KK kapanmadan hemen yazayım size...gün içinde ne olacagı belli olmuyor...patt diyee kapanıyor...açılmıyor sayfaaa
sahinus geçmiş olsun babacıgınaa
aysunum niyee o kaaa üzdün kendini bebeğim
burcumm yarın hayırlı haberlerle gel kuzum...kızçene bizden selam
esramm akşamının iyi geçmesine sevindim...çok iyi gelirr arkadaş toplantılarıı banadaa
hmmm başkaa kimle ilgili ne yezacaktım unuttum aceledenn:44:
hatunlar ve bebişlerii hepinizee günaydın...eğer internetin azabına ugramazsam yine dünki gibi buralardayım...azcık geçmiş okusam diyorum ama anammm ne çok konuşuyorsunuzzz
yaa bende ağladıgımdaa öyle olmuştu...tam bi kısır döngü... ağla zırla kendini üz...bebeğini üz...sonrada bebeğimi üzdüm diyee bide ağlaaa
hormonlarr tavan yaptı maşallahh
günaydın canım yaaa...bende sizi çok özledim..nasıl eksik hissettim kendimi dün...ayyy diyorum kızlar neler konuşuyorlar acaba, sayfa açılsada şunu şunu sorsam hatunlaraa...merak ettim sizleri...
aman ne bileyim...şu yanlarda çıkan reklamlardanmı oluyor acaba diyorumm:44: sistem onları tehdit gibi görüyor sanırım..yada bilgi işlemde oturdu birisi beni izliyorr ve gıcıklıgınaa kapatıyorrr
Niye üzüosun kendini o kadar ?
bende ağladığım zaman saatlerce susmam, hatta asıl üzüldüğüm şeyi unutur,
bambaşka şeylere ağlarken bulurum kendimi..
bebişinde ağlar, üzülür annesi, yazık minicik o üzülmesin
günaydınnn canım...efett yaa kapatmsınlarr...bi yanım yarım kalıyorr buraya gelemeyince..akşam evden girmekde çok keyifli olmuyor..sizler olmuyorsunuzz burdaa..benimdee okumaya halim kalmıyorrGünaydın hilalcimmm.. kapanmasın yaa nie kapatıolarmışşş sinir bozucu
günaydın meleğimm, hoşgeldin... keşke kapanmasa şu netin yaaa.. çok saçma. face değil msn dedğil, nasıl akıllarına gelmiş kk yı kapatmak
spor ayakkabı da çok sıcak oluyo canım yaa... ama bildiğin ayaklarım yanıyo şuanda... bi soğuk su olsa da koysam içine ayacıklarımı:)
amin canım inşallahh...
şahinus, esra dün kocişlee bebişe yeni doğan organik 5 li penye zıbın setini aldık güle güle giysin kuzucuklarımızzz
hiç söyleme ottan b..ktan şeylere ağlar oldum yaa
yavrum senle kaderlerimiz aynııben gidişleee 25 kg ile tamamlarım gibime geliyor
ba-yıl-dım
ben evde bebeğimin odasına kapı süsü de asmak istiom çok güzel olur yaaa
bende asıcam odasının kapısına süs hatta siparişini verdim bile mobilyasını aldığımız yere perdesine falan uygun olarak yaptırıyorurm bayramdan sonra gelcek inşallah odası.çok sabırsızlanıyorum biran önce gelsede eşyalarımızı yıkasak,ütülesek ve yerleştirsek
günaydınnn canım...efett yaa kapatmsınlarr...bi yanım yarım kalıyorr buraya gelemeyince..akşam evden girmekde çok keyifli olmuyor..sizler olmuyorsunuzz burdaa..benimdee okumaya halim kalmıyorr
inşallahh bugun farketmezler burdaa oldugumuuyaa demii msn değil bişey değill bencedee saçma...oda arkadaşımıda alıştırdımm kk'ya...oda kaynana gelin topiğindee takılıyor...çok canımız sıkılıyorr kapanıncaaa
kızlarrr kolonyoo dökün ayacıklarınızaa...valla ben öylee yapıyoorum...masanın altında ayak koymak için sehpa gibi bişeyim var...terliğimi çıkarıyorummm oraya koyuyorum...aradadaa kolonya ilee ferahlıyorum...geçenlerdeee su döktüm. ayaklarımaa..masanın altındannn şırıl şırıl aktı gitti...oda arkadaşım diyorki: "hilal sanki altına ettindee ordan geliyormuş gibi gözüküyor"
güle güle kullansınnn kuzunuzz
canım her bünye bır olmuyor kımısı fazla ödem tutuyor sen onlardan bırısın bence yoksa 15 gunde 3.7 kg ımkansız ne kadar yesende merak etme dogumdan sonra fıss dıye söneceksın 1 seneye kadar eger emzırıyorum dıye yemeyı abartmazsan kılolar gıtcek canım
evet canım ağlarken aklıma neeler geldi bir bilsenAllah yardımcımız olsunnn
esramm bence biz mevludu 3 aylııkkene yapalım ancak bebekte buyur bizde ödemleri atarızzzz
sabah gördüm ben bunları çok güzeller bayıldım.Allah kısmet ederse 1.yaş gününde alıcam
ba-yıl-dım
ben evde bebeğimin odasına kapı süsü de asmak istiom çok güzel olur yaaa
