bana 01/11/12 demişti doktorum ama en son gittigimde 31/10/12 dedi :44:
acaba ne zaman dogar bizimkiiiiii
biz o zaman kasım annesi olmuoz ki yaw:44:
kızlar benim bu oynak oğlum sağ kaburgamın tam altına yerleşiyor tam sivriltiyor orayı 5 dk durup kaçıyor,sizde hareketlilik ne durumda..?
ne çok kaynatmışsınızız...
arşiv odasında uyumuş kalmışımeşim uyandırdı yaa konuşacağı tuttu... ne güzel uyumuştum halbukim
4000i de yakalayamadım
deli misinnnn.. doğurduğum gün spora başlıyorumkızımmmmm anlamazsın sennn biziii.. hani bi laf var : çok özledikkk be abi !
bu arada birine sormuştun ya diyet yaparsam sütün gelişini azaltır mı diye... çok araştırdım ben bunu. su=süt..... tatlı süt yapıyo diyolar ya, hiç alakası yok... susattığı için ve su içtiğin için süt oluyor.
demekki senınkı desensiz...buyuk ıhtımal ben dogurum o tarıhten once beklenen 30 ekım ultrasonda 26 ekım gosterıyo genelde
sudemcım ben olsam alırdım 25 e aldım ben ama bunu ortasında nakıs varya o hosuma gıttı
saol canım alıyorum sayenızde...CNM BEN nerdeyse 6 sene önc almıştım o zm n yenı cıkmıştı kervandan almıştım 40 tl ye ama guzel cıktı yıllar gectı fıyatlar duştu ma cevremdede pek cok yerden oln oldu hıc pörsuk görmedım aldıgın sıtede kalitelı urunler satan yer al erım ben cok kullanışlı
yok canım arkadaşın ablası 2 çocuk büüyttü arkadaş 3. yü büyütecek...o esnek olması çocugun vucuduna göre şekil alsın diye...fieyi kastediyosan için rahat olsun...su değecek ve hemencecik kuruyacak o...yumşacık tenıne değecek...pişman olacağını sanmıyorum...benim file de geldi canım.. bunlar hep böyle mi oluyo... çok dayanıklı gelmedi bana.
saol bebem alıyom....buyuk ıhtımal ben dogurum o tarıhten once beklenen 30 ekım ultrasonda 26 ekım gosterıyo genelde
sudemcım ben olsam alırdım 25 e aldım ben ama bunu ortasında nakıs varya o hosuma gıttı
simdi baktım cıvılden ogluma ladıgımda bebessıymıs gonul rahatlıgıyla alabılırsın hıcbısey olmadı yumusacık ve ınce cok kullanıslı canım
benim kızımda bugun çok hareketli...kurban olurum ben bebeciklerimizi yaradan Allahaaaa
günaydın uykucumm güzelim...
biz çıkıyoruz teyzoşlarr.aysun ve esraaa yiyin kız birbirinizii
akşama bağdayız...kayınpederim emekli oldugu kurumun şimdiki müdürünü ve ailesini yemeğe davet etti...bizde eşlik edicez...:44: ufff hiç canım gitmek istemiyor...kayınvalidem öğleden beri bağdaa...yemekleri yapıyorr yazık kadıncagızz...
iyi akşamlar..öpüldünüzz efenimm...sizi sefiyokkk ulennnnnnnnnnnnnnn
niltt canımmm ağırlaşıyoruz lafııı 3.5 kg almışş biri olarakkk hiççç yakışmıyor ağzınaa
sen ağırlaştıysan biz top olduk deseneee yuvarlanıyoruzzz
bende dıyorun nıltt neden yok gecelerı kk daa
12miben 10da uyku moduna giriyorum bile :) gerçi uykum gelmesede yatıyorum sabah erken uyandığım için
12 ye kadar dursam ben bayılırım
bende 10-10,30 da süzülüom hemen
benim kızımda bugun çok hareketli...kurban olurum ben bebeciklerimizi yaradan Allahaaaa
günaydın uykucumm güzelim...
biz çıkıyoruz teyzoşlarr.aysun ve esraaa yiyin kız birbirinizii
akşama bağdayız...kayınpederim emekli oldugu kurumun şimdiki müdürünü ve ailesini yemeğe davet etti...bizde eşlik edicez...:44: ufff hiç canım gitmek istemiyor...kayınvalidem öğleden beri bağdaa...yemekleri yapıyorr yazık kadıncagızz...
iyi akşamlar..öpüldünüzz efenimm...sizi sefiyokkk ulennnnnnnnnnnnnnn
aysun bu iştahla beni de kızımı da yer vallahi
ohh boşver git ne üzel, serin serin... ye yemekleri mis gibi... evde olsan yemekle uğraşıcaktın.
iyi vakit geçirirsin inşallah canımmm.. şimdiden hayırlı iftarlar, bol muhabbetler...
