2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canlarımm günaydınn nasılsınız bebişkolar nasılllarr efemmm

canım kusura bakmaaa şimdi gördüm yazdıklarını
Günaydın tatlımmmm

Günaydın bitanemmm
Ooof off o ödem kadar kötü bişi var mı acep Mahvetti beni,ayaklarım ellerim erkeklerinki gibi oldu,bir de ağrılarla uyuşmalar;; dün akşam fasülye ayıklayayım dedim nerdeee... Ellerim keçe gibi uyuştu kaldı sanki bana ait değiller, saatlerce de geçmedi artık sinirlerim iyice bozuldu. Kendimi tutamadım ağladım bir sürü

Kuzumm uykusuzluk gerçekten çok kötü, Allahım yardımcın olsun

Günaydın şekerimmmmm

Senin de mi tatlımm, aynıyız valla?? Ben de hiç beklemezken bi baktım bebiiiiş Bana kalsa seneye filan yapardım herhalde

Canımm bayıldım hepsine, bebişin de bayaa cicisi olmuş Oyy ne güzel olacaklar o kıyafetlerin içinde, tammm ısırmalık, öpmelikkk

,

biliom onu ben kardeşimin vardı bebekken ondan bizde alcaz olmazsa olmazlardan

tabi dogru egitici ögretici olması önemli ama bunlarda cok güzeller ben odasını oyuncaklarla süslü püslü bi şey yapmak istiom

bunlar benim evdeki bi odamdaki oyuncaklarım kızıma kalıcak hepsiiiii

Evet hele cumartesileri 2 kat daha kalabalık.. Ben düğün alışverişi için gittiğim de bende fenalaşmıştım ki o zaman sağlamdım Şimdi düşünemiyorum..Onun için haftaiçi gitmek daha mantıklı hem daha raht alışveriş yapılabiliniyor..

benim ablam sezeryandan çıkınca giydi hemen şimcik fit mi fit hatun göbeği falan kalmadı

Umarım bizde giyebiliriz.. Dikiş problem yaratmaz

afiyet olsunnn cnmcım
bir garibizzz Allah kolay geçirsnnn

süper olur aslında ama ben istanbulu heçç bilmimmm bizi kaçırmasinlarrr

Eminönü' nde bir cafe buluşurz ne olcakki kim kaçırır kız bizi karnımız burnumuzda

kızlar merhaba, uzun zamandır uzak kalmıştım buralardan... işyerinde sorun yaşıyorum çıkartamıyorlarda bugün bana rapor al kötüysen diye laf sölüyo kadın rapor alınca haklarımdan kaybeder miyim 1,5 yıla yakın zamndır burda çalışıyorum işim dışarda normalde ama hem sıcaklar hemde hamileliğin sıkıntılı geçmesinden dolayı ofiste çalışıyorum ottan b..ktan sebeleri üzerime atmaya çalışıyolar:S
bende fazla duygusalım ve sürekli ağlak durumdayım anlayacağınız kafam karmakarışık:S eşimde üzülüyo ben ağlayınca oda bırak madem işi diyo ama onların istedikleri bu zaten benim işten çıkmam haklarımdan vazgeçmek istemiyorum akıl verin kızlarrr:SSS

canım bu seferki olmuştur herhaldee

pompayı temizlemeliyiz en az 6 ayda bir ama bu bir çözüm değil yarın açıklansın su markaları ve bayiler ona göree hareket edicemm ben çeşme sularını faydalı bulmuyorum arıtılma şekilleri kullanılan ekipmanlar kimyasallar vs çok fenaa

canım merhaba kıyamam ben sana yaaa bende çok sorun yaşıyorummm sistem yokken boş bir yerken banaa guveniyoruz yaparsın diyen insanlar sistem kurulduktan sonra işe yaramadıgımı dusunmeye basladılar kendimim istfa etmemi bekliyorlar sendee beni gibi dayannn yıllık iznini kullandın mı??

kullanmadıysan 1.5 ay daha dayan sonrada yıllık iznini al sonrada dogum iznin baslar ve paranı alırsınnn sonradaa istifayı basarsınnnn

sezeryanı o yüzden istemiorum işte ben

geçmiş olsun canım bende tuzu hiç kesmedim ama cokta kullanmıyorum tabi

canım ben yemeklere ekstra artık tuz atmıyorum tansiyonum 11 5 lerde dolasıyor onceden 13 7 ydi o zaman tuzlu yyıyordumm bencede tuzu tamamen bırakmak anlamsızz

aynen

sezeryan olursak şart korse kesinlikle

Ben de ne kesiyorum ne de fazla atıyorum sölemesi ayıp sabah da simit yemiştim oysa ne oluyo bana ya zaten az yerim ben normalde şimdi de bir yemek bir de meyve yiyorum bazen de sütlü tatlı yemekhanede

O korseleri biliyorum tatlım.. Hele hele normal doğum yapacağımı bilsem gidip alıcam şimdiden ama, işte! sezeryan soru işareti

benim ablam sezeryandan çıkınca giydi hemen şimcik fit mi fit hatun göbeği falan kalmadı

owww ne güzelmişşş, genelde kalıyor sezeryanden sonra kocaman bir karın..

