benimkide kaburgama nersini dayıyorsa artık nefesimi kesiyor resmen oturuyorsam hemen ayaga fırlıyorum
ayyyy ne çok bağırdınnn, buraya kadar geldi sesin
gördüm
hem yoğurt yedim hem ayran içtim hem de dün gece çok uyumadımondan oldu heralde...
bide bu ayaklarıma canım sıkıldı çok yanıyo, şiştiler
Benimki tembel anacım.. Sadece pıt pıt vurup kaçıyor
Öyle çok yer değiştirmeyi de sevmiyor, sol tarafımda yatar akşama kadar ense yapar
ya peki mide bölümüzünde yemekten sonra dokununca ağrı oluyor mu?
bende oluyor yaa,sanki mide değil de kas ağrısı gibi özellikle yemekten sonra...:26:
anacım ne varsa bu eskilerde varr
Ferdi TAYFUR-Ben de Özledim - YouTube
bende özledim bendee ferdi babamızdan gelsinnnn
:98::98::98::98:
esra bak kim var buradaaaa
esra bugun indirimler nasıl?ne çok kaynatmışsınızız...
arşiv odasında uyumuş kalmışımeşim uyandırdı yaa konuşacağı tuttu... ne güzel uyumuştum halbukim
4000i de yakalayamadım
canım çokkk sevindim. dikkat ettin ödülünü aldın. darısı başıma bende yarın gidiyorum.
ilk yüklemesi yüksek çıkan tüm arkadaşların ikinci yüklemeleri iyi çıktı. benimde öyle olur inşallah :)
güle güle giydir cicilerini oğluşuna.
nice mutlu yıllara canım, Allah ayırmasın sizi. hediyeler alınmış, yemek ayarlanmış daha ne süpriz yapcan, o mektupla tamamlarsın artık. ayyy bize daha çok var belki bebişle kutlarız belki hastanede :)))
ya peki mide bölümüzünde yemekten sonra dokununca ağrı oluyor mu?
bende oluyor yaa,sanki mide değil de kas ağrısı gibi özellikle yemekten sonra...:26:
olmuyoo bende :26:
olmazmı canım oluyor valla hoş benim ağrımayan yerimde kalmadı gibi
aynen bende öğlen hem ayran içtm hem yoğurt yedim o yaptı heralde
senin ayaklar fena kuzum geçmiş olsun uzatt
kız öle dme benimkide yeni öğrendi, bir kç gündür geliyor göbeğime poposnu dayıyoorseninkide yakındır, onun haricinde pıt pıt çı
anacım ne varsa bu eskilerde varr
Ferdi TAYFUR-Ben de Özledim - YouTube
bende özledim bendee ferdi babamızdan gelsinnnn
:98::98::98::98:
esra bak kim var buradaaaa
biri beni doğum hikayeleri okumaktan uzaklaştırsın ağladım ağlayacam ne güzel yazmışlar bizlerde böyle sağlıklı güzel doğumlar geçirelim inşallajh
esra bugun indirimler nasıl?
bişeyler buldun mu,aldın mı?
kızlar şu battaniyeyi alııym mı ne yapayım akıl verin,alan kullanan var mı memnun mu?
arcak almıştı ama geldi mi gördü mü ürünü...
26 tl ye mi almıştı oda hatırlayan var mı? iyi mi değer mi?
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | HOPPIX BABY | Bebessi Nakışlı Flufy Battaniye
senin be arabeksçii olacakkkkkk bu gidişle
merhaba kızlar nasılsınz bakalım gecmışı okumak gıbı bı hata yapayım dedım 2.sayfada pes ettım aysunumun aldığı kg ve beysalımın malesef rahatsız oldugu haberını okuyunca hemen geldım ben okuyana kadar veda konuşmaları yaşanabılırdı
beysalım dun sormuştum senı buyuk gecmış olsun ıftar olayına hemen stop
aysunum cnm benım maşalla yeddıklerın yaramış fazlasıyla ama fotolara baktım cokta hoş bı gebesın he heryerden orantılı guzel almışın cok beyendım fotonu senı bebeşını
bende carşamba pazarına gııtm havada hafıf esıntı görunce bakındım ucundan geldım
aysunum varmı bana gecebılcegın özet haberler
kızlar şu battaniyeyi alııym mı ne yapayım akıl verin,alan kullanan var mı memnun mu?
arcak almıştı ama geldi mi gördü mü ürünü...
26 tl ye mi almıştı oda hatırlayan var mı? iyi mi değer mi?
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | HOPPIX BABY | Bebessi Nakışlı Flufy Battaniye
baya kötü canım.. ayakkabıları çıkardım uzatıyorum sabahtan beri... koltuğa yapıştım nerdeyse
ooooo seninki gelmiş yine :):):):)
son haftalarınız iyi değerlendirin
7ayımın bitmesine az kaldı ya benim. 2 haftacık... ayrı gayrı geçirdik en verimli zamanları, 28. haftadan sonra da kardeş kardeş yatarıs artık
ayy canım çok duygulanıyo insan onları okurken... çok okuma bence.
yok canım yaaa kaç gündür deli gibi kargo yağıyo... işyerindekiler odaya gelip soruyolar artık yine ne aldın diye
bi de bugün baktım o kadar ama içime hiç bişey sinmedi.. almış olmak için de almak istemedim.
:76::87:
Model - Bir Melek Vardı (Akustik)
Ay ne bileyim böyle sıkıştırırcasına bi ağrı ama yarım saat sonra geçiyo..özellikle yemekten sonra ve akşam yemeği diyeyim..
benimde her bi yanım agrıo yaa
bazen bacaklarım, yemek yedikçe karnım, kasıklarım..
valla eski enerjik hallerimi özlüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?