2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben 10 u geçerim gülüm son aylarda çok alınıyormuşş hayırlısı vermek önemlii

Tabi canım son aylar kilo+ödem bizi şişirebilir o yüzden bekliyorum yani

Nilt: sende iyi almışsınn

aman kuzum kaçla kaldın

en iyisiiii

ben 62 kiloydum hamile kalmadan önceee 62 benim ideal kilomdur bana en yakışan kilodur
gerci benim hamile kalışımda ayrı bi olay
şimdi 21 temmuzda doktora gittigimde 66,5 kilo cıktım.
ama iştahım açılmaya başladı aç kalamıorum, hep acıkıorum şimcikkkkkkk

[/QUOTE]

Bende 55,5'la kaldım şimdi 59um bazen 59.2 bazen 59.4 böyle gidiyoruz,tatilden dönünce alırım dedim ama çok şükür almadım
aman alsak ta bebişlerimiz için napalım di mi

Off ben bu ay şiştim kızlar, ama ödem her yerim doktor da onayladı geçen hafta.
Keşke etrafımızdakiler de anlayabilse bu durumu, bugün iş yerimde 3 hafta önce izne ayrılıp gelen arkadaş gördü beni ağzı açık kaldı,, zeplin gibi olmuşsun kızz dedi
Zeplin de olduk valla Bunun bi ötesi yoktur herhalde ya da fil gibi olmuşsun filan derler gibime geliyor

Canım fazla tuzlu yeme,su iç bol bol..evet gider gitmez ayaklarını yarım saat tavana dik..

Canım fazla tuzlu yeme,su iç bol bol..evet gider gitmez ayaklarını yarım saat tavana dik..

Aynen tatlım saydıklarının hepsini eksiksiz yapıyorum ama bende işe yaramıyor
Çalışıyor olmanın dezavantajı dedi doktor. Benim aslında dinlenmem lazımmış ama olmuyor işte

Bende 55,5'la kaldım şimdi 59um bazen 59.2 bazen 59.4 böyle gidiyoruz,tatilden dönünce alırım dedim ama çok şükür almadım
aman alsak ta bebişlerimiz için napalım di mi
[/QUOTE]

amaaan diyemiom ben yaa korkuom fazla kilodan:18:

bende bu laf edenlere ayrı bi gıcıgımmmmm
hamileyiz biz kardeşim kolay mı hamilelik öyleee
bana da gecen bi arkadas "ay sedef nolmuşsun sen öle günden güne şişiosun heralde" dedi
gırtlaklayasım geldiiiii yoo dedim şiştigim falan yok 6 ay bitti 5 kilo aldım hem şişsemde sorun degil hamileyim ben didimmm
takma kuzum sen, moral vercekleri yere sinir bozuolar millete de laf lazım zaten

eve geldim ve ben aynen öleyim su an ayaklarımı uzattım sehpanın üstüne, aldım laptopumu da kucaama ohhh

Aynen tatlım saydıklarının hepsini eksiksiz yapıyorum ama bende işe yaramıyor
Çalışıyor olmanın dezavantajı dedi doktor. Benim aslında dinlenmem lazımmış ama olmuyor işte

çalışan insanın dinlenmesi zor şimdi bi de ramazanda yemek olayı var,
akşamları erken yat miroşum, dinlendirir seni uyku

kızlar bnım bal kızım geldı ben kaçıyorum
Eki Görüntüle 477292
pembe giymeyen kız bebek...

decavit kilo yapmıyo canım merak etme iç..ben 3. kutuyu içecem bitmek üzere 2. kutu...

güle güle giy canımmmm hadi foto çek paylaş bizleee
saol bebem...göğüs kısmı lastıklı ya dar oluyo ya...göndermekte istemiyom...bakalımne yapıcam...

tombik bebekler pek tatlı oluyo...

buda en taze resmımız bıkaç dakıka önce tabı yıllar degıştırıyo cok cokEki Görüntüle 477313
evinde kızında pek hoş..çok begendım tv üniteni..çok ferah...

kızlarr ekim anneleri topiğine baktım onlar 3286 sayfadaalrrrr bizz 4016 maşallah bizeee sollamışşş
maş. bize....

masallah koca kzı olmus ama cok tatlı
benım adam duramadı üst üste olsun dedı illa

en güzeli bende öyle istiyom...

ay cnm benım pek guldum pembe gıyımeyen kız bebek he
hahhaa ay bı na cok ıhtıyacım vardı kafayı yemışım pembelerı alırken ya oğluma 3 5 parca bışey kaldı resmen yarenden hepsını dagıtacagım
tv unıte ıcınde teşekur edrım tatlım

Merhaba arkadaşlar ben de sizin fikrinizi alayım bir konuda:

Ben de bugün 10 da randevuya gittim. Ayrıntılı ultrason için...

