haklısın kuzuuuuu işte çok yediğimdennnn birde gece yersemmm dogrudan depolucakkk uyucam cunku hemen vazgeçtim sabah yedim hamd olsunnn
ay şimdi lavabodan geldimm kollarımdada çatlaklar başlamışşş
yok yok yürümek şart oldu delürcem yoksaaa
en iyisini düşünmüşsün canımmmm gelsinler baksınlaryarındaa senin gelin aynısını der haa söyleyeyimm
Günaydın tatlışşşş gene erkencisinnnnnn
bende çift rakamlardayımmmm owwwww heyecan vericiiiiii
geçmiş olsun esrammm.. tuzlu yemiosun di mi ? keşke acık bi sandalet giyseydin bugün..
bende uyumak istioooooooommm
ay yirim çeniiii sen sahura kalkıp eşine bişeyler mi hazırladın
ben kalkamıom eşimde su içip yatıo garibimmmkolay geleeeeeeeeee
bende hiç sevmedim yawwww:26:
Günaydın LAVİNYAAAAAmmmm
kızlar işyerinde ayaklarınızın altına bi tabure gibi bişey koyun yüksekte dursun doktorum öle dedi banaaa
bende koymadım gerci ama:44:
Hepinize kocaman kocaman GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR
afiyet olsun kuzum, ben de rüyamda gördüm bir kaç şey...
hiç düşünemiyorum tek derdim izne kdr olan süreyi atlatmak kuzum evde daha rahat oluruz..
artık ağrılar normalmiş ama bu kadar şiddetli olması normal mi soracağım doktora...
günaydın canım ben aldım tabura ama işe yaramıyor çünkü uzanıp kalp seviyesine getirmek gerekiyor ya çok işe yaramıyor
sen çatlak kremini kollarına falan sürmüyor musun kuzun?
günaydın güzell anneler:)
günaydın teyzoşlar...
sabah sabah bütün dükkanlara baktım bişey bulamadım...
kızlar diğer kıyafetlerimizi de ekledim...bi bakın eksiğim gediğim kalmış mı?...akıl verin bana yeter mi bunlar?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler-26.html
geçmiş olsun esrammm.. tuzlu yemiosun di mi ? keşke acık bi sandalet giyseydin bugün..
bende hiç sevmedim yawwww:26:
kızlar işyerinde ayaklarınızın altına bi tabure gibi bişey koyun yüksekte dursun doktorum öle dedi banaaa
bende koymadım gerci ama:44:
Hepinize kocaman kocaman GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR
haklısın kuzuuuuu işte çok yediğimdennnn birde gece yersemmm dogrudan depolucakkk uyucam cunku hemen vazgeçtim sabah yedim hamd olsunnn
ay şimdi lavabodan geldimm kollarımdada çatlaklar başlamışşş
yok yok yürümek şart oldu delürcem yoksaaa
günaydın şekercimmmmevet bu aralar öyleyim nedendir bilmem sizin aşkınızdan heral
ne yyanii çift rakamları gördünüz diye hava mı basıyonuzz ne var kızımlaaaa bizdee 3 hafta sonra görücez inşAllahhhhh
sen çatlak kremini kollarına falan sürmüyor musun kuzun?
saol canımmm
yok sürmüyorum canımm yağ suruyordum kolumaaa
çatlak kremi 1.5 ayda 2 tup bitti göbek bacak derken bitiyor hemen çok bereketsizz
zaten sürdüm de noldu kii göbeğim yine çatladı yine çatladı bacaklarda çatlıyorrr tum vücudum catlıyor şu andaadaha 4 ay var yaaaaa
Ben de hiç sevmedim hamileliği ama şükürler olsun ki Allah beni kapı kapı gezdirip derman aratmadı annelik duygusunu şükürler olsunki yaşatacak bana inşallah . Keşke biraz daha kısa olsaydı diyorum bazen sonra aklıma filler geliyor susuyorum. Bebek doğunca bakalım neler bekliyor bizi hele çalışansan hep gözün arkada yorgun telaşlı ama yinede güzeldir herhalde
günaydın teyzoşlar...
kızlar diğer kıyafetlerimizi de ekledim...bi bakın eksiğim gediğim kalmış mı?...akıl verin bana yeter mi bunlar?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler-26.html
günaydın canımmm.... tuzlu yemiyorum hamutlu yemiyorum.. bi iki dilim ekmek sadece.. onu da kesicem artık
masamın altına pc nin kasasını koydum ona uzatıyorum ben de hep....
hamileliğin tek sevmediğim yanı eski cicilerimi giyememek ve eskisi gibi süslenememek... onun dışında bi sorun yok
iyi yapmışsın canım.. içinde bırakma hiçbişeyi.
kollarında nasıl çatlak oluyo yaaa?? eminmisin canım?
