2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
insan eşini düşünmez mi yaa. dediğin gibi ona bişi olsa olan yine onlara olucak. Allah korusun.
tansiyonuna baktırsana canım ara sıra.
tansiyonum yüksek çıkıyor canım hastanede ve sağlık ocağında olan ölçümlerde ama dr bişey demedi demek ki o kadar mühim değil:26:ama korkuyorum doğum esnasında tansiyon yükselmesinden :18:

canımmm maşallahh babannesineeee, bunlarla bi kaç çocuk daha büyütürsün sen

yaa evet sağolsun aldı babaannemizz ve itiraf etti: seninkiler o kadar yük olmuyor üzerimee, annende aldıgı için dedi...eltimin herşeyini kendisi aldı...annesigil bi tane çorap almadılar...bana 3 battaniye aldıysaa elticiğimee 10 battaniyee...ama bende az olsun öz olsun dedim ve kaliteli şeyler aldırdımm

sağolll teyzesiii...allah razıı olsunnn babaannesi hamilelik dönemimde bana bi çöp almadı canımı sıktı ama kızıma aldıklarıylaaa toparladı durumuu sağolsun...bebeğimee en iyilerii olsunda, gerisi boşş

kıza kendi adını koysun diyedir anlamadınız mı politikayı

kızzz burcuuu diyee diyee öylee olacakk haaaaaaa bende sesimi çıkarmıyorumm eşimde bişey demiyorum...bakalım sonumuz hayır olsun...

gerçi bebeğimm eltimee aldıklarını saysamm, sayfalar olur...annesigil bişey almıyor...oğlundan (kaynımdan) yanada umudu yok...açık kapatmak içinn herşeyini aldı eltimin...fazla fazla...bekleyecekseee ondan beklesinnn gıııııııı

Hilalcim güle güle giydirmek nasip olur inşallah, fotolarını da bekliozzzz

sağol teyzesi...inşallahh en kısa zamanda fotolayıp yolluycamm canımm

sonuçların iyi çıkar inşallahh mirayımmm...ben şeker yüklemesine gittiğimdede öyleydii...kızım kendinden geçmiişşş yavrumm...13-14 saat aç susuz olunca...diğer kontrollerde yerinde durmaya bebe uslu sakin yatıyorduu kıyamam

sonra dedimki kendimii Allahım sen iyikii bizlereee şu mübarek günlerde oruç tutmama kolaylıgı tanımışınn...sen ne büyüksün...

dün internette hamileliktee oruç diyee bi yazı okudum..kanım dondu..bebektee ne sorunlara sebep oluyormuş...

annem geçen gün ne anlattı bak: bana hamileyken ramazanmış...babaannemde beraber oturuyorlarmış o zamanlar...babaannem annemin oruç tutmamasını kınamış..." icat çıkarma, bizde tuttuk zamanında, günah, ayıp falan demiş" ve yine sıcak döneme denk geliyormuş...yaklaşık 30 sene önce yine bu zamanlarmışş ramazan düşünsene...

annemde yaşıda küçük, baskıya dayanamamışş...4-5 aylıık hamile haliylee orucunu tutmuş..ve ben kırışık bebek olarak doğmuşum...beni kırk gün tepeden tırnağa saf zeytinyağıylaa yağlamışlar...sonraa yılan derisi gibi deri değiştirmişim...

elhamdüliilah bi sıkıntı olmamış..ne fiziki ne zihnen ama oladabilirdi...nasıl kızdım babaanneme...cahil insanlarrr

tansiyonum yüksek çıkıyor canım hastanede ve sağlık ocağında olan ölçümlerde ama dr bişey demedi demek ki o kadar mühim değil:26:ama korkuyorum doğum esnasında tansiyon yükselmesinden :18:

Allah korusun canım. benim de ayrıntılıda, bebği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık çıktı, kendi doktoruma da başka bi doktora da sordum bebeğe bişi olur mu diye.. olmaz ama sende yüksek tansiyon çıkabilir dediler.

çatladınn demii

aslında çok mantıklı zaman zaman aklımdan geçmiyor değil yaptır bi dolap al park yatak, büyüyünce başka seçsin arabalı felan diye düşünüyom, kararsızım

sen çok iyi yapmışsn bence, bu arada nasıl kapartma ? var mı nette örneği ?

ne güzel hallediyorsun hepsinii

hani sende sahinusta aldı yaa bak buu

biz 28 tl ye aldık kargo dahil yaklasık 2 lira indirimli oldu EFT yaptık

Eki Görüntüle 476830

süperrrrrrr çok güzel tatlım güle güle giysin minnoşunn

ayy maşallah size her bişisi alınmışşş bunları okuyunca daha alıncak şeylerimiz var of of çektim

fotolarınıda görmek istiyoruzzzz süper babaanne diyorum sizinkine :)

canım maşallah oğluşuna. inşallah sonuçların iyi çıkar.

vay be kayınvalideye bak, hani cadıydı bu :))) valla tebrik ederim kadını. sende mutlu olmuşsun çok sevindim canım.

canım inşallah sonuçların iyi çıkar. neden o kadar aç kaldın?

