Bende kaçıoooommmmm
eve gidip hazırlanııım aşkımı bekliiiim
sonra aile yemegineeeeeee
bu arada cok cok acıktım aşkım gelene kadar sabredip yemezsem iyidir:44:
İYİ HAFTASONLARI ŞEKERLER öptüm hepiciginiziiiiiii
Bende kaçıoooommmmm
eve gidip hazırlanııım aşkımı bekliiiim
sonra aile yemegineeeeeee
bu arada cok cok acıktım aşkım gelene kadar sabredip yemezsem iyidir:44:
İYİ HAFTASONLARI ŞEKERLER öptüm hepiciginiziiiiiii
canım elıne saglık kusum cok guzel olmus mucuks buda senın ıcın
http://lbdf.lilypie.com/QqTpp3.png
selocann canımm bu seninn içinnn " selocan yazan yeri tıkla aynı sayfada bak yukarıdaa
çıkan sayfadaaa çizelge bölumune yapıştır
70 le kapatmakk bendee 90 la doğuma girsem diyordummmm
hayal kusum hayal onlarrr
yapıştırdım canım saol...
senın kızlardan vardır epey dağıtmadıysan..ah bu ciciler ciciler ben eşime çöp alıdıramıyorum banada aldırtmıyor annemede almıyacaksın dedi bekliyoruz bakalım neyi bekliyorsak
aktıfim aktif sadece hergün girip yazamıyorum okadar yoksa sizi unutmuyorum kesinlikle kuzucuklarım gerçekten bak.dua günlerinide unutmuyorum cumaları çalıştım için geç oluyo okumam ama yinede okuyorum unutmuyorum.
selam canımm
hediyeşme bitene kadar daha aktiff olursak sevinirim kuzumm
dua günü bugün unutmamışsındır umarım
esra ve burcu arkadaşımızda sıra
hediyelr bayramdan sonra gönderilecek diye biliyorum bulemsum en iyisini bilir
güle güle canm Allaha emanet olhiç gelmiceksin dimii ptesi mi göruscezzzz
Kızlar eşleriniz doğumda ne alacak sizlere? Daha doğrusu şöyle sorayım eşler hediye alır mı doğum yapan hanımlarına?
Benim kocacık bi yüz görümlüğü bile takmadığı için9:) en azından bebek doğduğunda yapsın diyorum
Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
heh şimdi göz gezdirdim geçmişe ;
Esram gözünaydın 2. yılımı tamamladım demişsin hayırlı olsun...
Burcum üzme artık kendini yaa, ne gerekiyosa yaparsın düzelir, yoluna girer, sıkıntı yapma daha fazla..
Milona canım ne hediye bekliosunuz demişsin, benim eşim inanılmaz romantik bi adamdır,
ayda bir bi çiçekle, bi hediyeyle gelir eve, o yüzden bu konuda da her zamanki gibi beni cok mutlu edecegini biliorum
ama en önemlisi başta sağlık ve huzur
başka kaçırdığım bi şey yoktur inşallah :44:
Valla yaa bakalım kakasını yaptıysa beyefendi bugün götüreceklerdi inşallah temizdir..
Canım korkma benim 23.haftam gayet aktif geçmişti
Senin kociş bayağı bi korkuyo anlaşılan,benim dr um yine söyledi en son gittiğimde herhangi bi sorun yok şimdilik doğuma kadar bile devam edebilirsin dedi
Rahat ol kuşumm çok şükür riskin yok bişeyin yok maaşallah hiç korkma
Valla benim tektaş pırlantam 2 sene önce kaybolmuştu,tekrar onu araştırıyordu doğumda alıcam diye,kayınvalidem de bebişe cumhuriyet altını bana da burma bilezik takacakmış sağlam kaynaklardan bilgi aldım
bakalım fikirler değişmezse tabi
Hoşbulduk yavrııımmmm;
yok kız senin kociş korkuyo yazmışım bak..
sen hiç korkar mısın maaşallahımız var senin de benim de
Sorma benim dr un da bi oğlu var demek o da öyle denemiş hiç korkma diyo bi de
biz kimiz öylee
hem çalışan kadın
hem ev hanımı
hem eş
hem anne
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre incelenen 114 üründe uygunsuzluk tespit edildi.
Sağlık Bakanlığı, daha önce bildirilen markalara ilaveten:
''Gençsu'', ''Karlık Madran'', ''Alka Madran'', ''İvriz Su'', ''Beysu'', ''EDK Lara'', ''Hünkar'', ''Revan'', ''Buzdağ'', ''Kardelen'', ''İdeal'', ''Hazar Vox Nida'', ''Bahçeayran'', ''Esensu Özayran'', ''Kabalak'' markalarının dolum tesislerinde uygunsuzluk tespit edildiğini açıkladı.
selam kızlar.az önce doktordan geldim kızım çok iyi maşallah kıpır kıpırdı.baş aşağı dönmüş öyle duruyodu. 800 gr olmuş kızım doktor haftasıyla uyumlu bir bebek dedi.tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür.bana gelince benim 2.saatteki kan şekerim sınıra yakın çıktı 3 hafta sonra testi tekrarlatmamı istedi doktorum,kansızlık çıktı kan ilacımı günde 2 sefere çıkarttı,tiroid hormonum az çalışıyormuş onun içinde endokrine yönlendirdi.bende yok yok yani
ben geldim...
Tansiyonum düştü...
midem kaynadı yine..
Şurubumu aldım biraz dinlendim geldim gözüm kapanıyor ama..
