2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ne kadara aldın tatlım.. Hamile olunca X2 oluyorda fiyatalr

hoşgeldin canımm nasıl geçti tatilinizz

aminnn

kajumm pierre cardinde çok güzel gecelikler var ben oradan alıcam nasipseee

Onada bakayım tatlım

sende mi gecelik giycenn

Hastanede ne giycem anacım !! Pijama takımı ile rahat edemem ben
olduki sezeryan olduk ne yapıcaz ? en rahatı gecelik.. miss miss

:))) cadıyım ben

geçmiş olsun kuzum , neden böyle oldun ki? soğuk aldın naptın sen? akşam güzelce dinleniriz inş. çok komik görünüyorum ya sanki terliklerim küçükte ayağıma olmuyor gibi :)))) topuklarım taştı, iğğğğğk

bu arada sen niye herkesin kilosuyla bu kadar ilgileniyorsun bakayım? benimki hiç değişmedi.

ayy bende ayoll, bunlar car car yetişemedim bende çalışmaktan oy kıyamam dombili parmaklı olmuşsundur :)

bunlara bizyetişemeyiz anacım :)))

evet ya şişman birinin ayakları gibiler, haftasonu kayınvalidem oyyyy tombiş ayaklım diye sevdi beni.

hoşbulduk canım. aman iyi olunda geveze olun. çok özledim zaten don görüşmemizden bişi anlamadım bu yükleme yüzünden gergindim. aslında doktor bayramdan sonra gel dedi de ben öne çektim :)))

yemekte cok hhaklısın canım anlamı yalancı demek biz kuranda gecıyor dıye her ismi koymaya calısırız hepp cok yanlıss ayrıca senin isim benim kvalidennin ismiiii

ben miiii :89::89::89::78::78::78::78: hiççç herkes listede olsun istiyorummm kilo alanlarda girsin listeye yaren ben beysal ve esra kar şişkoyuz birtekkk

sen maşAllah canımmm

o sevdiriyor hayat monotonlaşmıyor işte ne güzel

harbi yaaa ben tuzuu kestim yeemek dısında atmıyorum bende kramplar basladı hem de nasıl gece cıglık cıglıga yaataktan fırlıyorumm

hayır kuzum tamamen değil mahvolursun... azaltacaksın o kadar..

canım ben normal geceliklerden aldım ve denizlide üretim yerinden

kısa kol bir gecelik %50 indirimden 30 tl'ye
askılı üzerine sabhlıklı bir gecelik %40 indirimden 45 tl'ye
uzun kollu bir pijama takımı da %40 indirimden 50 tl'ye geldi

böyle yerlere bak... normal geceliklerde de bulunuyor

ben miiii :89::89::89::78::78::78::78: hiççç herkes listede olsun istiyorummm kilo alanlarda girsin listeye yaren ben beysal ve esra kar şişkoyuz birtekkk

sen maşAllah canımmm

kim benmi şişkoyuum çok ayıp aysun çookdeğilim tığ gibiyim ben niye piskolojimi bozuyon ki yaaaaaaaaaaaa

ben eve geldim ama size yetiştim...iş yerinde yinee bloke vardı...sabah bi ara girdimm ayy bi geçmişi okuyum derkennn hopppp kk gitti gün içinde zorladım 1-2 ama nafile...

ayaklarım bileklerim şişiyor bugunlerde:44: tuzu tamamen çıkartmak lazım sanırım hayatımdan o nasıl olacakk pekii yaaa?

haftasonu kızımın mobilyasına beğenmeye gittik kocişle...az çok netleşti kafamda...bembeyaz alıcam zaten en baştada dediğim gibi...belki mobilya kulplarıylaa falan renk katabiliriz...duvar kagıdımı, boyamı kararsızım daha:44:

şunun gibi bişey olacak mobilyamızz:

bebek arabasında kraft twist travel sistem alıcaz muhtemelen...en beğendiğim o oldu...

çok güzel canım güle güle kullan....

Kızlar ne pijaması dellendiniz miiiii

Allah izin verirse hastanede gecelik giyineceğiz,yoksa asla rahat edemeyiz,hatta mümkünse önü düğmeli emzirebilmek için,bi de gizli emzirme bölmeli gecelikler çıkmış geçen eşimle bütün mağazaları alt üst ettik,şöyle diz hizamda önü düğmeli penye bi gecelik aldım üstünde de "it's a baby"yazıyo balonlar falan var çok cici,grili beyazlı mavisini bulamadım

Gerçi oğlum da bjk hastane çıkışı giyeceği için Allahım izin verirse inşallah anneciğiyle takım olacak

hoşgeldin canımm nasıl geçti tatilinizz

aminnn

kajumm pierre cardinde çok güzel gecelikler var ben oradan alıcam nasipseee

Çokkk hoşş güle güle kullanın bebişinizle canım

güzel hemşom gelmişşş

bilgi işlemden gıcıklık yapıyorlar yaaa bizde 5 dk sonra cıkıcaz teyzoşş çok guzel canımm ben kendi evimiz olunca yapıcam inşAllahhh

Son düzenleme:

hoşgeldin canım, beyaz mobilya benimde tercihim, çok güzel bir seçim olmuş. duvar kağının sökmesi zor diye vaz geçtik biz.

bende çıkıyorum ohhh akşam yemeği kociş yapacak :)))) iyi akşamlar, bebişlere iyi bakın. mucksssssss

Yok kız pijama demedik zaten gecelik bakıyorum.. Ben şimdi bile gecelikle uyuyorum anca herşey ağır geliyor bana.. Gecelikle sere serpe miss gibi uyuyorum

Yok kız pijama demedik zaten gecelik bakıyorum.. Ben şimdi bile gecelikle uyuyorum anca herşey ağır geliyor bana.. Gecelikle sere serpe miss gibi uyuyorum

Aynen canım bende öyle incecik penye mini geceliklerle uyuyorum yoksa rahat edemem.
Hastane için mutlaka gecelik bakın ama..

zaten gecelik alacağız hastane için benden 2 tane istedi ikisini de aldım evde giymek içinde pijama aldım hava serin olacak gecelikle üşütürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…