2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gunaydın kızlar sabah sabah kafayı taktım kızımın adını gökçe koyucaz ama yanına bırde dını ısım bulalım dedım bulamıorum ayrdımcı olursanız sevınırım

doğuma bi aksilik olmazsa inşallah 10-11 haftam kaldı artık tr. illerine geldim bugun itibariyle 79 günüm kaldı....ve kilis teyim...şafak 79...kilis...

Canımm güle güle yatsın uyusun bebiş, eminim çoook güzeldir. Enn kısa zamanda bekliyorum fotoğraflarını

Yok tatlım eşim de söylemedi bişi kardeşine, o farketmez ki kim ne iş yapıyor, hele bir de bilgisayara daldı mı bitti her şey. Kayın pederim yemekten sonra dışarı çıktı, o olsaydı görümceme derdi yardım et diye ama olmadığı için kimsenin sesi çıkmadı.Ben de annesi dediği halde ikinci kez söylemedim kocaman kız sonuçta, hem kaynanam da görüyor oturduğunu hiçbir şey demiyor,bundan sonra bulamazlar ama Mutfağı topladım baktım eşim yalnız oturuyo odalarında, bir sürü kızdım, şu halimle kimse yardım etmiyor bana herkes kendisini düşünüyor diye. Bir daha da akşam iftara gitmem onlara, kendi evimde olsam bulaşıkları toplamayı bırak,yemek bile yapmazdım dün akşam. Anneciğimin evini öyle aradım ki, eliyle beslerdi beni böyle görseydi

Sağol canımcımm
Ben çalışıyorum malesef, iki hafta öncesine kadar çalışmıyordum ama tatile gidenler yüzünden beni de çalıştırmaya başladılar. Normalde bu son haftalarda çalışma saatlerimi azaltmaları gerekirken daha da uzattılar ya ne diyeyim

gunaydın kızlar sabah sabah kafayı taktım kızımın adını gökçe koyucaz ama yanına bırde dını ısım bulalım dedım bulamıorum ayrdımcı olursanız sevınırım

Canımm gökçe ismini çok severim, kuzenimin ismi olmasa ben de kızıma düşünürdüm. Dini bir isim olarak Nur koyabilirsin canım gökçeye en yakışan ikinci isimlerden biri bence. Hem gökçe ismini de tamamlar kısa olduğu için

doğuma bi aksilik olmazsa inşallah 10-11 haftam kaldı artık tr. illerine geldim bugun itibariyle 79 günüm kaldı....ve kilis teyim...şafak 79...kilis...
Aaa sezeryan olunca 36. haftaya doğru alıyorlar değil mi canım? Allahım bir avazda kurtarsın inşallah

off yaa çok kötü.. kendi kızı hamile olsa ona hiç bişey yaptırmazdı eminim...
annemlerleyim biliyosun... 7 aydır bulaşık makinesinin kapağını açmış değilim.. ütümü bile annem yapıyor. haftasonu mesaisine babam arabayla bırakıyor, bişi oldu mu hemen yanımdalar sağolsunlar...
kayınvalidemlerdeydik ya 1 hafta... 1 hafta hep yemek yaptım. hiç kimse sormadı, esra iyi misin, miden rahat mı, yapamıyosan yapma kızım diye... o kadar kızdım ki...
insanın ailesi bambaşka... yeri geldimi sen de bizim kızımızsın diyolar ama ben diyorum "öz evlatla aynı kefeye koyamazsınız" diye...

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler...
kimse yoktur ama bir bakayım dedim burdaymışsınız
iyisiniz inşallah?..
önceki gün yürüyüş bandımız geldi dün başladık tm 1 saat yürüdüm ,az sonra tekrar yürücem oh çok iyi oldu
klimayı açsamda su ter içinde kalıyorum:26:
artık böyle devam edicez bebişimle
Rabbim hepimize hayırlısını versin

günaydın canımm... iyiyiz sağol :)
süper bişey dimi... valla ben üşeniyorum evde yürümeye. dışarda daha cazip geliyo.. bi de evdekiler dalga geçiyolar benle yürüyüş bandındayken

çok zorlama kendini yine de..

