yok o zamanda kramplardan kurtulamazsın...
bu haftam çok fenaydı çekemedim resimleri herşeyi koyacağım yoksa....
çamaşır gecelik saten yerlere git katalog modelleri oluyyor fena değil... ben normal gecelik pijama aldım hamileye uygun fotolarını koyacağım.. denizlide üretim yeri varmış istanbulda da mağazası seasoul diye bir marka bak istersen bulursan...
hoşgeldin canımm nasıl geçti tatilinizz
aminnn
kajumm pierre cardinde çok güzel gecelikler var ben oradan alıcam nasipseee
sende mi gecelik giycenn
oyy burcumm gelmişşşşş dicektimm yok yok cadı gelmişşş
orta halli diyelim bugğn tadımtuzum yok midem fenaaabulanıyor yanıyor uykum var vs vs
sen naptın baakalımmmbendee terlikle geldim bugünnn terlikten de ayağım taşıyorr ah basladılarr ödemlerr
ayy bende ayoll, bunlar car car yetişemedim bende çalışmaktanoy kıyamam dombili parmaklı olmuşsundur :)
paylaşında bende nasipleniimm
Burcum hoşgeldin canım iyiyiz, hepimiz gevezelik tam gaz
ben bugün spor ayakkabı giydim ayaklarımı hissetmiorum
eve gidince uzatcam rahatlasınlar biraz
bende bayramdan sonra görcem kısmetse, özledin di mi
çok güzel bi paylaşım olmuş....ya mübdiyi yapmak lazım...
bena rtık burçlardan korkmuyorum...bebğimin yaşamama ihtimali beni, korkutuyo...
canım ılk gebeliğimde hamile olduğumu öğrendiğim gün ikizler burcu olacağıydı ılk aklıma gelen ve ben geçineme dedim...ünv. eb arkadaşım ıkızlerdi ev anlaşamıyoduk...
ertesi gün düşük yaptığımı öğrendim...
sonraki gebeliğimdede akrep burcu olacağını öğrendim akrep kadınlarıyla anlaşamam...ve kızım olacaktı...oda erken dogdu başak burcu oldu...ama anlaşmaya zamanımız kalmadı....
değişen ruh hali varya hani....ani değişimler...
asel farklı bi isim ilk kez duyuyorum..ama aysel demesinler sonra....aman boşver milelti ya içine sinen bi isim olsun...bence çift koy çocuk hangi ismi isterse onu kullansın....ilerde başının etini yemez...ben yıllarca ailemin başının etini yedim....ismimi sevmiyordum ergenlık yıllarında...
:))) cadıyım ben
geçmiş olsun kuzum , neden böyle oldun ki? soğuk aldın naptın sen? akşam güzelce dinleniriz inş. çok komik görünüyorum ya sanki terliklerim küçükte ayağıma olmuyor gibi :)))) topuklarım taştı, iğğğğğk
bu arada sen niye herkesin kilosuyla bu kadar ilgileniyorsun bakayım?benimki hiç değişmedi.
bunlara bizyetişemeyiz anacım :)))
evet ya şişman birinin ayakları gibiler, haftasonu kayınvalidem oyyyy tombiş ayaklım diye sevdi beni.
hoşbulduk canım. aman iyi olunda geveze olun. çok özledim zaten don görüşmemizden bişi anlamadım bu yükleme yüzünden gergindim. aslında doktor bayramdan sonra gel dedi de ben öne çektim :)))
çok güzel bi paylaşım olmuş....ya mübdiyi yapmak lazım...
bena rtık burçlardan korkmuyorum...bebğimin yaşamama ihtimali beni, korkutuyo...
canım ılk gebeliğimde hamile olduğumu öğrendiğim gün ikizler burcu olacağıydı ılk aklıma gelen ve ben geçineme dedim...ünv. eb arkadaşım ıkızlerdi ev anlaşamıyoduk...
ertesi gün düşük yaptığımı öğrendim...
sonraki gebeliğimdede akrep burcu olacağını öğrendim akrep kadınlarıyla anlaşamam...ve kızım olacaktı...oda erken dogdu başak burcu oldu...ama anlaşmaya zamanımız kalmadı....
değişen ruh hali varya hani....ani değişimler...
asel farklı bi isim ilk kez duyuyorum..ama aysel demesinler sonra....aman boşver milelti ya içine sinen bi isim olsun...bence çift koy çocuk hangi ismi isterse onu kullansın....ilerde başının etini yemez...ben yıllarca ailemin başının etini yedim....ismimi sevmiyordum ergenlık yıllarında...