Sanırım 2.5 - 3 aylıkken yaşadığım sendromlar geri döndü başa sardık galiba
Günaydınn kimse yok muu tık tıkk :):):)
günaydın canım, iyisin inşallah.
kızlar herkese gunaydınlarr dun sabahtan gezmeye gıttım ben aksam da ggec gelınce gıremedım burcucum uzme kendını valla sen ıradelısın dıkkat edersın doktorun dedıklerıne olur bıter zten surda cok az bı vaktımız kaldı bak.
benım akrabamın doğumu vardı doktor 3 agustos - 20 agustos arası beklıyoruz bebegı demıs dun aradım onu nasılsın varmı bı gelısme dıe dedım 20 gundur yatıyorum dusmus ayagını kırmıs alcıdaymıs ayagı 2 hafta daha alcıda kalcakmıs ınsallah bebeısı bıraz daha bekler annesı ıyılesınceye kadar.cunku daha basamıyomus ayagının uzerıne kadın dgum doktoru hersey yolunda suan demıs merak edılcek bısı yok demıs allah korumuz kızlar cok dıkkat edın ayakkabınıza bastıgınız yerlere emıı
günaydın burcum. iyiyim çok şükür yaa. dün kendi doktoruma götürdüm tahlilleri. bişi yok dedi. ama sen yine de dikkat et dedi. ordan annemle buluşup gezdik azıcık :) bebeğe battaniye ile nevresim takımı aldık... çok şükür herşey iyi.
sen nasılsın? başladın mı şeker kontrolü yapmaya?
Günaydım mervemm. Çok geçmiş olsun akrabana canım, baya zorluk çekecek doğumda ve sonrasında ama eminim Allahım onun da gücünü verir inşallah...kızlar herkese gunaydınlarr dun sabahtan gezmeye gıttım ben aksam da ggec gelınce gıremedım burcucum uzme kendını valla sen ıradelısın dıkkat edersın doktorun dedıklerıne olur bıter zten surda cok az bı vaktımız kaldı bak.
benım akrabamın doğumu vardı doktor 3 agustos - 20 agustos arası beklıyoruz bebegı demıs dun aradım onu nasılsın varmı bı gelısme dıe dedım 20 gundur yatıyorum dusmus ayagını kırmıs alcıdaymıs ayagı 2 hafta daha alcıda kalcakmıs ınsallah bebeısı bıraz daha bekler annesı ıyılesınceye kadar.cunku daha basamıyomus ayagının uzerıne kadın dgum doktoru hersey yolunda suan demıs merak edılcek bısı yok demıs allah korumuz kızlar cok dıkkat edın ayakkabınıza bastıgınız yerlere emıı
Canım moonsun bugün sitede olmaz belki istersen ben yapabilirim.kopyalıyorum cızelge kgl olan yere tıklıyorum cizelge cıkmıyo olmuyo yapıştırcak yeri bulamıyorum
Günaydınlarr
Sessiz bi cumartesi sabahı daha ve ben yine çalışıyorum oysa ki karnım çok ağrıyor
Dün doktorumuza gittik şeker yüklemesi sonuçlarımızı gösterdik hiç bir sorun yokmuş, bir tek idrar tahlilimde bol bakteri yazıyordu kültür istedi tekrardan bakalım nolcek?
Prensesimizi de gördük babamızla, balık gibi kıpır kıpırdı yavrum. Gelişim olarak bir hafta önde dedi doktorumuz, 1100 gram olmuş, boyu da yaklaşık 36 cm.miş
Başı aşağıdaymış ve böyle olması normal doğum açısından çok iyiymiş, üst tarafta göbeğimin kenarında da poposu elleri ayakları varmış
Doktorumuzla rapor işini de konuştum, iş şartlarımın çok ağır olduğunu söyledim, tamam dedi istediğinde gel yazarım dedi. Ama özel olduğu için çok uzun süreli yazamıyormuş, 5 gün en fazlaOlsun buna da şükür 5 gün de sağlık ocağından alırım daha ne olsun
Dün akşam doktordan sonra kaynanamgile gittik ve karnımda garip bir ağrı başladı. Yatıyorum ağrıyor, oturuyorum ağrıyor, bebiş sanki içerde karnıma dayanmış gibi sipsivri duruyor beni de çatlayacakmışım gibi yapıyor
Bir de o halimle akşam yemekten sonra onca kişinin yediği masayı topladım, bulaşıklarını yıkadım ve kimse yardımcı olmadı bana. Kaynanam yemekten kalkarken kızlar toplayıverin dedi sonra uzandı bi köşeye, görümcem eşimle bilgisayarın başında oyalandı durdu kimse umursamadı beni, ve halen çekiyorum ağrıyı. Aslında saflık bende ne diye yapıyorsam, adam olmaz işte benden
Gözün aydın tatlımm, çok sevindim bir şey çıkmadığına sende de. Nevresim takımını nasıl bişi aldın kuzumm? Ben de almayı düşünüyorum yakın bir zamanda.
Günaydım mervemm. Çok geçmiş olsun akrabana canım, baya zorluk çekecek doğumda ve sonrasında ama eminim Allahım onun da gücünü verir inşallah...
Canım moonsun bugün sitede olmaz belki istersen ben yapabilirim.
günaydın burcum. iyiyim çok şükür yaa. dün kendi doktoruma götürdüm tahlilleri. bişi yok dedi. ama sen yine de dikkat et dedi. ordan annemle buluşup gezdik azıcık :) bebeğe battaniye ile nevresim takımı aldık... çok şükür herşey iyi.
sen nasılsın? başladın mı şeker kontrolü yapmaya?
günaydın herkese..
bugun kimsecikler yok sanıyodum ama var birileri....
cumartesi çalışan var mı ranızda kızlar...
esra gözün aydın tahlilllerin temiz çıkmış,asaletin tasdik olmuş,bebişe alışveriş yapmışsın....
bekliyoz en kısa sürede eklemeni...
esra doktorun kim ?
milona...seninde gözün aydın canım temzi çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?