2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sen çatlak kremini kollarına falan sürmüyor musun kuzun?

Ben de hiç sevmedim hamileliği ama şükürler olsun ki Allah beni kapı kapı gezdirip derman aratmadı annelik duygusunu şükürler olsunki yaşatacak bana inşallah . Keşke biraz daha kısa olsaydı diyorum bazen sonra aklıma filler geliyor susuyorum. Bebek doğunca bakalım neler bekliyor bizi hele çalışansan hep gözün arkada yorgun telaşlı ama yinede güzeldir herhalde

saol canımmm

yok sürmüyorum canımm yağ suruyordum kolumaaa

çatlak kremi 1.5 ayda 2 tup bitti göbek bacak derken bitiyor hemen çok bereketsizz

zaten sürdüm de noldu kii göbeğim yine çatladı yine çatladı bacaklarda çatlıyorrr tum vücudum catlıyor şu andaa daha 4 ay var yaaaaa

günaydın canımmm.... tuzlu yemiyorum hamutlu yemiyorum.. bi iki dilim ekmek sadece.. onu da kesicem artık
masamın altına pc nin kasasını koydum ona uzatıyorum ben de hep....

hamileliğin tek sevmediğim yanı eski cicilerimi giyememek ve eskisi gibi süslenememek... onun dışında bi sorun yok

iyi yapmışsın canım.. içinde bırakma hiçbişeyi.

kollarında nasıl çatlak oluyo yaaa?? eminmisin canım?

sende yetiş o zaman bizeeeeeee

ben hiç sürmüom valla krem duruo öle o kadarda para bayıldım ona ama bakıom bakıom bi yerim çatlamamış

orası öle ŞÜKÜRLER OLSUN diyorum bende ama benimki cok beklemedigim bi an, hazırlıksız tam süpriz oldu bana kalsa 30 dan önce yapmazdım

günaydın güzell anneler:)

Günaydın kısçelerrrrrrr

Evet teyzoşlar eşimin bana evlilik yıldönümünde yaptığı süprizin yanında verdiği ufak hediyeyi eklememiştim size verdiği hediyenin kutusu ve kendisinide ekliyim istedim :)

birde oğluşum için aldığım 5li şifonyerin içini doldurdum aman allahım hiç birşeyim yok derken 5 çekmece tıkabasa doldu bile yeğenlerimiz sağolsun onalrın eşyaları ve ananemizin yaptıklarıyla doldu taştı bile :)

eminim canım bildiğin kırmızı çatlak takma diceksiniz biliyorum ama vücudunuzdaki her yer aynı anda çatlamaya başlasa nasıl hissederseniz bende öyle hissediyorum şimdiiii

ailende var mı çatlak annen ablan kuzenlerin vs yoksa çatlamazsın zaten

ay bayıldım canım maşAllah hepsinee güle güle giysin bebiş

günaydın güzell anneler:)

günaydın canım hoşgeldinn...

evet ben de bulamadım :):):)
hilalden sonra seni ikinci alışveriş canavarı ilan ediyorum

canım aldıkların baya çok ama eksik var mı yok mu burdan anlaşılmaz... forumlarda ihtiyaç listeleri var onlardan bi tanesini word e kopyala... eksik kalanları çıkar onları al... boşu boşuna falza eşya almamış olursun.

sen zaten cok dikkat ediosun, bilinçli, saglıklı besleniosun okuduklarımdan biliorum
geçer kuzum dert etme

bende de o sorun var eski kıyafetlerim ölece duruooo
haa bi de ben bu yaz için neler neler almıştım kendime yok şuraya gidince giyerim buraya gidince giyerim diyee
birden bu süprizle karşılayınca beboşum beni kaldım ölecee
süslenme konusu da öyleee saldım çayıra mevlam kayıraaaaaa hele de bennnnnnn
niyseeeeeee idare edioz artık 3 aycık daha sabır sonra kısçelerle süsleniriz di miiii

Son düzenleme:

canım hepsi çok güzeller güle güle kullanın
yıldönümünüzü tebrk ediyorum ayrıca

hoşbulduk canım

bende saldım valla..birde evde olunca daha rahat olunuyo...

biz geldik günaydın teyzoşlar
nasılsınız bakalım bız ıyıydık az oncesıne kadar bırımdekı sekreter bayram sonu ızne ayrılcakmıs o olmadıgı zamanlar ben onun yerıne gecıyordum daha once konusmustuk ben hazıranda ızne ayrıldım o da buyuk ıhtımalle sen gelınce ben ayrılırım ızne demıstı ama ayrılmadı bugunde bayramdan sonra ızne cıkıcam dıyo bende cıkıcam dedım nıye bunu onceden soylemedın dıyo daha yenı bellı oldu dedım kı dogru persembe kontrolde oldu bel fıtıgından dolayı bu sekıdle karar verdık sen dogum haftalarını bılmıyo musun bellı deıl mı zaten dıyo bakar mısınız ben hamıleyım her an hersey olabılır ızne bıle ayrılmasam calısırken acıl bı durum olup calısamayabılırım bunu ıdrak edemıyo heralde her zamn ben onu düşünmek ızne ayrıldıgı zamanalrı takıp edıp ona gore ıs yerınde olmak zorundayım ona gore

annem bende hiç çatlamamış ama kardeşimden sonra hem kilo aldı hem çatladı
bilmiommmm görcez bakalımmmm...

aysun o resim ne yaaa

zenci bebişleri cok severim bennn cok şekerrr
gelin gelin hersey var burdaaaaaaaa

BEYSAL cım hediyelerinde, bebişinin cicileri de cok güzelll...
tekrardan mutlu yıllara canımmm..

Son düzenleme:

ooo canım süper bi hediye bu yaaa yılın annesi çok güzelmiş gerçektenn....

ben de bişi almadım diyorum ama aldıklarımla baya b dolabı doldururum heralde

ay ne bileyim canım yaa.. üzülmeni istemiyoruz hiç birimiz... yoksa haklısın. kim olsa kafasına takar

dikkat ettiğim halde şişti ya ondan böyle psikopata bağladım ama soda hergün içiyorum, o da yaparmış...

ahh o eski kıyafetlerrr..... yine giricek miyim acaba içine diyorum bi yandan.. bi yandan da tabiki de yaza kadar eski kıyafetlerimi giyicem diyorum umarım hemen veririz kiloları, eskisinden daha fit daha iyi oluruz

Günaydın kızlarrr

7.aya ayak basmaya direttiğimiz şu günlerde uyku hali ve yorgunluk geri döndü bende, üzerimden tır geçmiş gibi resmen

Dün akşam patronumla konuştum.. Bana çok kötü görünüyorsun bugünlerde dedi.. Bende patlattım bombayı dayanamıyorum daha fazla diye.. Bayramdan sonra sigortamı devam ettirecek ve ben işe gelmicem sanırım kendi önerdi.. SSK önemli değil sen kendine dikkat et dedi.. Şaşırdımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…