2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen bende öğlen hem ayran içtm hem yoğurt yedim o yaptı heralde

senin ayaklar fena kuzum geçmiş olsun uzatt

Benimki tembel anacım.. Sadece pıt pıt vurup kaçıyor
Öyle çok yer değiştirmeyi de sevmiyor, sol tarafımda yatar akşama kadar ense yapar

kız öle dme benimkide yeni öğrendi, bir kç gündür geliyor göbeğime poposnu dayıyoor seninkide yakındır, onun haricinde pıt pıt çı

biri beni doğum hikayeleri okumaktan uzaklaştırsın ağladım ağlayacam ne güzel yazmışlar bizlerde böyle sağlıklı güzel doğumlar geçirelim inşallajh

ne çok kaynatmışsınızız...

arşiv odasında uyumuş kalmışım eşim uyandırdı yaa konuşacağı tuttu... ne güzel uyumuştum halbukim

4000i de yakalayamadım
esra bugun indirimler nasıl?
bişeyler buldun mu,aldın mı?

saol canım...sende dikkat ettin iyi çıkacak merak etme....stres yapmadım ben...yüksek çıkarsada tedavisi var dedim rahat oldum beklerden park gibi bi yerde bulmaca çöze çöze gazete okuya okuya bekledım efil efil esiyodu rahattım yani...

merhaba kızlar nasılsınz bakalım gecmışı okumak gıbı bı hata yapayım dedım 2.sayfada pes ettım aysunumun aldığı kg ve beysalımın malesef rahatsız oldugu haberını okuyunca hemen geldım ben okuyana kadar veda konuşmaları yaşanabılırdı
beysalım dun sormuştum senı buyuk gecmış olsun ıftar olayına hemen stop
aysunum cnm benım maşalla yeddıklerın yaramış fazlasıyla ama fotolara baktım cokta hoş bı gebesın he heryerden orantılı guzel almışın cok beyendım fotonu senı bebeşını
bende carşamba pazarına gııtm havada hafıf esıntı görunce bakındım ucundan geldım
aysunum varmı bana gecebılcegın özet haberler

baya kötü canım.. ayakkabıları çıkardım uzatıyorum sabahtan beri... koltuğa yapıştım nerdeyse

anacım ne varsa bu eskilerde varr

Ferdi TAYFUR-Ben de Özledim - YouTube

bende özledim bendee ferdi babamızdan gelsinnnn

:98::98::98::98:

esra bak kim var buradaaaa

ooooo seninki gelmiş yine :):):):)
son haftalarınız iyi değerlendirin
7ayımın bitmesine az kaldı ya benim. 2 haftacık... ayrı gayrı geçirdik en verimli zamanları, 28. haftadan sonra da kardeş kardeş yatarıs artık

biri beni doğum hikayeleri okumaktan uzaklaştırsın ağladım ağlayacam ne güzel yazmışlar bizlerde böyle sağlıklı güzel doğumlar geçirelim inşallajh

ayy canım çok duygulanıyo insan onları okurken... çok okuma bence.

esra bugun indirimler nasıl?
bişeyler buldun mu,aldın mı?

yok canım yaaa kaç gündür deli gibi kargo yağıyo... işyerindekiler odaya gelip soruyolar artık yine ne aldın diye

bi de bugün baktım o kadar ama içime hiç bişey sinmedi.. almış olmak için de almak istemedim.

Son düzenleme:
senin be arabeksçii olacakkkkkk bu gidişle

kesinnnn

hoşgeldin kuzummmm ay canım yaa iyi yapmışsın çenemiz düşük bugünnn

evet kuzum yaa 3.7 kg aldım 15 gundeee sana yaradı bu sonuçççç

özel bişi yok şekercim kajum sonucları biraz yuksek sanırsam milano cuma gunu doktora gidecek esraa uyumuş arşiv odasındaa 4000. sayfa kutlamasına yetişemedi burcumda yarın şeeker yuklemesi var inşAllah guzel cıkacak ben sabahtan beri arabesk dinliyorummm dinletiyorumm bebişeee

bugun ilk kez çok guzel hissettim bebeişimin hareketlerinii maşAllah hep böyle olsunnnn

senin öyle şekerim biiliyorsunuz biz miniğizzz işimizee yaradııı 3 hafta geç bitecek benimmm

he yaa sen okadar beklee tam gelsin oda bitsinn olur mu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…