2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esra ile burcu yarın dua günü ıkınızın dua topiğine yazmıyomusunuz dualarınızı?

kızlar hepınıze hayırlı gunler dılemek ıstıyorum aranıza bu guzel foto ıle katılmak ıstedım bugun eşimle bayıldık bu şirin bebışe

Düşük tansiyon normal doğumdfa sıkıntı yaratırmı benimde düşük tansiyon sorunum var...bu konuda duyumu olan varmı
benimde düşükmüş tansiyonum.düşük olması iyiymiş.normal doğumla ilgisi warmı diye sormamıştım ama düşük olmasının iyi olduğunu hatırlıyorum.

ne demişleeeerrr 'bekara karı boşaması kolay' derler :) ben yeni prensip edindim;bekar arkadaşlarla ne ewlilik nede eş üzerine konuşmuyorum.çünkü anlamıyorlar...onlar kikirdemek için yer aramışlar birzda sıkma canını boşwer'sen evlenince kocanın vur başına al ekmeğini'' de geç canım takılma bile :))

bende özelde hemde renkli yaptırdım 30 tl,birde devlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz.sanırım sizin oralarda yüksek bu ayrıntılı ultr. falan..

Selam kızlar,

şeker yüklemesinden geliyorum, çok stresliydim ben ya (( arada bir gözlerimde doldu, daraldım, bunaldım, stresle yakın ilişkiliyse bu durum değerlerim yine yüksek çıkacak (((

engelleyemedim kendimi.

sudem duamı yazarım bir ara.

kızlar hepınıze hayırlı gunler dılemek ıstıyorum aranıza bu guzel foto ıle katılmak ıstedım bugun eşimle bayıldık bu şirin bebışe
Eki Görüntüle 477829

ya mükemmel bir şey bu ya süper.. bende istiyorum böyle güzel bir foto:)

kuzum benim ya rahat ol... iyi düşün iyi olsun.. hadi elini yüzünü yıka derin bir nefes al temiz havaya çık...

Düşük tansiyon normal doğumdfa sıkıntı yaratırmı benimde düşük tansiyon sorunum var...bu konuda duyumu olan varmı

cnm bende duşuk tansıyonluyum labıldıgınce ama normal doğum konusunda tecrubem yok ama sezeryan dersen sorun olmadı zaten heyecandan 12-8 olmuştu surunen tansıyonum

Eki Görüntüle 477829

ay ne güzel dogar dogmaz hayata gülümsemişşş cnm benim yaaa kurban olurum yaradaaa

mrb kızlar nasısınız benim biraz sancılarım var sizdede oluyomuu

salı günü dr gittim benim oglann 960 gr olmş 26 haftalık mışş biraz geri gibi gelişimi iyimi kızlar saglıgı iyi olsunda gerçi herşeyin başı saglıkk

Eki Görüntüle 477829
oyy masallah ya gülerek dogmus resmen

canım ıns korktugun gıbı cıkmıycak gecmıs olsun

seni strese sokan ne oldu işlemlermi?

ah cnm benım ya ınsan elonde olmadan stres oluyo haklısıısn
ama stesle ılışkılı degıldır sanırım cnm heıpımız gergın gıdıyoruz bu tarz tahlıllere ben ınanıyorum guzel cıkıcak sonuçları ne zan alıcaksın tatlım

canım benimde hep düşüktür tansiyonum dr a sordum oda yüksekten kork düşük tansiyondan bişey olmaz dedi...normal doğumla ilgi kurulabilirmi onu bilmiyorum ama?

benimde öyle hep düşüktür..çok enerji sarfedeceğğmiz için bişey olabilirmiki dedim.yemekte yiyemiyoruz doğumdan önce ya acaba dedim bişi olurmu

cnm gelışımı gerı dıye kım dedı bak alttakı cızelgende bıle 960 gr yazıyo maşalla hem bak 2 gun önce gıtmışın maşalla bebegıne cnm nasık yuzunu gösterdımı ufaklık

cnm normal doğumda yemek yenılıyo tabı canın o sancılarla cekerse dımı ama

o yüzden dedim tatlım direncimiz düşecek ya ..neyse Allah güç kuvvet veriri..ben umreye giden bi arkadaşa
fatma otu zemzem suyu ve hurma getirttim.

doğum agiderken fatma otu suyunu bide zemzem suyunu içicem ..7.aydan itibarende hurmayı yicem..erken yemek ii değilmiş

Allahım bu ne böyle!!
Ay ne tatlı şey bu yerim ben onu yaaaa, oturuşa bak!!
Bizim kuzular da böyle neşeli gelirler umarım

ay evet cnm ya ne kadar tatlı ben bayıldım ılk defa böle bı foto gördum ccnm rabbım hıc dert keder göstermesın hepımıızn evlatları hep gulsun

cnm gelışımı gerı dıye kım dedı bak alttakı cızelgende bıle 960 gr yazıyo maşalla hem bak 2 gun önce gıtmışın maşalla bebegıne cnm nasık yuzunu gösterdımı ufaklık

gösterdide ben pek anlamadımm siyah beyazdı agzı açık uyuyodu kuzum iki elini yüzüne almış aynı benim gibi :))) yan gelip yatıyo vala sere serpee pipilpş felan ortada maşalahh hahahah

cnm normalde ben 28 haftalık olmam gerek ama 2 hafta geri onun için üzülüyorum oda adet düzensizlinden kaynaklanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…