2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar benim bu oynak oğlum sağ kaburgamın tam altına yerleşiyor tam sivriltiyor orayı 5 dk durup kaçıyor,sizde hareketlilik ne durumda..?

benim kızımda bugun çok hareketli...kurban olurum ben bebeciklerimizi yaradan Allahaaaa

ne çok kaynatmışsınızız...

arşiv odasında uyumuş kalmışım eşim uyandırdı yaa konuşacağı tuttu... ne güzel uyumuştum halbukim

4000i de yakalayamadım

günaydın uykucumm güzelim...

biz çıkıyoruz teyzoşlarr.aysun ve esraaa yiyin kız birbirinizii

akşama bağdayız...kayınpederim emekli oldugu kurumun şimdiki müdürünü ve ailesini yemeğe davet etti...bizde eşlik edicez...:44: ufff hiç canım gitmek istemiyor...kayınvalidem öğleden beri bağdaa...yemekleri yapıyorr yazık kadıncagızz...

iyi akşamlar..öpüldünüzz efenimm...sizi sefiyokkk ulennnnnnnnnnnnnnn

kesınlıkle doğru cnm zaten ilk 6 aylık sut hamıleyken vucutta depolanıyo onun ortaya cıkması ıcınde bol sut
bende doğum sonrası ılerı derecede ıştahsızlık vardı ama cok bolsu ıcıyodum bıde cok samımı bı arkaaşımın bebgıne sut annelık yaptım 2 beb besledım tabı o sayedede 30 kg de kurtuldum

buyuk ıhtımal ben dogurum o tarıhten once beklenen 30 ekım ultrasonda 26 ekım gosterıyo genelde

sudemcım ben olsam alırdım 25 e aldım ben ama bunu ortasında nakıs varya o hosuma gıttı
demekki senınkı desensiz...

saol canım alıyorum sayenızde...

benim file de geldi canım.. bunlar hep böyle mi oluyo... çok dayanıklı gelmedi bana.
yok canım arkadaşın ablası 2 çocuk büüyttü arkadaş 3. yü büyütecek...o esnek olması çocugun vucuduna göre şekil alsın diye...fieyi kastediyosan için rahat olsun...su değecek ve hemencecik kuruyacak o...yumşacık tenıne değecek...pişman olacağını sanmıyorum...

saol bebem alıyom....

aysun bu iştahla beni de kızımı da yer vallahi

ohh boşver git ne üzel, serin serin... ye yemekleri mis gibi... evde olsan yemekle uğraşıcaktın.

iyi vakit geçirirsin inşallah canımmm.. şimdiden hayırlı iftarlar, bol muhabbetler...

niltt canımmm ağırlaşıyoruz lafııı 3.5 kg almışş biri olarakkk hiççç yakışmıyor ağzınaa

sen ağırlaştıysan biz top olduk deseneee yuvarlanıyoruzzz

Kız var ya zaten gözlerin renkli o gözlerinle bana nazar değdiricen,son 2 ayımda davula dönersem senden bilicem

bende dıyorun nıltt neden yok gecelerı kk daa

ya hem tatildeydim,hem de geldim misafirlikler,oraya buraya git gel pek giremedim yoksa durur muyum
12mi ben 10da uyku moduna giriyorum bile :) gerçi uykum gelmesede yatıyorum sabah erken uyandığım için

12 ye kadar dursam ben bayılırım
bende 10-10,30 da süzülüom hemen

Ya bende erken uyanıyorum kızlar ama siz şu an çalıştığınız için 2 katı daha yoruluyorsunuz malum dikkat edin..Bende oğluşumla kpss çalışıyorum alışşın

gidin bakalım ana kız babanneye yardım edinn guzel guzel mamalar yiyin tamam mı kuzucuklarımmmm

tamamdır esrayla devammmm

öptük bitanemmm

yerim sizideee ama yok mniğinee kıyamam beennn seni yerimm

sende dalga geçer gibi yazmaa yavrummm bak nazar ederim heeee maşAllahh

kzucum canım sağolasın dün kötüydüm ama dinlendim iyiyim ay dün dedimki keşke iş yerinde olsaydım yaren gelseydi hava güzeldi diye yattığım yerden :)

öylemiş mi ben çoook su içiyorum ama geçenlerde göğsüm akmıştı sııvı gelmişti yaa, o gün keçi sütünden yapılmış dondurma yemiştim o yedikten yarım saat sonra felan geldii tesadüf sanırımmm

dikkat etmek gerekiyo yediklerimize içtiklerimize... gaz yapan herşeyden uzak durmak gerek... nohut,fasulye.. kısaca kuru baklagiller.. hepsini ölçüsünde almak gerekiyo.... kahvedeki kafeinde süte geçermiş. baharatlar da sütün tadını kokusunu etkilermiş....

hım anladım cnm senın 2.doğum dımı ılkı normalmıymı benım 6 kasım doğum tarıhı ama 29 ekımde olucak Allah nasıp ederse
evet canım ılkı normal oglum beklenenden 1 hafta once geldı
hem bu ultrasonda onde gıtmesı onemlı deıl ben sata gore gdııyorum ne zaman canı gelmek ıster bılemem
nasıl kasım annesi olmuyorsunn yaawww bak arcağım da kasım annesiii sus bakimm duymimmmm bir dahaaa

hah demı ben bastan berı 30 ekım ama kasım annesıyım hem bellı mı olur belkı kızım gününden sonra dogar kasımdaay ıns oyle olur ben erken ıstemıyom

biz bu gruptakileri ekimdede dogursa aralıktada kasım annesi olarak kabul ediyoruz yavrum

zanetmem ondan olacagını yoksa benden fışkırırdı kuzum bendee tık yok kupkuru niyeki acaba:)))sen verimli olacaksın maşallah

Kız anam niye dalga geçeyim kilom neyse onu yazıyom valla,nazar etmeeee ne olurrr.

zaten etim ne budum ne kilo alsam ben yuvarlanır giderim herhalde...

maşAllah kuzummmmm tamam tırsmaa ben hep derim maşAllah diyeee

nazar haktırrr neden edeyim Allah korusun

adnan hoca var yaa yandan tutmaa onlara benzedim maşAllah hocam maşAllah diyin kızımmm diyor yaaa

evet cnm ben yarende kola dışında aslında baklagılleden falan yedım ama yaren cok kusan bebk oldugundan gaz sorunu yotu
ama ablam ne yese gaz ıceren hemen bebesı etkılenır huzursuz olur
dr um gebelık sonnrasıda calsıyum kullandırmıstı ban emzırdıgım dönemde akılda olsun

maşAllah kuzummmmm tamam tırsmaa ben hep derim maşAllah diyeee

nazar haktırrr neden edeyim Allah korusun

adnan hoca var yaa yandan tutmaa onlara benzedim maşAllah hocam maşAllah diyin kızımmm diyor yaaa

Ahahaha maaşallah hocam deli gibi seviyorum,çok derin seviyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…