doğru diyorsun canm insanın ailesi bambaşka...
bizde dün akşam iftardaydık kayınvalidemde. kalktık kayınpeder sen hiçbirşey yapma kızım dedi, sofrayı toplim bırakırım baba dedim. topladım sudan geçirdim gittim namaz kılmaya. geldim kaynanam mutfakta tabi bitmemiş tencereler falan... ben yine yardım edim dedim yıkasam yıkatcak çünkü bunlamış. kayınpeder tekrar kızım sn otur dedi. oturdum bende zaten yürüyüş yaptım ya alışık değilim aşırı yoruldum bide ev işleri falan. halsizim bu aralar... Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın, kadınlar eşleri kadar düşünceli olmuyor ya ona şaşırıyorum..

mooonsu88 canım ben yapamadim bi türlü eşimede gösterdmi oda beceremedi ben sana şifremi versem olurmu çok olmazsam eger:))

canımm bana özele şifreni at yapayım canımmm

tabi yeniden Son adet tarihin, bekklenen doğum tarihin ve bebeğin cinsiyetinide yaz tamam mıı

iyi oldu gerçektn...
bende aynaya bakınca kendime gülüyorum
hiçbir estetiğim kalmadı resmen sürünüyorum

esramm ben şimdi 6. ayı bitirdim mi 23 + 2 deyiz yoksaa 24 + 0 da mı bitiriyoruz sana kilo bilgilerimi ne zaman vereyim :26:

bıraksaydın canım... yapsın ne olacak yani...
gelin olunca hizmetçi gibi görüyolar. hastalanmaya rahatsızlanmaya hakkın yok sanki

sağol canım, ohhh iyi çıkmış tahlillerin. bebişin aiçin aldıklarınıda güle güle kullan.

dün eşim bir cihaz almış, doktorların kullanabileceği cinsten, profesyoneller için yazıyordu üzerinde hemde dünya para. açtık baktık beceremedik, değiştir dedim. şimdi aradı basit ucuz bişi almış çok şükür :))))

akşam yemeğinden sonra bir deneme yaparım yada yarın. p.tesiden itibarende doktor için yapacağım ölçümleri.

selam canım, çok sağol. neyse iyiyim şoku atlattım artık ağlamıyorum :))) kendimi çok takdir ettim bu şeker olayı çıktıktan sonra neredeyse hiç yanlış bişi yemedim, bebeğim şu ana kadar min. etkilendi rahatsızlığımdan çok şükür.

ayyy arkadaşına üzüldüm ya, yazık nasıl sıkılmıştır şimdi. napalım canım ne olacağımız belli mi? Allahtan bebeğe bişi olmamış. tez zamanda kurtulur sıkıntılarından inş.

ahh canım benim, nasıl kıydılar sana? biz burdan kıyamıyoruz üzülüyoruz. o kadarda zor geçiyor hamileliğin. Allah görsün ama en çok eşine kızdım. bari o yardımcı olsaydı ((

bebişinede kocaman maşallah oyyy doğum pozisyonuna mı gelmiş, ayyy heyecanlanıyorum valla

çalışıyorum canım ben c.tesileri, yarım gün allahtan.

amin canım. iyiyiz çok şükür. güle güle kullan bandını, hayrını gör inşallah.

esram burcum milanommm emaya burdaymışşş nasılsınız kızlarrrr

enemmmmmmm cimcime gelmiş :)) iyiyiz sen nasılsın kuzum?

Yok canım yaa sadece dillerinde sen de bizim kızımızsın lafı. Aynen ben de onlarda kalsam ev temizliğinden tut da yemeğine bulaşığına kadar yaptırırlar. Kılları da kıpırdamaz.Bi kayınpederim sağolsun düşünür beni.
ben de bir hafta annemdeydim ya, ne bulaşık yıkattı bana ne yemek yaptırdı. Sofrayı kurdum bi arada sırada,onda bile otur kızım dinlen kızım diye diye bir oldu... Aah ahh ben kimseyi kullanma taraftarı değilim elimden gelidiğince yaparım her şeyi ama bunları da görünce inan öyle soğuyorum ki...

esram burcum milanommm emaya burdaymışşş nasılsınız kızlarrrr

Burdayız datlummm ve iyiyizzz Sen nasılsın bakkemmmm? Prensesin nasıl, babasına gösterdi mi tekmelerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…