2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canımmm oh ohhh normal cıksınn sevindim canımmm

ne guzeş gezmişsiniz yuzmussunuzzz mis misss saol canm

sanada günaydın canım inşallah cannım ya...

esrammm

esrakar ay ay hatırlamıyorum ded, 69 ile başlamış 84 kiloymuş şimdi sen ara aayları 84 e gelecek sekilde salla tamamlaaa şekerimmm

bencede bizi görünce kapalıyız falan derler almazlar artık bizi içeriye

günaydın canımm...
akrep burçları hareketli olur zaten :) durduamazsın onları kendi isteğinle.. o istediği zaman durur işimiz var yani

canımm 69 kilo ile başlamışş 84 kiloymuş şimdi

53:

bendeee düşünmüyorummm " umut fakirin ekmeği"umut edyorz işteee

garibim benimmmmmm

günaydın canımm... çok sevindim düşük çıktığına. biz sana demiştik boşuna sıktın üzdün kendini.

esrammm

esrakar ay ay hatırlamıyorum ded, 69 ile başlamış 84 kiloymuş şimdi sen ara aayları 84 e gelecek sekilde salla tamamlaaa şekerimmm

yanii zorla yazdırıcan kızın ismini :) hadi ekliyim bari napıyım

yapmaaa sonraa onun gbi hızla kilo alırsan görurum ben seniii

esrakarla yarısıyoruz bizzz ekle tabi listeyeee

kızlar ben çıkıyoum zaten öğlende çıkıcam işlerimi toparlıyayım size iyi sohbetler öptüm hepiniziiii

hamiş anneler ve melekleri herkese günaydınnnlarrr

kızlar cuma günü giremedim, öğleden sonra hastaneye gittim, çünkü bir kaç gündür çarpıntım vardı ve bunlar sık oluyordu beni endişelendirdi :18: doktoruma gittik kan idrar tahlili yaptırdı, idrarım temiz çıktı çok şükür fakat kansızlığım varmış, bu kansızlıkta yapabiliyormuş, cuma günü nabzımda 100-104 de vuruyordu, birde boynuma doru kelebek çırpması gibi çarpıntı hissediyordum, neyse doktor kardioloğada görün dedi gittim ultrasonla detaylı inceledi, bişi yok dedi, sıkıntı stres yapıyormusun dedi, bende evet dedim halledilmemiş işlerim var (ev muhabbeti) neyse çay kahve içiyormusun dedi ? yok dedim sabahları sadece 1 bardak açık çay içiyom dedim, uyku problemn varmış yorgunluk var mı dedi, bende uyku problemim var dedi, dinlenmen gerek kendini yormaman gerek dedi, hamileliktentir dedi bu çarpıntı çoğu insanda oluyor dedi bende dedim bende çok oldu bir kaç gündr dedim, sen kan ilaçlarını kullan dedi azalmazsa yine bakarız dedi, gönderdi.

işte böyle pazar günü daha iyiydim biraz olsun azaldı kan hapımı sabah akşam yutuyorum sanıırım etkili oluyor. işte böyle .... kızlar..

cuma hastane çıkışı kayınvalideme gittik, cumt. birlikte alışverişe çıktık, park yatak aldılar oğluşuma bir tane tam takm hastaneye çıkı aldılar çok tatlıııı bir tane alt üst takım aldılar, br tane popsunda şu ayıcık resmi olan donlardan aldık üstüne yelek :) çok ciciler sağolsun alıverdiler doğrusu banyo küvetini kovasını maşrapasını aldık, emzirme yastığı aldık, tırnak makası aldık, ağız mendilleri var çok güzel bayıldım onlardan aldık, göğüs pedi aldım, silikon kaşık aldık 2 tane ay minnacık bayıldım, kulak temizleme pamuklarından aldık, çorap aldık arabalı, bir tane şapka aldıkk tavşan gibi ateş ölçer aldık, daha hatırlayamadım bu tarz şeyler aldık oğluşumun baya eksikleri giderildi

gunaydun şekercim ve pipiloşuuu aferim babanneye alsın torunu tabiii

saol canımmm daha azz bizimkinin eşyaları doğsa kıçı açık kalıcakkk kocişlede konustumm eylulde baslıcaz nasipsee

ayyyyyyy kalmasın açıktaaa sinekler ısırrıırrrrrr kıyamammm

günaydın canımm, ayy çok sevindim insüline gerek kalmadığı içinnnnn

ayy sorma kuzumm zıçtık şimdiden böyleler

canım geçmiş olsun... bi anda kilo artışı, hamilelik sıkıntıları ve bir de bunaltıcı sıcaklar... hepsi üst üste geldi. nefes darlığı problemlerimiz bile olabilir.. ama sen yine de dikkat et kendine.

maşallah ne güzel alışveriş yapmışsınız. ben bu ay limitimi doldurdum.. bi dahaki aya saklıyorum eksiklerimi cuma günü nevresim seti ile battaniye aldık kızıma... annem de bi tane pembiş nevresim takımı dikti :) dün de pembiş bi sandık gibi bişi aldık, eşyalarını koyayım diye...

günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))

günaydın canım...

günaydın tatlım.. geçmiş olsun...

günaydın canım benimkide öyle sordum doktora normal ve hareketli olması iyi korkma dedi...

