2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım geçmiş olsun yaaa. tansiyonun baya çıkmış, üzüldüm gerçekten.. yediklerine içtiklerine dikkat et. sen hazırlıklarınız bitirdin mi?? 37. hafta.. ayy panik yaptım bi an :)

ne güzel canım.. daha güzelleri de olsun inşallah

NORMAL olalım kızlar en güzeli, en saglıklısı, korku evet var ama destek olalım birbirimize, cesaretlenelimmm

ozaman hepinizi Allah bir avazda kurtarsın canım...ben korkuyorum ya bide bekleyemem aman sancımmı başladı,açılmamı oldu,nişan mı geldi...çok strese girerim gibi gelio bana.

hepsi doğal bir süreç yaşanacak napalım bir kez olacak 1-2 gün acı çekeceğiz ama sonrası çok rahat olacak.. hem de vücudumuz yenilenmiş olacak...

canım benimde bayramdan önce olacak 22 ekim olur galiba diye düşünüyorum...

bakalım ilk doğum hikayesi kimden gelecek...

inşallah erken doğumlar olmazda ilk hikaye son hikaye önemli değil...

Kızlar günaydın...bebişlerinizede günaydın:)

sizinle bişey paylaşmak istiyorum ve bunu yaşayan varmı merak ediyorum...

Bu yaşadığım ikinci olay ,en son yine dün akşam oldu..çarpıntımdan, bebek hareketlerinden çok rahatsız oldum içim sıkıldı.ağlamaya başladım..korktum..eşim dolaştırmaya çıkardı beni..onun yanındada ağladım..hareketi hissetmek onun içimde olması beni çok ürküttü birden hep dua okudum.ama çok zor bi akşam geçirdim..

bu sabahta vicdan azabı çekiyorum bebeğimi istemiyormuşum gibi oldu.hissetmişmidir acaba üzmüşmüyümdür onu diye düşünüyorum.allah tan hep af diliyorum..ama elimde değildi.bide dün çok hareketliydi bugün hiç hissedemedim daha

bunu yaşayan oldumu

hepsi doğal bir süreç yaşanacak napalım bir kez olacak 1-2 gün acı çekeceğiz ama sonrası çok rahat olacak.. hem de vücudumuz yenilenmiş olacak...
hem göbekte kalmayacak derler normal doğumda seda sayan ablamız ne diyor 'çatır çatır doğurun ' neyse daha çok var şimdi tekmelerin tadını çıkaralım ama okuduğum bir kitapta 'ister normal,ister sezeryan olsun her kadında doğum korkusu oluyor.bunun nedeni dikiş,agrı değil;dünyaya bir canlı getiriyor sonuçta.' diye yazıyordu...benim arkadaşım normalden korktu sezeryan istedi.sezryana hazırlanırken nasıl titriyordu bilemezsiniz..yani bu korkunun olması normalmiş.

günaydın canım benim kızımda göbek deliğimin etrafına yada göbek deliğime vurunca korkuyorum nedense.ağlamıyorum ama korku oluyor tabiki sonuçta sürekli içimizde bir kıpırtı olmuyor alışma sürecimiz olacak.benim göbek deliğimde dışa doğru çıkmaya başladı çok hafif acı hissettim.ama son aylarda tekmeleri daha kuvvetli oluyormuş haberin olsun :) ne mutlu sana eşin destek oluyor biraz keyif almaya çalış.duygularımızı hissediyorlar ve onunla konuş O'ndan af dile bence
belki uyuyordur bebeğin,dinleniyordur...

canım olabilir bazen halileik stresi yaşıyorsun yeni bir birey hayatına karışıyo hepsinin korkusuyla yaşamış olabilirsin normal korkma... oku bol bol... geçecek bugünler bebeğimle mutlu olacağım diye düşün...

elbette korkuylur kuzum can neticesinde canın yanacak... Allah yardımcımız olsun hepimizin:) inşallah herkes istediği şekilde doğurur

geçmiş olsun canım dikkat et ama bebişin ii haberlerini almışsın buda sevindirici olan kısmı...Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun....

kızlar cemyılmazın eşi doğurmuş sezeryanla bakalım göbek ne olacak 62 yaşındaki şarkıcı suavinin eşi de doğurmuş adını suada koymuşlar

gecmıs olsun canım benımde hep düşük tansıyonum tuzu kesemem zaten normalde cok tuzlu yıyen bırıyım sadece dıkkat edıyorum bende abartmamak ıcın
pekii
bızde 5 lt abant alıp evdekı damacanaya bosaltıyoduk arada degsıtırıyoduk damacanaı ama artık kullanmıycam damaacana ben
ahh ahah ısyerlerı hep aynı sankı her zaman hamıle olcaz bı ıdare edemıyolar su ozel durumumuzu allah yarıdmcın olsun canım
gecmıs olsun canım masallah kızına da hadı bakalım ekım sonu baslıycak dogumalr o zaman ben normal düşündüğüm için bişey dıyemıyorum

canım kendını suclama hamılelık psıkolojısı herkeste farklı bende cok sevmem hamılelık sürecini mesela dogduktan sonra cok daha süper hersey bence dun benım kızımda cok hareketlıydı resmen karnımı tutuyodum ogleden sonra artık sırtım agrımaya basladı o kadar yordu benı aksamda karnım sertlestı baya bunaldım bend eam abu onalrı ıstemedıgımız anlamına gelmıyor keısnlıkle

inşallah cok saglıklı bi şekilde güzel doğumlarımız olur...

