2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
malesef babalarımız hemen şahit olamıyor o ana çünkü anlık oluyor bizimki bile ancak ancak babasına göstermeye başladı kendini :)

valla ben bayadır spor ayakkabı giyiiyorum çok ta rahatım

hepimiz aynıyız kuzucm malesef

çok zor bişeymiş be ya bu hamilelik offf

evet canımm yaa göstersin kuzucuklarrr

çok zor bişeymiş be ya bu hamilelik offf

evet canım Allah yardımcımız olsun

ben evde buz torbası da koyuyorum. zaten havaya dikmeyi fln biliyorsundur tuzlu fln yeme diyolar ama walla abartı bişeyim yok

günaydın canım. vallahi benim yediğim de yok ama anlamadım ben bu işi

bebeğimmm benimmm

6. aydan sonra ödem oluşmaya başlarmış... parmağımı ayak ve bacaklarıma bastırınca resmen bembeyaz oluyor... bildiğin şişkinlik yani... günde 3 litre su içiyorum bi de

senn?? diyett?? aysun=diyet??? bak yan yana bile yakışmıyor kelimeler... eşit değil işareti koymak lazım oraya

ben de bugün giydim ama yaktı ayaklarımı. otururken çıkarıcam en iyisi.

okuyorum hemen canımm

ödem olmaması için soda-maden suyu içilmemesi gerekmiş.. acaba ondan mı oldu ki?? hergün bir ya da iki tane mutlaka içiyorum çünkü ?

günaydın size ben uyumadığım için bna günaydınn değill

3 te sahura kalktım eşime bişiler hazırladım bir daha uyuyamadım dön bakam dön bakammm offfffff çok kötüyüm

kızlarrrrrrr bana şans dileyin bu gün geçsin çokta işim var

bencede hiç yakışmıyorlar yan yaana bideee dün azıcık yürüyüş yaptım yoruldum hemennn nolucak bu halimizz

ödem olmaması için soda-maden suyu içilmemesi gerekmiş.. acaba ondan mı oldu ki?? hergün bir ya da iki tane mutlaka içiyorum çünkü ?

sodada yapıyormuş güyaa olabilir canımmm:26:

canımm hoşgeldinnnn hadi yaa off kötü olmuşş umarım gununn kolay ve enerjik geçerrr bende geçen hafta öyle olmuştumm

günaydın canımm... noldu canım? halsizlik yorgunluk mu var?
inşallahhh hızlıca geçer bugün canımm...

bencede hiç yakışmıyorlar yan yaana bideee dün azıcık yürüyüş yaptım yoruldum hemennn nolucak bu halimizz

sodada yapıyormuş güyaa olabilir canımmm:26:

valla canım artık baya yürümemiz lazım aslında.. çok çok önemli çünkü yürümek... bacak ve karın kaslarımız sağlam olsun ki doğumumuz kolay olsun.

evet canımm haklısın kesinlikleee ama öyle ters bir zamandayız kii eve gidiyorum saat 18.30 iftar derken 21.00 oluyor hava kararıyor eşimde dısarı cıkmak istemiyr bende tek gidemiyorummm of of sadece hafta sonları yuruyorum

canlarımm günaydınn nasılsınız bebişkolar nasılllarr efemmm

canım kusura bakmaaa şimdi gördüm yazdıklarını

günaydın canım bebeişler iyi keyifleriş yerinde de annişleri bilemeyeceğimiz ayaklar herkeste şiş dün eşim taşıdı beni o kadar kötüydü ayaklarım

günaydın kuzum afiyet olsun :)

eee o kadar yersen alırsın tabi :)

günaydın canım.. off aynen esram hayatım boyunca hiç ayaklarım şişmemişti şimdiyse hiç inmiyor ve gittikçe daha çok şişiyor... buzlu suyu denedim ama işe yaramadı evde yukarı kaldırıp yatmak tek çözümü ama iş yerinde olduğumuz için mümkün değil malesef bir de ayaklarınız yukarı doğruyken eşiniz aşık kemiğinizden (işaret ve orta parmağıyla), dizinize kadar dümdüz bastırark çeksin hareket hep aşağıdan yukarıya olacak; bir arkadaşıma dru söylemiş ben denedim işe yarıyor..

ben evde buz torbası da koyuyorum. zaten havaya dikmeyi fln biliyorsundur tuzlu fln yeme diyolar ama walla abartı bişeyim yok

günaydın canım ben de dün itibariyle tuzu kestim:)

günaydın kuzusu ya ben de aynı durumdayım gece bir uyandım karnım nasıl ağrıyordu dedim doğuruyorum galiba dönemedim bile ağlayarak onuru uyandırdım ovdu falan ama ondan sonrada uyuyamadım midem ağrıdı bebek uyumadı senle aynıyız yani....