harbi yaaa ben tuzuu kestim yeemek dısında atmıyorum bende kramplar basladı hem de nasıl gece cıglık cıglıga yaataktan fırlıyorumm
Ne kadara aldın tatlım.. Hamile olunca X2 oluyorda fiyatalr
Onada bakayım tatlım
Hastanede ne giycem anacım !! Pijama takımı ile rahat edemem ben
olduki sezeryan olduk ne yapıcaz ? en rahatı gecelik.. miss miss
ben miiii :89::89::89::78::78::78::78:hiççç herkes listede olsun istiyorummm kilo alanlarda girsin listeye yaren ben beysal ve esra kar şişkoyuz birtekkk
sen maşAllah canımmm
kim benmi şişkoyuumçok ayıp aysun çook değilim tığ gibiyim ben niye piskolojimi bozuyon ki yaaaaaaaaaaaa
ben eve geldim ama size yetiştim...iş yerinde yinee bloke vardı...sabah bi ara girdimm ayy bi geçmişi okuyum derkennn hopppp kk gittigün içinde zorladım 1-2 ama nafile...
ayaklarım bileklerim şişiyor bugunlerde:44: tuzu tamamen çıkartmak lazım sanırım hayatımdan o nasıl olacakk pekii yaaa?
haftasonu kızımın mobilyasına beğenmeye gittik kocişle...az çok netleşti kafamda...bembeyaz alıcam zaten en baştada dediğim gibi...belki mobilya kulplarıylaa falan renk katabiliriz...duvar kagıdımı, boyamı kararsızım daha:44:
şunun gibi bişey olacak mobilyamızz:Eki Görüntüle 481685
bebek arabasında kraft twist travel sistem alıcaz muhtemelen...en beğendiğim o oldu...
çamaşır gecelik saten yerlere git katalog modelleri oluyyor fena değil... ben normal gecelik pijama aldım hamileye uygun fotolarını koyacağım.. denizlide üretim yeri varmış istanbulda da mağazası seasoul diye bir marka bak istersen bulursan...
hoşgeldin canımm nasıl geçti tatilinizz
aminnn
kajumm pierre cardinde çok güzel gecelikler var ben oradan alıcam nasipseee
ben eve geldim ama size yetiştim...iş yerinde yinee bloke vardı...sabah bi ara girdimm ayy bi geçmişi okuyum derkennn hopppp kk gittigün içinde zorladım 1-2 ama nafile...
ayaklarım bileklerim şişiyor bugunlerde:44: tuzu tamamen çıkartmak lazım sanırım hayatımdan o nasıl olacakk pekii yaaa?
haftasonu kızımın mobilyasına beğenmeye gittik kocişle...az çok netleşti kafamda...bembeyaz alıcam zaten en baştada dediğim gibi...belki mobilya kulplarıylaa falan renk katabiliriz...duvar kagıdımı, boyamı kararsızım daha:44:
bebek arabasında kraft twist travel sistem alıcaz muhtemelen...en beğendiğim o oldu...
Kızlar ne pijaması dellendiniz miiiii
Allah izin verirse hastanede gecelik giyineceğiz,yoksa asla rahat edemeyiz,hatta mümkünse önü düğmeli emzirebilmek için,bi de gizli emzirme bölmeli gecelikler çıkmış geçen eşimle bütün mağazaları alt üst ettik,şöyle diz hizamda önü düğmeli penye bi gecelik aldım üstünde de "it's a baby"yazıyo balonlar falan var çok cici,grili beyazlı mavisini bulamadım
Gerçi oğlum da bjk hastane çıkışı giyeceği için Allahım izin verirse inşallah anneciğiyle takım olacak
Yok kız pijama demedik zaten gecelik bakıyorum.. Ben şimdi bile gecelikle uyuyorum anca herşey ağır geliyor bana.. Gecelikle sere serpe miss gibi uyuyorum
Kızlar ne pijaması dellendiniz miiiii
Allah izin verirse hastanede gecelik giyineceğiz,yoksa asla rahat edemeyiz,hatta mümkünse önü düğmeli emzirebilmek için,bi de gizli emzirme bölmeli gecelikler çıkmış geçen eşimle bütün mağazaları alt üst ettik,şöyle diz hizamda önü düğmeli penye bi gecelik aldım üstünde de "it's a baby"yazıyo balonlar falan var çok cici,grili beyazlı mavisini bulamadım
Gerçi oğlum da bjk hastane çıkışı giyeceği için Allahım izin verirse inşallah anneciğiyle takım olacak
Yok kız pijama demedik zaten gecelik bakıyorum.. Ben şimdi bile gecelikle uyuyorum anca herşey ağır geliyor bana.. Gecelikle sere serpe miss gibi uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?