canım benimde bayramdan önce olacak 22 ekim olur galiba diye düşünüyorum...

bakalım ilk doğum hikayesi kimden gelecek...

inşallah erken doğumlar olmazda ilk hikaye son hikaye önemli değil...

acabaaaaa kimdennnn... benimki de ekimin 3. haftası falan dogucak gibi gelio bana

kıyamam sana yaa.. üzmesene kendini, hamilelikte oluyormuş böyle şeyler, bende olmadı..
içini hep ferah tutmaya çalış, güzel şeyler düşünmeye..

korku cok normal, ee kolay mı yaa dogum bu.. ama inşallah normal oluruz

benimde kasıklarıma yakın cok hareket ederse, canım acıo bagrıorum:44: olucak bunların hepsi,
annellik cok zor ama cokta güzel bir duyguymuş diyorlar ya hep

kızlar cemyılmazın eşi doğurmuş sezeryanla bakalım göbek ne olacak 62 yaşındaki şarkıcı suavinin eşi de doğurmuş adını suada koymuşlar

hemde cem yılmaz oğluna 'kemal' adını vermiş..Mustafa Kemal ,Atatürk hayranı oldugu içinmiş...tatlım sen onların göbeğine bakma onlar bi yağ aldırma işlemi yapar ne göbek kalır,nede yağ :44: Ahu'nun aileside karşıayaka da benim oturdugu yerde otruyor,geldiğinde karşılaşırsak resim çeker yüklerim,karar veririrz :)

KIzlar ço ksağolun desteğiniz için,,,akşam tam bir buhran ggeçirdim.şimdi günlüğümü yazarak günah çıkartıyorum:)bebeişim beni afetsin diye..işte şeytan vesvese veriyor..

bu arada bende normal doğumu çok istiyorum..inşallah huzurla,bir avazda normal doğum yaparız.

detaylı ultrasona girdim 150 tl verdiim...dr erken doğum riskli grupta değilsin dedi..bide bebeği yakından gördüm çok güzeldi..

of aman kafamız rahat bi su içiyoduk...oda ne halegeldi...

hayırla sağlıkla doğsunlar inşallah...

AMAN İNŞALLAH hiçbirinizde olmaz çok kötü bir ruh hali inşallah bendede bir daha olmaz...evet inşallah normal oluruz

çok sinirliyimmmm gerizekalı birine

arkadaşlarla muhabbet ediyoduk... "genelde erkekler kaba oluyo, eşleri memnun olmuyo onlardan" dedi biri. ben de "aaa ben çok memnunum,... hanım da çok memnun, ikimizinde eşleri yumuşak, mülayim dedim" bi kız da diğer bi memura "vur başına al ekmeğini onlar" dedi. gülüştüler... sonra kıza dedim "mülayim yumuşak olan, vur başına al ekmeğini mi oluyo ...." dedim. "bana göre öyle" falan dedi, "ben kötü manada söylemedim" biraz daha açıklama yaptı... sonra uyuz bişi daha söyledi çekti gitti.

(hiçbiri evli değil buarada)

Düşük tansiyon normal doğumdfa sıkıntı yaratırmı benimde düşük tansiyon sorunum var...bu konuda duyumu olan varmı

OOOOF en önemlisini soylemeyi unuttum.gece yan yatmaya çalış dedi doktorum.bende yan yatıyorum.hani gıdıklandığımız yer varya belimizde benim yaramaz geliyor oraya kıpır kıpır oynuyor..zıplatıyor beni.sanki biri gıdıklıyorda kaçıyor gibi...oyyyy annesinin kuzusu bi doğsun bende onu nası gıdıklıcam görsün
seninki nasıl kasıklarında aşagı mı iniyor senin yaramazda

boşver tatlım ya benim eşimde gayet mülayim..bende çok memnunum..kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş boşver:)) kılıbık demek istemişler herhaldede kendileride..höt höt bir adamı istemezler emin ol.salla gitsin.gel biz bebeişlerimizden konuşalım

bende çok istedim kemal olsun diye eşim eski isim istemiyorum diye tutturdu

bak ne gzel o anları düşün hepsi geçer kafana takma beyninde bitiyo ok? :)

salla ya evde kalmıştır çekemediğinden diyordur çok var böyle embesl tipler.. ben de çok karşılaştım bunlarla.. sen huzurluysan eşin sana değer veriyorsa fesatlıklarından çatlıyorlar..

Düşük tansiyon normal doğumdfa sıkıntı yaratırmı benimde düşük tansiyon sorunum var...bu konuda duyumu olan varmı

yok canım öyl bir duyumum... doktor söyler zaten o zamana bi yaklaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…