canımcım hoşgeldinn

evet yaaa dünn ekmeksiz et yedim bol bol coştum harbiii esramın dediği gibi bugün inşAllah toparlarımm

kızlarrr dün gece çok komiktii canımm bir meyveyii çok istiyorduu eşimle aldık istediğim yerdennn gece o sahura kalktıı saolsun bana 2 kez su taşıdı " sen yedin mi " dedim " evet sanada getireyim mi " dedi

ben " yok şimdi yemiyeyim dedim"

sonra eşim " namaza kalktı"

ben yine " acaba yesemm mii canım istiyor dedim"

garibim getireyim mi dedi ben yine vazgeçtim 3 kez bunu yaşadımmm sırf kilo almamak için tuttum kendimi ama meyveyi sayıklıyordum geceee sabah uyandım aklımaa gelen ilk o oldu

anlayacagınız gece çok fena aş erdimmmm

valla yine de bi yarım saat kadar çıksanız çok iyi olur canım benim... eşim gelsin, hiç ara vermicez inşallah yürüyüşlere...

günaydın balımmm.... ben de olabileceğini hiç tahmin etmiyordum yaaa... malesef oldu dün bol kramleyip masaj yaptım, yatarken de altına yastık koydum biraz daha iyiler sanki... doğuma kadar nasıl şişicez acaba :18:

etleri löp löp götürürken kiloyu düşünmedin de meyve yerken mi düşündün canım
sabah yeseydin bari canım.. içinde bırakma hiç bişeyi.

canımm hoşgeldinnnn hadi yaa off kötü olmuşş umarım gununn kolay ve enerjik geçerrr bende geçen hafta öyle olmuştumm

hoşbuldummm bebikimmmmm

inş. canım benimm kötü oluyor yaaa, sahura kalkamıycamm, kayınvalideleri çağırdım gelecekler 1 hafta 10 gün

murata baksınlar

hiç halsizlik felan yoktu hava çok güzel serindi sıcakta değildi, ama uykum kaçtı gözümü kırpmadım uyuyamadığım için sinirlendim ağladım

ayy canım ciddimisin aynıyız senlee

kıyamam sizeeeee, inanırmısın ben 11-12 de yatmadan önce bebek sanki şeyimden düşücekmiş gibi oraya vuruyordu ay nasıl fena oldum, murat dedim sanki bebek gelivercekkk
birazda o panikletti beni sanırım ondan uyuyamadım, bende ağladım sinirimee geçmiş olsun cnm neden karnın ağrıyor kii

canlarımm günaydınn nasılsınız bebişkolar nasılllarr efemmm

canım kusura bakmaaa şimdi gördüm yazdıklarını

Günaydın tatlışşşş gene erkencisinnnnnn

bende çift rakamlardayımmmm owwwww heyecan vericiiiiii

geçmiş olsun esrammm.. tuzlu yemiosun di mi ? keşke acık bi sandalet giyseydin bugün..

bende uyumak istioooooooommm

ay yirim çeniiii sen sahura kalkıp eşine bişeyler mi hazırladın
ben kalkamıom eşimde su içip yatıo garibimmm kolay geleeeeeeeeee

ben yine de çok sevdim bu hamile olma olayınıı çok sevdim hamileliğimi

bende hiç sevmedim yawwww:26:

Günaydın LAVİNYAAAAAmmmm

kızlar işyerinde ayaklarınızın altına bi tabure gibi bişey koyun yüksekte dursun doktorum öle dedi banaaa
bende koymadım gerci ama:44:

Hepinize kocaman kocaman GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR

Son düzenleme:

haklısın kuzuuuuu işte çok yediğimdennnn birde gece yersemmm dogrudan depolucakkk uyucam cunku hemen vazgeçtim sabah yedim hamd olsunnn

ay şimdi lavabodan geldimm kollarımdada çatlaklar başlamışşş

yok yok yürümek şart oldu delürcem yoksaaa

en iyisini düşünmüşsün canımmmm gelsinler baksınlar yarındaa senin gelin aynısını der haa söyleyeyimm

günaydın şekercimmmm evet bu aralar öyleyim nedendir bilmem sizin aşkınızdan heral

ne yyanii çift rakamları gördünüz diye hava mı basıyonuzz ne var kızımlaaaa bizdee 3 hafta sonra görücez inşAllahhhhh

afiyet olsun kuzum, ben de rüyamda gördüm bir kaç şey...

hiç düşünemiyorum tek derdim izne kdr olan süreyi atlatmak kuzum evde daha rahat oluruz..

artık ağrılar normalmiş ama bu kadar şiddetli olması normal mi soracağım doktora...

günaydın canım ben aldım tabura ama işe yaramıyor çünkü uzanıp kalp seviyesine getirmek gerekiyor ya çok işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…