Sezeyanda 15 gün sonra izin veriyorlarmış ama yinede iniyormuş göbek geç de sarsan baktım ben birde sezeryan kemeri var o da iyiymiş ama araştırmadım daha

ben normal dogum istiorummmmmmmmmm

Miroşum günaydın canımmmm

kuzum bir arkadaşım 1 ay sonra kullanmaya başladı kalmadı göbeği...

benimde 9-5 çıktı en son...

haksızmıyım qıııı yol parası yeme içme 200 lirayı bulurr 200 liraya tum giysileri tamamlanır

yaa esram yaa o kadar güzel olur kiiii keşkem tanışsakk bebişler göbüşteyken

haklısın canım.. gerçi bursada da eminim çok güzel yerler vardır alışveriş için...
valla canım yaaa ayarlayabilsek keşke....

günaydın canımmmmm
benim ağrıdan çok yanıyo ayaklarım....

ayy oyuncaklara bakkkk :):):)

kızlar merhaba ..nasılsınız pazartesi akşamı şiddetli baş ağrım basladı ertesi sabah hastanede tansiyona baktırdım 15/9 olmuş meğersem tansiyon fırlamış o yüzden başağrım varmış salı gününü istirahatle geçirdim çok şükür tansiyonum düştü salıdan beri iyiyim.dün de dr kontrolüm vardı...kızımın iyi haberlerini aldım sizinle paylaşayım boyumuz 33 cm ağırlık 900 gram...duruş şeklimzse sol çapraz alt köşede başı tam göbeğimin ortasına doğru poposu vede sol üst tarafa doğruda kıvrılmış bacaklaı vardı...öyle tatlı ki dün ultrasondan ayrılasım gelmedi...dr umla doğumu konuştuk benim 38. haftam kurban bayramı tatiline denk geliyor dr umda bebeğin gelişimi iyi eger böyle giderse 37.haftada yani bayram öncesi doğumu yaparız dedi...ayy çok heyecanlandım o öyle deyince...zaman giderek yaklasıyor kızıma kavuşmama az kaldı

yok yıllık izin lafını eden bile yok:S ama konuşcam yıılık iznimi kullnayım ben diye... maaşlarımızı bile elden alıyoruz yaa banka falan hak getire koştur koştur iş yaparken mükemmelsin ama oturunca senden kötüsü yok...dayanacak güç bulurum inşallah...

kuzum bir arkadaşım 1 ay sonra kullanmaya başladı kalmadı göbeği...

benimde 9-5 çıktı en son...

Lavinyam kesme tuzu o da iyi değilmiş esracım hem geçmiş olsun hem de dikkat et kendine bir de gözün aydın canım benim

ne güzel iyi habrler almışsın cok sevindim gözün aydın canım
senin sezeryan mı olacak, kesin mi

günaydın kızlaaar ...ya bende şimdi korse meselesini soracaktım.sezryandan nekadar sonra takılıyor bilginiz varmı?..sanırım çoğumuz korkudan sezeryanı tercih edeceğiz..birde benim çok güvendiğim doktorum bu ayın sonunda emekli oluyormuş!!!! zaten sıcak,zaten stresliyiz bide bu çıktı başımıza... ew sahibiyle sorunumuz wardı malum zam meselesi.bu ay ew arıyoruz birde ewden çıkcaz.hmmm unutadan ben izmirdeyim.ve 22-23 agusto'ta Tokat'ta kuzenimin düğünü war.bide oraya gidilcekti..amaaaaaaaaaaan hamileyim diyemi bu kadar stresliyim.yoksa haklımıyım kızlar

yerim onu ben ya maşallah... İnşallah kurban bayramına kalmayız kuzum...

çoğumuz normal düşünüyoruz nasip olursa hatta hemen hemen hepiciğimiz normal düşünüyor canım... sezeryandan 1 ay sonra arkadaşım kullanmaya başladı sorun olmadı...

evet hepsi hediye esram hepsinin özel bi yeri var o lahana bebek varya 8 yaşımdan kalma, en arkadaki sagdaki bebek kayınvalidemden hediye,
ayıcık ananemin hediyesi, aşkımın hediyeleri falan .. artık kızımın olcak hepsi..

çılgınsın sen ya...

arkadaş arıtma cihazı aldı iyi bi fiyata mytfağa ondan taktırdı çeşme suyunu arıtıyo içiyo ve yemeğe,çaya,içmeye herşeye kullanabiliyo...

biz abant alıyoduk adam tahlil sonuçlarıın felan gösterdi bize...bı de eriklinin çakmaları çok oluyomuş.

çoğumuz normal düşünüyoruz nasip olursa hatta hemen hemen hepiciğimiz normal düşünüyor canım... sezeryandan 1 ay sonra arkadaşım kullanmaya başladı sorun olmadı...

NORMAL olalım kızlar en güzeli, en saglıklısı, korku evet var ama destek olalım birbirimize, cesaretlenelimmm

ozaman hepinizi Allah bir avazda kurtarsın canım...ben korkuyorum ya bide bekleyemem aman sancımmı başladı,açılmamı oldu,nişan mı geldi...çok strese girerim gibi gelio bana.hatta eşime diyorum normal doğuma karar verırsem 8.ayda beni hastaneye yatır ,yada hastaneye yakın ew tut yoksa ben doguramam DD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…