çok sevindim canım iyi olmana gerek yokmuş değil mi bu kadar kasmaya hadi bakalım her şey güzel olacak inşallah..

kuzum benim geçmiş olsun çok çok çok... ikimizinde aynı olmuş kan düşük kan hapları 2ye çıktı... neyse ki başka problem yok çok sevindim senin adına. bebeğinde güle güle kullansın cicilerini inşallah güzel günlerde

kızlarr bu arada cuma günü bebeişim 1.041 gram olmuşşş gelişimi güzel devam ediyormuşş

sağol bi tanemm, inş. geçicek, evet hepsi üst üste geldi

evet baya aldık bişiler, ay ne güzel ben daha nevserim seti almadım, oy ne güzel pembiş pembişş, sen oyun parkı mı alacaktın onun içne koyacaksın değil mi nevresimi ? aa sandık mı ne güzel çok merak ettim, foto koy gııı , sana koy diyorum ama ben hepsini çekmeye çok üşeniyorumm, dolap alacakmısın ?

günaydınn haticemm çok sağol cnm inş. geçicekk sağol cnm hepbirlikte giydiricez güzel günlerde inşallahhh

sen gitin mi ben geçmişi okuyamadımm

günaydın canımmmmmm saol kuzummm:2:

valla bilemiyorum yaa.. akşama eşime tehlike arz eden yerleri söyliyim de rezil olmayalım

bencedee uyarrr

fantezik şeylerin çıkmasın altından

nişandaaa kaynvaldecimm gecelik almamışştııııı bendeee haftasonu eşimeeee lohusalık içinn en guzelinden pierre cardinn gecelik alıcamm ufagınıda kızıma alıcam o zaman annen almamıştı dedim oda tamam ne istiyorsan alalım içinde kalmasın dedi

sizcee hangi renk alayımm

beyaz , kırık beyaz,mor, siyahh hangsi daha çok yakışır bana

kociş dün bana dogum hediyesi olarak ne istersin diye sordu cevap vermeedim düşünmem lazım dedimmm aklıma bişi gelmiyor yaaaa

maşAllahhhhh canımmm teyzesi yer onuuu 41 gram pipiloş mu yoksaa 41 kere maşAllahhh

bendee 26. haftada gidicem ama 27. hafta olucamm ozamana inşAllah benimkide 1 kilo olur teyzesiiiii

günaydınn haticemm çok sağol cnm inş. geçicekk sağol cnm hepbirlikte giydiricez güzel günlerde inşallahhh

sen gitin mi ben geçmişi okuyamadımm

gittim canım fotoğrafı halledeyim detaylarını da yazacağım canım...

mor diyorum gözlerin çok güzel ve zayıf gösteriri beyaz ya da kırık beyaz masum durur ama senin gözlere de mor süper gider...

aldır kuzucuğumm kızçen olacak bu yazdıklarından mor olabilir, pembe olabilir, kırmızı olabilir :) yakışır hepsi, siyah alma ama one öle yasta gibi

benim turkuaz var, beyazın üstüne çok güzel kayınvalidemler almıştı , birde pembeye yakın bir renk var, fuşya sanırım onuda kayınvalidem aldı, bir tanede ben alırım 3 takım yeter

günaydın güzel anneler cuma akşamı müdürüm erken çık diyinde ikiletmeden kaçtım o yüzden de size bi iyi hafta sonları diyemedim
hafta sonu istanbula ablamlara gittik bütün aile oradaydı bayadır biraraya gelememiştik cumartesi sahura kadar oturduk konuştuk oğluşumda bizimle hiç uyumadı kıpır kıpırdı :) sorna pazar günü gittik e-bebeke güya sadece bakmaya gittik anam çıkarken elimizde bir sürü poşetle çıktık hatta teyzemiz bebek arabamızı bile aldı :) emzik aldık ,cam biberon,emzik kutusu,hastane çıkışı,banyo filesi,bebe yağı,tırnak makası,göğüs pedi,ıslak mendili, ve aklıma gelmeyen bir sürü şey daha bir kaç eksiğimiz kaldı Allahın izniyle :) ona alışveriş yapmak beni öyle mutlu ettiki anlatamam mini mini eşyalar Allahım sağ salim kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…