buraya da gönder beysallll
gerçi yağacak gibi :)
off kötü olmuş yaa...
hoşgeldin balımmm günaydınnn
geldi
şimdide geldiiii:26:
ay kızımda tekmeliyorrr minik minikkkbugün suusuz kalıcak yavrum kıyamam yaaa
cici müdüürm gelsindee karar versinnn ne yapılacagınaaaa
dışarda şimdiii
hee geldii sen beğenmişsin gördümmm
canım dışardan istesene bi koli su :) susuz kalınır mı yaaa...
cici müdür
tünaydınnnnn nasılsınız bakım güzel hamişler bebişler nasıl tekme ve yumruklar nasıl
ben yeni uyandım akşam misafiirm vardı onlar gelmeden her şeyi hazır ettim yengem eli boş geldi ve çok geç geldi abim bile ondan 2 saat evvel geldi sinir küpü oldu ben onlara erken çıkın dedim neden gelmediler diye dolmuş bozuldu dediler ama ben inanmadım
dolmuş bozulsa müşteriyi bekletmez bir sonraki dolmuşa verir hele bu ramazanda hiç bekletmez
aman neyse yaptım ettim tuttum abiciğime tuzsuz yemekler yaptım yengem ve yeğenim uğraşma dediler tuz atıyor o dediler adam tansiyon hastası günah yanii tuzsuz yemeklerininde hepsini yedi abim demek ki neymiş gelin hanım abim için yemekleri tuzlu ve tuzsuz uğraşmak istemiyormuşşş....allah büyükyatsı namazını bile kılamadan sızıp kalmışım eşime sahur hazırladım o yerken namazımı öyle kıldım sonrasında eşimle sabah namazını bekledik uyuduğumda gün ağarmıştı bile ancak uyandım
aaa tabii o var...beşik gösterme olacak..ve benimm ne kadar özenle hazırlayacgımı biliyor bebeğimin odasını allahın izniyle...anneanne köşesi, hala köşesi ve anneanne köşesi yapıcam...ondan eksikk kalmak istemiyorrr kayınvalideciğimmm...ben de öyle düşündüm ama sanmıyorum yaa.. kayserililer meraklı olurlar... hilal demişti kız çeyizi gibi yapıyolarmış bebeğin eşyalarını da.. görmeye geliyomuş millet... eksik kalsın istemiyodur.
bence de öyle çeyiz gibi gösterecek gelene gidene şunu bunu aldım diye şanı ve adı yürüyecek semra ve junior semranın
çatladınn demii
ayy maşallah sizeher bişisi alınmışşş bunları okuyunca daha alıncak şeylerimiz var of of çektim
fotolarınıda görmek istiyoruzzzz süper babaanne diyorum sizinkine :)
vay be kayınvalideye bak, hani cadıydı bu :))) valla tebrik ederim kadını. sende mutlu olmuşsun çok sevindim canım.
iyi yapmışsın kaliteli şeyler aldırmakla.. az olsun öz olsun dediğin gibi....
ayy yazık kadına neler çektirmişler öyle.. annem bana hamileyken tuttum ama bozduğum da çok oldu diyor.
yağmur yağıyor ne güzel ne güzel ne zamandır görmüyordum yağmuru oh mis gibim toprakkoktuuu
biz kayserlililerr biraz şatilliyizz sanıırmİnşallah tatlımm hepimizinki güzel çıksın, bebişim de eskisi gibi hareketlensin daha ne isterimm..
Kayserililer konusunda çok haklısın canım, benim annem kayserili ve bebişi duyduğu anda başladı bişiler almaya, halen de devam ediyor, şimdi nerdeyse eksiği kalmadı kızçemin, ve eminim ki erkek kardeşlerimde de aynısını yapacak
kızlar günaydın foruma giremiyorum bir soru var şimdi de yazamıyorum umarım yazılar gelir....
tekrar günaydınlar...
beğen tuşu gitmişşşş:26::26::26: lavinyam hoşgeldin canımmm
beğen tuşu gitmişşşş:26::26::26: lavinyam hoşgeldin canımmm
1)Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
2) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
3) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Baby Angel
4) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
çok kararsız kaldım fikir verin bana çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaa evet sağolsun aldı babaannemizzve itiraf etti: seninkiler o kadar yük olmuyor üzerimee, annende aldıgı için dedi...eltimin herşeyini kendisi aldı...annesigil bi tane çorap almadılar...bana 3 battaniye aldıysaa elticiğimee 10 battaniyee...ama bende az olsun öz olsun dedim ve kaliteli şeyler aldırdımm
sağolll teyzesiii...allah razıı olsunnnbabaannesi hamilelik dönemimde bana bi çöp almadı canımı sıktı ama kızıma aldıklarıylaaa toparladı durumuu sağolsun...bebeğimee en iyilerii olsunda, gerisi boşş
kızzz burcuuu diyee diyee öylee olacakk haaaaaaabende sesimi çıkarmıyorumm eşimde bişey demiyorum...bakalım sonumuz hayır olsun...
