2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyiyim canımm kociş uyuyor bendee bir bakayım dedimmm burdaymışsınızzz

çok sevindim canımmm doktorun sonucuna iyi demesineee güle güle yatsın bebişin içindeeee

çok şükür canım :)
eşim sabah mesaj atmış: "günaydın bebeğim, anneciği çok üzme çok yorma tamam mı ikinizi de çok öpüyorum diye".. uyanıp mesajı görünce çok mutlu oldum

bebişe ciciler de aldıkkk :) resimlerini çekiyim de pzt atıyım :)

esramm ben şimdi 6. ayı bitirdim mi 23 + 2 deyiz yoksaa 24 + 0 da mı bitiriyoruz sana kilo bilgilerimi ne zaman vereyim :26:

bitirmedin tabiisi... 24+0 da bitirmiş olucaksın :)
yoksa 5 günde kilo alırım diye mi korkuyorsun

24+0 da ver hayatımmm

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler

iyiyiz şekercim sizi özledimmm geldikkk teyzoşşşş

seni sormalı kuzum cumartesi hep çalısyormusn sen :26: dun misafirlerin gelecekti sosyeteler naptınızzz

milanommmm canımmm maşAllah kuzucugunaaaa tontiş olacak annesi

canımm kıyamam sanaaa sen gelinsin yaa acımazlarrrr hiçç biz kayserideykende hep ben tek ugrasırım yaparımm kocam yardım etse bilee kvalidem mudahale eder git otur diyeee

bıraksaydın canım... yapsın ne olacak yani...
gelin olunca hizmetçi gibi görüyolar. hastalanmaya rahatsızlanmaya hakkın yok sanki

aynen öyle canım değişmiyor bu zihniyet...
yapmadım yapmıcmda artık

çok teşekkürler cnm

pusete bayıldım

hamd olsun canımmm iyiyiz teyzoşş Allah hepimize iyilik varsinnn

sana üüzüldüm yaa kıyamam sanaa ben Allah görsün iyiliklerimiziii kul görmesede olurrr

1 hafta sonra 7. ayı doldurmuş olucam yaa inanmıyorummmm

ay çek koy canımm artık gelsin ama babişinizzz:2::2:

evet nerden bildinnnn

yok canım yaaaa şaka yapıyorum şu olaylara kafam karsıyssyoorrr hafta aymıss

ay çek koy canımm artık gelsin ama babişinizzz:2::2:

evet nerden bildinnnn

yok canım yaaaa şaka yapıyorum şu olaylara kafam karsıyssyoorrr hafta aymıss

dün babamlarla ev baktık hiç bulamadık istediğimiz yerlerden. resmen ev kıtlığı var.. bi sürü emlakçı gezdik. ev bulmadan tayini çıkarsa istemediğim yerden tutucaz hayırlısı artık napalım...

bilirim ben seniiii kilo alıyon demiiiiii ben de alıyorum kuzum yaa.. bu ayı şuanki kilomla atlatırsam ne mutlu bana

kızlar benim mesaim bitmiş vaziyette... ve ben çeker giderim artık :) Teyzemler dayımlar iftara gelicekler... teyzemle alışverişe çıkarız belkim :) öpüyoruz hepiniziiiii...

canım bizde seni özledik, iyiyiz çok şükür.

bize iftara eşimin arkadaşları gelecekti perşembe akşamı. bu şeker olayı çıkınca çok kütü oldum eşimde arkadaşlarına gelmeyin burcu iyi değil demiş, haftaya ağırlayacağız inş. gerçekten perşembe akşamı tüm gecem telefonda konuşmakla geçti, şekeri çıkan arkadaşlarımla konuştum, akrabalarla ailelerle konuştum arada zırladım. misafir kaldıracak durum yoktu yani.

sosyeteler eşimin akrabaları. bugün kayınvalidemin yazlığına geliyorlar, akşam dışarıda yemeğe çıkacaz. daha gitcem elbise bavul ayarlıcam. önce denize gireriz sonra yemeğe yarında eşimle başbaşa takılırız, denize gireriz, akşamda kayınvalidelerde yeriz. bu kadar sıkıntıdan sonra kafamız dağılsın azcık. haftayada badana boya işimiz var :)))

sen iştemisin canımmm ama bugun cumartesii:26:

umarım gonlunuzce bulursunuz canımmm

tamamdır öpuyoruz senii teyzoşşşşş

Canımm, eşim onlardayken bana hiçbir zaman yardımcı olmuyor, evde bir tek. Sanırım o yönde bazı şeyler söylendi eşime. Amaaan Allaha havale ediyorum tatlımm,, bazen kaynanam bana eziyet ettiler filan diyor kayınpederimin ailesinden için de,,, bu yaptığı eziyet olmuyor mu çok merak ediyorum...

Evet teyzesiii, doğum pozisyonuna gelmiş benim minik prensesim, zamanı gelince pırtlayıverecek olduğu yerden Off çok korkuyorum doğumdan desemm :18:

Esraamm, çok güzel şekerler bayıldımm ama biraz pahalı sanki. Ben de aslında böyle bir şey yapabilirim gelenler için. Bi eminönüne gitsem,,neler neler alıcammmm

en iyisini düşünmüşsün canımmm o halde misafir alınmaz zatennn bende yarına misafir alıcsktım amaaa yataktan çıglıklarla kalktım 2 kezz ayagımaa çok fena kramp girdiii ağladımm bagıra bagıraa kocacımm masaj yaptı ama yokk gecmediiiii hala canım yanıyorr

iyi yaparsın canım yüz bol bol kasların çalısırr hemde kafanı dagıtırsın kıyamam ben sanaaa

hadi yaa süslen püslennn git yazlıgaaa

Ayy canım gözün aydın prensesini de görmüşsün,ya sorma o ağrı bende de oluyo özellikle yemekten sonra e artık sıkıştırıyo veletler bizi...

Sen neden o kadar iş yapıyorsun ki,böyle durumlarda politik ol biraz hoş olmaya da gerek yok koca bir göbeğimiz var artık nefesimizi bile kesiyo,biraz düşünceli olsalarmış keşke..

Dün de kaynım eltim eltimin kızkardeşi ve eşimin kuzeni geldiler,dışarda yiyecektik ama vazgeçtik,evde yemek hazırladık
sağolsunlar kendi evimde elimi bi işe attırmadılar özellikle kaynım ve eşim mutfaktan çıkmadılar

Zaten sıcak bi de kendimize iyice eziyet etmemeliyiz tatlımmm..

inşallah ciddi bişey çıkmaz canım.

senin de mi yüzük gitti :2: ahh ahh ben bi daha aynısından isteyemem. onun önemi değeri farklıydı. bi daha kaybolursa dayanamam

[/B]

Amin canım salı günü belli olacakmış..
Sorma parmağımdan zorla sabunla çıkardığım yüzük tatilde denize düşmüştü hem de evlilik teklifi ederken takmıştı kocişim
Nasıl ağlamıştım dediğin gibi manevi değerinden dolayı ağladım maddi yönü umrumda bile değildi,anısı vardı çünkü..

Bizde hava hazır serinken eminönü havuzlu han a bi gidelim dedik kocişle bakalım yağmur falan yoksa bi dolaşalım diyoruz..

mrb kızlar nasılsınız ben dün tetenoz aşısı yaptırmmıştım gündüz bişey yoktu gece kolumun ağrısından uyuyamadım şimdide hareket ettirdikçe çok ağrıyor daha 2-3gün sürer bu bide pazara gidicez birazdan vakit geçiriyoruz işte

ayy kimse cinsiyetini öğrenemişmi a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…