2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

:98::98::98::98::98:

ay yirim ben esmer kovboyumuuuu oruçlu eskiden çok sıkıştırıyordum şimdi azıcık azad ettimmm anam adam terlemim diyee açık dolaşıyor evdeee kendimden geçiyorum

aaaaaaaaaaaa ankarada da var mıdır acaba bu kampanya ya...

canımsınnnn Allahh korur inşAllah hepimizi benim rahmimde üsten basıkmışş doktor hamile kalmadan önce erken doguma neden olabilir demişştii Allahım koruusn hepimizi
inşallah bebeğim.. tutalım minükleri acele etmesinler aysun teyzesi hiç erkenden çıkartmaya niyetim yok bıdığı... Allahım esirgesşin cğmlemizi kötülüklerden,, aksiliklerden ve nazarlardan....

hadi yaaa

canım cicilerine bayıldım beyefendinin sağlıcakla gelsin inşallah annesiiii

bizimkiler de bi sarı diyor, bi sarelle diyor, bi sade diyor

sadee iyiymişşş bak böyle garip iisimler biz koydukççaaa adamlar takma isim takıp söyleyecekelrrr

aynen canımmm onlar bize ağırlık değiller zevkle tasıyoruz bizz

amin canımmm aminnnnn

var tatlım benım ragat gırılebılcek yerler haberleşırız ben tarıf ederım sana ay bende kaçmak ıstıyorum bayramdan sonra okul acılana kadar ay ramazan olmasına ragmen cok kalabalıktı

:98::98::98::98::98:

ay yirim ben esmer kovboyumuuuu oruçlu eskiden çok sıkıştırıyordum şimdi azıcık azad ettimmm anam adam terlemim diyee açık dolaşıyor evdeee kendimden geçiyorum

yazık yaa adam montuyla gezicek artık evde

valla bilmiyorum canım. kardeşimi girer girmez sıraya koydum ben aldıkça ona verdim. çok kalabalıktı çünkü.

hadi yaaa

canım cicilerine bayıldım beyefendinin sağlıcakla gelsin inşallah annesiiii

sadee iyiymişşş bak böyle garip iisimler biz koydukççaaa adamlar takma isim takıp söyleyecekelrrr

valla yaa dalga geçmesinler isimleriyle bebişlerimizinnn

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn Babasına çekmiş tosunum :d kızlar valla yoğurt ayran cacık hayatımın bir parçası dizde bol bol yiyin başka hiç bir şey yapmıyorum

kız buzlu cacık olmadan yemek yiyemiyorum artık hele hele bu sıcaklarda.. Yoğurt desen gırla gidiyor.. Ama benimki pıt pıt pek bi nazlı Erkek olduğuna emin olmasam kız çocuğu bu derdim o derece yani

anacımmm valla kendimii onu izlerken buluyorummm 4 kilo verdi maşAllah forma girdii çoook zor dayanmasıııı o garibimde bebek için tutuyor kendinii

geçerler kuzumm

en iyiisi ayşe fatma hayriye naciyee koyalım bizzz

TÜNAYDIN ŞEKERLERRRRRR

neler kaynatıosunuz valla geçmişi okuyamadım

Dün tuhaf bi gün geçirdim, eşimle alışverişe cıktık
magazadan cıkarken merdivenlerde düştüm, cok korktum
parmak arası terliklerimi giymiştim, kaydım, birden popomun üstüne oturuverdim,
bişey olmadı ama ben cok korktum ve ağlamaya başladım
sinirlerim bozuldu
ve bu küçük olay bütün günümü berbat etti, bütün gün sinirli ve ağlamaklıydım

gecede tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ;
ESRA rüyamda bi ara seni de gördüm canımm yanında da kızkardeşin vardı :44:

işte böyleeeeee..

canım hoşgeldin kıyamam ben sanaaa geçmişler olsun doktora gitseydiniz hemenn ben duramazdım inşAllah kötü birşey yokturdurrr nazara mı geldin kıyamam ben sanaaa

ayyy inanmıyorum yaaaa... benim kocam da 4 kilo verdi 7 ayda. hele ramazanda hiç bişi yemiyo. ama ben o zayıflayınca sevmiyorum. hafif kilo alınca hoş oluyo. gözüme başka türlü görünüyo kilo verince cılız cılız etkilemiyo beni

kız buzlu cacık olmadan yemek yiyemiyorum artık hele hele bu sıcaklarda.. Yoğurt desen gırla gidiyor.. Ama benimki pıt pıt pek bi nazlı Erkek olduğuna emin olmasam kız çocuğu bu derdim o derece yani

sen ne zaman gördün ne kadardı?

selam canım benim aman Allah korumuş bende hamileliğimin başında düşmüştüm buzdan kayıp aman sinir bozucu eziyet gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…