Selam kızlaaarrrr...........
Biz tatilden döndük....
Dua günlerinde hep dua ettim, isimleri istedikleri duaları kaçırdım ama dualarımı hiç eksik etmedim canlarım....
Rabbim kabul etsin.....
Kızlar logusa geceliği bulan (ama anane işi değil) paylaşsa
yahu bakıyorum bakıyorum hem saçma sapan modeller var...
hoşgeldin canımm nasıl geçti tatilinizz
aminnn
kajumm pierre cardinde çok güzel gecelikler var ben oradan alıcam nasipseee
güle güle gıy canım benımde pantolon ıhtıyacım var ama almıyorum zorlanıyorum kıyafetım yok az kaldı ıs yerınde zamanım dıye dıare edıyorum ama
bu pembe pantolonu bende denemıstım cok pembe ve bıraz bol kesım gelmsıtı bana o yuzden almamıstım
of off bı keyıflı uyku uyucaktım nerden geldı bu karabasan oku oku Zor gıtti sızede oluyomu arada kızlar
Anneannemiz bize çok iyi bakmış 4 kilo almışız...
:2::2::2::2::2::2::2:
Böhüüü.........
Giremiyoruz kıyafetlere felaket felaket....
napıyorsunuz kızlar ? iyi misiniz?
aysun çok konuştun mu yine
akşam oldu, amma çalıştım, ayaklarım öyle bir şiştiki terliğin ucuna kadar itemiyorumbugün terlik giyim dedim rahat ettim ama yinede şiş.
arefe gününe doktordan randevu aldım, çokkk heyecanlıyım bebişimi görcem :)))
Biz tatilden döndük....
Dua günlerinde hep dua ettim, isimleri istedikleri duaları kaçırdım ama dualarımı hiç eksik etmedim canlarım....
Rabbim kabul etsin.....
oyy burcumm gelmişşşşş dicektimm yok yok cadı gelmişşş
orta halli diyelim bugğn tadımtuzum yok midem fenaaabulanıyor yanıyor uykum var vs vs
sen naptın baakalımmmbendee terlikle geldim bugünnn terlikten de ayağım taşıyorr ah basladılarr ödemlerr
akşam oldu, amma çalıştım, ayaklarım öyle bir şiştiki terliğin ucuna kadar itemiyorumbugün terlik giyim dedim rahat ettim ama yinede şiş.
anam maşAllah ne kadar sürede aldınız bakim sizzsen 24 + 0 oldun mu kilo bildirimi var biliyorsun cannımmm
ödemm korkulu rüyammmmm.. tuzu azalt kuzum ben de farketti kien çok ben şişmiştim....
Kızlar logusa geceliği bulan (ama anane işi değil) paylaşsa
yahu bakıyorum bakıyorum hem saçma sapan modeller var...
Biz tatilden döndük....
Rabbim kabul etsin.....
çamaşır gecelik saten yerlere git katalog modelleri oluyyor fena değil... ben normal gecelik pijama aldım hamileye uygun fotolarını koyacağım.. denizlide üretim yeri varmış istanbulda da mağazası seasoul diye bir marka bak istersen bulursan...
hoşgeldin canımm nasıl geçti tatilinizz
aminnn
kajumm pierre cardinde çok güzel gecelikler var ben oradan alıcam nasipseee
sende mi gecelik giycenn
Anneannemiz bize çok iyi bakmış 4 kilo almışız...
:2::2::2::2::2::2::2:
Böhüüü.........
Giremiyoruz kıyafetlere felaket felaket....
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
delikız canım sen yoksun listedeee nedennn
23+5 olduk canım çok şükür.....
Aslında tok karnına tartıldım 1 saat önce o yüzden net bir şey diyemiyorum ama 1 ayda 4 kilo görünüyor ancak yarın sabah net sonucu anlarız
Yalnız fazla bümediğimi söylüyorlar, kilo alıyorum ama fazla genleşmiyuorum ya da sinir krizine girmeyeyim diye bana söylemiyorlar.....
Kahvaltı dışında ekmek yemiyorum, gece geç yemiyorum, aburcubur asla yok, kızartma yemiyorum valla doktor amca bu gittiğimizde ne der bilmiyorum şeker yüklememiz var çünkü....
baya azalttım canımm
karsı komsu korkuttu benii tuzu tamamne kesıceksın peynirin ekmeğin tuzsuzunu yiceksin dedi banaa :26: o kdarcıkta tuz gerekli değil mi vücut için
paylaşında bende nasipleniimm
hoşgeldin canım... dualar için Allah kabul etsin..
koyda bakalım bakalımmm
owww güzel seçimmm
sen ne giceeeeeen ?
maşallah
Burcum hoşgeldin canım iyiyiz, hepimiz gevezelik tam gaz
ben bugün spor ayakkabı giydim ayaklarımı hissetmiorum
eve gidince uzatcam rahatlasınlar biraz
bende bayramdan sonra görcem kısmetse, özledin di mi
çok güzel bi paylaşım olmuş....ya mübdiyi yapmak lazım...Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir.
Gebelikte Okunması Gereken Dualar
Anne adaylarının Hamilelik dönemlerinde 9 ay boyunca devamlı yapabileceği dualar
Gebelikte Okunacak Dualar
-Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
-Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
- Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
-İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
- 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
-Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
-Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
- Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
- Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
-Bol bol Yasin okunur.
- Terfice, tüncina hatimleri okunur.
bena rtık burçlardan korkmuyorum...bebğimin yaşamama ihtimali beni, korkutuyo...ben de akrepten korkardım hep.. ama emindim bebeğimin akrep olacağına da... hamile kaldığımı öğrenince baktım ki akrep :) hiç şaşırmadım
şimdi seviyorum akrep burcunu... gerçekten idealist, özgüvenli, kararlı, çalışkan bir burç.
canım ılk gebeliğimde hamile olduğumu öğrendiğim gün ikizler burcu olacağıydı ılk aklıma gelen ve ben geçineme dedim...ünv. eb arkadaşım ıkızlerdi ev anlaşamıyoduk...Bak seeeenn korktun demeekkk
Bende ikizler burcuyum şekeriiiimmm lütfenn yaniiii
değişen ruh hali varya hani....ani değişimler...bende ikizler burcuyum ve planlı bir hamileliğim olsaydı ikizler olsun isterdim... anlayamadım neymiş bu ikizler?????
asel farklı bi isim ilk kez duyuyorum..ama aysel demesinler sonra....aman boşver milelti ya içine sinen bi isim olsun...bence çift koy çocuk hangi ismi isterse onu kullansın....ilerde başının etini yemez...ben yıllarca ailemin başının etini yedim....ismimi sevmiyordum ergenlık yıllarında...ah maaleseffff bir çatlamayanlardan ikincis,de yiiyorum ama kilo alamkıyorum diyenlerden olmak isterdimmm
bana ikizler demeeeee kocam ikizlerrr çıldırtıyor beniiii
nasıl oldun kuzummm
aa ben kaçırdım demek tekrar bakayımmm:26:
kızlarrr kızım için " ASEL" ismi nasılllll
Asel isminin tam anlamı nedir,kız çocuğuna koymanın sakıncası var mıdır?
Asel: Cennetteki dört ırmaktan biri bal ırmağı doğrudur... internettede böyle geçiyor doğruysaa koymak isterim Asell kızımmm yavrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?