2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen canım bende kendim alıp izinde yapacağım evde sıkılmayayım diye:) çok güzel bence alya:)

Kızlarr 4000 sayfaaa
Maşallah bize valla

Bu arada face'te gördüm sizinle de paylaşayım dedimm

Eki Görüntüle 477168

yerim seni ya :)

4000. sayfamızzz vatana milletee kadınlar kulübüneee 2012 kasım anneleri topiğinee hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::126::126::126::126::124::124::124::124:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 4000 olmuşuk vay anasını

:)))))

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUNN

ÇENESİ DÜŞÜK ANNİŞLER :d

trend topik olduk

evet evet maşAllahımız varrr

aynen canım bende kendim alıp izinde yapacağım evde sıkılmayayım diye:) çok güzel bence alya:)

yerim seni ya :)

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 4000 olmuşuk vay anasını

maşAllah bizeee şekercimmmm

esraa nerdesin kızzzz

elhamdülillah...

şeker yüklememiz temiz çıktı...sabahtan 100 mg yaptırdık...dr. iyi çıktı yinede beslenmene dıkat et dedi...

çıkışta 2 tane avm ye gittik oğluma ciciler aldık çok güzel yükleyebilirsem yükleyeceğim...

Ayy bebişlerin fotoları için özel bi topik açarız Allah nasip ederse,

Hakkaten nasıl olucaz acaba doğumdan sonra,çok şükür tatilde kilo almamışım korkuyordum 2 kg fazlayla dönerim diye ama hala 59 um wc den sonra..

o kelimee yasak mıydıııı hemenn duzelteyim durrr bilmiyordummmmm
ivet uyarı gelıyor sonra

ohh cnaım gozunaydın cok sevındım beklıyoruz cicilerin resımlerını

kızlar bugün çok kroyummmm ismail yk dinliyorum sabahtan beriiiii

evet yemek topiğine gelin bakalım ne yiceksinizzz ne yapıcaksı

şuan suratımda kil maskesi var ve hiç mimik yapamıyorum katılıp kalmış gibi töbeeee gülünecek bişeyleren bahsetmeyin bi 15 dakika kızlar yarın evlilik yılönümümüz hani geçenlerde bebişlerin babalarına mektupları vardıya ondan karıştırıp bi mektup yazıcam inşallah yarın yemeği dışarıda yiycez o bana bikaç gün öncesi altın bileklik aldı ben beğendim çok güzel bende onun istediği spor ayakkabı vardı ondan aldım başka ne gibi sürprizler yaapabilirim acaba çok şaşırtacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…