Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler. inşallah iyisiniz.
biz iyiyiz ama yorgunuz. h.sonu yoğun geçti, denize girdik, güneşlendik, gezdik, alışveriş yaptık, haliyle çok yorulduk.
şeker ölçümlerim düşük çıkıyor, bana çok moral oldu. sanırım insüline gerek kalmayacak. galiba yüklenen şekerler bünyeme fazla geliyor, normal insanlar gibiyim.
hatta bir ara makineden şüphelendim bozuk mu diye, kayınpederim şeker hastası onunki 300 çıkınca tamam sağlam makina dedim. çok şükür Allahım.
az önce ölçtüm tokluk şekerim 95 çıktı, gayet düşük.
günaydın canım, sıcaktan yapıyor olabilir. çok şükür hareketli olsunlarda.
günaydın canım. geçmiş olsun. umarım hemen iyileşirsin.
günaydın canım. hamilelikte tüm hormonlar alt üst oluyormuş, yaşadıklarımız normal aslında. ilaç almasak daha büyük zararlar olacak bebeğe. Allah beterinden saklasın. geçmiş olsun.
günaydın canım.
geçmiş olsun canım. benimde arada bir oluyor ama yokmuş gibi davranıyorum :)))
günaydın canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah.
biz iyiyiz ama yorgunuz. h.sonu yoğun geçti, denize girdik, güneşlendik, gezdik, alışveriş yaptık, haliyle çok yorulduk.
şeker ölçümlerim düşük çıkıyor, bana çok moral oldu. sanırım insüline gerek kalmayacak. galiba yüklenen şekerler bünyeme fazla geliyor, normal insanlar gibiyim.
hatta bir ara makineden şüphelendim bozuk mu diye, kayınpederim şeker hastası onunki 300 çıkınca tamam sağlam makina dedim. çok şükür Allahım.
günaydın canım. hamilelikte tüm hormonlar alt üst oluyormuş, yaşadıklarımız normal aslında. ilaç almasak daha büyük zararlar olacak bebeğe. Allah beterinden saklasın. geçmiş olsun.
günaydın canım.
bencedebizi görünce kapalıyız falan derler almazlar artık bizi içeriye
günaydın esracımm , ay canım kıymam size
bende yien sahurdan sonra uyuyamadım bir türlü dalamadım anlıycan
yerim onuu bu bebeler çok hareketlii
bir gün buraya videosunu ekliycem ben, bu göbeğim nasıl dalgalanıyor, kereta uyandığımı hemen farkediyor, sağ salo döneyim ben oda kıpırdıyor pek bir hassas
canımm 69 kilo ile başlamışş 84 kiloymuş şimdi
bendeee düşünmüyorummm " umut fakirin ekmeği"umut edyorz işteee
esrammm
esrakar ay ay hatırlamıyorum ded, 69 ile başlamış 84 kiloymuş şimdi sen ara aayları 84 e gelecek sekilde salla tamamlaaa şekerimmm
günaydın canımm...
akrep burçları hareketli olur zaten :) durduamazsın onları kendi isteğinle.. o istediği zaman dururişimiz var yani
53:
garibim benimmmmmm
günaydın canımm... çok sevindim düşük çıktığına. biz sana demiştikboşuna sıktın üzdün kendini.
yanii zorla yazdırıcan kızın ismini :) hadi ekliyim bari napıyım
yapmaaa sonraa onun gbi hızla kilo alırsan görurum ben seniii
esrakarla yarısıyoruz bizzzekle tabi listeyeee
gunaydun şekercim ve pipiloşuuuaferim babanneye alsın torunu tabiii
saol canımmm daha azz bizimkinin eşyalarıdoğsa kıçı açık kalıcakkk kocişlede konustumm eylulde baslıcaz nasipsee
günaydın canım.
günaydın canımm...
akrep burçları hareketli olur zaten :) durduamazsın onları kendi isteğinle.. o istediği zaman dururişimiz var yani
53:
garibim benimmmmmm
günaydın canımm... çok sevindim düşük çıktığına. biz sana demiştikboşuna sıktın üzdün kendini.
yanii zorla yazdırıcan kızın ismini :) hadi ekliyim bari napıyım
hamiş anneler ve melekleri herkese günaydınnnlarrr
kızlar cuma günü giremedim, öğleden sonra hastaneye gittim, çünkü bir kaç gündür çarpıntım vardı ve bunlar sık oluyordu beni endişelendirdi :18: doktoruma gittik kan idrar tahlili yaptırdı, idrarım temiz çıktı çok şükürfakat kansızlığım varmış, bu kansızlıkta yapabiliyormuş, cuma günü nabzımda 100-104 de vuruyordu, birde boynuma doru kelebek çırpması gibi çarpıntı hissediyordum, neyse doktor kardioloğada görün dedi gittim ultrasonla detaylı inceledi, bişi yok dedi, sıkıntı stres yapıyormusun dedi, bende evet dedim halledilmemiş işlerim var (ev muhabbeti) neyse çay kahve içiyormusun dedi ? yok dedim sabahları sadece 1 bardak açık çay içiyom dedim, uyku problemn varmış yorgunluk var mı dedi, bende uyku problemim var dedi, dinlenmen gerek kendini yormaman gerek dedi, hamileliktentir dedi bu çarpıntı çoğu insanda oluyor dedi bende dedim bende çok oldu bir kaç gündr dedim, sen kan ilaçlarını kullan dedi azalmazsa yine bakarız dedi, gönderdi.
