öyle olmuştu...tam bi kısır döngü... ağla zırla kendini üz...bebeğini üz...sonrada bebeğimi üzdüm diyee bide ağlaaagunaydın hemşomm agladım okadar sonra birden karnıma bir agrı saplandı bu kezde bebeğimi üzdüm diye ağladımmm
nedne kapanıyor sayfa yaaa off gitme bebeğimmm
kuşummmmm nerdesin senn özledikkkkkkk
günaydınnn, kim yapıyor onu yaa
evet canım ağlarken aklıma neeler geldi bir bilsenAllah yardımcımız olsunnn
esramm bence biz mevludu 3 aylııkkene yapalım ancak bebekte buyur bizde ödemleri atarızzzz
şahinus, esra dün kocişlee bebişe yeni doğan organik 5 li penye zıbın setini aldık güle güle giysin kuzucuklarımızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?