2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet normali 700-800 civarı bana bu kadar aldırdıgına göree 1 kg olsun

oy oy Allah kolaylık versin canımmm

ağzından ball damlıyor yaaaa inşAllah kuzummm

günaydııınnn nasılsınız teyzoslar bız daha ıyıyız eee dun kocıs gececı olunca kafa dınledık bıraz
sabah sabah kızım durmuyor ıcerde cıktı cıkacak tutuyorum elımle kahvaltıda yapmadım halbukı daha sadece gelmeden sütlü kahve ıctım onu mu sevdı kı

KK kapanmadan hemen yazayım size...gün içinde ne olacagı belli olmuyor...patt diyee kapanıyor...açılmıyor sayfaaa

sahinus geçmiş olsun babacıgınaa

aysunum niyee o kaaa üzdün kendini bebeğim

burcumm yarın hayırlı haberlerle gel kuzum...kızçene bizden selam

esramm akşamının iyi geçmesine sevindim...çok iyi gelirr arkadaş toplantılarıı banadaa

hmmm başkaa kimle ilgili ne yezacaktım unuttum aceledenn:44:

hatunlar ve bebişlerii hepinizee günaydın...eğer internetin azabına ugramazsam yine dünki gibi buralardayım...azcık geçmiş okusam diyorum ama anammm ne çok konuşuyorsunuzzz

kıyamam ben sana kuzucum benim duygusallaştık iyice

ah kuzucum ödem bendede var ben artık kumaş pantalonumuda giysem deriden spor ayakkabılarım var onları giyiyorum kroyum ama hamileyim napıyım

inşallah canım ya.hayırlısıyla 3 ayımız kaldı hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah son aylarımızı

inşallah canım ya,ama sanıyorum son ayların vermiş olduğu sıkıntılar bunlar.

gunaydın hemşomm agladım okadar sonra birden karnıma bir agrı saplandı bu kezde bebeğimi üzdüm diye ağladımmm

nedne kapanıyor sayfa yaaa off gitme bebeğimmm

oh ohhh iyi olmuss canımm arada kafa dinlemek iyidirrr hoşgeldinizzz kuzunlaaa

ağzından ball damlıyor yaaaa inşAllah kuzummm

günaydınnn canım ohh ne güzel olmuşş, kız bunlar çıkacak karnımızdann hevesliler dünyaya yazıkk kıyamam

kuşummmmm nerdesin senn özledikkkkkkk

günaydınnn, kim yapıyor onu yaa

kıyamam ben sana kuzucum benim duygusallaştık iyice

ah kuzucum ödem bendede var ben artık kumaş pantalonumuda giysem deriden spor ayakkabılarım var onları giyiyorum kroyum ama hamileyim napıyım

hiç söyleme ottan b..ktan şeylere ağlar oldum yaa

yavrum senle kaderlerimiz aynıı ben gidişleee 25 kg ile tamamlarım gibime geliyor

Evet tam bir aşk cocugu olcak ne güzel ne sanslı yaa

bugün böle yağmurlu ve serin inşallah böyle gider hep
işlerinde Allah kolaylıklar versin canım, şeker sonucun inşallah olumlu cıkar..

teşekkürler tatlımmm pozumuz biraz aceleye geldi tam kayınvalideciğime gidioduk

Günaydın canımm benimkide aynı cok mu yaramaz olcak bunlar nedir

Günaydın hilalcimmm.. kapanmasın yaa nie kapatıolarmışşş sinir bozucu

ayy kıyamam ben sanaaa canım benimmmm...... niye üzdün kendini bu kadar... yazık yaa dama bu gazla akşama eve araba alıp gelirmiş :):)

şaka bi yana canım bu kadar yıpratma kendini.. insanın ağladıkça ağlayası geliyo... bi anda tüm olumsuz düşünceler beynine sıçrıyo sanki seni daha çok ağlatmak için... bebişe de yazık hem annesii

ewet yaaa aman varsın ödem olsun kilo olmasında dogumdn sonra lohusalıkta ödemler hemen gidiyormuş

bende alıcam cnaımm yaa ayaklar fenaa oldu :2:

evet yaa öyle tabi ki de... bebişin mevlüdünde ödemlerimin gitmiş olması lazım, yoksa yapmam valla mevlid felan

günaydın canım, hoşgeldin. ben de sabah bi bardak sütle yarım muz yedim... az öncede iki etimek iki karper ve meyvesuyuyla yaptım kahvaltımı...

günaydın meleğimm, hoşgeldin... keşke kapanmasa şu netin yaaa.. çok saçma. face değil msn dedğil, nasıl akıllarına gelmiş kk yı kapatmak

spor ayakkabı da çok sıcak oluyo canım yaa... ama bildiğin ayaklarım yanıyo şuanda... bi soğuk su olsa da koysam içine ayacıklarımı:)

inşallah canım ya.hayırlısıyla 3 ayımız kaldı hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah son aylarımızı

amin canım inşallahh...

şahinus, esra dün kocişlee bebişe yeni doğan organik 5 li penye zıbın setini aldık güle güle giysin kuzucuklarımızzz

evet canım ağlarken aklıma neeler geldi bir bilsen Allah yardımcımız olsunnn

esramm bence biz mevludu 3 aylııkkene yapalım ancak bebekte buyur bizde ödemleri atarızzzz

gunaydın hemşomm agladım okadar sonra birden karnıma bir agrı saplandı bu kezde bebeğimi üzdüm diye ağladımmm

nedne kapanıyor sayfa yaaa off gitme bebeğimmm
yaa bende ağladıgımdaa öyle olmuştu...tam bi kısır döngü... ağla zırla kendini üz...bebeğini üz...sonrada bebeğimi üzdüm diyee bide ağlaaa

hormonlarr tavan yaptı maşallahh
kuşummmmm nerdesin senn özledikkkkkkk

günaydınnn, kim yapıyor onu yaa

günaydın canım yaaa...bende sizi çok özledim..nasıl eksik hissettim kendimi dün...ayyy diyorum kızlar neler konuşuyorlar acaba, sayfa açılsada şunu şunu sorsam hatunlaraa...merak ettim sizleri...

aman ne bileyim...şu yanlarda çıkan reklamlardanmı oluyor acaba diyorumm:44: sistem onları tehdit gibi görüyor sanırım..yada bilgi işlemde oturdu birisi beni izliyorr ve gıcıklıgınaa kapatıyorrr

evet canım ağlarken aklıma neeler geldi bir bilsen Allah yardımcımız olsunnn

esramm bence biz mevludu 3 aylııkkene yapalım ancak bebekte buyur bizde ödemleri atarızzzz

Niye üzüosun kendini o kadar ?
bende ağladığım zaman saatlerce susmam, hatta asıl üzüldüğüm şeyi unutur,
bambaşka şeylere ağlarken bulurum kendimi..
bebişinde ağlar, üzülür annesi, yazık minicik o üzülmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…