ben 10 u geçerim gülüm son aylarda çok alınıyormuşşhayırlısı vermek önemlii
Nilt: sende iyi almışsınn
aman kuzum kaçla kaldın
en iyisiiii
Off ben bu ay şiştim kızlar, ama ödem her yerim doktor da onayladı geçen hafta.
Keşke etrafımızdakiler de anlayabilse bu durumu, bugün iş yerimde 3 hafta önce izne ayrılıp gelen arkadaş gördü beni ağzı açık kaldı,, zeplin gibi olmuşsun kızz dedi
Zeplin de olduk vallaBunun bi ötesi yoktur herhalde ya da fil gibi olmuşsun filan derler gibime geliyor
Canım fazla tuzlu yeme,su iç bol bol..evet gider gitmez ayaklarını yarım saat tavana dik..
Tabi canım son aylar kilo+ödem bizi şişirebilir o yüzden bekliyorum yani
ben 62 kiloydum hamile kalmadan önceee 62 benim ideal kilomdur bana en yakışan kilodur
gerci benim hamile kalışımda ayrı bi olay
şimdi 21 temmuzda doktora gittigimde 66,5 kilo cıktım.
ama iştahım açılmaya başladı aç kalamıorum, hep acıkıorum şimcikkkkkkk
Off ben bu ay şiştim kızlar, ama ödem her yerim doktor da onayladı geçen hafta.
Keşke etrafımızdakiler de anlayabilse bu durumu, bugün iş yerimde 3 hafta önce izne ayrılıp gelen arkadaş gördü beni ağzı açık kaldı,, zeplin gibi olmuşsun kızz dedi
Zeplin de olduk vallaBunun bi ötesi yoktur herhalde ya da fil gibi olmuşsun filan derler gibime geliyor
Canım fazla tuzlu yeme,su iç bol bol..evet gider gitmez ayaklarını yarım saat tavana dik..
Aynen tatlım saydıklarının hepsini eksiksiz yapıyorum ama bende işe yaramıyor
Çalışıyor olmanın dezavantajı dedi doktor. Benim aslında dinlenmem lazımmış ama olmuyor işte
pembe giymeyen kız bebek...kızlar bnım bal kızım geldı ben kaçıyorum
Eki Görüntüle 477292
decavit kilo yapmıyo canım merak etme iç..ben 3. kutuyu içecem bitmek üzere 2. kutu...ay evet vıtamın banada 1 ayda 4 kg aldırmıstı oglumda o yuzden bunda temkınlı davandım ve hamılelıgım boyunca hala 1 kutu decavıt bıtırmedım bıle cok nadır ıcıyorum
gecmıs olsun canım takma ıns dıgerınde ıyı cıka rsonucalr bak arkadasların hep oyl eoldu
masallah küçüklüğü mü kızının
saol bebem...göğüs kısmı lastıklı ya dar oluyo ya...göndermekte istemiyom...bakalımne yapıcam...güle güle giy canımmmm hadi foto çek paylaş bizleee
tombik bebekler pek tatlı oluyo...evet cnm su anda 5.5 yaşındaEki Görüntüle 477296
evinde kızında pek hoş..çok begendım tv üniteni..çok ferah...buda en taze resmımız bıkaç dakıka önce tabı yıllar degıştırıyo cok cokEki Görüntüle 477313
maş. bize....kızlarr ekim anneleri topiğine baktım onlar 3286 sayfadaalrrrr bizz 4016 maşallah bizeee sollamışşş
masallah koca kzı olmus ama cok tatlı
benım adam duramadı üst üste olsun dedı illa
pembe giymeyen kız bebek...
decavit kilo yapmıyo canım merak etme iç..ben 3. kutuyu içecem bitmek üzere 2. kutu...
saol bebem...göğüs kısmı lastıklı ya dar oluyo ya...göndermekte istemiyom...bakalımne yapıcam...
tombik bebekler pek tatlı oluyo...
evinde kızında pek hoş..çok begendım tv üniteni..çok ferah...
maş. bize....
en güzeli bende öyle istiyom...
ay maaşallahhhh süperiz kızzz ne çene var bizde,bu arada bulemsu nerelerde?
