2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın cicimm, oh mis dinlenmişsiniz oğluşunla, geçmiş rahatsızlığınızda bu gün bomba gibi olmanız lazım

günaydın canlarımmmm

nasılsınızzz benn iyiyimm kilolar dışında 15 günde 3.7 kg almışımmm aferim banaa nasıl basardım merak ediyooruuummmmm

günaydınnn hayatımınnn canlı renkleriiiiiiii napıyonuzzz neşeniz boll olsun inşalllahhhhhhhhh

oda bir başarı :) aman battı balık yan gider

günaydın kız anası,ohh böyle pozitif arkadaşlarla takıl gülümmm ne güzel.

günyadın cnmm, hayırlı haberlerle gel inş. kızçene slm söle bizden

sahinus kullanıcısından alıntı

canım babiş dün eve geldi gayet iyi şükür burbu sarılı tıpkı bir palyaço gibi

günaydınnn canım acaba sende ödem mi var da böyle alıyorsun ben bir ayda 3kg aldım ama dr yarısı ödem dedi bu arada vip dükkanda indirim var

cnım geçmiş olsnnnnn

günnaydın negüzel gezmişsiniz sana ve bebişe çok iyi gelmiştir..

günaydın canım..
evet gezdik baya iyi geldi... çok fazla yürüdük, gece ayaklarımın altına iki tane kalın yastık koyup yukarı kaldırarak uyudum. fazla yürümekten heralde ayaklarım şişti.. ayakkabıyı çıkardım, öyle duruyorum valla

dikkat etmeye çalışıyorum canım kendime elimden geldiğince evde sürekli yatıyorum eşimde evde bir iş yaptırmıyor allah razı olsun ondan.haftada 2 gün kadın geliyr zaten ev işide yok.yemek olayıda annemlerle aynı sitedeyiz hergün orda yiyoruz nerdeyse yemek derdimde yok cuma günü doktora söyliycem ağrılarımı belki ona göre bi öneride bulunur.evdede canım sıkılıyor.

inşallah canım.söylerim canım merak etmeyin

yok yok canım sanırım yorgunluklarımın acısı idi :)

hakşikaten ne oldu sana kuzu
yoruldum kuzucum oğluşumda tatil yapmak istedi bizde yattık tüm gün

sorma canım bugün bomba olmamız laızm bakalım tembelliğe alıştık ama umarım sıkıntı olmaz :)

Geçmiş olsun canımcımmm şimdi iyiymişsin sevindim

günaydın canlarımmmm

nasılsınızzz benn iyiyimm kilolar dışında 15 günde 3.7 kg almışımmm aferim banaa nasıl basardım merak ediyooruuummmmm

yavrum ne dion nasıl 15 günde 3,7 mi

Sahinus baban rahatsızmış yeni gördüm canım cok geçmiş olsun, önemli bişey degildir inşallah ?

Ohhhh ne güzel, bolca enerji depolamışsın esram

olumlu sonuclarla dönersin inşallah canım

Günaydın şekercimmmm

Son düzenleme:

inşallah canım benim inşallah.

Günaydın güzel hamişler, iyisiniz inşallah.

dün mobilyacı bey evimize geldi ölçüleri aldı, detaylar üzerinde baya bir zaman geçirdik, ne kadar çok seçenek çıkmış, ne çok numune vardı, o mu bu mu derken adamı 2 saat esir ettik :))) ama çok içimize sindi.

yarın şeker yüklemesine gidicem sabahtan, öğlene kadar anca gelirim, malum gün içinde yoğunluktan belki haber verecek zamanım olmaz, merak etmeyin. elimden geldiğince dikkat ettim. Allahın takdirine bırakıyorum artık.

canım geçmiş olsun, halsiz mi düştün? nasıl bir rahatsızlık bu? artık çok yoruluyoruz ((

günaydın canlarımmmm

günaydın canım, mümkün değil bence tıbben bu kadar kısa sürede bu kiloyu alman, hamileyiz belli ki ödem olmuş, takılma canım artık kilolarına

günaydın, canım gözün aydın, geçmiş olsun babana tekrar, inşallah tüm kötü anıları unutacaksınız.

günaydın canım, ne güzel zaman geçirmişsin akşam. çok keyifliydin ki arkadaşların böyle güzel yorumlar yapmış, Allah bozmasın.

Günaydın diğer hamişler.

gunaydın şekercimmm

ne guzel maşAllahhh iyi eğlenmişsiniz kuzunlaaa

yaa bebişim 3.7 kg ödem oldugunu dusunuyorum bir kısmının cunku ayakkabılarım olmuyor artık şişimmm

günaydın burcummm nerdesin canım yaa özlettin kendinii işlerin çok mu yogun ufaklık nasıl annesi ne zaman doktor amcaya gıdıyorsunuz

biz bayramdan sonraki cumartesi gidicez kızımlaaa özledim yaaaa evet burcum yaaa bencede mumkun degil ödem oldugunu duusnuyorum ayaklarım agrıyor şişti ayakkabılarım olmuyor vs gittiğimde bebeğimin 1 kg olmasını umit ediyorummm

evet kuzuucum dün biraz halsiz düştüm düşün tüm gün uyudum gecede uyudum deliksiz o kadar ihtiyacım varmış uyumaya

gunaydın kuşummmm evet yaaa yan gidiyoruzzzz ben doğuma 90 kg ile girsem dıyordum 90 olmama 1 kg kalmışş

günaydın kız anası,ohh böyle pozitif arkadaşlarla takıl gülümmm ne güzel.