gerçi bebeğimm eltimee aldıklarını saysamm, sayfalar olur...annesigil bişey almıyor...oğlundan (kaynımdan) yanada umudu yok...açık kapatmak içinn herşeyini aldı eltimin...fazla fazla...bekleyecekseee ondan beklesinnn gıııııııı
sağol teyzesi...inşallahh en kısa zamanda fotolayıp yolluycamm canımm
sonuçların iyi çıkar inşallahh mirayımmm...ben şeker yüklemesine gittiğimdede öyleydii...kızım kendinden geçmiişşş yavrumm...13-14 saat aç susuz olunca...diğer kontrollerde yerinde durmaya bebe uslu sakin yatıyorduu kıyamam
sonra dedimki kendimii Allahım sen iyikii bizlereee şu mübarek günlerde oruç tutmama kolaylıgı tanımışınn...sen ne büyüksün...
dün internette hamileliktee oruç diyee bi yazı okudum..kanım dondu..bebektee ne sorunlara sebep oluyormuş...
annem geçen gün ne anlattı bak: bana hamileyken ramazanmış...babaannemde beraber oturuyorlarmış o zamanlar...babaannem annemin oruç tutmamasını kınamış..." icat çıkarma, bizde tuttuk zamanında, günah, ayıp falan demiş"ve yine sıcak döneme denk geliyormuş...yaklaşık 30 sene önce yine bu zamanlarmışş ramazan düşünsene...
annemde yaşıda küçük, baskıya dayanamamışş...4-5 aylıık hamile haliylee orucunu tutmuş..ve ben kırışık bebek olarak doğmuşum...beni kırk gün tepeden tırnağa saf zeytinyağıylaa yağlamışlar...sonraa yılan derisi gibi deri değiştirmişim...
elhamdüliilah bi sıkıntı olmamış..ne fiziki ne zihnen ama oladabilirdi...nasıl kızdım babaanneme...cahil insanlarrr
Tatlım saat 10 gibi açlık şekerimi anca verebildim, verdikleri glikozlu şurubu da yarım saat sonra filan reflümden dolayı çıkarınca, tekrar içirdiler yine beklemek zorunda kaldım. Ama midem de öldürdü beni bu sırada, işim bitince da hemen bir şey yiyemedim saat 3 ü bulducanım maşallah oğluşuna. inşallah sonuçların iyi çıkar.
vay be kayınvalideye bak, hani cadıydı bu :))) valla tebrik ederim kadını. sende mutlu olmuşsun çok sevindim canım.
canım inşallah sonuçların iyi çıkar. neden o kadar aç kaldın?
canım tünaydın. iyi etmişsin abiciğin rahat rahat yemiş, gelin belki sana yük olmasın diye demiştir dicem :))))
ayıp etmiş geç kalmış banada yarın eşimin arkadaşları iftara geliyorlar. :)))
canım doktor normal dediyse hiç takmamak lazım. bazen ileri bazen geri gidiyor ölçüler. maşallah kuzucuğuna.
hoşgeldin canım. o kadar içmesen şurup diyorum :)))
bakayım anacığım, ne o fıstık fotosu mu yolladın
kızlarr canım çok sıkkınnn suyumuzdaaa koliform bakteri var hemdeee 90 taneeee 100 ml de çook fazlaaa Allahım yardımcım ol bu sorunun nerden geldiğini saptayayımmmm
su içmesem iyi bebeğim için daha iyi olurrr
istersem dikkat çekerim tepki toplarım canımmm
hoşgeldin kuzum...ellerine sağlık canım abiciğin için yapmışın..keşke biraz evdekilerdee düşünseeee
aaa tabii o var...beşik gösterme olacak..ve benimm ne kadar özenle hazırlayacgımı biliyor bebeğimin odasını allahın izniyle...anneanne köşesi, hala köşesi ve anneanne köşesi yapıcam...ondan eksikk kalmak istemiyorrr kayınvalideciğimmm...
