evet yaa bi zorla yazıyoruz, tam bi muhabbet açılmıyo...
açalımmı bi muhabbet aysunn?? niltt???
gösteririm bir araabence alıştın canım bende linaya alışmıştımmm ama annanem hala bir garip lina diyrrr canımm yaaaa
nerde bizim vahşi kovboyyyyy:)
işte burdaymışşş :98: :98: :98: :98:
ayy aysun haftaya eşime kavuşucam ve haftaya 28. hafta
canım güle güle kullansın inşallah... 10lu takımın da çok güzelmiş.
sonunda biri cevap verdi....
sağol yasemincim valla sen de olmasan kimse fikir beyan etmicekti :26::26::26:
sarenaz ı ben de düşünüyorum... sare tek başına olunca saaare oluyo, sarenazla direkt sarenaz oluyo
istanbuldakiler !!!
kızlar size bi iki alışveriş tüyosu veriyim de kocişleri sevindirin :)
212'de damat tween de acayip indirim var. öyle böyle değil...
gömlekler,tişörtler 20 tl kravatlar 5 tl takım elbiseler 150 tl...
ben böyle biliyodum, bi sürü şey aldım..
kasaya geldim ki ne göreyimbi alana da bir bedavaymışşşş
bi sürü şey aldım eşime :)
inşallah bebeğim.. tutalım minükleri acele etmesinler aysun teyzesi hiç erkenden çıkartmaya niyetim yok bıdığı... Allahım esirgesşin cğmlemizi kötülüklerden,, aksiliklerden ve nazarlardan....canımsınnnn Allahh korur inşAllah hepimizibenim rahmimde üsten basıkmışş doktor hamile kalmadan önce erken doguma neden olabilir demişştii Allahım koruusn hepimizi
hıhı tabi sıcak değildir sen öyle san sakarya eski sakarya değil kuzum yanıyoruz resmen
sağol kuzucum
bizde bu seneyi atlatıyoruz bir şekilde ama seneye klima şart ya cebecide böyle kuytu köşe yerler varmı bayramdan sonra bende istiyorum annemide götürmek istiyorum ama o ancak sakin kimsenin olmadığı yerlerde girebilir
bizimkiler de bi sarı diyor, bi sarelle diyor, bi sade diyor
aaaaaaaaaaaa ankarada da var mıdır acaba bu kampanya ya...
inşallah bebeğim.. tutalım minükleri acele etmesinler aysun teyzesi hiç erkenden çıkartmaya niyetim yok bıdığı... Allahım esirgesşin cğmlemizi kötülüklerden,, aksiliklerden ve nazarlardan....
Açalım tabi ki yaa durduğumuz kabahattt
hıhı tabi sıcak değildir sen öyle san sakarya eski sakarya değil kuzum yanıyoruz resmen
sağol kuzucum
bizde bu seneyi atlatıyoruz bir şekilde ama seneye klima şart ya cebecide böyle kuytu köşe yerler varmı bayramdan sonra bende istiyorum annemide götürmek istiyorum ama o ancak sakin kimsenin olmadığı yerlerde girebilir
tabiii hemen atlayın böyle konuya
kocam yok ki benim :26: ancak mazide kalmış o eski ama unutulmayan anları anarım hasretleahhh ahhh ne günlerdi o günler :123: :123: :123:
:98::98::98::98::98:
ay yirim ben esmer kovboyumuuuuoruçlu eskiden çok sıkıştırıyordum şimdi azıcık azad ettimmm anam adam terlemim diyee açık dolaşıyor evdeee kendimden geçiyorum
inşallah bebeğim.. tutalım minükleri acele etmesinler aysun teyzesi hiç erkenden çıkartmaya niyetim yok bıdığı... Allahım esirgesşin cğmlemizi kötülüklerden,, aksiliklerden ve nazarlardan....
hadi yaaa
canım cicilerine bayıldım beyefendinin sağlıcakla gelsin inşallah annesiiii
sadee iyiymişşş bak böyle garip iisimler biz koydukççaaa adamlar takma isim takıp söyleyecekelrrr
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnBabasına çekmiş tosunum :d kızlar valla yoğurt ayran cacık hayatımın bir parçası dizde bol bol yiyin başka hiç bir şey yapmıyorum
o günlerrr çok yakkında yeniden başlıcakkkkk inşAllahhhhemen kucuk emrah moduna girmeeee
yazık yaa adam montuyla gezicek artık evde
valla bilmiyorum canım. kardeşimi girer girmez sıraya koydum ben aldıkça ona verdim. çok kalabalıktı çünkü.
