2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Selam kızlaaarrrr...........
Biz tatilden döndük....
Dua günlerinde hep dua ettim, isimleri istedikleri duaları kaçırdım ama dualarımı hiç eksik etmedim canlarım....
Rabbim kabul etsin.....

hoşgeldin canımm nasıl geçti tatilinizz

aminnn

kajumm pierre cardinde çok güzel gecelikler var ben oradan alıcam nasipseee

aminnn

Anneannemiz bize çok iyi bakmış 4 kilo almışız...
:2::2::2::2::2::2::2:
Böhüüü.........
Giremiyoruz kıyafetlere felaket felaket....

bana cok güzel oldu valla hemde tam cici bici yazlık
gebe magazasına da bakabilirsin canım ben bi lcw den bi de gebe den alıom

napıyorsunuz kızlar ? iyi misiniz?

aysun çok konuştun mu yine

akşam oldu, amma çalıştım, ayaklarım öyle bir şiştiki terliğin ucuna kadar itemiyorum bugün terlik giyim dedim rahat ettim ama yinede şiş.

arefe gününe doktordan randevu aldım, çokkk heyecanlıyım bebişimi görcem :)))

oyy burcumm gelmişşşşş dicektimm yok yok cadı gelmişşş

orta halli diyelim bugğn tadımtuzum yok midem fenaaa bulanıyor yanıyor uykum var vs vs

sen naptın baakalımmm bendee terlikle geldim bugünnn terlikten de ayağım taşıyorr ah basladılarr ödemlerr

ödemm korkulu rüyammmmm.. tuzu azalt kuzum ben de farketti kien çok ben şişmiştim....

ayy bende ayoll, bunlar car car yetişemedim bende çalışmaktan oy kıyamam dombili parmaklı olmuşsundur :)

anam maşAllah ne kadar sürede aldınız bakim sizz sen 24 + 0 oldun mu kilo bildirimi var biliyorsun cannımmm

23+5 olduk canım çok şükür.....
Aslında tok karnına tartıldım 1 saat önce o yüzden net bir şey diyemiyorum ama 1 ayda 4 kilo görünüyor ancak yarın sabah net sonucu anlarız

Yalnız fazla bümediğimi söylüyorlar, kilo alıyorum ama fazla genleşmiyuorum ya da sinir krizine girmeyeyim diye bana söylemiyorlar.....
Kahvaltı dışında ekmek yemiyorum, gece geç yemiyorum, aburcubur asla yok, kızartma yemiyorum valla doktor amca bu gittiğimizde ne der bilmiyorum şeker yüklememiz var çünkü....

Kızlar logusa geceliği bulan (ama anane işi değil ) paylaşsa
yahu bakıyorum bakıyorum hem saçma sapan modeller var...

paylaşında bende nasipleniimm

Selam kızlaaarrrr...........
Biz tatilden döndük....
Dua günlerinde hep dua ettim, isimleri istedikleri duaları kaçırdım ama dualarımı hiç eksik etmedim canlarım....
Rabbim kabul etsin.....

hoşgeldin canım... dualar için Allah kabul etsin..

koyda bakalım bakalımmm

aminnn

owww güzel seçimmm

sende mi gecelik giycenn

sen ne giceeeeeen ?

Anneannemiz bize çok iyi bakmış 4 kilo almışız...
:2::2::2::2::2::2::2:
Böhüüü.........
Giremiyoruz kıyafetlere felaket felaket....

maşallah

Burcum hoşgeldin canım iyiyiz, hepimiz gevezelik tam gaz
ben bugün spor ayakkabı giydim ayaklarımı hissetmiorum
eve gidince uzatcam rahatlasınlar biraz
bende bayramdan sonra görcem kısmetse, özledin di mi

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

canım sen bu topiğe ilk ay ve hatırlıyorsan diğer ayları yaz hatırlamıyorsan ilk ay ve 6. ay kısmını yaz ki kendini diğer hamişlerle karsılastırabilesinnn

bende cook hızlı alıyorumm tok karnına olmaz canım oo sen nasıl 23 + 5 oluyrsun ee ben 23 +4 um ama sen benden 2 gun buyuksun :26:

24 + 0 da tartılıp degeri yazabilşrsin yukarıdaki topiğee

baya azalttım canımm

karsı komsu korkuttu benii tuzu tamamne kesıceksın peynirin ekmeğin tuzsuzunu yiceksin dedi banaa :26: o kdarcıkta tuz gerekli değil mi vücut için

yok o zamanda kramplardan kurtulamazsın...

bu haftam çok fenaydı çekemedim resimleri herşeyi koyacağım yoksa....

çok güzel bi paylaşım olmuş....ya mübdiyi yapmak lazım...
bena rtık burçlardan korkmuyorum...bebğimin yaşamama ihtimali beni, korkutuyo...

Bak seeeenn korktun demeekkk

Bende ikizler burcuyum şekeriiiimmm lütfenn yaniiii
canım ılk gebeliğimde hamile olduğumu öğrendiğim gün ikizler burcu olacağıydı ılk aklıma gelen ve ben geçineme dedim...ünv. eb arkadaşım ıkızlerdi ev anlaşamıyoduk...
ertesi gün düşük yaptığımı öğrendim...
sonraki gebeliğimdede akrep burcu olacağını öğrendim akrep kadınlarıyla anlaşamam...ve kızım olacaktı...oda erken dogdu başak burcu oldu...ama anlaşmaya zamanımız kalmadı....

bende ikizler burcuyum ve planlı bir hamileliğim olsaydı ikizler olsun isterdim... anlayamadım neymiş bu ikizler?????
değişen ruh hali varya hani....ani değişimler...

asel farklı bi isim ilk kez duyuyorum..ama aysel demesinler sonra....aman boşver milelti ya içine sinen bi isim olsun...bence çift koy çocuk hangi ismi isterse onu kullansın....ilerde başının etini yemez...ben yıllarca ailemin başının etini yedim....ismimi sevmiyordum ergenlık yıllarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…