günaydın canlarımmmm
nasılsınızzz benn iyiyimm kilolar dışında 15 günde 3.7 kg almışımmm aferim banaa nasıl basardım merak ediyooruuummmmm
canım babiş dün eve geldi gayet iyi şükür burbu sarılı tıpkı bir palyaço gibigünaydın canlarım nasılsınız biz geldik oğluşumla dün biraz rahatsızlanınca eve gittik akşama kadar dinlenmek suretiyle bugün daha iyiiyiz çok şükür sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken dün değişiklik varmı şahinusun babası nasıl oldu ameliyatı nasıl geçmiş herkescikler nasıllar
günaydın canlarımmmm
nasılsınızzz benn iyiyimm kilolar dışında 15 günde 3.7 kg almışımmm aferim banaa nasıl basardım merak ediyooruuummmmm
çok kolay fıstığım zaten ben diyorumki doğum sancım başladığında beni bi yuvarlarsınız hastaneye kadar yuvarlanarak giderim artık :)
canım babiş dün eve geldi gayet iyi şükür burbu sarılı tıpkı bir palyaço gibi
günaydınnn canım acaba sende ödem mi var da böyle alıyorsun ben bir ayda 3kg aldım ama dr yarısı ödem dedi bu arada vip dükkanda indirim var
günaydınnn canım acaba sende ödem mi var da böyle alıyorsun ben bir ayda 3kg aldım ama dr yarısı ödem dedi bu arada vip dükkanda indirim var
bebeğim gunaydunnn babacın nasıl oldu iyi mi çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
onu sorucaktım bende sizee ayakkabım olmuyor ayak parmaklarım tontişleşti şişmeler var ondan olmuş olabilir mi :26:
günaydın canlarım nasılsınız biz geldik oğluşumla dün biraz rahatsızlanınca eve gittik akşama kadar dinlenmek suretiyle bugün daha iyiiyiz çok şükür sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken dün değişiklik varmı şahinusun babası nasıl oldu ameliyatı nasıl geçmiş herkescikler nasıllar
günaydın canlarımmmm
geçmiş olsun canım hayırdır neyinvar. ben sana dedim misafir olayını abartma diye seneye gelsnler kusura bakmasınlar sonuçta senin mazeretinvar..
günaydın canım bende iyiyim bende hamile kaldığımdan beri yaklaşık 5 buçuk kilo almışım 6 ayda yani hatta ayın beşinde 7. ayımıza girecez fena değil değilmi?
ama şimdi balık yağı hapı iççmeye başlıyacam ozaman ne olur bilmiyorum ..
günaydın çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
günaydın güzel anneler ve melek bebişleri :)
dün çok güzel zaman geçirdim... arkadaşlarımla iftar yaptım, bol bol muhabbet ettim, güldüm, eğlendim... herkes hamileliğin bana çok yakıştığını söyledi... tam bir kız annesi olmuşumfarklı bir pozitif enerji katmış bana prenses, öyle diyolar...
eve 11.30 gibi gelebildik, duş aldık yattık, sabah çok zor olmadı uyanmak... umarım gün de güzel geçer :)
sizler nasılsınız????
günaydın canlarım nasılsınız biz geldik oğluşumla dün biraz rahatsızlanınca eve gittik akşama kadar dinlenmek suretiyle bugün daha iyiiyiz çok şükür sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken dün değişiklik varmı şahinusun babası nasıl oldu ameliyatı nasıl geçmiş herkescikler nasıllar
günaydın canlarımmmm
canım günaydınn.. neden rahatsızlandın?? önemli bişey yoktur inşallahh..
kuzumm günaydınnnnnn....
ödemdir o ödembebişler sağlıklı doğsun da hep beraber vericez o kiloları Allahın izniyle.. ben de 15 günde 1,5 kg almış görünüyorum, sabahki tartıya göre. ama hiç takmıyorum, hiç umrumda da değil... kıyafet sorunum olmasın yeter
sevindim gününün güzel geçmesine kuzucum prensesin tabiki sana neşe vericek neşe kaynağımız onlar bizim
çoks evindim canım geçmiş olsun babacığın iyileşsin inşallah en kısa sürede
sanıırım öyle oldu kuzucum anneme kalsa daha bir posta daha alacam ama yok bu sene burada kaapadım sezonu :) dün baya dinlendim bugün çok şükür iyiyim
günaydın güzel anneler ve melek bebişleri :)
dün çok güzel zaman geçirdim... arkadaşlarımla iftar yaptım, bol bol muhabbet ettim, güldüm, eğlendim... herkes hamileliğin bana çok yakıştığını söyledi... tam bir kız annesi olmuşumfarklı bir pozitif enerji katmış bana prenses, öyle diyolar...
eve 11.30 gibi gelebildik, duş aldık yattık, sabah çok zor olmadı uyanmak... umarım gün de güzel geçer :)
sizler nasılsınız????
sevindim gününün güzel geçmesine kuzucum prensesin tabiki sana neşe vericek neşe kaynağımız onlar bizim
dün anlatmıştım şu tatsız olayda burnu kırılmıştı amelyat 1 yıl sonra dediler o da dün oldu babişin burnu hokka gibiydi drlarda öyle demişler hep umarım şekli bozulmaz aşkım o benim aşkım
günaydın anneler ve bebişler :)
geçmişi okuyamadım baya bir kaynatmışsınız pazartesi erken çıkmıştım,dünde gelmedim bugün biraz daha iyiyim geldim işe zaten yarın ve öbürgün hastaneye gidicem gene gelmem muhtemelenyarın şeker yüklemesi yapılcak öbürgünde kızımı görücem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?