valla yaa dalga geçmesinler isimleriyle bebişlerimizinnn
çok yakın?? 3 ay sonra bebiş gelicek... 1 ayda öyle geçer... 4 ayçok özledim ben kocamı yaaa.. ufff
TÜNAYDIN ŞEKERLERRRRRR
neler kaynatıosunuz valla geçmişi okuyamadım
Dün tuhaf bi gün geçirdim, eşimle alışverişe cıktık
magazadan cıkarken merdivenlerde düştüm, cok korktum
parmak arası terliklerimi giymiştim, kaydım, birden popomun üstüne oturuverdim,
bişey olmadı ama ben cok korktum ve ağlamaya başladım
sinirlerim bozuldu
ve bu küçük olay bütün günümü berbat etti, bütün gün sinirli ve ağlamaklıydım
gecede tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ;
ESRA rüyamda bi ara seni de gördüm canımm yanında da kızkardeşin vardı :44:
işte böyleeeeee..
demı cnaım yaa esranın dedıgı gıbı belkı ıste vakıt daha cabuk gecıyo ama su an bu sırt agrısı benı öldürcek kazık gıbı kaldım oyel evde olsam uzanırdımsağol canım.
çıkardım canım. birazdan da yoğurt alıcam
cnm benım ama evde darlandımmı en köötu avm ye falan gıdıyorum zaman gecıyo ama ınan bu döenmde canım bıle sıkılmıyo evd bol bol dınlenıyorum he bıde bol bol uyuyunca vakıtıde anlamıyorum nasıl gectını
canım ıyı haberlerle gelırısn ıns saol vallabenım buara en cok mıdemle sorunum bebıs cok yukarda ve sırt agrııs yapıyo normaldır herlade bunlar:26:kızlar selam ..ben bugün izinliyim..dr a gidiyorum sormak istediğiniz bişley varsa sorayım
canım bende düşünüyodum da aklıma bı ısım gelmedı o yuzden yazmamıstım ama genelde nur ısmını katıyolarya ısımlerın sonuna bence sarenur da oluyor naz ısmıne cok sıcak bakmıyorum ben nazlı olmasınlar dıye kendım cok nazlıyım danerde bizim vahşi kovboyyyyy:)
işte burdaymışşş :98: :98: :98: :98:
ayy aysun haftaya eşime kavuşucam ve haftaya 28. hafta
canım güle güle kullansın inşallah... 10lu takımın da çok güzelmiş.
sonunda biri cevap verdi....
sağol yasemincim valla sen de olmasan kimse fikir beyan etmicekti :26::26::26:
sarenaz ı ben de düşünüyorum... sare tek başına olunca saaare oluyo, sarenazla direkt sarenaz oluyo
hey masallah nasıl bı hormondur adam gecerken kendınden gecıyon kuzum
:98::98::98::98::98:
ay yirim ben esmer kovboyumuuuuoruçlu eskiden çok sıkıştırıyordum şimdi azıcık azad ettimmm anam adam terlemim diyee açık dolaşıyor evdeee kendimden geçiyorum
valla bende ıstek olsa da bu ara korkmaya basladım kızlar yaa allah korusun nefes alamıyorum ben kalbım felan durur
ayy keske ankarada da olsa demı canım benımde bu ara esıme bısıler alasım var hem bayramda gelıyo ıyı olur
anacımmm valla kendimii onu izlerken buluyorummm 4 kilo verdi maşAllah forma girdiiçoook zor dayanmasıııı o garibimde bebek için tutuyor kendinii
geçerler kuzumm
en iyiisi ayşe fatma hayriye naciyee koyalım bizzz
kız buzlu cacık olmadan yemek yiyemiyorum artık hele hele bu sıcaklarda.. Yoğurt desen gırla gidiyor.. Ama benimki pıt pıt pek bi nazlıErkek olduğuna emin olmasam kız çocuğu bu derdim o derece yani
TÜNAYDIN ŞEKERLERRRRRR
neler kaynatıosunuz valla geçmişi okuyamadım
Dün tuhaf bi gün geçirdim, eşimle alışverişe cıktık
magazadan cıkarken merdivenlerde düştüm, cok korktum
parmak arası terliklerimi giymiştim, kaydım, birden popomun üstüne oturuverdim,
bişey olmadı ama ben cok korktum ve ağlamaya başladım
sinirlerim bozuldu
ve bu küçük olay bütün günümü berbat etti, bütün gün sinirli ve ağlamaklıydım
gecede tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ;
ESRA rüyamda bi ara seni de gördüm canımm yanında da kızkardeşin vardı :44:
işte böyleeeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?