Ohhhh ne güzel, bolca enerji depolamışsın esram

evet, çok iyi geldi... bi kaç kere daha bunu tekrarlamak üzere sözleştik :)

günaydın canımmm.. ne güzel bir resim böyleee maşallahhhh çok anlamlııı. tam bir aşk bebeği resmi

iyi o zaman... inşallah kısa zamanda geçer ağrıların canım...

yok yok canım sanırım yorgunluklarımın acısı idi :)

olabilür

canım günaydın.. mpbilya yaptırmak çok zor, raflarına karar vermek, askılık yerlerinin nasıl olacağını düşünmek, çekmeceleri..vs. sen baya uzun süre gidicek bişey yaptırıyosun sanırım, tam boy dolap yaptırdığına göre...
inşallah senin de şekerin normal çıkar canım. sen elinden geleni yaptın, gerisi Allah kerim...

dün kocişle iftara gidecektik arabamız yok biliyorsunuz öncesinden de pazara vs ugrucaktık evde bişi kalmamış

babacım da çok yuregi geniştir arabası sureklı bir yerlerde verir esirgemez vs dunde ihtiyacı olan bir abiye vermiş kızım yarın versem olurmu bugun bir arkadasta dedi benim canım okadar sıkıldı ki babama değil 3 aydır araba almakta kararsızlık çeken ikizler burcu kocamaaaaa

ben eve gittimmmm kocam tabi biliyor hemen aşkım canım yarın gideriz bilmem nee bende açıldı musluklarr 2 saat agladımm gelıyor yatak odasına odadan cıkardımmm ben bebegimi sevicm diyor yanasuyor yok imkanı yokk kızdımmm soylendim agladımmm gözlerim şişti agrıdı o zaman sustum

gece de erken yattım kocişle küs oldugumu unutuppp su istedim içtim yattım tekrar

dünüm bol salya sumuk aglamaklı geçtii

gunaydın şekercimmm

ne guzel maşAllahhh iyi eğlenmişsiniz kuzunlaaa

yaa bebişim 3.7 kg ödem oldugunu dusunuyorum bir kısmının cunku ayakkabılarım olmuyor artık şişimmm

ben de dedim bu kız nereye kayboldu :):):)

iki tane pijama aldım kızıma... resimlerini bulup gösteriyim :):) ama kendime hiç bişi bulamadım.. gece giyecek pijamam geceliğim bile yok... erkek kardeşimin tişörtleriyle idare ediyorum

canım çok fazla.. benim de dün çok yürüdüğümden midir nedir acayip şişti ayaklarım.. öğle arasında gidip terlik alıcam

günaydın canım, yağmur yağıyor öyle mi? ne güzel ya tadını çıkar arkadaşım. gördüm göbişi :))) çokkkk güzel.

geçmiş olsun canım, son aylarımız böyle geçecek sanırım. çok şanslısın yemek iş derdin yokmuş. inşallah normal bir durumdur yaşadığın.

canım işler gitgide yoğunlaşıyor bitirmem gereken dünya şey var (( doğum iznine kadar halletmem lazım

canım ben yarın gidiyorum ama büyük ihtimal bebeği görmücem, test yaptırcam gelcem. bak şimdiden söyleyimde moralin bozulmasın. 25 haftalıkken bebeğim 800 gr civarıydı, senin c.tesi ye kadar 1 kg çıkmayabilir. zaten normali 7. ayda 1 kilo olmasıymış bebeğin. 700 gr civarı gibi olur heralde. dimi canım? sende bir hesap et, diğer arkadaşların bebiş kilolarına göre.

evet kuzuucum dün biraz halsiz düştüm düşün tüm gün uyudum gecede uyudum deliksiz o kadar ihtiyacım varmış uyumaya

doğrudur bazen bende aynen böyle oluyorum. neyse az kaldı. 3 aycık :)

ewet yaaa aman varsın ödem olsun kilo olmasında dogumdn sonra lohusalıkta ödemler hemen gidiyormuş

bende alıcam cnaımm yaa ayaklar fenaa oldu :2:

günaydınn bitanemm, ne güzel yağmur yağdı mı ? bizim burasıda serin inş. yağar ay baktım çok güzelll çıkmışsınız pozunuza bayıldım

günaydın Burcuuuuum aaaaaa geldiler mi ee nasıl bişeye karar verdin bakimm

gunaydın kuşummmm evet yaaa yan gidiyoruzzzz ben doğuma 90 kg ile girsem dıyordum 90 olmama 1 kg kalmışş

aman olsun bebeğin sana benzerde hareketli olursa peşinden koşarken dal gbi kalırsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…