2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canlarım nasılsınız biz geldik oğluşumla dün biraz rahatsızlanınca eve gittik akşama kadar dinlenmek suretiyle bugün daha iyiiyiz çok şükür sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken dün değişiklik varmı şahinusun babası nasıl oldu ameliyatı nasıl geçmiş herkescikler nasıllar

günaydın canlarımmmm

nasılsınızzz benn iyiyimm kilolar dışında 15 günde 3.7 kg almışımmm aferim banaa nasıl basardım merak ediyooruuummmmm

günaydın canlarımmmm

nasılsınızzz benn iyiyimm kilolar dışında 15 günde 3.7 kg almışımmm aferim banaa nasıl basardım merak ediyooruuummmmm

çok kolay fıstığım zaten ben diyorumki doğum sancım başladığında beni bi yuvarlarsınız hastaneye kadar yuvarlanarak giderim artık :)

canım babiş dün eve geldi gayet iyi şükür burbu sarılı tıpkı bir palyaço gibi
günaydın canlarımmmm

günaydınnn canım acaba sende ödem mi var da böyle alıyorsun ben bir ayda 3kg aldım ama dr yarısı ödem dedi bu arada vip dükkanda indirim var

çok kolay fıstığım zaten ben diyorumki doğum sancım başladığında beni bi yuvarlarsınız hastaneye kadar yuvarlanarak giderim artık :)

hayvan gibi yemem lazım herhalde okadar almam içinn tamam akşam öğünlerde biraz fazla yiyorum ama soda içiyorum ustune aksam 9 dan sonra bısı yemıyoorumm aferim banaaaaa yarennn 1. sıradayım canını sıkma sen kuzuuuu

çoks evindim canım geçmiş olsun babacığın iyileşsin inşallah en kısa sürede

bebeğim gunaydunnn babacın nasıl oldu iyi mi çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

onu sorucaktım bende sizee ayakkabım olmuyor ayak parmaklarım tontişleşti şişmeler var ondan olmuş olabilir mi :26:

bebeğim gunaydunnn babacın nasıl oldu iyi mi çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

onu sorucaktım bende sizee ayakkabım olmuyor ayak parmaklarım tontişleşti şişmeler var ondan olmuş olabilir mi :26:

teşekkürler kızlar bence sen şişiyorsun benim gibi parmağını bastır ayağına hamur gibi inip çıkıyorsa ödem var vipten bornoz takımı alıyorum kızlar 21 tl ye tabi açılırsa bebek için

geçmiş olsun canım hayırdır neyinvar. ben sana dedim misafir olayını abartma diye seneye gelsnler kusura bakmasınlar sonuçta senin mazeretinvar..

günaydın canlarımmmm

günaydın canım bende iyiyim bende hamile kaldığımdan beri yaklaşık 5 buçuk kilo almışım 6 ayda yani hatta ayın beşinde 7. ayımıza girecez fena değil değilmi?
ama şimdi balık yağı hapı iççmeye başlıyacam ozaman ne olur bilmiyorum ..

günaydın çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

sanıırım öyle oldu kuzucum anneme kalsa daha bir posta daha alacam ama yok bu sene burada kaapadım sezonu :) dün baya dinlendim bugün çok şükür iyiyim

günaydın güzel anneler ve melek bebişleri :)

dün çok güzel zaman geçirdim... arkadaşlarımla iftar yaptım, bol bol muhabbet ettim, güldüm, eğlendim... herkes hamileliğin bana çok yakıştığını söyledi... tam bir kız annesi olmuşum farklı bir pozitif enerji katmış bana prenses, öyle diyolar...

eve 11.30 gibi gelebildik, duş aldık yattık, sabah çok zor olmadı uyanmak... umarım gün de güzel geçer :)

sizler nasılsınız????

sevindim gününün güzel geçmesine kuzucum prensesin tabiki sana neşe vericek neşe kaynağımız onlar bizim

canım günaydınn.. neden rahatsızlandın?? önemli bişey yoktur inşallahh..

günaydın canlarımmmm

kuzumm günaydınnnnnn....
ödemdir o ödem bebişler sağlıklı doğsun da hep beraber vericez o kiloları Allahın izniyle.. ben de 15 günde 1,5 kg almış görünüyorum, sabahki tartıya göre. ama hiç takmıyorum, hiç umrumda da değil... kıyafet sorunum olmasın yeter

dün anlatmıştım şu tatsız olayda burnu kırılmıştı amelyat 1 yıl sonra dediler o da dün oldu babişin burnu hokka gibiydi drlarda öyle demişler hep umarım şekli bozulmaz aşkım o benim aşkım

günaydın anneler ve bebişler :)

geçmişi okuyamadım baya bir kaynatmışsınız pazartesi erken çıkmıştım,dünde gelmedim bugün biraz daha iyiyim geldim işe zaten yarın ve öbürgün hastaneye gidicem gene gelmem muhtemelen yarın şeker yüklemesi yapılcak öbürgünde kızımı görücem inşallah

sanıırım öyle oldu kuzucum anneme kalsa daha bir posta daha alacam ama yok bu sene burada kaapadım sezonu :) dün baya dinlendim bugün çok şükür iyiyim

bencede canım bırak kimnederse desin senkendine ve bebişe bak..

günnaydın negüzel gezmişsiniz sana ve bebişe çok iyi gelmiştir..

sevindim gününün güzel geçmesine kuzucum prensesin tabiki sana neşe vericek neşe kaynağımız onlar bizim

sağol canımm.. evet yaa.. sürekli pozitif bir enerji var, çok şükür depresyona girmiyorum ilk aylardaki bi kaç kez yaşadığım gibi... inşallah sonuna kadar böyle gider. gerçi doğum psikolojisine girince daha farklı olabilriz ama bu günlerin de keyfini çıkarmak gerek

canım geçmiş olsun tekrar, ona bişey olmasın yeter ki...

günaydın canım... dikkat et kendine canım.. biraz savsaklıyorsun kendini gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…