2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kıza kendi adını koysun diyedir anlamadınız mı politikayı

Fıstıklar ve tatlı mı tatlı meyveleri günaydınnnn
Nasılız bakalım bugünnn??
Biz yağmurlu iç karartıcı bir sabaha uyandığımız için halen gelemedik kendimize, ama en azından biraz serinler gibi olmuş hava, bunaltıcı sıcaklar olmadığından biraz rahatladık.
Dün şeker yüklemememizi yaptırdık, sonuçları cumaya alıcaz sonra da doktorumuza göstericez ayrıca prensesimi de görcem
Allahım oruç tutanlara yardım etsin , dün ben de yaklaşık 17 saat aç kaldım ve en son ne benim ne de bebemin hali kalmıştı. Hatta kuzum bugün de bayaa bir hareketsiz, küstü dün sanırım bana ((

Tubişşş merhabaaa, maşallahhhh
hadi hayırlı haberlerle gel e mi..

ekmeksiz bende bi şey yiyemem ki:44:

Hilalcim güle güle giydirmek nasip olur inşallah, fotolarını da bekliozzzz

benim bebişte gariplik var 753 gr ve 36 cm dr normal dedi ama. babası gibi zayıf olacak cin ali çöp bacak fln yani

doktor gelişimi normal dediyse takılma bence, sağlıklı olsun yeter ki

tünaydınnnnn nasılsınız bakım güzel hamişler bebişler nasıl tekme ve yumruklar nasıl
ben yeni uyandım akşam misafiirm vardı onlar gelmeden her şeyi hazır ettim yengem eli boş geldi ve çok geç geldi abim bile ondan 2 saat evvel geldi sinir küpü oldu ben onlara erken çıkın dedim neden gelmediler diye dolmuş bozuldu dediler ama ben inanmadım
dolmuş bozulsa müşteriyi bekletmez bir sonraki dolmuşa verir hele bu ramazanda hiç bekletmez
aman neyse yaptım ettim tuttum abiciğime tuzsuz yemekler yaptım yengem ve yeğenim uğraşma dediler tuz atıyor o dediler adam tansiyon hastası günah yanii tuzsuz yemeklerininde hepsini yedi abim demek ki neymiş gelin hanım abim için yemekleri tuzlu ve tuzsuz uğraşmak istemiyormuşşş....allah büyükyatsı namazını bile kılamadan sızıp kalmışım eşime sahur hazırladım o yerken namazımı öyle kıldım sonrasında eşimle sabah namazını bekledik uyuduğumda gün ağarmıştı bile ancak uyandım

ben de öyle düşündüm ama sanmıyorum yaa.. kayserililer meraklı olurlar... hilal demişti kız çeyizi gibi yapıyolarmış bebeğin eşyalarını da.. görmeye geliyomuş millet... eksik kalsın istemiyodur.

günaydın canımmmm... iyiyiz, seni sormalı...
bugün burası da baya serin, rahatladım valla...
hadi inşallah iyi çıkar sonuçların.
benim de öyle olmuştu, uzun süre aç kalınca bebiş uzun bi süre hareket etmedi

aynı hafta arkadaşım var onunda 750 gr çıktı bu tartılar çok güvenli değil ya zaten ondan takmıyorum çok hareketli dedi dr ondan ölçü iyi tutmamıştır ya da 2750-3000 gibi gelecek dünyaya zaten çok çok büyümesin çıkışı zor oluyor ideal ebatlar kafi

canımm günaydınnnnn....
minibüs bozulunca en kötü ihtimal inersin başka minibüse binersin.. bence de tamamen sallamış .
tuzsuz yemeği sağlık için yapıyo, öyle deme
çok yoruldun bi anda panikledin dün sen... keşke bi gün önceden haber verselerdi geleceklerini.

bence de öyle çeyiz gibi gösterecek gelene gidene şunu bunu aldım diye şanı ve adı yürüyecek semra ve junior semranın

aynen öylee esrammmm

tamam bende cicilerini çekip koyayım pek bişeyi yok ama teyzeleri görsünn

canım tam buğday ekmeği yesen olmaz mı??? yada köy ekmeği ?

