2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hosgeldın canım ozledık yavv gıtme bı yerlere

evet canım yaa birde onun için ağladımmm

hormonlar ne tavan yaptı anlatamam adam peşimde pervane oluyor yok susturamadı beniiii

kimmişş o bilgi işlemdeki söylede boyunun ölçüsünü alalım

canım fotonuza bayıldmmm maşAllahhh

evet o da sinirlendi baya herhalde birden karnımaa okadar şiddetli ağrı saplandıkiii kesinn çok sert tekme attı

Günaydın hilalcimmm.. kapanmasın yaa nie kapatıolarmışşş sinir bozucu
günaydınnn canım...efett yaa kapatmsınlarr...bi yanım yarım kalıyorr buraya gelemeyince..akşam evden girmekde çok keyifli olmuyor..sizler olmuyorsunuzz burdaa..benimdee okumaya halim kalmıyorr

inşallahh bugun farketmezler burdaa oldugumuu yaa demii msn değil bişey değill bencedee saçma...oda arkadaşımıda alıştırdımm kk'ya...oda kaynana gelin topiğindee takılıyor...çok canımız sıkılıyorr kapanıncaaa

kızlarrr kolonyoo dökün ayacıklarınızaa...valla ben öylee yapıyoorum...masanın altında ayak koymak için sehpa gibi bişeyim var...terliğimi çıkarıyorummm oraya koyuyorum...aradadaa kolonya ilee ferahlıyorum...geçenlerdeee su döktüm. ayaklarımaa..masanın altındannn şırıl şırıl aktı gitti...oda arkadaşım diyorki: "hilal sanki altına ettindee ordan geliyormuş gibi gözüküyor"

şahinus, esra dün kocişlee bebişe yeni doğan organik 5 li penye zıbın setini aldık güle güle giysin kuzucuklarımızzz

güle güle kullansınnn kuzunuzz

hiç söyleme ottan b..ktan şeylere ağlar oldum yaa

yavrum senle kaderlerimiz aynıı ben gidişleee 25 kg ile tamamlarım gibime geliyor

canım her bünye bır olmuyor kımısı fazla ödem tutuyor sen onlardan bırısın bence yoksa 15 gunde 3.7 kg ımkansız ne kadar yesende merak etme dogumdan sonra fıss dıye söneceksın 1 seneye kadar eger emzırıyorum dıye yemeyı abartmazsan kılolar gıtcek canım

Son düzenleme:
ba-yıl-dım
ben evde bebeğimin odasına kapı süsü de asmak istiom çok güzel olur yaaa

bende asıcam odasının kapısına süs hatta siparişini verdim bile mobilyasını aldığımız yere perdesine falan uygun olarak yaptırıyorurm bayramdan sonra gelcek inşallah odası.çok sabırsızlanıyorum biran önce gelsede eşyalarımızı yıkasak,ütülesek ve yerleştirsek

Oooo maşallah ne güzel heyecanlar bunlar di mi yaa

saol kuzucummmm Rabbim evlatlarımızla eşlerimizle ailelelrimizle güzel sağlık huzur bereket iman dolu gunler göstersin aminnnn

canım sizdee olmasanız bunalıma girerdim sayenizde gülüyorum kilolalrımaa hayatımda ilk kez bu rakamları göruyorum inşAllah birdaha görmem kimse görmezzz

emzirirken bol su içsek diyet yapsak süt azalır mı :26:

evet canım ağlarken aklıma neeler geldi bir bilsen Allah yardımcımız olsunnn

esramm bence biz mevludu 3 aylııkkene yapalım ancak bebekte buyur bizde ödemleri atarızzzz

ayy o zamana kadar kayınvalidem gitmez ki evineee
benim acil ödemi atıp 15 gün içinde yapmam lazım mevlüdü

sabah gördüm ben bunları çok güzeller bayıldım.Allah kısmet ederse 1.yaş gününde alıcam

evett çok güzellerrrr

ba-yıl-dım
ben evde bebeğimin odasına kapı süsü de asmak istiom çok güzel olur yaaa

ben de hem odasına hem de evin kapısına asıcam inşallah

ayy kıyamam sana yaaa... ben de öğlen gidip terlik alıyım da şu çoraplardan da kurtulayım... nasıl yanıyo bi bilsen kolonya da çok güzel ferahlatır kesin, canım çekti valla :):)

ESRA üye oldum bendeee bagımlılık yapmasın
kapıda ödeme ile alışveriş yapılıo mu burda ?

şu tütülerden bi tane alıcam dayanamadım ama kararda veremedim

evet canım çok detay var, neyseki adamlar daha önce bize iş yaptı güveniyoruz. bazılarını onlara bıraktım.

sağol canım inşallah.

oyyy kıyamam ben sana ya, alır artık araba çünkü bebişle daha zor olur bir yere gitmek. ama sen bu kadar üzme kendini. yazık değil mi bebişine ((

evimizden taşınmayı düşünmediğimiz için duvara göre yaptırdım. tavana kadar tüm duvarı kaplıcak, bir nevi gömme dolap oldu. kapaklarındaki deseni 3 boyutlu seçtik, çok şaşırdım ama çok enteresan modeller çıkmış, bakış açısına göre motifler beliriyor. çiçek yaprak kabartma deseni var. kız bebiş olması çok işime geldi :)))

renk süt beyazı olacak, tabi sadece dolap şifonyer yaptırıyoruz. o odayı 3 yaşına kadar kullanmayacak büyük ihtimal ben yanıma alacağım onu. kendini bilince karyola yaptırıcaz.

siz neye karar verdiniz? var mı gelişme?

evet normali 700-800 civarı bana bu kadar aldırdıgına göree 1 kg olsun

oy oy Allah kolaylık versin canımmm

tabi kilolar bebek olsun istiyorsun :))) sağlıklı olsunda ben 100 kg olayım

günaydın canım, aman tut çıkmasın, dar mı ne bunların yerleri yahu. ohhh afiyet olsun.

aman ya özledik kız seni. tatlı sohpetini tatlı cümlelerini, inşallah düzelir internetin. sağol canım güzel dileklerin için.

sağol canımmm, inşallah.

şahinus, esra dün kocişlee bebişe yeni doğan organik 5 li penye zıbın setini aldık güle güle giysin kuzucuklarımızzz

güle güle giydir canım.

Oooo maşallah ne güzel heyecanlar bunlar di mi yaa

evet canım ya sanki evlenip evimi yerleştiriken bile bu kadar heyecen yapmamıştım gibi geliyor,onunda heyecanı başka güzel ama bu daha bir tatlı herşey minik minik çok sevimli yaa

hayırlı olsun işler yoğun bakamıyorum ama vip dükkanda da ucuz yeni doğanlar var ben bi kaçtane almıştım annemler yeter dediklerinden alamıyorum bu arada hayırlı olsun bu arada

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum işlerim var onları halledip dönücem tekrar aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…