Kızlarr 4000 sayfaaa
Maşallah bize valla
Bu arada face'te gördüm sizinle de paylaşayım dedimm
Eki Görüntüle 477168
4000. sayfamızzz vatana milletee kadınlar kulübüneee 2012 kasım anneleri topiğinee hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::126::126::126::126::124::124::124::124:
Canımm gerçekten çok güzelll. Ben izne ayrıldığımda malzemeleri alıp kendim yapmayı ve aynen böyle bir sepete koymayı düşünüyorumm
Offf inş. benim doktorum verir en son midem çok kötü dediğimde rapor veririm istersen demişti. Her şeyi ben ona göre ayarladım yaa bu iş yerinde daha fazla çalışmak istemiyorum çünkü
Neden içinde kaldı kuzumm? Ben de seviyordum bu ismi zaten ama dün hastanede çok tatlı bir bebişin ismiydi annesi seslenirken duydum çok hoşuma gitti hem benim ismimle de uyumlu. Gerçek anlamının böyle olduğunu ilk defa senden duydum tatlım, off ne kadar çok yanıltıyorlar bizi bu isimler konusunda
Teşekkürler tatlımmAlya yı eşim sunmuştu seçenek olarak,söylemesi biraz zor gibi gelmişti ama hoşuma gitti. Hem koz olur elimde ilkinde sen de isim koydun derim bir sonrakinde ben yine istediğimi koyarım Off neler düşündürüyorlar bize bu kocalarrr
Kızlarr 4000 sayfaaa
Maşallah bize valla
Bu arada face'te gördüm sizinle de paylaşayım dedimm
Eki Görüntüle 477168
4000. sayfamızzz vatana milletee kadınlar kulübüneee 2012 kasım anneleri topiğinee hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::126::126::126::126::124::124::124::124:
:)))))
VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUNN
ÇENESİ DÜŞÜK ANNİŞLER :d
trend topik olduk
aynen canım bende kendim alıp izinde yapacağım evde sıkılmayayım diye:) çok güzel bence alya:)
yerim seni ya :)
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 4000 olmuşukvay anasını
bende en çok ona bayıldım eşşek sıpası basacakmış yayggarayı
evet evet maşAllahımız varrr
maşAllah bizeee şekercimmmm
esraa nerdesin kızzzz
bebikler olduktan sonra nasıl olacaz merak ediyorum ben....
Ne dediler tatlımm neden soğudun ki???
Bebiklerimizin fotolarınıda paylaşacakmıyız :) yeni doğduğunda
ay bilmiyorum nazar değer yaaaa face te paylasalım en iyisiii
yasak kelımeyı kullandın ayssuuuunnn
ay bilmiyorum nazar değer yaaaaözel yerlerdeee paylasalım en iyisiii
o zaman gunde 1-2 sayfa ilerler gibime geliyrrr
evetttt poz poz koyucaz hemdee
hadi ya o kadar vahim mi oluruz diyorsun????
:26::26::26::26:
paylaşırız o zaman gelsinde....
ivet uyarı gelıyor sonrao kelimee yasak mıydıııı hemenn duzelteyim durrr bilmiyordummmmm
elhamdülillah...
şeker yüklememiz temiz çıktı...sabahtan 100 mg yaptırdık...dr. iyi çıktı yinede beslenmene dıkat et dedi...
çıkışta 2 tane avm ye gittik oğluma ciciler aldık çok güzel yükleyebilirsem yükleyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?