günaydınnn canım...efett yaa kapatmsınlarr...bi yanım yarım kalıyorr buraya gelemeyince..akşam evden girmekde çok keyifli olmuyor..sizler olmuyorsunuzz burdaa..benimdee okumaya halim kalmıyorr
inşallahh bugun farketmezler burdaa oldugumuuyaa demii msn değil bişey değill bencedee saçma...oda arkadaşımıda alıştırdımm kk'ya...oda kaynana gelin topiğindee takılıyor...çok canımız sıkılıyorr kapanıncaaa
kızlarrr kolonyoo dökün ayacıklarınızaa...valla ben öylee yapıyoorum...masanın altında ayak koymak için sehpa gibi bişeyim var...terliğimi çıkarıyorummm oraya koyuyorum...aradadaa kolonya ilee ferahlıyorum...geçenlerdeee su döktüm. ayaklarımaa..masanın altındannn şırıl şırıl aktı gitti...oda arkadaşım diyorki: "hilal sanki altına ettindee ordan geliyormuş gibi gözüküyor"
güle güle kullansınnn kuzunuzz
evet, çok iyi geldi... bi kaç kere daha bunu tekrarlamak üzere sözleştik :)
canım günaydın.. mpbilya yaptırmak çok zor, raflarına karar vermek, askılık yerlerinin nasıl olacağını düşünmek, çekmeceleri..vs. sen baya uzun süre gidicek bişey yaptırıyosun sanırım, tam boy dolap yaptırdığına göre...
inşallah senin de şekerin normal çıkar canım. sen elinden geleni yaptın, gerisi Allah kerim...
dün kocişle iftara gidecektik arabamız yok biliyorsunuz öncesinden de pazara vs ugrucaktık evde bişi kalmamış
babacım da çok yuregi geniştir arabası sureklı bir yerlerde verir esirgemez vs dunde ihtiyacı olan bir abiye vermiş kızım yarın versem olurmu bugun bir arkadasta dedi benim canım okadar sıkıldı ki babama değil 3 aydır araba almakta kararsızlık çeken ikizler burcu kocamaaaaa
ben eve gittimmmm kocam tabi biliyor hemen aşkım canım yarın gideriz bilmem nee bende açıldı musluklarr 2 saat agladımm gelıyor yatak odasına odadan cıkardımmm ben bebegimi sevicm diyor yanasuyor yok imkanı yokk kızdımmm soylendim agladımmm gözlerim şişti agrıdı o zaman sustum
gece de erken yattım kocişle küs oldugumu unutuppp su istedim içtim yattım tekrar
dünüm bol salya sumuk aglamaklı geçtii
günaydınn bitanemm, ne güzel yağmur yağdı mı ? bizim burasıda serin inş. yağar ay baktım çok güzelll çıkmışsınızpozunuza bayıldım
günaydın Burcuuuuum aaaaaa geldiler mi ee nasıl bişeye karar verdin bakimm
evet normali 700-800 civarı bana bu kadar aldırdıgına göree 1 kg olsun
oy oy Allah kolaylık versin canımmm
günaydııınnnnasılsınız teyzoslar bız daha ıyıyız eee dun kocıs gececı olunca kafa dınledık bıraz
sabah sabah kızım durmuyor ıcerde cıktı cıkacak tutuyorum elımlekahvaltıda yapmadım halbukı daha sadece gelmeden sütlü kahve ıctım onu mu sevdı kı
KK kapanmadan hemen yazayım size...gün içinde ne olacagı belli olmuyor...patt diyee kapanıyor...açılmıyor sayfaaa
sahinus geçmiş olsun babacıgınaa
aysunum niyee o kaaa üzdün kendini bebeğim
burcumm yarın hayırlı haberlerle gel kuzum...kızçene bizden selam
esramm akşamının iyi geçmesine sevindim...çok iyi gelirr arkadaş toplantılarıı banadaa
hmmm başkaa kimle ilgili ne yezacaktım unuttum aceledenn:44:
hatunlar ve bebişlerii hepinizee günaydın...eğer internetin azabına ugramazsam yine dünki gibi buralardayım...azcık geçmiş okusam diyorum ama anammm ne çok konuşuyorsunuzzz
Evet tam bir aşk cocugu olcak ne güzel ne sanslı yaa
bugün böle yağmurlu ve serin inşallah böyle gider hep
işlerinde Allah kolaylıklar versin canım, şeker sonucun inşallah olumlu cıkar..
Günaydın hilalcimmm.. kapanmasın yaa nie kapatıolarmışşş sinir bozucu
şahinus, esra dün kocişlee bebişe yeni doğan organik 5 li penye zıbın setini aldık güle güle giysin kuzucuklarımızzz
Oooo maşallahne güzel heyecanlar bunlar di mi yaa
ESRA üye oldum bendeee bagımlılık yapmasın
kapıda ödeme ile alışveriş yapılıo mu burda ?
şu tütülerden bi tane alıcam dayanamadım ama kararda veremedim
Bilmiyo muydun sen burayı :) hiç bi fikrim yok canım ben kredi kartıyla yapıyorum hep.
hadi hadi onada cahall deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?