caniko yemek topiğine bakkk
-yaren'cimfıstığına maaşallah çok tatlııı
canlarımm günaydınn nasılsınız bebişkolar nasılllarr efemmm
canım kusura bakmaaa şimdi gördüm yazdıklarını
günaydın kuzucum iyiyiz çok şükür evde ekmek kalmadığı için dışarıdan birşeyler almak zorunda kaldık ramazan başladığından beri hiç almamıştım sabah birşeyler hep evde yapıyordum anacım gez gez açık dükkan zor buldum şimdi oğluşumla yaptık kahvaltıyı oturduk işimizin başınaa siz nasılsınız efendiiim
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-11-2012
Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kaldı
ay çift rakamlara düştüm Allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip et evlatlarımızaa
Merhaba arkadaşlar ben de sizin fikrinizi alayım bir konuda:
Ben de bugün 10 da randevuya gittim. Ayrıntılı ultrason için...
Muayene başladı. Her organını ayrıntılı incelediler parmak sayılarına kadar. Kilosu yine üst sınırda...: 559 gram
Çok hareketliydi parmaklarını zor saydılar... Rahim ağzı uzunluğum vajinal 2.5 cm. Çok iyi dedi. Benim 4 lü testimde trizomi 21 10 da 1 risk çıkmıştı...Muayenede testi tekrarlattığımı oranın 63 te 1 çıktığını söyledim. 2 limin 20200 de 1 çıktığı için bu oranı beklemiyordum Pgtile yani genetik inceleme ile tüp bebek yaptıran arkadaşımın bile 2 li de risk 10 000 de 1 çıkmışken dedim.
Bebeğin görünüşte sorunu yok ama tıbbi olarak 10 da 1 değerden dolayı amniyo sentezi tıbbi olarak önermek durumundayım. Ama çok zor şeyler yaşadınız dedi.(Benim 13 artı 4 te rahim ağzıma dikiş atıldı, bir hafta sonra suyum sızdı, hastanede yattım şükür düzeldi. 2 sene önce 25 haftalık erken doğum yaptım diye)Bir de kafasında solda 3.8 mm kist görüldü yazılmış. Bunu eve gelince farkettim dr min hemşiresini aradım o da birçok bebekte olabiliyor bu haftalarda takip ediyoruz dedi. Ama downlu bebeklerde kalıcıymış( Ama dr önemli olsaydı kendi derdi di mi?
Ayrıntılı testte sorun yaşayan var mı benim gibi dr leriniz ne dedi?
canlarımm günaydınn nasılsınız bebişkolar nasılllarr efemmm
canım kusura bakmaaa şimdi gördüm yazdıklarını
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-11-2012
Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kaldı
ay çift rakamlara düştüm Allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip et evlatlarımızaa
gÜNAYDINNLARR PRENS VE PRENSES ANNELERİ
dünden beri öyle bir şişlik var ki ayaklarım da.... bacaklarımda da var gerçi... ben de ödem olabileceğini hiç düşünmemiştimne yapmak gerek en az seviyeye indirmek için??
bugün spor ayakkabı ile geldim işyerine.. Bol pantolon giyince pek belli olmuyor Allahtan. Sanırım bi süre böyle idare edicem.
Sizler ne yaptınız.... nasılsınızz?? Bebişler nasıl ??
gÜNAYDINNLARR PRENS VE PRENSES ANNELERİ
dünden beri öyle bir şişlik var ki ayaklarım da.... bacaklarımda da var gerçi... ben de ödem olabileceğini hiç düşünmemiştimne yapmak gerek en az seviyeye indirmek için??
bugün spor ayakkabı ile geldim işyerine.. Bol pantolon giyince pek belli olmuyor Allahtan. Sanırım bi süre böyle idare edicem.
Sizler ne yaptınız.... nasılsınızz?? Bebişler nasıl ??
günaydın kızlaaaaaaaaar çok halsizleşmeye başladım ben yahu uyku da yetmiyor artık sizler iyisinizdir umarım bu arada ben tüm belirtileri bir iki hafta önceden yaşıyorum benim sıpış biraz erken gelirse şaşmam walla
günaydın canımmmmmmm.. iyiyiz sen de iyisin dimi... ohh akşamki yemekten sonra o kilo normal canım.. bugün dikkat et biraz, yarın sabah normal seviyeye döner
günaydın canımm hayırlı olsunnnn.. 99u da gördün bakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?