kızz allah seniii ne etmesin emi...güldürdünn beni...junıorr semraaa'ya çok güldümm yaa...amanınnn güldüm diyee başımdaa bulmayımmm sakınnnnnnnnnnnnnnn
ayyy çatladımm vallah billahhh1 günde hallettik bunları...3-4 mağaza gezdik...en kafamıza yatanları aldık...çok takma kafaya...
sağolll burcumm...bende beklemiyordum bu kadarını..ama sağolsunn aldı epey bişeyler...ellerine sağlık olsun, devamı gelenn olsunnnn diyorummmmmmmmmmm
görümceminde çok faydası oldu...anne şundan al, bundanda lazım falan diye yönlendirdii
cadı diyorduk ama altından bişi çıkmazsaaa beni memnun etti kaygananacğımm
yaa yazıkkk anneciğim neler çekmiş...babaanneme bi gıcık oldumki...düşünsene anne karnında susuz kalmışım...doktordaa demiş halbuki tutmasın diyee ama dinleyen kim...el ne der..ayıp olur günah olur diyee tutturmuşlarr anneciğimee orucu
ohhh miss misss...çek içinee toprağın kokusunuu
biz kayserlililerr biraz şatilliyizz sanıırm
günaydın canımmmm geldi yazılarınn...hoşgeldinizz pipiloşlaaaaa
yaa evet beğen tuşuu kayıpp:44:
cıcısler bebısın sekerını netten sıparıs vercem annanesının kartıyla alcaz:)) var mı öle önerebılecegınız guzel sekerlı sıtelr.
bebısın mevlutunu bende 40ı olmadan yapacagım annemler gıtmeden
evet öylede düşünen yok malesef ne diyelim rabbim bilir...hoşgeldin kuzum...ellerine sağlık canım abiciğin için yapmışın..keşke biraz evdekilerdee düşünseeee
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Baby Angel1)Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
2) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
3) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Baby Angel
4) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
çok kararsız kaldım fikir verin bana çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
niye ki???
ayy canım valla benim kayınvalidemin hiç bir şey yapacağı yok... bi de görüntüde o kadar meraklı o kadar meraklı ki... eli çok yatkın olduğu halde hiç bişi örmüyo, yapmıyo, sinir oldum. insan bari sorar biz ne yapalım esra.. malum adetler farklı, belki yapmamız gereken bişi vardır diye... sözde bebek arabasını eşim onlar alırlar dedi ama hiç ses seda yok. bize yıktılar onu da. çok sinir oldum çokkk....
ay kızlarr maşAllahhh
ilk kezzz kızımın tekmelerini dışardannn göruyorummmm ay ne de guzel vuruyorrrrr heyecanlandım hemde duygulandımmm Allahımm ablamada kuzenimede isteyen kardeşlerimede bu duuyguyu hayırlısıylaa tez zamanda yaşat bizlerede hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip et aminnnnn
inşAllah akşamda tekmelerde kocacım gorur geliyor hergun konuusyor bakıyor kızına tekmeliyor mu dıyee
Kuzum benim yaa tabi annenin susuz kalması bebekte kırışık doğmasına yol açıyor sen de ondan öyle olmuşsun, ama şükür ki dediğin gibi daha kötü sonuçlarından korumuş Allahım. Oyyy çoook da güzelsin canım benimm maşallahh
Eskilerin böyle cahillkleri varmış kuzum malesef, ama biz şimdi çok bilinçliyiz, benim kayınvalidem de arada sırada akıl vermeye çalışıyor ben yapmamam gerekiyorsa karşı çıkıyorum, dinlemiyorum hiç
Tatlım saat 10 gibi açlık şekerimi anca verebildim, verdikleri glikozlu şurubu da yarım saat sonra filan reflümden dolayı çıkarınca, tekrar içirdiler yine beklemek zorunda kaldım. Ama midem de öldürdü beni bu sırada, işim bitince da hemen bir şey yiyemedim saat 3 ü buldu
Kızçem de küstü sanırım bana dünden beri hiç hareket etmiyor, etse bile az az
Tatlımm sakınnn içme o sudan, kullanma daNeden oluyor acaba? Allahım yardımcın olsun..
Ben eylul 21 hesapliyordum doktor 17 eylul dedi cok sevindim :)) 4 gun rapor almis gibi oldum :)) sende ayin sonuna kalmayabilirsin doktoruna bir hesaplat
aminn canım inşallahh, ablana ve tüm isteyenlere verir Rabbimmm....
çok şeker dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?