canımmm maşallahh babannesineeee, bunlarla bi kaç çocuk daha büyütürsün sen

canımm tam bugday yiyordumm ramazanda pideye sardımm

gunaydın kızlar kaju seker yuklemen sorunsuz cıkar ınsallah.sahınus ne guzel seyler almıssınız kuzum öle.benımkının bornozunu ananesı almıs o buyuk dıye bıde kucuklerden almıs saolsun.aysunum cok haklısın bız esımle ıkımız cıktıkta 2 hafta önce eksıklerı tamamlayalım dıe bısı alamadan gerı geldık:)) ıkımızde anlamayınca alamadık yanı.bılen bırı olsun yanınızda yanı gereksız seyler alınmaması ıcın.

su mıdem ıcın renıe surup ıcıyorum doktor salı gunu verdı cumartsı gunu bıttı surup:)) kolıyle alcam bıdahakıne dun cok rahatsız oldu mıdem sut ıctım sut ıctıkce pasazade hareketlenıyo onu farkettım.

anaammmmm haklı olabilirsin semra kaynanaaaa

canımcım hoşgeldin nereelerdesin kuzum dun seni çook merak ettikkk

hayırlı sonuclar Al inşAllahhh oy prensess kaç kilo olmus annesi bak bakalımmm öp bizim yerimizeeee

bende bendee börek seker tatlı yemıyorum ekmekten vazgecemeiyorum aamaaa

bence de öyle çeyiz gibi gösterecek gelene gidene şunu bunu aldım diye şanı ve adı yürüyecek semra ve junior semranın

aynen öylee esrammmm

tamam bende cicilerini çekip koyayım pek bişeyi yok ama teyzeleri görsünn

canımm tam bugday yiyordumm ramazanda pideye sardımm

koy tabii.. merak ediyorusss :)
az önce küvet filemiz de geldi :)
canım alma pide eve sende :) mideye oturuyo resmen pideler. bende çok istiyorum yemek, dün çok azıcık yedim, içimde kalmasın diye.. kendimi tutmasam bitiririm yarım pideyi heralde :)

hoşgeldin canım.. benim de midem boğazım yanıyo. sanırım ben de alıcam şurup.
sütü seviyo demek ki :):)

mervem hoşgeldinnnn

kızım o ilaç ilaççç meyve suyu değillll

evet yaa bende benimkini biliyorumm karar veremez zaten alışverişe giderizz bakar bakar karar vereemez benim begendiklerimi alır gelirizz o yuzden rahat rahat annemle gideyim diyorummm

evet canım salladılar resmen bana öyle geldi yada..tuzsuz yemeği yapan benim abim geçen sene 1,5 ay hastanede yattı tansiyon yüzünden babamda yüksek tansiyon hastasıydı bende bile yüksek tansiyon olabilir yanii
neyse konuyu dağıtmayım abimin tuzsuz yemesi lazım tuzlu yediğinde tansiyonu tavan yapıyor ve boyun kökünden ağrı başlıyor babamdan biliyorum abim demese bile ama bir kaç defa denk geldim çektiği sıkıntıya akşam bu yüzden kızartmasını çorbasını salatasını tuzsuz yaptım yengem ve yeğenim gerek yok dediler yer dediler
mübarek abime bişey olsa kim sıkıntı çekecek yengem ve kızının tembihlemesi lazım gittiği evi ama nerdee herkes ehli keyif olmuş bu dünyada
abim bilerek haber etmedi canım ne pişirdiysen onu yiyelim dedi hazırlık yapma kafanı kırarım dedi banaabi karnı yarık var dedim başka zaman ye onu ben senin hatırını almaya geliyorum böyle kosturacağını bildiğim için haber etmedim dedi

cıcısler bebısın sekerını netten sıparıs vercem annanesının kartıyla alcaz:)) var mı öle önerebılecegınız guzel sekerlı sıtelr.

bebısın mevlutunu bende 40ı olmadan yapacagım annemler gıtmeden

insan eşini düşünmez mi yaa. dediğin gibi ona bişi olsa olan yine onlara olucak. Allah korusun.
tansiyonuna baktırsana canım ara sıra.

canımmm sahinustu vip dukkandan bornız seti bakıyordu

canımcım kocaman maşallahhhhh

yerim ben onuuuuuuuu

nasıl 4 gun anlamadım kzummm :26:

inşAllah hayırlı haberler alırsın bitanemmm

Ben eylul 21 hesapliyordum doktor 17 eylul dedi cok sevindim :)) 4 gun rapor almis gibi oldum :)) sende ayin sonuna kalmayabilirsin doktoruna bir hesaplat

canım iyi mi kötü mü bilmyorum ama bu sitede bebek şekeri, süsleri, kart yazıları dahil herşey var...

Bebek ekeri ve Nikah ekeri Malzemeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…