benimde düşükmüş tansiyonum.düşük olması iyiymiş.normal doğumla ilgisi warmı diye sormamıştım ama düşük olmasının iyi olduğunu hatırlıyorum.Düşük tansiyon normal doğumdfa sıkıntı yaratırmı benimde düşük tansiyon sorunum var...bu konuda duyumu olan varmı
ne demişleeeerrr 'bekara karı boşaması kolay' derler :) ben yeni prensip edindim;bekar arkadaşlarla ne ewlilik nede eş üzerine konuşmuyorum.çünkü anlamıyorlar...onlar kikirdemek için yer aramışlar birzda sıkma canını boşwer'sen evlenince kocanın vur başına al ekmeğini'' de geç canım takılma bile :))çok sinirliyimmmm gerizekalı birine
arkadaşlarla muhabbet ediyoduk... "genelde erkekler kaba oluyo, eşleri memnun olmuyo onlardan" dedi biri. ben de "aaa ben çok memnunum,... hanım da çok memnun, ikimizinde eşleri yumuşak, mülayim dedim" bi kız da diğer bi memura "vur başına al ekmeğini onlar" dedi. gülüştüler... sonra kıza dedim "mülayim yumuşak olan, vur başına al ekmeğini mi oluyo ...." dedim. "bana göre öyle" falan dedi, "ben kötü manada söylemedim" biraz daha açıklama yaptı... sonra uyuz bişi daha söyledi çekti gitti.
(hiçbiri evli değil buarada)
bende özelde hemde renkli yaptırdım 30 tl,birde devlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz.sanırım sizin oralarda yüksek bu ayrıntılı ultr. falan..KIzlar ço ksağolun desteğiniz için,,,akşam tam bir buhran ggeçirdim.şimdi günlüğümü yazarak günah çıkartıyorum:)bebeişim beni afetsin diye..işte şeytan vesvese veriyor..
bu arada bende normal doğumu çok istiyorum..inşallah huzurla,bir avazda normal doğum yaparız.
detaylı ultrasona girdim 150 tl verdiim...dr erken doğum riskli grupta değilsin dedi..bide bebeği yakından gördüm çok güzeldi..
kızlar hepınıze hayırlı gunler dılemek ıstıyorum aranıza bu guzel foto ıle katılmak ıstedım bugun eşimle bayıldık bu şirin bebışe
Eki Görüntüle 477829
kızlar hepınıze hayırlı gunler dılemek ıstıyorum aranıza bu guzel foto ıle katılmak ıstedım bugun eşimle bayıldık bu şirin bebışe
Eki Görüntüle 477829
Selam kızlar,
şeker yüklemesinden geliyorum, çok stresliydim ben ya(( arada bir gözlerimde doldu, daraldım, bunaldım, stresle yakın ilişkiliyse bu durum değerlerim yine yüksek çıkacak (((
engelleyemedim kendimi.
sudem duamı yazarım bir ara.
Düşük tansiyon normal doğumdfa sıkıntı yaratırmı benimde düşük tansiyon sorunum var...bu konuda duyumu olan varmı
Eki Görüntüle 477829
oyy masallah ya gülerek dogmus resmenkızlar hepınıze hayırlı gunler dılemek ıstıyorum aranıza bu guzel foto ıle katılmak ıstedım bugun eşimle bayıldık bu şirin bebışe
Eki Görüntüle 477829
Selam kızlar,
şeker yüklemesinden geliyorum, çok stresliydim ben ya(( arada bir gözlerimde doldu, daraldım, bunaldım, stresle yakın ilişkiliyse bu durum değerlerim yine yüksek çıkacak (((
engelleyemedim kendimi.
Düşük tansiyon normal doğumdfa sıkıntı yaratırmı benimde düşük tansiyon sorunum var...bu konuda duyumu olan varmı
Selam kızlar,
engelleyemedim kendimi.
Selam kızlar,
engelleyemedim kendimi.
canım benimde hep düşüktür tansiyonum dr a sordum oda yüksekten kork düşük tansiyondan bişey olmaz dedi...normal doğumla ilgi kurulabilirmi onu bilmiyorum ama?
ay ne güzel dogar dogmaz hayata gülümsemişşş cnm benim yaaa kurban olurum yaradaaa
mrb kızlar nasısınız benim biraz sancılarım var sizdede oluyomuu
salı günü dr gittim benim oglann 960 gr olmş 26 haftalık mışş biraz geri gibi gelişimi iyimi kızlar saglıgı iyi olsunda gerçi herşeyin başı saglıkk
benimde öyle hep düşüktür..çok enerji sarfedeceğğmiz için bişey olabilirmiki dedim.yemekte yiyemiyoruz doğumdan önce ya acaba dedim bişi olurmu
Eki Görüntüle 477829
cnm normal doğumda yemek yenılıyo tabı canın o sancılarla cekerse dımı ama
Allahım bu ne böyle!!
Ay ne tatlı şey bu yerim ben onu yaaaa, oturuşa bak!!
Bizim kuzular da böyle neşeli gelirler umarım
cnm gelışımı gerı dıye kım dedı bak alttakı cızelgende bıle 960 gr yazıyo maşalla hem bak 2 gun önce gıtmışın maşalla bebegıne cnm nasık yuzunu gösterdımı ufaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?