2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben dün azcık atıştırdımmm dayanamadımmm size şimdiden iyi iftarlar iyi eğlenceler canımmm

ben dün azcık atıştırdımmm dayanamadımmm size şimdiden iyi iftarlar iyi eğlenceler canımmm

slm kızlar nasılsınız napıyosunuz ben iyiyim geldim işten oturdum pc başına yeni dr.umu seçtim bakalım hayırlısı artık

aktıfim aktif sadece hergün girip yazamıyorum okadar yoksa sizi unutmuyorum kesinlikle kuzucuklarım gerçekten bak.dua günlerinide unutmuyorum cumaları çalıştım için geç oluyo okumam ama yinede okuyorum unutmuyorum.

beni unutmayın anacım ben sizi unutmuyorum

hazır kimse yokken geçmiş okudum :):):)

güle güle canm Allaha emanet ol hiç gelmiceksin dimii ptesi mi göruscezzzz

ben geldim bile tatlışkommmm

canım benim eşim zevkimi öğrenmeye çalışıyo her defasında... kuyumcuların önüne getiriyo, sence hangi bileklik güzel diye soruyo :) zevkimi öğrendi. böyle kalın zincir tarzı olanlar var ya onları beğendim... hmm güzelmiş dedi :) sanırım öyle bişey alıcak bi de çiçek mutlaka alır diye düşünüyorum

canım sağolll :) evet bitti 2 yılım :)

inşallah ciddi bişey çıkmaz canım.

senin de mi yüzük gitti :2: ahh ahh ben bi daha aynısından isteyemem. onun önemi değeri farklıydı. bi daha kaybolursa dayanamam

biz kimiz öylee

hem çalışan kadın
hem ev hanımı
hem eş
hem anne

bu beysuyu bana güvenilir diye ne çok içirdi kocam

canım geçmiş olsun.biraz dikkat et o süre içinde

fıstığımm geçmiş olsun yaaa.. inşallah geçicidir canım.dikkat et kendine.havalar da sıcak ondan da olabilir.

günaydın canım, iyisin inşallah.

günaydın burcum. iyiyim çok şükür yaa. dün kendi doktoruma götürdüm tahlilleri. bişi yok dedi. ama sen yine de dikkat et dedi. ordan annemle buluşup gezdik azıcık :) bebeğe battaniye ile nevresim takımı aldık... çok şükür herşey iyi.

sen nasılsın? başladın mı şeker kontrolü yapmaya?

kızlar herkese gunaydınlarr dun sabahtan gezmeye gıttım ben aksam da ggec gelınce gıremedım burcucum uzme kendını valla sen ıradelısın dıkkat edersın doktorun dedıklerıne olur bıter zten surda cok az bı vaktımız kaldı bak.

benım akrabamın doğumu vardı doktor 3 agustos - 20 agustos arası beklıyoruz bebegı demıs dun aradım onu nasılsın varmı bı gelısme dıe dedım 20 gundur yatıyorum dusmus ayagını kırmıs alcıdaymıs ayagı 2 hafta daha alcıda kalcakmıs ınsallah bebeısı bıraz daha bekler annesı ıyılesınceye kadar.cunku daha basamıyomus ayagının uzerıne kadın dgum doktoru hersey yolunda suan demıs merak edılcek bısı yok demıs allah korumuz kızlar cok dıkkat edın ayakkabınıza bastıgınız yerlere emıı

canım günaydın... geçmiş olsun yaaa.. ne beklerken ne olmuş çok üzücü gerçekten

mooonsu88 canım ben yapamadim bi türlü eşimede gösterdmi oda beceremedi ben sana şifremi versem olurmu çok olmazsam eger:))

Günaydınlarr
Sessiz bi cumartesi sabahı daha ve ben yine çalışıyorum oysa ki karnım çok ağrıyor
Dün doktorumuza gittik şeker yüklemesi sonuçlarımızı gösterdik hiç bir sorun yokmuş, bir tek idrar tahlilimde bol bakteri yazıyordu kültür istedi tekrardan bakalım nolcek?
Prensesimizi de gördük babamızla, balık gibi kıpır kıpırdı yavrum. Gelişim olarak bir hafta önde dedi doktorumuz, 1100 gram olmuş, boyu da yaklaşık 36 cm.miş
Başı aşağıdaymış ve böyle olması normal doğum açısından çok iyiymiş, üst tarafta göbeğimin kenarında da poposu elleri ayakları varmış
Doktorumuzla rapor işini de konuştum, iş şartlarımın çok ağır olduğunu söyledim, tamam dedi istediğinde gel yazarım dedi. Ama özel olduğu için çok uzun süreli yazamıyormuş, 5 gün en fazla Olsun buna da şükür 5 gün de sağlık ocağından alırım daha ne olsun

Dün akşam doktordan sonra kaynanamgile gittik ve karnımda garip bir ağrı başladı. Yatıyorum ağrıyor, oturuyorum ağrıyor, bebiş sanki içerde karnıma dayanmış gibi sipsivri duruyor beni de çatlayacakmışım gibi yapıyor
Bir de o halimle akşam yemekten sonra onca kişinin yediği masayı topladım, bulaşıklarını yıkadım ve kimse yardımcı olmadı bana. Kaynanam yemekten kalkarken kızlar toplayıverin dedi sonra uzandı bi köşeye, görümcem eşimle bilgisayarın başında oyalandı durdu kimse umursamadı beni, ve halen çekiyorum ağrıyı. Aslında saflık bende ne diye yapıyorsam, adam olmaz işte benden

Son düzenleme:

Gözün aydın tatlımm, çok sevindim bir şey çıkmadığına sende de. Nevresim takımını nasıl bişi aldın kuzumm? Ben de almayı düşünüyorum yakın bir zamanda.

Günaydım mervemm. Çok geçmiş olsun akrabana canım, baya zorluk çekecek doğumda ve sonrasında ama eminim Allahım onun da gücünü verir inşallah...

kopyalıyorum cızelge kgl olan yere tıklıyorum cizelge cıkmıyo olmuyo yapıştırcak yeri bulamıyorum
Canım moonsun bugün sitede olmaz belki istersen ben yapabilirim.

canımm selam :) çok şükür çıkmamış şeker. geçmiş olsun yine de....

niye yoruyosun ki kendini sen?? eşin demedimi kardeşine miraya yardım et diye? kaldı ki ben olsam söylerdim rahatsızım sen yapar mısın diye...?

canımm çok şükür çıkmadı :) pembe bi nevresim takımı aldım. resmini çeker koyarım topice bi ara.. pembiş böyle, çok tatlı :)

günaydın herkese..

bugun kimsecikler yok sanıyodum ama var birileri....

cumartesi çalışan var mı ranızda kızlar...

esra gözün aydın tahlilllerin temiz çıkmış,asaletin tasdik olmuş,bebişe alışveriş yapmışsın....

bekliyoz en kısa sürede eklemeni...

esra doktorun kim ?

milona...seninde gözün aydın canım temzi çıkmış...

Son düzenleme:

günaydın canım.. teşekkür ederim. aldık işte bişeyler :)
mürvet hakyemez doktorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…