Kız var ya zaten gözlerin renkli o gözlerinle bana nazar değdiricen,son 2 ayımda davula dönersem senden bilicem
ya hem tatildeydim,hem de geldim misafirlikler,oraya buraya git gel pek giremedim yoksa durur muyum
Ya bende erken uyanıyorum kızlar ama siz şu an çalıştığınız için 2 katı daha yoruluyorsunuz malum dikkat edin..Bende oğluşumla kpss çalışıyorum alışşın
merhaba kızlar nasılsınz bakalım gecmışı okumak gıbı bı hata yapayım dedım 2.sayfada pes ettım aysunumun aldığı kg ve beysalımın malesef rahatsız oldugu haberını okuyunca hemen geldım ben okuyana kadar veda konuşmaları yaşanabılırdı
beysalım dun sormuştum senı buyuk gecmış olsun ıftar olayına hemen stop
aysunum cnm benım maşalla yeddıklerın yaramış fazlasıyla ama fotolara baktım cokta hoş bı gebesın he heryerden orantılı guzel almışın cok beyendım fotonu senı bebeşını
bende carşamba pazarına gııtm havada hafıf esıntı görunce bakındım ucundan geldım
aysunum varmı bana gecebılcegın özet haberler
güzel olmaz mı sırf onun hareketleri için bebek yaparım o kdr seviyorum:)
.
Oyy yerim o fıstığı benbenim kızımda bugun çok hareketli...kurban olurum ben bebeciklerimizi yaradan Allahaaaa
deli misinnnn.. doğurduğum gün spora başlıyorumkızımmmmm anlamazsın sennn biziii.. hani bi laf var : çok özledikkk be abi !
bu arada birine sormuştun ya diyet yaparsam sütün gelişini azaltır mı diye... çok araştırdım ben bunu. su=süt..... tatlı süt yapıyo diyolar ya, hiç alakası yok... susattığı için ve su içtiğin için süt oluyor.
kesınlıkle doğru cnm zaten ilk 6 aylık sut hamıleyken vucutta depolanıyo onun ortaya cıkması ıcınde bol sut
bende doğum sonrası ılerı derecede ıştahsızlık vardı ama cok bolsu ıcıyodum bıde cok samımı bı arkaaşımın bebgıne sut annelık yaptım 2 beb besledım tabı o sayedede 30 kg de kurtuldum
evet canım ılkı normal oglum beklenenden 1 hafta once geldıhım anladım cnm senın 2.doğum dımı ılkı normalmıymı benım 6 kasım doğum tarıhı ama 29 ekımde olucak Allah nasıp ederse
nasıl kasım annesi olmuyorsunn yaawww bak arcağım da kasım annesiii sus bakimm duymimmmm bir dahaaa
evet canım ılkı normal oglum beklenenden 1 hafta once geldı
hem bu ultrasonda onde gıtmesı onemlı deıl ben sata gore gdııyorum ne zaman canı gelmek ıster bılemem
hah demı ben bastan berı 30 ekım ama kasım annesıyım hem bellı mı olur belkı kızım gününden sonra dogar kasımdaay ıns oyle olur ben erken ıstemıyom
sende dalga geçer gibi yazmaa yavrummm bak nazar ederim heeeemaşAllahh
öylemiş mi ben çoook su içiyorum ama geçenlerde göğsüm akmıştı sııvı gelmişti yaa, o gün keçi sütünden yapılmış dondurma yemiştimo yedikten yarım saat sonra felan geldii tesadüf sanırımmm
Kız anam niye dalga geçeyim kilom neyse onu yazıyom valla,nazar etmeeee ne olurrr.
zaten etim ne budum ne kilo alsam ben yuvarlanır giderim herhalde...
dikkat etmek gerekiyo yediklerimize içtiklerimize... gaz yapan herşeyden uzak durmak gerek... nohut,fasulye.. kısaca kuru baklagiller.. hepsini ölçüsünde almak gerekiyo.... kahvedeki kafeinde süte geçermiş. baharatlar da sütün tadını kokusunu etkilermiş....
kız anam niye dalga geçeyim kilom neyse onu yazıyom valla,nazar etmeeee ne olurrr.
Zaten etim ne budum ne kilo alsam ben yuvarlanır giderim herhalde...
maşAllah kuzummmmmtamam tırsmaa ben hep derim maşAllah diyeee
nazar haktırrr neden edeyim Allah korusun
adnan hoca var yaa yandan tutmaa onlara benzedim maşAllah hocam maşAllah diyin kızımmm diyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?