2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin kuzum...ellerine sağlık canım abiciğin için yapmışın..keşke biraz evdekilerdee düşünseeee

aaa tabii o var...beşik gösterme olacak..ve benimm ne kadar özenle hazırlayacgımı biliyor bebeğimin odasını allahın izniyle...anneanne köşesi, hala köşesi ve anneanne köşesi yapıcam...ondan eksikk kalmak istemiyorrr kayınvalideciğimmm...
bence de öyle çeyiz gibi gösterecek gelene gidene şunu bunu aldım diye şanı ve adı yürüyecek semra ve junior semranın

kızz allah seniii ne etmesin emi...güldürdünn beni...junıorr semraaa'ya çok güldümm yaa...amanınnn güldüm diyee başımdaa bulmayımmm sakınnnnnnnnnnnnnnn

çatladınn demii

ayy maşallah size her bişisi alınmışşş bunları okuyunca daha alıncak şeylerimiz var of of çektim

fotolarınıda görmek istiyoruzzzz süper babaanne diyorum sizinkine :)

ayyy çatladımm vallah billahhh 1 günde hallettik bunları...3-4 mağaza gezdik...en kafamıza yatanları aldık...çok takma kafaya...

vay be kayınvalideye bak, hani cadıydı bu :))) valla tebrik ederim kadını. sende mutlu olmuşsun çok sevindim canım.

sağolll burcumm...bende beklemiyordum bu kadarını..ama sağolsunn aldı epey bişeyler...ellerine sağlık olsun, devamı gelenn olsunnnn diyorummmmmmmmmmm
görümceminde çok faydası oldu...anne şundan al, bundanda lazım falan diye yönlendirdii
cadı diyorduk ama altından bişi çıkmazsaaa beni memnun etti kaygananacğımm

iyi yapmışsın kaliteli şeyler aldırmakla.. az olsun öz olsun dediğin gibi....

ayy yazık kadına neler çektirmişler öyle.. annem bana hamileyken tuttum ama bozduğum da çok oldu diyor.

yaa yazıkkk anneciğim neler çekmiş...babaanneme bi gıcık oldumki...düşünsene anne karnında susuz kalmışım...doktordaa demiş halbuki tutmasın diyee ama dinleyen kim...el ne der..ayıp olur günah olur diyee tutturmuşlarr anneciğimee orucu

yağmur yağıyor ne güzel ne güzel ne zamandır görmüyordum yağmuru oh mis gibim toprakkoktuuu

ohhh miss misss...çek içinee toprağın kokusunuu

biz kayserlililerr biraz şatilliyizz sanıırm

kızlar günaydın foruma giremiyorum bir soru var şimdi de yazamıyorum umarım yazılar gelir....

tekrar günaydınlar...

günaydın canımmmm geldi yazılarınn...hoşgeldinizz pipiloşlaaaaa

beğen tuşu gitmişşşş:26::26::26: lavinyam hoşgeldin canımmm

yaa evet beğen tuşuu kayıpp:44:

Kuzum benim yaa tabi annenin susuz kalması bebekte kırışık doğmasına yol açıyor sen de ondan öyle olmuşsun, ama şükür ki dediğin gibi daha kötü sonuçlarından korumuş Allahım. Oyyy çoook da güzelsin canım benimm maşallahh
Eskilerin böyle cahillkleri varmış kuzum malesef, ama biz şimdi çok bilinçliyiz, benim kayınvalidem de arada sırada akıl vermeye çalışıyor ben yapmamam gerekiyorsa karşı çıkıyorum, dinlemiyorum hiç

Tatlım saat 10 gibi açlık şekerimi anca verebildim, verdikleri glikozlu şurubu da yarım saat sonra filan reflümden dolayı çıkarınca, tekrar içirdiler yine beklemek zorunda kaldım. Ama midem de öldürdü beni bu sırada, işim bitince da hemen bir şey yiyemedim saat 3 ü buldu
Kızçem de küstü sanırım bana dünden beri hiç hareket etmiyor, etse bile az az

Tatlımm sakınnn içme o sudan, kullanma da Neden oluyor acaba? Allahım yardımcın olsun..

istersem dikkat çekerim tepki toplarım canımmm

niye ki???

ayy canım valla benim kayınvalidemin hiç bir şey yapacağı yok... bi de görüntüde o kadar meraklı o kadar meraklı ki... eli çok yatkın olduğu halde hiç bişi örmüyo, yapmıyo, sinir oldum. insan bari sorar biz ne yapalım esra.. malum adetler farklı, belki yapmamız gereken bişi vardır diye... sözde bebek arabasını eşim onlar alırlar dedi ama hiç ses seda yok. bize yıktılar onu da. çok sinir oldum çokkk....

Canım vip dükkanda bugün kü ürünler güzel geldi civilde de 5 li organik güzel benim yine gözüm kaldı ama daha almıycam hediye de gelir zaten

hoşgeldin kuzum...ellerine sağlık canım abiciğin için yapmışın..keşke biraz evdekilerdee düşünseeee
evet öylede düşünen yok malesef ne diyelim rabbim bilir...
hilal bebeğin kıyafetlerini dalanın bebek eşyaları için sabunu var onunla yıkayın canım

Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Baby Angel
bu daha kullanışlı olur canımmm

ay kızlarr maşAllahhh

ilk kezzz kızımın tekmelerini dışardannn göruyorummmm ay ne de guzel vuruyorrrrr heyecanlandım hemde duygulandımmm Allahımm ablamada kuzenimede isteyen kardeşlerimede bu duuyguyu hayırlısıylaa tez zamanda yaşat bizlerede hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip et aminnnnn

inşAllah akşamda tekmelerde kocacım gorur geliyor hergun konuusyor bakıyor kızına tekmeliyor mu dıyee

suda problem vvar ki çevre ve isg uzmanımız dışardan su içiyor derler tepki toplamaya gerek yok arıtma benim sorumlulugumda

aminn canım inşallahh, ablana ve tüm isteyenlere verir Rabbimmm....

çok şeker dimi :)

ay dün akşamdan beri iştahım herkesin anlattığı kadardan bile çok açıldı ay şuan açlıktan bayılacam çok acıkktıııımm

canım koliform bakteri suya bir yerden hayvan yada insan dışkısının karıştığını gösterir. Su kirli yani anlayabilmem için çeşitli noktalardan numune alıp analiz ettirmeliyim

aslında normal bagısıklıgı gelişmiş insanda hastalık yapmaz ama çocuk bebeklerdee sorun olur o yuzden içemem

Son düzenleme:
Ben eylul 21 hesapliyordum doktor 17 eylul dedi cok sevindim :)) 4 gun rapor almis gibi oldum :)) sende ayin sonuna kalmayabilirsin doktoruna bir hesaplat

Dr raporuyla erteletebilirsin ben ne kadar geç alırsam o kadar bebişin yanında kalırım diye son 3 haftaya kadar gelmeyi düşünüyorum tabi sağlığim el verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…