2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla uygun olanına kaç kuzum gereksiz masraf şu an....

civilee sinir oldum 31 temmuzdaa organik takımı aldık bugün daha yeni onayladılar siparişii yarın kargoya verilecek 10 gunde elimize ulaşacak neredeyseee

yok kuzum gitmicem kenyaya :) canım hayal ediyorum senin üzerine şuann:) kırık beyaz, kısa kollu diz altında bir elbise, renkli ara topuk bir ayakkabı :) saçlarıda fönletirsin, hafif bi makyaj tamamdır fıstık gibisin zaten maşallah :)

of off bı keyıflı uyku uyucaktım nerden geldı bu karabasan oku oku Zor gıtti sızede oluyomu arada kızlar

ayyy yirim ben senii ne güzelde yazmışşşş

çok güzelmiş pembe pantolona bayıldım kuzum, bol paça, şortta güzelmiş güle güle giyy

civilee sinir oldum 31 temmuzdaa organik takımı aldık bugün daha yeni onayladılar siparişii yarın kargoya verilecek 10 gunde elimize ulaşacak neredeyseee

eşimin aldığı organik içlikte geldii birde organik ayı almış ama bu organik ayıcıklar yıpranmış gibi duruyorr bozulmasın diye bişi demedim kocacıkkk düşünmüşş almışş

pembe pantolon üzerimde şu an
şortuda akşamları dışarı aşkımla yürüyüşe çıkarken giyerim dedim dombik bacaklarımla

Kızlar logusa geceliği bulan (ama anane işi değil ) paylaşsa
yahu bakıyorum bakıyorum hem saçma sapan modeller var...

Selam kızlaaarrrr...........
Biz tatilden döndük....
Dua günlerinde hep dua ettim, isimleri istedikleri duaları kaçırdım ama dualarımı hiç eksik etmedim canlarım....
Rabbim kabul etsin.....

güle güle gıy canım benımde pantolon ıhtıyacım var ama almıyorum zorlanıyorum kıyafetım yok az kaldı ıs yerınde zamanım dıye dıare edıyorum ama
bu pembe pantolonu bende denemıstım cok pembe ve bıraz bol kesım gelmsıtı bana o yuzden almamıstım

Kızlar logusa geceliği bulan (ama anane işi değil ) paylaşsa
yahu bakıyorum bakıyorum hem saçma sapan modeller var...

çamaşır gecelik saten yerlere git katalog modelleri oluyyor fena değil... ben normal gecelik pijama aldım hamileye uygun fotolarını koyacağım.. denizlide üretim yeri varmış istanbulda da mağazası seasoul diye bir marka bak istersen bulursan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…