işte böyle pazar günü daha iyiydim biraz olsun azaldı kan hapımı sabah akşam yutuyorum sanıırım etkili oluyor. işte böyle .... kızlar..
cuma hastane çıkışı kayınvalideme gittik, cumt. birlikte alışverişe çıktık, park yatak aldılar oğluşumabir tane tam takm hastaneye çıkı aldılar çok tatlıııı bir tane alt üst takım aldılar, br tane popsunda şu ayıcık resmi olan donlardan aldık üstüne yelek :) çok ciciler sağolsun alıverdiler doğrusu banyo küvetini kovasını maşrapasını aldık, emzirme yastığı aldık, tırnak makası aldık, ağız mendilleri var çok güzel bayıldım onlardan aldık, göğüs pedi aldım, silikon kaşık aldık 2 tane ay minnacık bayıldım, kulak temizleme pamuklarından aldık, çorap aldık arabalı, bir tane şapka aldıkk tavşan gibi ateş ölçer aldık, daha hatırlayamadım bu tarz şeyler aldık oğluşumun baya eksikleri giderildi
ekledim ekledim adı ve aldığı kilo yazılı sadece :):):)
bugün kayınvalidemler bize geçtiler, evimi toplamak için hihohohohohoho
günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))
günaydın canımmm
evet hem ptesi sendromu var hemde ağrım var biraz karnım sancılanıyor belim agrıyorinşAllah bebişim iyidir teyzesi
siz nasılsınız
günaydın güzel hatunlar ve masum şirin danacıklarıııınasılsınızzzz
günaydın canımm.. ben çok zor uyandımm ... daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan
günaydın güzel hatın ve sevgili danaçesi
iyiyizzz sen nasılsın bebişimm????
günaydın canım... inşallah büyük bir sorun çıkmaz canım. geçmiş olsun...
günaydın kızlar.. nasılsınız bugünn?? yine çok bunlatıcı ve sıcak bir hava var burda...neyseki dışarıyla işimiz olmuyor. Allah bu güneş altında çalışanlara yardım etsin...
Dün akşamdan beri kızım halay çekiyor sanki içerde... gece zaten sıcaktan uyuyamadım bi de kızım uyutmadı beni.. napıyo orda anlamıyorum. uyumuyo mu acaba? ya da teyzesi gibi deli yattığı için sağa sola dönüp mü duruyor, anlamadım :26:
günaydın canım.
hamiş anneler ve melekleri herkese günaydınnnlarrr
kızlar cuma günü giremedim, öğleden sonra hastaneye gittim, çünkü bir kaç gündür çarpıntım vardı ve bunlar sık oluyordu beni endişelendirdi :18: doktoruma gittik kan idrar tahlili yaptırdı, idrarım temiz çıktı çok şükürfakat kansızlığım varmış, bu kansızlıkta yapabiliyormuş, cuma günü nabzımda 100-104 de vuruyordu, birde boynuma doru kelebek çırpması gibi çarpıntı hissediyordum, neyse doktor kardioloğada görün dedi gittim ultrasonla detaylı inceledi, bişi yok dedi, sıkıntı stres yapıyormusun dedi, bende evet dedim halledilmemiş işlerim var (ev muhabbeti) neyse çay kahve içiyormusun dedi ? yok dedim sabahları sadece 1 bardak açık çay içiyom dedim, uyku problemn varmış yorgunluk var mı dedi, bende uyku problemim var dedi, dinlenmen gerek kendini yormaman gerek dedi, hamileliktentir dedi bu çarpıntı çoğu insanda oluyor dedi bende dedim bende çok oldu bir kaç gündr dedim, sen kan ilaçlarını kullan dedi azalmazsa yine bakarız dedi, gönderdi.
işte böyle pazar günü daha iyiydim biraz olsun azaldı kan hapımı sabah akşam yutuyorum sanıırım etkili oluyor. işte böyle .... kızlar..