sende yetiş o zaman bizeeeeeee
ben hiç sürmüom valla krem duruo öle o kadarda para bayıldım onaama bakıom bakıom bi yerim çatlamamış
orası öle ŞÜKÜRLER OLSUN diyorum bende ama benimki cok beklemedigim bi an, hazırlıksız tam süpriz oldu bana kalsa 30 dan önce yapmazdım
Günaydın kısçelerrrrrrr
Eki Görüntüle 477720
Eki Görüntüle 477718
Eki Görüntüle 477719
Eki Görüntüle 477716
Eki Görüntüle 477717
Eki Görüntüle 477722
Evet teyzoşlar eşimin bana evlilik yıldönümünde yaptığı süprizin yanında verdiği ufak hediyeyi eklememiştim size verdiği hediyenin kutusu ve kendisinide ekliyim istedim :)
birde oğluşum için aldığım 5li şifonyerin içini doldurdum aman allahım hiç birşeyim yok derken 5 çekmece tıkabasa doldu bile yeğenlerimiz sağolsun onalrın eşyaları ve ananemizin yaptıklarıyla doldu taştı bile :)
günaydın teyzoşlar...
günaydın canımmm.... tuzlu yemiyorum hamutlu yemiyorum.. bi iki dilim ekmek sadece.. onu da kesicem artık
masamın altına pc nin kasasını koydum ona uzatıyorum ben de hep....
hamileliğin tek sevmediğim yanı eski cicilerimi giyememek ve eskisi gibi süslenememek... onun dışında bi sorun yok
iyi yapmışsın canım.. içinde bırakma hiçbişeyi.
kollarında nasıl çatlak oluyo yaaa?? eminmisin canım?
aysun o resim ne yaaa
Eki Görüntüle 477720
Eki Görüntüle 477718
Eki Görüntüle 477719
Eki Görüntüle 477716
Eki Görüntüle 477717
Eki Görüntüle 477722
Evet teyzoşlar eşimin bana evlilik yıldönümünde yaptığı süprizin yanında verdiği ufak hediyeyi eklememiştim size verdiği hediyenin kutusu ve kendisinide ekliyim istedim :)
birde oğluşum için aldığım 5li şifonyerin içini doldurdum aman allahım hiç birşeyim yok derken 5 çekmece tıkabasa doldu bile yeğenlerimiz sağolsun onalrın eşyaları ve ananemizin yaptıklarıyla doldu taştı bile :)
günaydın canım hoşgeldinn...
evet ben de bulamadım :):):)
hilalden sonra seni ikinci alışveriş canavarı ilan ediyorum
canım aldıkların baya çok ama eksik var mı yok mu burdan anlaşılmaz... forumlarda ihtiyaç listeleri var onlardan bi tanesini word e kopyala... eksik kalanları çıkar onları al... boşu boşuna falza eşya almamış olursun.
sen zaten cok dikkat ediosun, bilinçli, saglıklı besleniosun okuduklarımdan biliorum
geçer kuzum dert etme
bende de o sorun var eski kıyafetlerim ölece duruooo
haa bi de ben bu yaz için neler neler almıştım kendime yok şuraya gidince giyerim buraya gidince giyerim diyee
birden bu süprizle karşılayınca beboşum beni kaldım ölecee
süslenme konusu da öyleee saldım çayıra mevlam kayıraaaaaa hele de bennnnnnn
niyseeeeeee idare edioz artık 3 aycık daha sabır sonra kısçelerle süsleniriz di miiii
eminim canım bildiğin kırmızı çatlaktakma diceksiniz biliyorum ama vücudunuzdaki her yer aynı anda çatlamaya başlasa nasıl hissederseniz bende öyle hissediyorum şimdiiii
ailende var mı çatlak annen ablan kuzenlerin vs yoksa çatlamazsın zaten
aysun o resim ne yaaa
mavi gözlü zenci bebekkk
kızlarrr istanbuldakilerrr en çok bebek eşyası olan yer emin önü dimi hem ucuz hem çeşit bol olanlar dün kocişe öyle dedimdee belki 1 ay sonra istanbula alışveriş için gelebilirizzz
Eki Görüntüle 477720
Eki Görüntüle 477718
Eki Görüntüle 477719
Eki Görüntüle 477716
Eki Görüntüle 477717
Eki Görüntüle 477722
eminim canım bildiğin kırmızı çatlaktakma diceksiniz biliyorum ama vücudunuzdaki her yer aynı anda çatlamaya başlasa nasıl hissederseniz bende öyle hissediyorum şimdiiii
ailende var mı çatlak annen ablan kuzenlerin vs yoksa çatlamazsın zaten
sen zaten cok dikkat ediosun, bilinçli, saglıklı besleniosun okuduklarımdan biliorum
geçer kuzum dert etme
bende de o sorun var eski kıyafetlerim ölece duruooo
haa bi de ben bu yaz için neler neler almıştım kendime yok şuraya gidince giyerim buraya gidince giyerim diyee
birden bu süprizle karşılayınca beboşum beni kaldım ölecee
süslenme konusu da öyleee saldım çayıra mevlam kayıraaaaaa hele de bennnnnnn
niyseeeeeee idare edioz artık 3 aycık daha sabır sonra kısçelerle süsleniriz di miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?