canım tünaydın. iyi etmişsin abiciğin rahat rahat yemiş, gelin belki sana yük olmasın diye demiştir dicem :))))

ayıp etmiş geç kalmış banada yarın eşimin arkadaşları iftara geliyorlar. :)))

canım doktor normal dediyse hiç takmamak lazım. bazen ileri bazen geri gidiyor ölçüler. maşallah kuzucuğuna.

hoşgeldin canım. o kadar içmesen şurup diyorum :)))

burcu mailine bir bakarmısın

bakayım anacığım, ne o fıstık fotosu mu yolladın

kızlarr canım çok sıkkınnn suyumuzdaaa koliform bakteri var hemdeee 90 taneeee 100 ml de çook fazlaaa Allahım yardımcım ol bu sorunun nerden geldiğini saptayayımmmm

su içmesem iyi bebeğim için daha iyi olurrr

iyi yapmışsın kaliteli şeyler aldırmakla.. az olsun öz olsun dediğin gibi....

ayy yazık kadına neler çektirmişler öyle.. annem bana hamileyken tuttum ama bozduğum da çok oldu diyor.

amin...inş kötü olan seyler başa gelmez canım benim tansiyon babadan yadigar her an her yerde çıkabilir karsıma :18:bebekde benim sorun yok şimdiye kadar olmadı inşş şimdiden sonrada olmaz:26:
sende tuzlu gıdalara dikkat et o zamn canım dr sana tansiyon olabilir dediyse şimdiden diyetini yap

ayy nasıl yaa... sen dışardan getirmiyo muydun suyu zaten??

yağmur yağıyor ne güzel ne güzel ne zamandır görmüyordum yağmuru oh mis gibim toprakkoktuuu

amin canım inşallah...
doktorda öyle dedi, tuzluya hamur işine dikkat et diye... zaten pek yemiyorum. tuz kullanmıyorum, ekmek günde bi iki dilim yiyorum o da her zaman değil, tuzsuz etimek yiyorum sabahları... pilav desen o da en fazla 2-3 kaşık. ama bulgurlu olan şeylere zaafım var, ona dayanamıyorum :):)

İnşallah tatlımm hepimizinki güzel çıksın, bebişim de eskisi gibi hareketlensin daha ne isterimm..
Kayserililer konusunda çok haklısın canım, benim annem kayserili ve bebişi duyduğu anda başladı bişiler almaya, halen de devam ediyor, şimdi nerdeyse eksiği kalmadı kızçemin, ve eminim ki erkek kardeşlerimde de aynısını yapacak

Canımm hoşgeldinn
Eltilerin çok fena tatlım seninn, ama yazık iki canlısın sen vebalini nasıl ödeyecekler bu yaptıklarının bilmiyorum

Bitanemmm hoşbuldukkk
Dün hastanede saat iki buçuk gibi bitti işim ordan da kaynanamgile geçtik.Ama aklım hep burdaydı.Bakıcam bakıcamm resim verirse doktor onu da paylaşırım,, ayy çok heycanlıyım canım yaa cumaya kadar geçmez zaman şimdi :18:

yük olmak istediğinden değil buna hiç dikkat etmiyorlar biz babam tuzsuz yesin diye tuzsuz yerdik sırf ona bişey olmasın diye ben o çocuk aklımla gittiğimiz evde babam tuzsuz yer tuz atmayın derdim
teyzemin yaprak sarmasını çok severdim annem böyle yapamıyor derdim ama sonradn anladım ki anneciğim bababma dokunmasın diye hiç tuz kullanamz o yaprakları suda çok bekletirmiş lezzet farkıda ondan olurmuş meğer:26:
yarın için allah kolaylık versin sana canım çok sey hazırlama dün benim yemekler hep arttı soteyi ısıtmamıştım bile
fıstık elimizde kalmadı canım şimdi deniz anası formunda dolanıyor

ayy nasıl yaa... sen dışardan getirmiyo muydun suyu zaten??

hayır canımmm sürekli tasıyamıyorum işyerinden guya arıtılmış sudan içiyordumm sinirlerim bozulduuuu ( işçiler 1 kez arıtıldıktan sonraa gelen sudan çay içiyorlarr Allahım sorunu çözmemiz için bize yardım et

genede dikkat et canım inşşş sorun çıkmaz

Canımm hoşgeldinn
Eltilerin çok fena tatlım seninn, ama yazık iki canlısın sen vebalini nasıl ödeyecekler bu yaptıklarının bilmiyorum
hoşbuldum şekerim nasılsın şeker yüklemesini yaptırmışsın inşş sonucunda güzel çıkar)
akşam ki misafir kendi yengemdi canım abimin eşi:))canım sıkıldı mutfakta iş yaptırmadım abimde kızdı kız tek başına cabalıyor diye

yağmur yağıyor ne güzel ne güzel ne zamandır görmüyordum yağmuru oh mis gibim toprakkoktuuu

buraya da gönder beysallll

gerçi yağacak gibi :)

off kötü olmuş yaa...

kızlar günaydın foruma giremiyorum bir soru var şimdi de yazamıyorum umarım yazılar gelir....

tekrar günaydınlar...

hoşgeldin balımmm günaydınnn

beğen tuşu gitmişşşş:26::26::26: lavinyam hoşgeldin canımmm

geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…