cuma hastane çıkışı kayınvalideme gittik, cumt. birlikte alışverişe çıktık, park yatak aldılar oğluşumabir tane tam takm hastaneye çıkı aldılar çok tatlıııı bir tane alt üst takım aldılar, br tane popsunda şu ayıcık resmi olan donlardan aldık üstüne yelek :) çok ciciler sağolsun alıverdiler doğrusu banyo küvetini kovasını maşrapasını aldık, emzirme yastığı aldık, tırnak makası aldık, ağız mendilleri var çok güzel bayıldım onlardan aldık, göğüs pedi aldım, silikon kaşık aldık 2 tane ay minnacık bayıldım, kulak temizleme pamuklarından aldık, çorap aldık arabalı, bir tane şapka aldıkk tavşan gibi ateş ölçer aldık, daha hatırlayamadım bu tarz şeyler aldık oğluşumun baya eksikleri giderildi
kötü gelin esraaakoltukların altından kirli çamaşırların çıkarsaa görürüm ben seniiii
canım geçmiş olsun... bi anda kilo artışı, hamilelik sıkıntıları ve bir de bunaltıcı sıcaklar... hepsi üst üste geldi. nefes darlığı problemlerimiz bile olabilir.. ama sen yine de dikkat et kendine.
maşallah ne güzel alışveriş yapmışsınız. ben bu ay limitimi doldurdum.. bi dahaki aya saklıyorum eksiklerimicuma günü nevresim seti ile battaniye aldık kızıma... annem de bi tane pembiş nevresim takımı dikti :) dün de pembiş bi sandık gibi bişi aldık, eşyalarını koyayım diye...
günaydın canım...
günaydın tatlım.. geçmiş olsun...
günaydın canım benimkide öyle sordum doktora normal ve hareketli olması iyi korkma dedi...
çok sevindim canım iyi olmana gerek yokmuş değil mi bu kadar kasmaya hadi bakalım her şey güzel olacak inşallah..
kuzum benim geçmiş olsun çok çok çok... ikimizinde aynı olmuş kan düşük kan hapları 2ye çıktı... neyse ki başka problem yok çok sevindim senin adına.bebeğinde güle güle kullansın cicilerini inşallah güzel günlerde
günaydın canım...
günaydın tatlım.. geçmiş olsun...
günaydın canım benimkide öyle sordum doktora normal ve hareketli olması iyi korkma dedi...
çok sevindim canım iyi olmana gerek yokmuş değil mi bu kadar kasmaya hadi bakalım her şey güzel olacak inşallah..
kuzum benim geçmiş olsun çok çok çok... ikimizinde aynı olmuş kan düşük kan hapları 2ye çıktı... neyse ki başka problem yok çok sevindim senin adına.bebeğinde güle güle kullansın cicilerini inşallah güzel günlerde
valla bilemiyorum yaa.. akşama eşime tehlike arz eden yerleri söyliyim de rezil olmayalım
kızlarr bu arada cuma günü bebeişim 1.041 gram olmuşşşgelişimi güzel devam ediyormuşş
sağol bi tanemm, inş. geçicek, evet hepsi üst üste geldi
evet baya aldık bişiler, ay ne güzel ben daha nevserim seti almadım, oy ne güzel pembiş pembişş, sen oyun parkı mı alacaktın onun içne koyacaksın değil mi nevresimi ? aa sandık mı ne güzel çok merak ettim, foto koy gııı , sana koy diyorum ama ben hepsini çekmeye çok üşeniyorumm, dolap alacakmısın ?
günaydınn haticemm çok sağol cnm inş. geçicekksağol cnm hepbirlikte giydiricez güzel günlerde inşallahhh
sen gitin mi ben geçmişi okuyamadımm
günaydın canımmmmmmsaol kuzummm:2:
bencedee uyarrr
fantezik şeylerin çıkmasın altından
nişandaaa kaynvaldecimm gecelik almamışştıııııbendeee haftasonu eşimeeee lohusalık içinn en guzelinden pierre cardinn gecelik alıcamm ufagınıda kızıma alıcam o zaman annen almamıştı dedim oda tamam ne istiyorsan alalım içinde kalmasın dedi
sizcee hangi renk alayımm
beyaz , kırık beyaz,mor, siyahh hangsi daha çok yakışır bana
kociş dün bana dogum hediyesi olarak ne istersin diye sordu cevap vermeedim düşünmem lazım dedimmmaklıma bişi gelmiyor yaaaa
günaydın canımmmmmmsaol kuzummm:2:
bencedee uyarrr
fantezik şeylerin çıkmasın altından
nişandaaa kaynvaldecimm gecelik almamışştıııııbendeee haftasonu eşimeeee lohusalık içinn en guzelinden pierre cardinn gecelik alıcamm ufagınıda kızıma alıcam o zaman annen almamıştı dedim oda tamam ne istiyorsan alalım içinde kalmasın dedi
sizcee hangi renk alayımm
beyaz , kırık beyaz,mor, siyahh hangsi daha çok yakışır bana
kociş dün bana dogum hediyesi olarak ne istersin diye sordu cevap vermeedim düşünmem lazım dedimmmaklıma bişi gelmiyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?