Muayene başladı. Her organını ayrıntılı incelediler parmak sayılarına kadar. Kilosu yine üst sınırda...: 559 gram
Çok hareketliydi parmaklarını zor saydılar... Rahim ağzı uzunluğum vajinal 2.5 cm. Çok iyi dedi. Benim 4 lü testimde trizomi 21 10 da 1 risk çıkmıştı...Muayenede testi tekrarlattığımı oranın 63 te 1 çıktığını söyledim. 2 limin 20200 de 1 çıktığı için bu oranı beklemiyordum Pgtile yani genetik inceleme ile tüp bebek yaptıran arkadaşımın bile 2 li de risk 10 000 de 1 çıkmışken dedim.

Bebeğin görünüşte sorunu yok ama tıbbi olarak 10 da 1 değerden dolayı amniyo sentezi tıbbi olarak önermek durumundayım. Ama çok zor şeyler yaşadınız dedi.(Benim 13 artı 4 te rahim ağzıma dikiş atıldı, bir hafta sonra suyum sızdı, hastanede yattım şükür düzeldi. 2 sene önce 25 haftalık erken doğum yaptım diye)Bir de kafasında solda 3.8 mm kist görüldü yazılmış. Bunu eve gelince farkettim dr min hemşiresini aradım o da birçok bebekte olabiliyor bu haftalarda takip ediyoruz dedi. Ama downlu bebeklerde kalıcıymış( Ama dr önemli olsaydı kendi derdi di mi?

Ayrıntılı testte sorun yaşayan var mı benim gibi dr leriniz ne dedi?

canlarımm günaydınn nasılsınız bebişkolar nasılllarr efemmm

ay maaşallahhhh süperiz kızzz ne çene var bizde,bu arada bulemsu nerelerde?

caniko yemek topiğine bakkk

-yaren'cim
fıstığına maaşallah çok tatlııı

canım kusura bakmaaa şimdi gördüm yazdıklarını

günaydın kuzucum iyiyiz çok şükür evde ekmek kalmadığı için dışarıdan birşeyler almak zorunda kaldık ramazan başladığından beri hiç almamıştım sabah birşeyler hep evde yapıyordum anacım gez gez açık dükkan zor buldum şimdi oğluşumla yaptık kahvaltıyı oturduk işimizin başınaa siz nasılsınız efendiiim

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-11-2012

Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kaldı

ay çift rakamlara düştüm Allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip et evlatlarımızaa

günaydın beysalımmmm hadi ya birde ramazan ya kapalıdır her yer

biz nasıl olalım canım dün yemeğe gittik babişlee eve geldik kocişim bekledi kızım tekmelesin diye ama göremedi maaleseff inşAllah oda en kısa surede şahit olur

bugün sabah tartıldımm dunden bugune 600 gramm daha almış olup 90.2 yi gördümmm aferim baannaaaa

ay maşAllah canım gözün aydınnnnn darısı kzıımla bizim basımızaaaa

canımm çok geçmiş olsun dua edelim bol bol Allahın izniylee bebeğin sağlıklı olur inşAllah...

gÜNAYDINNLARR PRENS VE PRENSES ANNELERİ

dünden beri öyle bir şişlik var ki ayaklarım da.... bacaklarımda da var gerçi... ben de ödem olabileceğini hiç düşünmemiştim ne yapmak gerek en az seviyeye indirmek için??
bugün spor ayakkabı ile geldim işyerine.. Bol pantolon giyince pek belli olmuyor Allahtan. Sanırım bi süre böyle idare edicem.

Sizler ne yaptınız.... nasılsınızz?? Bebişler nasıl ??

günaydın kızlaaaaaaaaar çok halsizleşmeye başladım ben yahu uyku da yetmiyor artık sizler iyisinizdir umarım bu arada ben tüm belirtileri bir iki hafta önceden yaşıyorum benim sıpış biraz erken gelirse şaşmam walla

günaydın canımmmmmmm.. iyiyiz sen de iyisin dimi... ohh akşamki yemekten sonra o kilo normal canım.. bugün dikkat et biraz, yarın sabah normal seviyeye döner

günaydın canımm hayırlı olsunnnn.. 99u da gördün bakk :)

ben evde buz torbası da koyuyorum. zaten havaya dikmeyi fln biliyorsundur tuzlu fln yeme diyolar ama walla abartı bişeyim yok

Ay canımmm gunaydınnn kıyamam ben sanaa hamilelikte ödem oluşumu normall :2: az tuz bol su bol hareket mi etmeli araştıralım bugğn netten

günaydın canımmm aynen çok uykusuuzmm banada yetmiyorrr keşke evimizde olsaydıkda rahat rahat hamileliğimizi geçirseydikkk

hamd olsun canımmm inşAllah dönmesini ümit ediyorummm bugünden itibaren diyetteyim kızlarr duyundaa şaşıırnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…