2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aman zaten sende ölesine dion ayır desem ayıramazsın biliom ben seniiiiiii

yokkkkkkkkkkk yapamam kuzumdan ayrılamammmmmm....

kızım napıyon sen senelik temizlik mi yapıyon?

canım hepsi çok güzeller.. pembe pantolondan ben de alıcaktım vazgeçtim sonra :)
artık bişey almamaya karar verdim

onun yerine derimoddan çanta ve ayakkabı ile matmazelden çanta aldım

yokkkkkkkkkkk yapamam kuzumdan ayrılamammmmmm....

kızım napıyon sen senelik temizlik mi yapıyon?

sanırım öyle birşey en son 5 ay oncee böyle buyuk temızlık yapıldııı:18::18::18:

ya temizlikçi kadın var ama iyi ypmıyor 55 yasındaa kadın tuttuk güya eşimle bende calıstımmm başka kadın da bulamadık nasıl olucak bilemiyorummmm

esraa ben baktımda göremedim sen dogrudan linki atsana kuzummmm :26:

valla bu dönemde mesajlar tehlikeli olabilir nilgün :) hızını alamaz falan

Yok canım yaa,inşallah gitmez de mesaja da gerek kalmaz..

Güle güle giyin tatlım bende bi xside'ın elbisesini bi de bunu aldım dün akşam.
http://www.lcwaikiki.com/outlet-model.aspx?modelId=1510805&optionId=364156

iyiyiz canım sen nasılsın ?

Bizde iyiyiz şekercim işler çok yoğundu giremedim bugün biraz rahatım özledim sizi

merhaba tatlımm.. hoşgeldinnn iyiyiz biz, bıraktığın gibi sen nasılsınn????

Bizde iyiyiz tatlım...işler işte ne yapalım..kızımın eksiklerini tamamladım bu arada arabası,odası, kıyafet,derece,küvet v.s. derken dünya kadar masraf olmuş Allah herkese güç versin dedim vallahi..

Merhaba güzel annişler ve pekkkk tatlı bebişleri...

Nasılsınız bakalım?

iyiyiz şekerrr sen nasılsın ne var ne yok oralardaaa

canım hepsi çok güzeller.. pembe pantolondan ben de alıcaktım vazgeçtim sonra :)

valla kuzum inan hamileliğim süresince bende cok şey almadım, sonra hiçbrini giyemicem cünkü
bi gebe magazası var ordan almıştım bi kaç parça bi şey, bi de lcw den alıom arada ama az
pembe pantolon su an üstümde cok şeker duruo

derimodda su an indirim var di mi ?

yatılı misafir de ne zor olur yaa, yatıya kalmasınlar olmaz mı ?:26:

ohh maşallah herşeyini bitirmişsin sen kuzum... evet zor... Rabbim herkesin evine bereket versin inşallah.

şeker yüklememin sonucu 164 yani yüksek cıktı 100 gramlık yüklenecek .idrar yollarım berbat ve demirim cok düşük çıktı böyle giderse serumla kan verşlecek dedi moral sıfır ultrASON ALETİDE BİR TUHAF BİŞEY GÖREMEDİM ama bebişimin kilosu biraz önde o da şeker kaynaklımı acaba amannnnnnn ((

evet canım indirim var. ne zamandır ayakkabı alamıyodum... aman esra al gitsin dedim aldım... topuklu olduğu için doğumdan sonra giyerim artık ama içimde kalırdı almazsam... hiç bakamıyorum kendime, çok üzülüyorum bu duruma :26:

ohh maşallah herşeyini bitirmişsin sen kuzum... evet zor... Rabbim herkesin evine bereket versin inşallah.
Aminnnnn canım herkese versin...

Vallahi bayaca bitti gibi, bebek bakım çantası ve gecelik gibi şeyler kaldı..daha kışlıklar çıkmamış bide onları görüp alırsak eşim ne yapar artık bilmiyorum...

Merhaba güzel annişler ve pekkkk tatlı bebişleri...

Nasılsınız bakalım?

hoşgeldin cnm iyiyiz hepimiz...

iyi yapmışsın artık 2 ay kaldı sonbahar için bir şey alırız gerekirse onun dışında gerek yok para harcamaya...

aysunum yorma kendini ben de böyle tutamıyorum iş yapıyorum ama artık durumum riskli sende de varmış yapma kuzumm

Hiççç üzülme bende de var 75 lk yapıldı 195 çıktı ama hiçç yükselmiyor korkma emi dikkat lazım biraz sadece o kadar.Hem 100 lükte çıkmayabilir bak esrada çıkmadı.Demir eksikliği önemli bende öyleyim dikkat et..İdrar yolları hemen hemen her gebede oluyor çaresi var..bebişin kilosu çok önde değilse oda sorun değil..

Yok canım yaa,inşallah gitmez de mesaja da gerek kalmaz..

Güle güle giyin tatlım bende bi xside'ın elbisesini bi de bunu aldım dün akşam.
http://www.lcwaikiki.com/outlet-model.aspx?modelId=1510805&optionId=364156

çoook şekermiş bu nasıl gözümden kaçmış benimm
güle güle giy nilimm

Bişeycik yok canımcım, sıcak hava başka ne olsun İzmir de koştur koştur geçiyor ağustos..

istanbulda cook sıcak nolcak bu havaların hali yaa.. bi sonbahara ersekte rahatlasakkk

bende öleyim

bayramda ne giceksiniz pekiiiiiiiiii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…